2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar kimse yokmu simdi sol taraf kasıgım cok feci agrıdı tesadüf karsı komsum ebe abla bendeydi diyoki idrara sık cıkıyonmu evet dedim belki idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilir yarın doktora söle mutlaka diyo ee simdide oturunca belim agrıdı yaa agrısın agrımasına da ben bebişe bişimi oldu acaba diye korkuyommm malüm ilk gebeligim bişi bilmiyom o yüzden tecrübeli arkadaslar düşüncelerinize çok ihtiyacımız varrrrr.....

benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..
lütfen benim için dua edin...

Allah yardımcın olsun canım, kanaması olanlar oluyormuş ama benim de aynen öyle olmuştu kasık ağrısıyla birlikte kanama ve düşük oldu.Çok zor bir şey ama güçlü olman lazım.Ben 3 ay sonra bak yine hamileyim sakın ümitsizliğe kapılma.Şimdiden geçmiş olsun canım

slm kızlar kimse yokmu simdi sol taraf kasıgım cok feci agrıdı tesadüf karsı komsum ebe abla bendeydi diyoki idrara sık cıkıyonmu evet dedim belki idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilir yarın doktora söle mutlaka diyo ee simdide oturunca belim agrıdı yaa agrısın agrımasına da ben bebişe bişimi oldu acaba diye korkuyommm malüm ilk gebeligim bişi bilmiyom o yüzden tecrübeli arkadaslar düşüncelerinize çok ihtiyacımız varrrrr.....

canım ben normal die düşünüorum kasık ağrılarını bel ağrılarını
benimde arada kasığıma ağrı girio 1 sn lik falan geçio sonra
ütü yaparken falanda ayakta kaldğmdan belim ağrıdı
bu kadar takılma canım

kızlar benim kasık ağrılarım sızı şeklinde ve sıklıkla oluyor.normal mi sizce

canım ben normal die düşünüorum kasık ağrılarını bel ağrılarını
benimde arada kasığıma ağrı girio 1 sn lik falan geçio sonra
ütü yaparken falanda ayakta kaldğmdan belim ağrıdı
bu kadar takılma canım

canım ilkim düşük oldu yaaa ondan aslındaa amann ne bilim iyice karıstım bölee yaa sorma rabbim korusun inşallah bebişlerimizi ve biziiiii benimki 1 sn sürmüyo kuzum bi saat sürüyoo anca uzanıyom ehh biraz iyi oluyom bakalımmm çok saolllll

canım ilkim düşük oldu yaaa ondan aslındaa amann ne bilim iyice karıstım bölee yaa sorma rabbim korusun inşallah bebişlerimizi ve biziiiii benimki 1 sn sürmüyo kuzum bi saat sürüyoo anca uzanıyom ehh biraz iyi oluyom bakalımmm çok saolllll

canım biliorum benimde ilki düşüktü
ama tevekkel olmak lasım
Rabbim neylerse güzel eyler iyi düşünelim ii olsun
rahim genişliomuş ya onlardan kaynaklı olabilir
sen şimdi tüm stresleri bi kenara bırak yarın dr. da olduğun anları hayal et
bebişin kesesini görmeyi belkide bebişini görmeyi düşün
herşey güzel olucak Rabbimin izniyle canım benim

canım biliorum benimde ilki düşüktü
ama tevekkel olmak lasım
Rabbim neylerse güzel eyler iyi düşünelim ii olsun
rahim genişliomuş ya onlardan kaynaklı olabilir
sen şimdi tüm stresleri bi kenara bırak yarın dr. da olduğun anları hayal et
bebişin kesesini görmeyi belkide bebişini görmeyi düşün
herşey güzel olucak Rabbimin izniyle canım benim

allah razı olsun canım benim tamam seker rahat olayım güzel düşeneyim inşallah hayırlı haberler döneriz kuzuuuu

beni de listeye eklermisiniz sat 3 ekim doğum tarihi 10 temmuz inşallah.

