hoşgeldin canım benim hayırlı ugurlu olsun inşallah hayırlı haberlerle dönersin bende daha gitmedim bayramdan sonra gel dedi doktor kuzu benimkide suanda 6 haftalık görünüyo netteki hesaplamaya göre çok şükür bakalım doktor ne kadarlık dicek bende pazartesi gitcem rabbimin izniyle bende önce düşük yaptıgım için bende tedirginim aslında dün gecede kasıgım agrıdı korkuyom sanada cok gecmiş olsun rabbim yasatmasın bidaha o acıyı kimseye saglıcakla gelir bu defa sımsıkı tutunurlar inşallah canım bebişlerimiz dua edelim hep beraberrr.....***
canım iyiyim şükürler olsun..lekelenmelerim gece yine başlayıp kesiliyor..bulantılarım olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum... salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadır...slm tatlım naber nasılsınnn.....
slm kızlar bayadır aranızdayım aslında ama sessiz sedasız
canomun durumundan ,limon kabuğumun akıntılarından, melike ecesunun heycanından hepsinden haberin var yanii
Rabbim nasip ederse ben 2011 temmz annesi olucam
sat 6 ekim bugün 6+4 deyim inşallah
yarın ilk dr. kontrolüm olucak eğer keseyi görebilirsem öle aranıza katıliim diodum ama dayanamadım
geçtiğiimiz şubat ayında da bi gebeliğim oldu fakat gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım
o yüzden şimdi biras daa temkinli davranıorum
kendimi herşeye hazırlıorum
yarını sabırsızlıkla bekliorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versinyarı
canım iyiyim şükürler olsun..lekelenmelerim gece yine başlayıp kesiliyor..bulantılarım olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum... salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadır...
canım hoşgeldin hayırlı olsun hamileliliğin.inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın yavrunu,
ben geçen hafta keseyi görmüştüm ama inan kese görmekle bitmiyor iş..şuan okadar tedirgin ve heycanlıyım ki herşey yolunda mı acaba diye sürekli düşünmekten ve sürekli belirti aramaktan kendimi alamıyorum...
hoşbulduk canım
haklısın keseyi görüosun kalp atışı için yine endişe
kalp atışı duyuluo 2li test yok 3 lü test
Allahım sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin hepimizesanırım içimizdeki pırpırlar hiç bitmiycek
saol canım güzel dileklerin için
Rabbim hepimize göstersin güzel günleri
bugün cuma yasin okuyup dua edelim inş. birbirimize
amin canım..
sen düşük yaşamışsın çok üzüldüm,sebebi araştırıldı mı?düşük yaşayanlara pıhtılaşmayı önlemesi için kan sulandırıcı iğne veriyorlar sanada başladılar mı?progesteron felan kullanıyomusun?bunlar önemli şeyler bunları kullanmıyorsan doktorunla konuş mutlaka canım..
canım iyiyim şükürler olsun..lekelenmelerim gece yine başlayıp kesiliyor..bulantılarım olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum... salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadır...
canım hoşgeldin hayırlı olsun hamileliliğin.inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın yavrunu,
ben geçen hafta keseyi görmüştüm ama inan kese görmekle bitmiyor iş..şuan okadar tedirgin ve heycanlıyım ki herşey yolunda mı acaba diye sürekli düşünmekten ve sürekli belirti aramaktan kendimi alamıyorum...
sende saol canım bana okunuyo bu hafta 10 tane ayetel kürsi canım şimdiden allah razı olsun leylacım ayarlamıştı ama silinmiş sanırım mesajlar....
aaa evet her hafta birine okunacaktı dimi
hemen okuorum 10 tane ayetel kürsi
evet kusum agzınıza ve o güzel yüreginize saglık bitanem benim allahım kabul etsin inşallah dua edin nolur melegim banaa sımsıkı tutunsun inşallahhhh.....
estağfirulah canım ne demek
inş. hepimizin bebekleri sıkı sıkı tutunur bizlere ve sağlıkla kucağımıza alırız
noldu ki ece neden rahatsızlandın
kasıklarım ağrıdı demişsin ama ondanmı canım
dünnn gündüz moralim çok bozuktu agladım felan sonra gecede böle oldum canım stres yapmak yok demişti doktorum zaten düşüktü ilkide o yüzden bide ilaç verdi coraspin allahım korusun inşallah melegimi.....