2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben çıkıyorum canım,dün canım birşey çekmişti(şimdi ne olduğunu söylemeyeyim canı isteyen filan olur)eşim onu yedirmek için beni almaya gelmiş,hem hava da çok güzel sahil havası da iyi gelir,birer bardakta çay içeriz denize karşı..bugün biraz ruhumu besleyeyim..akşama görüşmek üzere....

inşallah birgün gidersin ve özelliklede safranboluyu gezersin...hem kütahyalı olup hemde orada çalışmanda ayrı bir şans bence senin için..
bu sayfada en yaşlı benim heralde ya

inş. gelirim canım çok istiorum
evet burda çalışıo olmam çok güzel ama
pek kolay gelmedim
evlendikten 5 ay sonra sonra önce afyona sonra düzceye atandım
ve 1.5 yıl ayrı kaldık eşimle
çok şükür geçtiğimiz sene eylülde gelebildim evime
buarada hepimiz çıtırız sen ve tüm arkadaşlarımız dahil

ohhhhhh ne güsel sahil havası
benim içinde al canım bol bol
afiyet olsun çok çok ye canım
görüşürüs akşama

bende dun gittim doktora alttan bakti gorunmez diye ama oysa ben giderken bussuru su icmistim bosuna doldurmusum karnimi :))
ultrasonda bakti ve teker teker anlatti doktorumuz. kalp atislarini dinletti :) suanda benim hesaplarima gore 7+5 haftaliktik ama ultrasona gore doktor 7+4 gunluk dedi. boyu 11.7 mm mis. adet oncesi gibi agrilarin normal oldugunu soyledi orada genisleme oldugu icin ama ilerledikce zaman toplanip yukari cikicakmis rahim. aklima baska bisi gelmiyo simdilik bu kadar :) Allahim isteyen herkese o kalp atisini duymayi nasip etsin :)

gözün aydın canım
ne güzel duymuşsun kalp atışlarını
darısı bizlere inşallah bende yarn gidicem keseyi görebilirim inş.

gözün aydın canım
ne güzel duymuşsun kalp atışlarını
darısı bizlere inşallah bende yarn gidicem keseyi görebilirim inş.

ins canim hersey istedigin gibi yolunda gider. 1 ay sonra tekrar kontrole gitcem. bizde kan uyusmazligi var 1 ay sonra ayrica kanima bakip bendeki negatifligin derecesini olcuceklermis. bu az da olsa yinede tedbiren genelde 28-32 haftada igne yaparlarmis birde bebek dogduktan sonra bebegin kan grubu benle uyusmazsa ozman yine bir igne daha yiyecekmisim:)

şimdi o 1 ay çok zor geçicek dimi
sağlıklı olsunlarda sabrederiz ama kolay olmaz
kan uyuşmazlığının tedavisi dediğin gibi çok kolay canım
yıllar öncesinde yaşayan insanlara bazen bu yüzden üzülüyorum
belki de ufak bi kan uyuşmazlığından ufak bi iğnenin olmayışından kaybetmişler bebeklerini
çok şükür ki şimdi böle sorunlar yok

evet canım ama ben varya herseyi kafama takarım elimde deil sinirleniyom hatta aglıyom tutamıyom kendimi kimseyi kırmayı sevmiyom ondan birazda....(

melikecim ben ayetel kürsini 33 tane okudum.tesbihi elime alınca kendimi kaptırıp 33 tane okudum :) dua da ettim senin için Allah kabul etsin inşallah...

ayy canımsın allah bin kere razı olsun bitanem benim amin canımm aminnnn rabbim kabul etsin bebişlerimizi korusunnn....

evet canım ama ben varya herseyi kafama takarım elimde deil sinirleniyom hatta aglıyom tutamıyom kendimi kimseyi kırmayı sevmiyom ondan birazda....(

canım benim kimseyi kırmak istemiosun ama sen kırılıp inciliosun
yinede herşeyi takmamaya çalış özellikle bu dönemde

evet canim her ay bir sonraki ayi beklemek zor olucak ama bui bakmisiz ins kucagimizda olcak ins :))

kan uyusmazligini ozellikle belirtmek istedim arklar hatirlatsinlar doktorlarina

aaa benimde yakın bi arkadaşım var karabüklü nasip olupta gelememiştim hiç
hep içimde kalmıştır
ben 25 yaşındayım kütahyalıyım ve burda oturuorum canım
bide matematik öğretmeniim

kütahyada cok güzel canım ayrıca egitimciymişsin ne güzell..)

aminn canımmmm darısıda bize inşallah bugün benimkide 6 had-ftalık görünüyo çok şükür ama pazartesi sanırım sadece kesesini görürüm daha galiba kalp atışını duymak için biraz daha beklememiz lazım bekleri yaa yeterki bebişime bişi olmasınnnnn....

canım bende evlenmeden önce özel bi bankada calıştım sonra cıktım şimdi evdeyim işletme 3 teyim eşim poliss adanalıyım....

adanalıyıh Allahın adamıyık diosun yanii
adanalı çok arkadaşım vardı üni. de çok sıcak kanlıydılar hepside
anlamalıydım aslında seninde adanalı olduğunu
çok tatlısın canım

evet canim her ay bir sonraki ayi beklemek zor olucak ama bui bakmisiz ins kucagimizda olcak ins :))

kan uyusmazligini ozellikle belirtmek istedim arklar hatirlatsinlar doktorlarina

inş. görürüz canım o günleri

o senin tatlıgın sekerim benim allah razı olsun kuzucum evet öleyizdir adana sıcak memleket ya hakkını veriyoz bizde sıcak kanlıyız valla benim içimde hele hiç kötülük yok neysem oyum benim de kütahyalı arkadaslarım vardı urfada okudum ünvi.yi canım işletme mezunuyum .....

Son düzenleme:
en güzeli de o canım
içinle dışının bir olması
yaaa benim yarın dr.a gidicem saatler biran önce geçsin yaaaaa

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

melike_ecesuu İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi Bitti
Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi
xnurcx 10 Adet Ayetel Kürsi
GamzeliKiz 10 Adet Ayetel Kürsi
dua listesini güncelledim kızlar....duaya katılmak isteyen olursa yazsın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…