- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
aynı bizimki,gündüz yatıyor gece mesai yaptırtıyor olan adamcağıza oluyor ben gündüz yatıyorum o kalkıp işe gidiyor
boşver canım, ben eşime hiç duyurmuyorum alıp çocuğu salona geçiyorum
kayınvalidede bizde kalıyor geceleri , kim soracak olursa yardım ediyo güya bana
akşam kendi annem gittimi hazırlıyor yatağını kızım sancılardan helak olurken o poposunu yayıp uyuyor
es kaza duyupta uyanırsa geçiyor beşiğin başına 'bu cocuk niye uyumuyor' diye soyleniyor
dün gece saat 3 te uyudu kızım bende yatayım dedim ama kayın validenin horultusundan ne uyumak mümkün ne çocuğu duymak, birşeyde diyemiyorum
kalkıp eşimin yanına gittim orda uyumuşum...
sabah 7 dede kayın valide beni kaldırıyor 'ben çıkıyorum uyan' diyor bana
zor katlanıyorum bakalım ne zaman isyan bayraklarını açıcam
kızlar bilirler en büyük korkumdu lohusa sonrası ve gün geçtikçe korktuğum çıkıyor
kızlarr şimdi bebek bezini 2 tane hastane çıkışını çorap ıslak mendilini ağız bezini battaniyesini koydum bebeğin bide biberon koydum kendimede 2 tane pijama tacımı çorap 1 tane sütyen 3 tane kilot hasta bezi büyük orkidlerden koydum unuttuğum bişey varmı kii :44: sezeryan olanlar 2-3 gün arası kalıyor diolar başka exra bişeye falan ihtiyaç varmıki alt açmasını falan koymadım ama bilemedim ne koyacam başka
kayınvalidede bizde kalıyor geceleri , kim soracak olursa yardım ediyo güya bana
akşam kendi annem gittimi hazırlıyor yatağını kızım sancılardan helak olurken o poposunu yayıp uyuyor
es kaza duyupta uyanırsa geçiyor beşiğin başına 'bu cocuk niye uyumuyor' diye soyleniyor
dün gece saat 3 te uyudu kızım bende yatayım dedim ama kayın validenin horultusundan ne uyumak mümkün ne çocuğu duymak, birşeyde diyemiyorum
kızlar bilirler en büyük korkumdu lohusa sonrası ve gün geçtikçe korktuğum çıkıyor
Kızlar bebeğimi nasıl giydirsem de içim rahat etmiyr ya cok sıcakladı diyorum ya cok üşüdütaktım kıyafet konusuna siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda kıyafet konsunda?
Merhabalar kızlar, nasılsınız?
Bugüne kadar yazma fırsatım olamadı, ancak zaman bulabildim.
Kızlar oğlumu kucağıma aldımmmm :))) Yavrum çookkkk güzel, kırkbir kere maşallah.
13 Temmuz sabahı doğdu yavrum, yani bugün 5 günlük.
Şimdi size doğum hikayemi yazayım: biliyorsunuz 12 temmuzda apar topar safra enzimlerim arttı diye hastaneye yattım. 11 saat hayatımda görmediğim bir suni sancı acısı ile açılmam olmadı ve dr beni narkozlu sezeryana aldı. Yani 2 doğum yapmış gibi oldum. Ameliyattan sonra kendime rahat geldim. Hemen bebeğimi gördüm. Çok yakışıklıydı :)) Ağrılarım var ama sorun etmiyorum.
Sütüm çok bereketli değil. Günde 3-4 defa sağıyorum ama mama temelli gidiyoruz. Bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz herşey için yolunda dedi.
Sizler nasılsınız? BAşka doğum yapan arkadaşlar var mı? Bu topikten mi bebeklerimiz için konuşmaya devam edeceğiz?
Hepinizi çok öpüyorum.
Erkek bebişler sıcağı sevmediğinden ve İzmir'de çok sıcak olduğundan dolayı 3. günden itibaren hep kolsuz çıtçıtlı badi giydiriyorum ben. Ayağına da çorap bu kadar. Battaniye ile örtünmeyi sevmediği için geceleri sadece ayaklı altını giydiriyorum ekstradan.
bende ağustos ayında izmirde olcam. en çok korktuğumda şu izmirin sıcağı. Çocukla pişik, isilik olmasak iyidir..
bugüne kdar hep normal doğum istedim ama olmayacak gibi görünüyor doktor istediğim güne tarih verir mi acaba sizce
kızlar merhaba bende henüz doğum yapamayanlardanım bugün39+5 ve benim oğlumdan hareket yok... dün kontrolümüz vardı doktorumuz son iki muayenedir gelsin artık neden bu kadar bekledi diyip duruyor, moralim çok bozuk doktorun tavrı hem beni hem eşimi çok tedirgin etti acaba bir sorun mu varda böyle yapıyor. bende hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum bebişimi iyice sabırsızlandım doktor bir saat tempolu yürüyüş yap dedi bebek çok az inmiş aşağı fakat ben kalça ağrımdan yürüyemiyorum fazla dua edin kızlar allah hepimizi sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...
