- 19 Eylül 2010
- 99
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sata göre geçen hafta pazartesi 5. haftada olmam lazımdı.Doktorum ultrasonda boyuna bakıyor ya.Ona göre söylüyor.Pazartesi 5+2 dedi yani 6 haftalık oldu:)))Şu an satta 6 doktoruma göre 7 deyim:)
kuşumm bu haftamı okuyoz banaaaa
Baktım geldim:))Progestan:)Kanamamda yok ne olduğu belirsiz birşeyim var:)
evet canım...bu hafta sana okuyoruz...öbür haftada bana okuruz...sonraki haftada diğer dostlara okuruz.....özellikle doktora gidenlere öncelik tanıyalım olurmu....?
olur canımmm ben bayramdan sonra gitcem işte ayın 22 de rabbimin izniyleee
kızlar yasin mi okuyorsunuz?ayetel kürsi mi ben anlayamadım...yasini arapçasından okuyamam arapça bilmiyorum..ama isteyene ayetel kürsi okuyabilirim..
Benim tuhaf bir akıntım var hayırlısı olsun.Şu kalp atışını da duysaydım hayırlısıyla
kızlar yasin mi okuyorsunuz?ayetel kürsi mi ben anlayamadım...yasini arapçasından okuyamam arapça bilmiyorum..ama isteyene ayetel kürsi okuyabilirim..
Benim tuhaf bir akıntım var hayırlısı olsun.Şu kalp atışını da duysaydım hayırlısıyla
ahhh canım benim duyarsın inşallah kuzuu darıısıda bana inşallah inanki cok heyecanlıyımm rabbime emanetizzz
canım ayetel kürsi okuyoruz....herkes 10 adet bir hafta içinde okuyacak...senide yazayım mı listeye limoncum...
ayyy leylaa ben leyla oldum galibaa kuzu yasin mi ayatel kürsi mi ben yasin okudum bebegemmm allah kabul etsin inşlalahhhhh
Amin canım ben ayın 29 unda gideceğim...
oy oy kuzum kıyamam yaaaa...ayetel kürsi okuyoruz tatlım...ama yasinde okuyabilirsin tabi...Allahım kabul etsin okuduğun yasinleri tatlım benim...