holgeldin canım doktora gittin mi kalp atsını felan duydunmu benimde satım 8 ekimde yarın gitcem doktora inşş ebe abla kalp atsını duyarsın artık dedi ama bilmiyom 7 haftadan sonra diyo bazıları

teşekkür ederim canım valla o kadar korkuyorum ki bi şey olcak diye.ilk hamileliğimde hiç bilmezdim tehlikesini insan yaşayınca daha pimpirikli oluyor.

aynı durumdayız canımmm bende öleyim iştee elimde deil.....rabbim korusun inşallah bebişlerimizi bide ben tedaviyle kaldım yaa rabbime emanetiz bacımm

holgeldin canım doktora gittin mi kalp atsını felan duydunmu benimde satım 8 ekimde yarın gitcem doktora inşş ebe abla kalp atsını duyarsın artık dedi ama bilmiyom 7 haftadan sonra diyo bazıları

8 kasımda kseyi gördük yarın kalp atışı için çağırdı . bayram tatilinin bitmesine sırf doktora gideceğim için seviniyorum:) umarın herşey yolundadır.

anladım canım yaa bakalım inşallah bişi olmazzz
elde iz bırakan şeyler leke yapıyormuş ..mesela çilek, kiraz ,et, gibi....

kızlar benim kasık ağrılarım sızı şeklinde ve sıklıkla oluyor.normal mi sizce

bende sıksık kasık ağrısı oluyo hatta bir kaç defada sol bacağıma kramplar girdi...ama normal böyle şeylerde uzanıp dinlenmek en iyisi çok teleşa kapılmayın bence... bende birde sürekli bulantı oluyodu ama kusma yoktu bugün çok feci bi şekilde çıkardım inşallah tekraralamaz çok zor çünkü kusmaları başlayan varsa hangi sıklıkla oluyo..ben bir defada 5-6 kez çıkardım ard arda..kusura bakmayın midenizi kaldırdım belki ama...

8 kasımda kseyi gördük yarın kalp atışı için çağırdı . bayram tatilinin bitmesine sırf doktora gideceğim için seviniyorum:) umarın herşey yolundadır.

hadi inşallah tatlım benim bakalım benimde ilk kontrole gidişim olacak inşallah hem keseyi hemde kalp atsını duyarız hayırlısıyla hayırlı haberlerle döneriz bitanem benim dua et banada olurmuuu

benim 1 hatadır mide bulantısı ve öğürme vardı kusamıyordum bu sabah çıkardım ilk kez . yarın işe giderken ne yapıcam bilmiyorum

elde iz bırakan şeyler leke yapıyormuş ..mesela çilek, kiraz ,et, gibi....

bende sıksık kasık ağrısı oluyo hatta bir kaç defada sol bacağıma kramplar girdi...ama normal böyle şeylerde uzanıp dinlenmek en iyisi çok teleşa kapılmayın bence... bende birde sürekli bulantı oluyodu ama kusma yoktu bugün çok feci bi şekilde çıkardım inşallah tekraralamaz çok zor çünkü kusmaları başlayan varsa hangi sıklıkla oluyo..ben bir defada 5-6 kez çıkardım ard arda..kusura bakmayın midenizi kaldırdım belki ama...

anladım canım cok saol valla bende akşam yemegini yerken midem bulandı yiyemedim ama günde iki ilaç aldıgım için mecburi bişiler yemek zorundayım bugün böle iştahsızdım ya hayırlısı allahtan.... suanda çok heyecanlıyım rabbimin izniyle yarın doktora gitcez bi çok kişi gitcek sanırım inşallah hayırlı haberlerle dönemyi nasip eder yüce rabbimmmmm

oranje canım sen ne zaman gitcen doktora keseyi görmüştün demi kalp atısına ne zaman gitcen inşallahhhh

hadi inşallah tatlım benim bakalım benimde ilk kontrole gidişim olacak inşallah hem keseyi hemde kalp atsını duyarız hayırlısıyla hayırlı haberlerle döneriz bitanem benim dua et banada olurmuuu

evet yarın güzeel haberleri payşaırız buradan inşallah. hayatımda etmediğim kadar dua ediyorum senin için de dua ederim

X