kızlarr
yarın 9 da sezeryana giricem ne olur dualarınızı eksik etmeyin...şimdiden hepinizden Allah razı olsun
dualarımız seninle canım yarında aynı heyecan bende olaacak
bende sen gibiyim.. 41 i de beklemicek benim doktor sanırım.. yarın 40 hafta doluyo en fazla cuma günü alırız dedi bana da gerçekten bu kadar normal yapmak isteyip sezeryan olmak üzüyo insanı ama hayırlısı.. ama artık doğuralııııııımmmm....
bugüne kdar hep normal doğum istedim ama olmayacak gibi görünüyor doktor istediğim güne tarih verir mi acaba sizce
kızlar merhaba bende henüz doğum yapamayanlardanım bugün39+5 ve benim oğlumdan hareket yok... dün kontrolümüz vardı doktorumuz son iki muayenedir gelsin artık neden bu kadar bekledi diyip duruyor, moralim çok bozuk doktorun tavrı hem beni hem eşimi çok tedirgin etti acaba bir sorun mu varda böyle yapıyor. bende hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum bebişimi iyice sabırsızlandım doktor bir saat tempolu yürüyüş yap dedi bebek çok az inmiş aşağı fakat ben kalça ağrımdan yürüyemiyorum fazla dua edin kızlar allah hepimizi sağ salim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...
Aminn. Yanlız değilsin bu korkularda. Bakalım ben ne yaşıyacağım :)
Ben çok sıkıldım artık, doğsa keşke biran önce.
Gece için benim oğlan beni hazırlıyor galiba uyuyabildiğim gece sayısı sınırlı. Geceleri zombi gibiyim evin bir orasında bir burasında dolaşyorum.
Evde oturup durmakta insanı bunaltıyor. Tek başıma dışarı çıkmıyorum artık. O yüzden eşim gelene kadar evdeyim. Hiç konu komşuda yok burda..
selam canım
evt benim kız uykuyu seviyor ama sadece gündüzleri geceleri kök söktürüyor bana
birde annem yanımda gündüzleri o yüzden rahatım...
sen nasılsın? senin kız ne zaman geliyo , doktor bişey dedimi?
kızlarr
yarın 9 da sezeryana giricem ne olur dualarınızı eksik etmeyin...şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Üfff sorma cnm ya biz hergün banyo yaptırıyoruz. Ancak rahatlıyor yavrum
Bende 20'lik kırkım çıksın yazlığa gidicem 10 günlük kadar. Valla klimada açmaya korkuyorum dokunacak diye. Cam zaten açamıorumesintiden etkilenir diye, pişme durumundayız evde hepberaber.
Merhaba güzel anneler biz geldik...Çok şükür ben de kızıma kavuştum c. tesi günü saat 12.30da..Onu görmek her şeye bedeldi...Dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.Benim ağrılarım biraz fazla ameliyat esnasında bi kaç aksilik yaşadık ama şimdi iyiyim çok şükür.O yüzden fazla giremiyorum nete doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum henüz yapmayanları da Allah kurtarsın diyorum...Biraz daha kendime geleyim doğum hikayemizi de paylaşacağım inşallah...
poff bizde bodrum sıcağında kawruluyoruzz malseff..klima açamıorum dokunur die..kolsuz çıtçıtlı badilerle ince battaniyeyle uyuyo..dışarı çıkmak da işkence tabi bebişle..ya sabah erkenden ya da akşamüstü çıkıoruz anca..bugün ilk kez çıktık işte ama sıcaktan acayip bunalıyo..yanakları da isilik oldu tontişimin..pencere açıyorum ben ama esintiye ve cereyana dikkat ediorum tabi..evde sürekli tıkılı kalmak da çok sıkıcı...
iyi geceler kızlar kızçemi yatırdım uyumadan size bakmaya geldimm..
bizde 23 günü bitirdik bugün hiç bi yere çıkmadık canımız sıkıldı baya benim kızçede sıcaklarla dertli bizimkide çıtçıtlılarla anca rahat ediyor bide banyadan sonra acaip rahatlıyor... yanında cam falan açmıyorum dokunur diye ama bizde pişme durumundayız..siz soğuk yememeye dikkat ediyormusunuz .ben ilk haftalardaki gibi dikkat edemiyorumm içim yanıyor çok soğuk yemiyorum ama sıcak su falanda içemiyorum artık midem kalkıyorr..
bide ben aventin kalkanını aldım bunu ne kadar süre ile kullanıyorsunuz kızlarr...
vuslatcım tebrik ederim cnm
benim kızçe bağırıyor kızlarr
hepinize iyi geceler