2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar.bende hep beyaz akıntı ve sarı akıntım vardı.bu sabah çok az sarı akıntının içinde iki üç nokta kan vardı.iki üç nokta ama bu tehlikelimi .korkmam gerekiyor mu.ne olur cevap verin???:26:

ya kızlar.bende hep beyaz akıntı ve sarı akıntım vardı.bu sabah çok az sarı akıntının içinde iki üç nokta kan vardı.iki üç nokta ama bu tehlikelimi .korkmam gerekiyor mu.ne olur cevap verin???:26:

canım korkma hemen,bol su içip yat,fazla ayakta dolanma..doktorun progesteron filan vermedi mi?

canım korkma hemen,bol su içip yat,fazla ayakta dolanma..doktorun progesteron filan vermedi mi?

yok canım yaa.bir sefer gittim oda hamileliğim keşinleştiğini söyledi.iyi beslenmemi söyledi.ve bayramdan sonra gel dedi .başka bir şey yok.20 kasımda gidecem...o zamana kadar birşey olur mu

oldu :) cok sagol :)
rica ederim kusummm:KK19: :KK19:
günaydın temmuz gülleri :KK71:

bu saat oldu kahvaltı etmedim..canım birşey istemiyor ne yapsam diye onu düşünüyorum...
sanada tatlım naber nasılsınnn bitanemmm:KK19: :KK19:
merhaba canım.eklerim inş.bende eski sayfaları okuyordum ondan geç yazıyorum.:kk77:
önemli deil kusum ben seni görünce hep yazıyom hemen bilion kuzuuu:KK19: :KK19:

canım benimde oluyo beyaz akıntım ama simdi yarım saat oldu olmadı mutfakta ayakta kaldım belim agrıdı yine noluyo bana sizceee????:KK5: :KK43:

yok canım yaa.bir sefer gittim oda hamileliğim keşinleştiğini söyledi.iyi beslenmemi söyledi.ve bayramdan sonra gel dedi .başka bir şey yok.20 kasımda gidecem...o zamana kadar birşey olur mu

olmaz inşallah kuzuu yaa bak biz daha ne keseyi gördük nede bebişi rabbime emanetiz hepp:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

Günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama neyse ben daha yeni uyanabildim:KK9:

Bence hafife alma canım en azından bir ilaç verir doktor bende hafife aldım sonradan düşük riskim oluştu gitme imkanın varsa doktora git derim hem için rahatlar gerçi kanaman çok az olmuş şimdilik fazla tehlikeli görünmüyo bende çok korkmuştum ama çoğu kişide oluyo anlaşılan bu tür kanamalar içini ferah tut Allah yardımcın olsun :)

canım,sakın hafife alma,doktorun nasıl progesteron vermez sana aklım almıyor..doktorunu en azından ara canım..kesin progesteron başatıcaktır sana..bayram araya giriyor sonra doktoruna ulaşmanda zorlaşabilir bugün bir şeklide doktoruna ulaşmaya çalış..

sanada tatlım naber nasılsınnn bitanemmm:KK19: :KK19:

bende iyi sayılırım canım..bebeğim benimle oldukça hep iyi olurum

herkese merhaba:KK16:
geçmişi tam okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir:KK19: benim hamilelik şimdilik çok şükür iyi gidiyor:nazar: yani kalp atışlarını duysam tam hamilelik havasına gireceğim:44: çünkü göğsüm çok şiş ve acıyor arada kasık ağrım oluyor bunun dışında şikayet diyebileceğim birşey yok:nazar::nazar: ha bir de küçüklükten beri hamsi yemezdim 2 haftadır haftasonları hamsi yiyorum ilaç gibi geliyor bana:KK9: ve ikram bisküviyi çok severdim 2-3 haftadır ofiste çekmecemde duruyor hiç canım yemek istemiyor :26: böyle değişik şeyler oluyor ama hiçbiri olumsuz değil:KK49: Allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşacağımız günleri görmemizi nasip etsin inşallah amin:nazar::nazar:
Hepinize iyi bayramlar diliyorum bol bol dinlenin,dua edin:KK19:

