2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim de sürekli midem bulanıyor.neredeyse uyanık olduğun her dakika.birşeyler yiyorum,5 dakika sonra tekrar başlıyor.hiç durmadan sürekli bulandığı için ,resmen bulantıdan sıkıldım.ama daha hiç kusmadım.yalnız bugün yemek yaparken kusma noktasına geldim.sende kustuktan sonra bulantı geçti mi?bulantıdan sıkılıdığım için kendimi kusturursam rahatlar mıyım diye bile düşündüm.benim gibi tüm gün midesi bulanan var mı?

canım ben salı günü testleri yapmaya çarşamba günüde kalp atışı için gideceğim..nasipse...

ne testi bu canımm hadi inşallah tatlım benimm valla bende carsamba felanmı gitseydim diom ama neyse saglık olsun yarın bi gideyim hemde bi kaç sorum olucak bi görüneyim diyom canım bayramdan sonra gel dedi zaten de bide aynı günlerimiz ya tatlım ondan sordum saol canım benim

Son düzenleme:
melike ecesu..bizim SAT aynı ama gn farklı gibi görünüyo benim 6+3 ve doğum tarihimde ultrason resminde 12 temmuz diye yazıyo..

rutin testler miş ama bayağı saydı doktor aklımda yok..dünde bi programda hamile olduğunuzda testlerinizi mutlaka yaptırın diyodu ..oda birçok şey saydı ama hiç biri aklımda klmadı ..ama standart şeyler dedi doktorum...bi hastalık bi problem varmı diye bakıcak herhalde..

anladım canım saol bakalım yarın bizim doktorumuz ne dicek napıcak))

ya bide kızlar ben 9 gündür evdeyim canım çıktı sıkıtıdan tembelleşiyo insan eşim bişi de yaptırmıyo çok zor çalışmak daha iyi bence benim için..en azında son aylara kadar..aranızda kilo değişimi olan varmı ben aldım gibi şimdiden ..yani hamile kalmadan önce 51.5 çıkıyodum adett olacağım zamanlarda hep 2 kilo fazla çıkardım regliden sonra hafiflerdim bu kez o 2 kilo kaldı gibi. sonu neolcak bilmiyom.. .

merhaba arkadaşlar;
hepinizin msjını alıntılayarak tek tek cevap yazmak isterdim ama kendimde o gücü şuan bulamıyorum...beni merak ettiğiniz ve güzel temennilerde bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
öğleden sonra kanamam azalmaya başladı ve şuan kesildi, kahverengi lekelenmeye döndü...tuvalet ve yemek ihtiyacından başka yerimden hiç kımıldamadım,bo bol su içtim...
dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor zaten..sizlerde benim için bildiğiniz duaları okursanız çok sevinirim... birbirimize ettiğimiz dualar Allah katında daha makbul..ismim yasemin,duada ismimi de zikrederseniz daha makbule geçer sanırım..

çıkardıktan sonra rahatladım ama çok kötü oldum o süre içinde...bulantını bastırmak için 5-6 tane çubuk kraker ye tuzlu krakerler de iyi oluyo..ben bir kaç kez o şekilde bulantımı bastırdım rahatladım..ama tuzlu olduğu içi pek tüketmek istemedim...vücut su tutmasın diye ama deneyebilirin..yarında nohut leblebi alıp yemeyi düşünüyorum o da bulantıyı bastııryomuş.hemde krakerden faydalı...

canım allah yardımcın olsun ..inşallah bi sorun yaşamadan kucağına alırsın bebişini ..benim bi arkadaşımda kanaması olmuştu ama düzeldi şuan bebeişiyle..bol bol dinlen yorma kendini çalışmıyorsan hiç keyfini bozma çalışıyorsanda rapor falan al mutlaka herşeyden önce sen ve bebeğin..allah cümlemizi ve bebeklerimizi korsun...dualarımız seninle...

ahh canım benimmm etmezmiyiz dualarım hep seninle inşallah melegin sana sımsıkı tutunur canımmm

arkadaşlar ,
forumda biraz daha günlük yaşadıklarımızı paylaşalım bence.birbirimizin yaşadıklarını öğrenip kıyaslayabiliriz böylece.sürekli iyi dilekler yazılıyor (tabi ki özellikle tanımadığınız insanların bile sizin be bebeğinizin için dua etmesi çok güzel).ama forumu biraz daha eğitici duruma çevirmeliyiz diye düşünüyorum.büyük bir kısmımızın ilk hamileliği ve neler yapacağız çok fazla bilmiyoruz.yaşantımızı paylaşırsak hem okumak takip etmek daha eğlenceli olur,hem de birbirimizi daha iyi tanımış oluruz. sonuçta biz uzun bir hamiledaşlığa:) başladık.

evet canım bende az önce buna benzer yazmıstım tecrübeli olan arkadaslar varsa bizi bilgilendirirlerse çok memnun oluruz...

,rainofapril canım burdamısın az önce ilk sayfaya baktımda 20 ekim satın kalp atıslarını duymuşsun gözün aydın o zaman bende duyarmıyım yarın canım 8 ekim satım???

allah senin gönlüne göre versin canım.ben kendi adıma senin için dua edeceğim canım.ama üzüntü ve sıkıntı bu durumda senin için çok daha kötü sanıyorum.bu nedenle ne kadar yapamayacağını bilsem de(çünkü bu durumda sakin kalabilmek kolay değil),kendini sakin tutmalısın.allah yardımcın olsun.dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…