2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aminn bacım hatta amener resulü ve aytel kürside okumustum rabbim kabul etsin inşallah allah ne muradınız varsa onu versinnn meleklerimizi bagıslasın ve korusunn saglıcakla gelsin kuzularımız inşallahhhhhhhhhh

aminnnnnnnnnn bitanem benim...Rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın inşallah...

limon_kabugu cevap yazmadın ama ben seni ekledim listeye kuzu....

aminnnnnnnnnn bitanem benim...Rabbim hepimizin meleklerini bağışlasın inşallah...

limon_kabugu cevap yazmadın ama ben seni ekledim listeye kuzu....

saol kusumm haydi kızlarrr ayetel kürsi hemde 10 tane kısa zaten arkadslarrrr hepimizin birbirmize dualarına destegine inanınki cok ihtiyacı varrrrrr

saol kusumm haydi kızlarrr ayetel kürsi hemde 10 tane kısa zaten arkadslarrrr hepimizin birbirmize dualarına destegine inanınki cok ihtiyacı varrrrrr

evet canım sana katılıyorum melikecim...dua çok önemli...gelenler lütfen ismini yazdırsın kızlar....bekliyoruz...

cerenceyda sen duaya katılacakmısın tatlım...ismini yazayım mı listeye?

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
LeYLa_21, cerenceyda, limon_kabugu, melike_ecesuu+

evet canım sana katılıyorum melikecim...dua çok önemli...gelenler lütfen ismini yazdırsın kızlar....bekliyoruz...

annem hep der kızım yeri göğü tutan duadır...diye ben bugün okudum hemde yasini serif ve inanki hepinize dua ettim he bide bebek isteyen tümanne adaylarına allahım kabul etsin inşallahhh

annem hep der kızım yeri göğü tutan duadır...diye ben bugün okudum hemde yasini serif ve inanki hepinize dua ettim he bide bebek isteyen tümanne adaylarına allahım kabul etsin inşallahhh
evet canım...duanın açamayacığı hiç bir kapı yoktur melikem...dualarını Rabbim kabul eylesin bitanem...Allahım razı olsun...bende hepimize dua ediyorum tatlım...
yaz canım...

tamam canım ben ayetel kürsi okurum..

yazdım bitanem..şimdiden Allah razı olsun gülüm....okuyan herkesin ağzına sağlık kızlar...

allah kabul etsin kuzuuu allah hepinizden razı olsunnnnn gönlünüze göre versin inşallahhh yüce rabbimmmmm

Kalp atışını duyan va mı kızlar?

duymadik bilmiyorum duyan var mi yani duyuluyor mu? ama biz gorduk :) cuma gunu alttan ultrasonla baktiginda gorduk. daha once yazmistim hafif pembe kanamam oldugu icin doktora gitmistik. ama asil kontrolumuz bayramin 3. gunu persembe.o zaman ayrintili goruruz ins.

hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar dünyanın en tatlı ve ve en güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet kızlarr bende allah izin varirse inş. temmuz annesi olucam...allahım hamile arkadaişarıma hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin yanındada bana inş.

slm kızlar bayadır aranızdayım aslında ama sessiz sedasız
canomun durumundan ,limon kabuğumun akıntılarından, melike ecesunun heycanından hepsinden haberin var yanii
Rabbim nasip ederse ben 2011 temmz annesi olucam
sat 6 ekim bugün 6+4 deyim inşallah
yarın ilk dr. kontrolüm olucak eğer keseyi görebilirsem öle aranıza katıliim diodum ama dayanamadım
geçtiğiimiz şubat ayında da bi gebeliğim oldu fakat gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım
o yüzden şimdi biras daa temkinli davranıorum
kendimi herşeye hazırlıorum
yarını sabırsızlıkla bekliorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin
yarı

hoşgeldin canım benim hayırlı ugurlu olsun inşallah hayırlı haberlerle dönersin bende daha gitmedim bayramdan sonra gel dedi doktor kuzu benimkide suanda 6 haftalık görünüyo netteki hesaplamaya göre çok şükür bakalım doktor ne kadarlık dicek bende pazartesi gitcem rabbimin izniyle bende önce düşük yaptıgım için bende tedirginim aslında dün gecede kasıgım agrıdı korkuyom sanada cok gecmiş olsun rabbim yasatmasın bidaha o acıyı kimseye saglıcakla gelir bu defa sımsıkı tutunurlar inşallah canım bebişlerimiz dua edelim hep beraberrr.....***

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…