aminn bacım hatta amener resulü ve aytel kürside okumustum rabbim kabul etsin inşallah allah ne muradınız varsa onu versinnn meleklerimizi bagıslasın ve korusunn saglıcakla gelsin kuzularımız inşallahhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnn bitanem benim...Rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın inşallah...
limon_kabugu cevap yazmadın ama ben seni ekledim listeye kuzu....
saol kusumm haydi kızlarrr ayetel kürsi hemde 10 tane kısa zaten arkadslarrrr hepimizin birbirmize dualarına destegine inanınki cok ihtiyacı varrrrrr
evet canım sana katılıyorum melikecim...dua çok önemli...gelenler lütfen ismini yazdırsın kızlar....bekliyoruz...
yaz canım...
canım ayetel kürsi okuyoruz....herkes 10 adet bir hafta içinde okuyacak...senide yazayım mı listeye limoncum...
evet canımm oku kusummm tabikiii neden olmasın kızlar kim ne okuyabilirse hersey meleklerimiz içinnnn
annem hep der kızım yeri göğü tutan duadır...diye ben bugün okudum hemde yasini serif ve inanki hepinize dua ettim he bide bebek isteyen tümanne adaylarına allahım kabul etsin inşallahhh
yaz canım...
tamam canım ben ayetel kürsi okurum..
evet canım...duanın açamayacığı hiç bir kapı yoktur melikem...dualarını Rabbim kabul eylesin bitanem...Allahım razı olsun...bende hepimize dua ediyorum tatlım...annem hep der kızım yeri göğü tutan duadır...diye ben bugün okudum hemde yasini serif ve inanki hepinize dua ettim he bide bebek isteyen tümanne adaylarına allahım kabul etsin inşallahhh
yaz canım...
tamam canım ben ayetel kürsi okurum..
evet canım...duanın açamayacığı hiç bir kapı yoktur melikem...dualarını Rabbim kabul eylesin bitanem...Allahım razı olsun...bende hepimize dua ediyorum tatlım...
yazdım bitanem..şimdiden Allah razı olsun gülüm....okuyan herkesin ağzına sağlık kızlar...
Kalp atışını duyan va mı kızlar?
günaydın arkadaşlar;
msjlarımız nereye gitmiş..
slm kızlar bayadır aranızdayım aslında ama sessiz sedasız
canomun durumundan ,limon kabuğumun akıntılarından, melike ecesunun heycanından hepsinden haberin var yanii
Rabbim nasip ederse ben 2011 temmz annesi olucam
sat 6 ekim bugün 6+4 deyim inşallah
yarın ilk dr. kontrolüm olucak eğer keseyi görebilirsem öle aranıza katıliim diodum ama dayanamadım
geçtiğiimiz şubat ayında da bi gebeliğim oldu fakat gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım
o yüzden şimdi biras daa temkinli davranıorum
kendimi herşeye hazırlıorum
yarını sabırsızlıkla bekliorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versinyarı