2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sata göre geçen hafta pazartesi 5. haftada olmam lazımdı.Doktorum ultrasonda boyuna bakıyor ya.Ona göre söylüyor.Pazartesi 5+2 dedi yani 6 haftalık oldu:)))Şu an satta 6 doktoruma göre 7 deyim:)

Benim sata göre geçen hafta pazartesi 5. haftada olmam lazımdı.Doktorum ultrasonda boyuna bakıyor ya.Ona göre söylüyor.Pazartesi 5+2 dedi yani 6 haftalık oldu:)))Şu an satta 6 doktoruma göre 7 deyim:)

hımmm öylemi canım ben bilmiyodum bak neyse hakkkımızda hayırlısı olsun kusummm

evet canım...bu hafta sana okuyoruz...öbür haftada bana okuruz...sonraki haftada diğer dostlara okuruz.....özellikle doktora gidenlere öncelik tanıyalım olurmu....?

olur canımmm ben bayramdan sonra gitcem işte ayın 22 de rabbimin izniyleee

Benim tuhaf bir akıntım var hayırlısı olsun.Şu kalp atışını da duysaydım hayırlısıyla

kızlar yasin mi okuyorsunuz?ayetel kürsi mi ben anlayamadım...yasini arapçasından okuyamam arapça bilmiyorum..ama isteyene ayetel kürsi okuyabilirim..

kızlar yasin mi okuyorsunuz?ayetel kürsi mi ben anlayamadım...yasini arapçasından okuyamam arapça bilmiyorum..ama isteyene ayetel kürsi okuyabilirim..

canım ayetel kürsi okuyoruz....herkes 10 adet bir hafta içinde okuyacak...senide yazayım mı listeye limoncum...

Son düzenleme:

evet canımm oku kusummm tabikiii neden olmasın kızlar kim ne okuyabilirse hersey meleklerimiz içinnnn

Benim tuhaf bir akıntım var hayırlısı olsun.Şu kalp atışını da duysaydım hayırlısıyla

duyarsın inşallah tatlım...inşallah hepimiz o minik kalp atışlarını duyarız...Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canlar....

limon_kabugu canım senide ekleyim mi listeye diye sormuştum ama cevap yazmadın?

ayyy leylaa ben leyla oldum galibaa kuzu yasin mi ayatel kürsi mi ben yasin okudum bebegemmm allah kabul etsin inşlalahhhhh

oy oy kuzum kıyamam yaaaa...ayetel kürsi okuyoruz tatlım...ama yasinde okuyabilirsin tabi...Allahım kabul etsin okuduğun yasinleri tatlım benim...

Son düzenleme:

oy oy kuzum kıyamam yaaaa...ayetel kürsi okuyoruz tatlım...ama yasinde okuyabilirsin tabi...Allahım kabul etsin okuduğun yasinleri tatlım benim...

aminn bacım hatta amener resulü ve aytel kürside okumustum rabbim kabul etsin inşallah allah ne muradınız varsa onu versinnn meleklerimizi bagıslasın ve korusunn saglıcakla gelsin kuzularımız inşallahhhhhhhhhh

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

melike_ecesuu İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

LeYLa_21 10 Adet Ayetel Kürsi
Asudem 10 Adet Ayetel Kürsi
rainofapril 10 Adet Ayetel Kürsi
Limon_kabugu 10 Adet Ayetel Kürsi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…