2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

beni de aranıza alın ben de 7 hafta+4 günlük hamileyim :)

daha bi kere keseyi gördüm ayın 1 inde de gene gdecem kalp atışı felan için..

şimdilik tek sorunum karnımın kocaman olup üzerine yatamıyor olmam,yemek yerken hemen tıkanmam vs vs...karnım da kocaman sanırım gaz :KK43:
oof off tabe uyku da uyuyamıyorum çarpıntı beya karın ağrısından..geceleri benım gibi hafif çarpıntısı olan var mı gerci benım bazen çarpıntı yüzünden uykumdan uyandıgım oluyor ya ..

bu arada bebişiyle igili sorunu olan arkadaşlarıma inş Allah ım hemencecik şifa verir..

şimdilik tek sorunum karnımın kocaman olup üzerine yatamıyor olmam,yemek yerken hemen tıkanmam vs vs...karnım da kocaman sanırım gaz :KK43:
oof off tabe uyku da uyuyamıyorum çarpıntı beya karın ağrısından..geceleri benım gibi hafif çarpıntısı olan var mı gerci benım bazen çarpıntı yüzünden uykumdan uyandıgım oluyor ya ..

hoşgeldin canım benimmm hayırlı ugurlu olsunnnn

,rainofapril canım burdamısın az önce ilk sayfaya baktımda 20 ekim satın kalp atıslarını duymuşsun gözün aydın o zaman bende duyarmıyım yarın canım 8 ekim satım???

melikecim mrb evet burdayım önceki sayfaları okuyodum bende aslında 1 aralıkda gidicektim doktora ama kanamam olunca erken gittim ve kalp atışlarını gördüm gelişimide çok iyiymiş ama düşük riskim bulunduğundan tekrar 15 gün sonra ilaçlarını kullan ve kontrole gel demişti doktor 26 kasımda tekrar kontrole gidicem canım sende görürsün inşaallah :KK70:

melikecim mrb evet burdayım önceki sayfaları okuyodum bende aslında 1 aralıkda gidicektim doktora ama kanamam olunca erken gittim ve kalp atışlarını gördüm gelişimide çok iyiymiş ama düşük riskim bulunduğundan tekrar 15 gün sonra ilaçlarını kullan ve kontrole gel demişti doktor 26 kasımda tekrar kontrole gidicem canım sende görürsün inşaallah :KK70:

öylemi çok gecmiş olsun bitanem benim banada doktorum önceki düşük oldugu için coraspin verdi bide elevit onları kullanıyom bayramdan sonra gel dedi bende yarın rabbimin izniyle gidicem canım inşallah hayırlı haberlerle döneriz

elevit i ben de kullanıyorum içinde yok yok nerdeyse :)

ya kızlar bişi sorcam bu aşağıda bebeğim 5 hafta 3 günlük felan die resim var ya onu naıl yaptınız?

elevit i ben de kullanıyorum içinde yok yok nerdeyse :)

ya kızlar bişi sorcam bu aşağıda bebeğim 5 hafta 3 günlük felan die resim var ya onu naıl yaptınız?

evet canımm elevitin içinde 12 vitamin var ayy canım o tickerden bende anlamıyom inanki banada bi arkadas yaptı yoksa elimden gelse seve seve yapardımmm

öylemi çok gecmiş olsun bitanem benim banada doktorum önceki düşük oldugu için coraspin verdi bide elevit onları kullanıyom bayramdan sonra gel dedi bende yarın rabbimin izniyle gidicem canım inşallah hayırlı haberlerle döneriz

Saol canım bugün bide üstüne grip oldum çok fena halsizleştim ilaçda içemiyorum yatıyorum öyle :KK43:

benim çapıntım yok ama geceleri sıkıntıdan ben de uyuyamıyorum.sürekli uyanıyorum.sanırım vücudumuz uyum sağlamaya çalışıyor,bu nedenle oluyor.

neyse canlar biz kaçarr inşallah yarın hayırlı haberlerle geliriz nolur dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizdennn hayırlı geceler bebiişlerinizle sizlere tatlı tatlı rüyalarrrrrrrrr

hımm uyumdan olabilir ivit..iyi geceler iyi haberlerle dönün heee :KK66:
ticker ı da yaptım bu arada ticker demen yeterli oldu melike_ecesuu saol tekrar..

ii uykularrrrrrr....

hımm uyumdan olabilir ivit..iyi geceler iyi haberlerle dönün heee :KK66:
ticker ı da yaptım bu arada ticker demen yeterli oldu melike_ecesuu saol tekrar..

ii uykularrrrrrr....

rica ederim canım benim o kadar faydam olduysa ne mutlu bana sanada ii geceler bidenemmm:KK66:)

günaydın kızlar nasılsınız.....ben sabah sabah altüst oldum bulantıdan..işte de öyle bi problem olursa naparım bilmiyorum bişi yemeye korkuyorum artık...

günaydınn kızlarrrr..
bugün dr. gidecek arkadaşlarıma bol bol dua ediyorum bol şanslar diliyorum inş. güzel haberlerle gelirsiniz..
sizde beim için ne olur inşallah bebişimi görürürüm....

bugün kimseler yok topicte...melikecim doktordan hayırlı haberler gelirsin inşallah...başka kimler gidecekti hatırlayamadım ama tüm dualarım sizlerle...inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canlarım...dua listesini dün girip güncelleyemedim...bugün yapcam inşallah kızlar...çok öpüyorum...:KK16:

slm kızlar öncelikle hepinzin bebekleri hayırlı olsun inş. :)
sanırım bende temmuz annesi oluyorum :) bugünkü kan değerim 276 çıktı. Allahım hepimize kucaklamyı nasip etsin inş.

X