- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..
lütfen benim için dua edin...
yaa kızlar size bişi sorucam hurafelere inanıyomusunuz?????
yani mesela cigeri elleme yada dograrken yerken bi yeri kaşırsan cocugun orasında ben olurmuş....
yada çok sakız çignersen çocuk çok çiş edermiş...(yani büyük)
falan filan varmı bi fikri olan canlar?????
canım benim yaa cok üzüldümm ama hemen ümitsiz olma rabbim cok büyük ne kanamalar geciripte bebeğini kucağına alan var..inşallah bebeğin hala seninledir yat dinlen hiç kalkma allahım yar ve yardımcın olsun dualarım ve kalbim seninlee...
herkeze iyi akşamlar kılzarr sadece bakayım bir dedim limon arkadaşımızı okuyunca yazmadan gecemedim..
bu arada dün misafirim vardı gezmeye gittik ve eve geldiğimde kahve akıntım geldi..sürekli yatıyorum inşallahh bebişime birşey olmaz..yarın kısmetse dr,umuza gidicezz allahım hepimize güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin..
evet canım ciğer meselesi doğruu benim yengem inanmeyip yapmıştı ve dokunduğu yerde bebğin beni oldu.yani ne kadar büyüklükte dokunmuşsa...ama sakız olayına pek bilmiyorum hem çişini yapmasıda güzel hiç olmassa kapızlık sorunu olmaz değilmi ama...
ayy canım hiç sorma yaa kimi sacma diyo ama annem bana özlelikle dedi ama görmelisiniz her bi yerim kaşınmaya basladı tuttum kendimi neyse sonunda tam bitiyodu bi haşırırsam yönümü döndüm elimin tersiyle yani bilegimle burnuma dokundum yaa bişi olmaz inşallahhhhhh((
yok canım birşey olmamıştır parmak uc değidiği zaman oluyomuş yani ciğer elinin neresine değdiyse orayla dokunursan olurmuşş ama sanmıyorum bileğinden birşey olucanı...
ayy canım hiç sorma yaa kimi sacma diyo ama annem bana özlelikle dedi ama görmelisiniz her bi yerim kaşınmaya basladı tuttum kendimi neyse sonunda tam bitiyodu bi haşırırsam yönümü döndüm elimin tersiyle yani bilegimle burnuma dokundum yaa bişi olmaz inşallahhhhhh((
yaa kızlar size bişi sorucam hurafelere inanıyomusunuz?????
yani mesela cigeri elleme yada dograrken yerken bi yeri kaşırsan cocugun orasında ben olurmuş....
yada çok sakız çignersen çocuk çok çiş edermiş...(yani büyük)
falan filan varmı bi fikri olan canlar?????
kızlar ciğer ve gül olayını çok duyuorum bende
benm babannemde babama hamileyken dolabın üstünden tane karabiber dökülmüş sırtına
babamın sırtı siyah çil doludur mesela
ooooooooooooooo oooooooo işimiz zor o zaman...benimde yanağımda ince 2 cm kadar bıçak kesiği gibi bir iz var kendimi bildim bileli var bir şey olmuştur diye düşünürdüm hep anneme sorduğumda kendiliğinden vardı derdi...ve bir kaç kişide aynı izi görünce merak edip araştırdım..hamile iken yaşağığımız üzüntü stres bu çeşit izler yapabiliyormuş benim iş akadaşımdada dudak kesiği vardı(tavşan dudak )deniyo halk arasında 7 ameliyat geçirmesine rağmen hala düzelmemişti..onun da dediği hamileyken kendisi doktora sormuş kendi bebeğimdede lur mu diye doktor stres sebeb olur bu tür şeylere demiş...o yüüzden sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirmek zorundayız..hiç bişeyi kafaya takmadan hemde..
herkese maerhaba.Alllah izin verirse ben de temmuz annesi olacağım hatta doğum benim doğum günümle aynı olacak ..
ben inanırım...çünkü annem kardeşimde ciğer yemiş ve sırtını kaşımış kardeşimin sırtında ciğer lekesi var..ama benim merak ettiğim bişi her türlü şeyde aynı şey söz konusu oluyormu yani elimizi yıkasak da olma olasılığı var mı...mesela elma yiyip yüzümü kaşısam da aynı şey olur mu:18:
kızlar ciğer ve gül olayını çok duyuorum bende
benm babannemde babama hamileyken dolabın üstünden tane karabiber dökülmüş sırtına
babamın sırtı siyah çil doludur mesela
herkese maerhaba.Alllah izin verirse ben de temmuz annesi olacağım hatta doğum benim doğum günümle aynı olacak ..