herkese merhaba:KK16:
geçmişi tam okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir:KK19: benim hamilelik şimdilik çok şükür iyi gidiyor:nazar: yani kalp atışlarını duysam tam hamilelik havasına gireceğim:44: çünkü göğsüm çok şiş ve acıyor arada kasık ağrım oluyor bunun dışında şikayet diyebileceğim birşey yok:nazar::nazar: ha bir de küçüklükten beri hamsi yemezdim 2 haftadır haftasonları hamsi yiyorum ilaç gibi geliyor bana:KK9: ve ikram bisküviyi çok severdim 2-3 haftadır ofiste çekmecemde duruyor hiç canım yemek istemiyor :26: böyle değişik şeyler oluyor ama hiçbiri olumsuz değil:KK49: Allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşacağımız günleri görmemizi nasip etsin inşallah amin:nazar::nazar:
Hepinize iyi bayramlar diliyorum bol bol dinlenin,dua edin:KK19:

iyiyiz canım,okuduklarımdan seninde çok iyi olduğunu görüyorum..inşallah 9 ay böyle devam eder.

Kızlar benim jel akıntı tekrar geldi:KK43:(Sabah boşuna oynadım o kadar:KK43:(((Aranızda bu sorumu yaşayan var mı?

Kızlar benim jel akıntı tekrar geldi:KK43:(Sabah boşuna oynadım o kadar:KK43:(((Aranızda bu sorumu yaşayan var mı?

jel akıntı derken canım???jelle beraber kahverengi lekelenmen mi oldu?
bu dönemlerde lekeleneler hep oluyormuş okuyorum..doktorunu ara canım belki farklı bir ilaç filan verir..gerçi zaten lekelenmen kahverengiyse korkma...yoğun kanamada doktorlar çağırıyorlar..

jel akıntı derken canım???jelle beraber kahverengi lekelenmen mi oldu?
bu dönemlerde lekeleneler hep oluyormuş okuyorum..doktorunu ara canım belki farklı bir ilaç filan verir..gerçi zaten lekelenmen kahverengiyse korkma...yoğun kanamada doktorlar çağırıyorlar..

Kahverengi jel canım.Tuvaletten sonra geliyor sadece yani günde bir kez felan.normal mi hakikaten???

Kahverengi jel canım.Tuvaletten sonra geliyor sadece yani günde bir kez felan.normal mi hakikaten???

canım lekelenmeler gerçekten normal,doktorum bana da olursa korkma dedi..yoğun kanaman olmadığı sürece sorun yok..bol su içmeye çalış ve sırt üstü sürekli yat..ben doktorunu aramanda ısrarlıyım ama belki ilaç dozu filan artırabilir...

canım lekelenmeler gerçekten normal,doktorum bana da olursa korkma dedi..yoğun kanaman olmadığı sürece sorun yok..bol su içmeye çalış ve sırt üstü sürekli yat..ben doktorunu aramanda ısrarlıyım ama belki ilaç dozu filan artırabilir...

Canım 3 gündür var.Doktorumu aradım ve acile gittim.Progestan verdi.Acilde de muayene ettiler açıklık ve kanama yokmuş.Şu an beklemekten başka çarem yok ama çok korkuyorum.Ara ara ağlama krizi geçiriyorum.Leke yoksa mutluyum leke geldiği andan itibaren mutsuz...

Canım 3 gündür var.Doktorumu aradım ve acile gittim.Progestan verdi.Acilde de muayene ettiler açıklık ve kanama yokmuş.Şu an beklemekten başka çarem yok ama çok korkuyorum.Ara ara ağlama krizi geçiriyorum.Leke yoksa mutluyum leke geldiği andan itibaren mutsuz...

canım bozma moralini eğer düşük olsaydı doktorun bunu sana söylerdi..ultrasonda kese etrafında kanama varsa görülüyor..eğer doktorun birşey yok dediyse yatarak dinlenmelisin..progesteronu günde kaç tane kullanıyorsun ve kaç mg?

kızlar sabah kahverengi akıntım vardı yarım saat önce kanamam başladı kan testi verdim boş gebelik olabilir dediler çok korkuyorum ne olur dua edin bu sefer bebegim gitmesin bendennn:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::nazar:

X