2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım güzel dileklerin için
Rabbim hepimize göstersin güzel günleri
bugün cuma yasin okuyup dua edelim inş. birbirimize

slm tatlım naber nasılsınnn.....
canım iyiyim şükürler olsun..lekelenmelerim gece yine başlayıp kesiliyor..bulantılarım olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum... salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadır...

canım hoşgeldin hayırlı olsun hamileliliğin.inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın yavrunu,
ben geçen hafta keseyi görmüştüm ama inan kese görmekle bitmiyor iş..şuan okadar tedirgin ve heycanlıyım ki herşey yolunda mı acaba diye sürekli düşünmekten ve sürekli belirti aramaktan kendimi alamıyorum...

hoşbulduk canım
haklısın keseyi görüosun kalp atışı için yine endişe
kalp atışı duyuluo 2li test yok 3 lü test
Allahım sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin hepimize
sanırım içimizdeki pırpırlar hiç bitmiycek

amin canım..
sen düşük yaşamışsın çok üzüldüm,sebebi araştırıldı mı?düşük yaşayanlara pıhtılaşmayı önlemesi için kan sulandırıcı iğne veriyorlar sanada başladılar mı?progesteron felan kullanıyomusun?bunlar önemli şeyler bunları kullanmıyorsan doktorunla konuş mutlaka canım..

saol canım güzel dileklerin için
Rabbim hepimize göstersin güzel günleri
bugün cuma yasin okuyup dua edelim inş. birbirimize

sende saol canım bana okunuyo bu hafta 10 tane ayetel kürsi canım şimdiden allah razı olsun leylacım ayarlamıştı ama silinmiş sanırım mesajlar....

evet canım tüm testleri yaptırdım
çok şükür eşimde de bende de sorun çıkmadı
sadece kromozomlara bakılmadı oda ileri derecelerde bakılıo
progesteron ve aspirin kullanıorum ama
esk. de ki prof.um aslında bunların hiçbir yararı olmadığını söyledi
yani 1000 de 1 kişide fayda eder dedi
artık onlar kimseye vermiolarmış
ama madem dr.un verdi sen gene devam et dedi
kullanıorum şimdilik

inşallah bitanem benim allahım korusun bebişlerimizi inşallahh canım bende daha keseyi görücem rabbimin izniyle inan bende hamile moduna giremedim umarım hersey yolunda gider hep dua edelim canlar birbirimize olurmu rabbime emanetiz.....

sende saol canım bana okunuyo bu hafta 10 tane ayetel kürsi canım şimdiden allah razı olsun leylacım ayarlamıştı ama silinmiş sanırım mesajlar....

aaa evet her hafta birine okunacaktı dimi
hemen okuorum 10 tane ayetel kürsi

aaa evet her hafta birine okunacaktı dimi
hemen okuorum 10 tane ayetel kürsi

evet kusum agzınıza ve o güzel yüreginize saglık bitanem benim allahım kabul etsin inşallah dua edin nolur melegim banaa sımsıkı tutunsun inşallahhhh.....

evet kusum agzınıza ve o güzel yüreginize saglık bitanem benim allahım kabul etsin inşallah dua edin nolur melegim banaa sımsıkı tutunsun inşallahhhh.....

estağfirulah canım ne demek
inş. hepimizin bebekleri sıkı sıkı tutunur bizlere ve sağlıkla kucağımıza alırız

bu arada gece rahatsızlandım eşimde görevdeydi çok korktum kızlar yaaa... pazartesi bakalım doktor ne dicek....inşallah hayırlı haberlerle dönerim yaaa....

noldu ki ece neden rahatsızlandın
kasıklarım ağrıdı demişsin ama ondanmı canım

noldu ki ece neden rahatsızlandın
kasıklarım ağrıdı demişsin ama ondanmı canım

dünnn gündüz moralim çok bozuktu agladım felan sonra gecede böle oldum canım stres yapmak yok demişti doktorum zaten düşüktü ilkide o yüzden bide ilaç verdi coraspin allahım korusun inşallah melegimi.....

Son düzenleme:

canım gerçekten rahat olmak lazım
sende düşük yapmışsın aynı şeyleri yaşamışız
aspirin bende kullanıorum pıhtılaşma testlerim yapıldı sorun yok ama yinede tedbir amaçlı kullanıorum

melikecim ben ayetel kürsini 33 tane okudum.tesbihi elime alınca kendimi kaptırıp 33 tane okudum :) dua da ettim senin için Allah kabul etsin inşallah...

limon kabuğum
nerelisin canım çalışıomusun yaş kaç
çok mu sordum :)

Son düzenleme:
aaa benimde yakın bi arkadaşım var karabüklü nasip olupta gelememiştim hiç
hep içimde kalmıştır
ben 25 yaşındayım kütahyalıyım ve burda oturuorum canım
bide matematik öğretmeniim

Son düzenleme:
inşallah birgün gidersin ve özelliklede safranboluyu gezersin...hem kütahyalı olup hemde orada çalışmanda ayrı bir şans bence senin için..
bu sayfada en yaşlı benim heralde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…