2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doktora gittim oğlumun gelmeye niyeti yokmuş ya doktor haftaya çağırdı. İnşallah o zaman kadar niyetini bozup gelmek ister.

Canim 40+1 deyim bende... Doktorum 5-6 gün daha verelim ama iki gundebir gorecem seni dedi.suni sanci vermiyelim hemen sezeryana dönme riski büyük olur dedi.Aslında eskiden böyle hep beklenirmis annemin dediğine göre şimdi sezeryanla alıp geçiyolar...ancak bu kadar bekleyip sezeryan yapmak beni uzsede o da bir nimet bunu unutmamak gerek...inşallah kendiliklerinden gelirler bu sıcaklarda cok zormus.bu arada kalça ağrısı,iğne batması dahil her türlü şey bende de mevcut!!!

ben de aynı dertten muzdaribim. benim de 41 i geçirmeyelim dedi. bakalım ne olacak. benim annem de 2 hafta geç doğurmuş. bu hafta doğursak hiç fena olmıcak. sezeryan dan korkuorumm:26::26: göğüs uçlarını uyarmak doğumu başlatıormuş. doktorum yapabilirsin dedi. siz de deneyin isterseniz

slm kızlar heyecan dorukta!!! az önce doktordan geldim 40 haftayı doldurduk ve beklemeyelim dedi doktorumuz.. hem daha önce bi aritmi çıkmıştı hemde kordonu boynuna çok yakın bebegide seni de yormayalım dedi yine.. hayırlısı diyorum bende çok istemiştim normal doğumu ama kısmet işte.. dua edin bol bol lütfen inş sağlıkla dünyaya gelir kızım da bende hayırlısı ile çabucak ayağa kalkarım.. zamana bulunca yazarım..

doktor suni sancı vermeyi denemicekmi? önce suni verir bence olmazsa sezeryana alır. Bende doktordan geldim benim oğlanında keyfi yerinde çıktı. doktor 1 hafta sonra gel dedi Birde sağolsun benimki son haftalarda haftada 300 gr alıyor 1 hafta beklerse doktor 4 kg çok yakın olacak diyor . inşallah kısa sürede gelir benimkide 1hafta daha beklemesin ya.
Bugün aldığım beşiğide getirdiler tam heyecanım doruktayken oğlan gelmek istemeyince heevesim kursağımda kaldı

veriliyor cnm ama sende içebilirsin bide kimyon dere otu alıyomuş gazı cnm
bizdede metsil damla var bende 2 kere kulandım rahatladı ben gaz ilacı anca sıkıntısı çok olunca veriyorum çok ilaca alışmasın diye
çınarı bende çok merak ediyorum yasemin ne zamandır haber vermedi nasıllar acaba

bu zamanın çocukları daha hassas oluyor sanırım annelerde bilgi artıkca çocuklar hassaslaşıyorlarr

kızlar 40dasın artık bu kadar beklediniz az daha sabredin normal olur inş.. tehlikeli durum olmadıkca sabredin fıstıklarr

çatı muayenesi yaptı tekrar 1 cm anca açıklık var dedi 3 cm falan olsa suni sancı veririz doğar ama böyleyken açılma olmazsa seni de bebeği de boşuna zorlamış oluruz dedi.. o yüzden sezeryan yapacak..

çatı muayenesi yaptı tekrar 1 cm anca açıklık var dedi 3 cm falan olsa suni sancı veririz doğar ama böyleyken açılma olmazsa seni de bebeği de boşuna zorlamış oluruz dedi.. o yüzden sezeryan yapacak..

canım benim inş sağlıkla kolayca dünyaya getirirsin bebişini haberlerini beklioruz.

anladım canım ya. Hayırlısı olsun. peki ne zaman sezaryan yapıcak?

anladım canım ya. Hayırlısı olsun. peki ne zaman sezaryan yapıcak?

yarın sabah 7.30 da alacak.. inanın bende çok istedim normal yapmayı ama doktoruma güvenmek zorundayım.. arkadaşımda böyle oldu bekledi ama normal doğmadı yine sezeryan yapmak zorunda kaldılar.. hiç yoktansa ben normal doğum için bekledim kısmet diyorum artık.. Rabbim hayırlısını versin yar ve yardımcımız olsun..

Selam kızlar, nasılsınız? Bebişlerimizi kucağa almakla iş bitmiyormuş anlaşılan, asıl şimdi mi sıkıntı başladı yoksa? Hep derler ya, hamileyken hemen doğsun deriz, doğunca da " Hamileliğinin tadını çıkar, keşke hep orada kalsaydı " dersiniz diye Rabbim size de bebişlerinize de sağlık, sıhhat versin inşallah

Ben de az önce kontrolden geldim. Bebeğim 3 kilo 450 gr. olmuş Suyum da iyiymiş ama haftaya kadar doğsa iyi olur dedi doktorum. Bebeğimin bağırsaklarında dışkı oluşmaya başlamış, miadını doldurmuş bebklerde en büyük tehlike bu oluyormuş, bir de her hafta kilosu artacağı içi doğum zorlaşırmış. Zaten sancım filan da yok, ben hiç zannetmiyorum haftaya doğsun, 41 bile devirir benim kızım gibi geliyo bana ama bakalım, hakkımızda hayırlısı olur inşallah Bugünden itibaren bol yürüyüşe, merdiven inip çıkmaya, kısacası doğumu tetikleyici aktivitelere yoğunluk vereyim, inşallah faydası olur :26:

Bu arada bugün tam 39+0.gündeyiz meleğimle

Son düzenleme:

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım, hiç sıkma canını. Hiç olmazsa içeride kalabildiği kadar kaldı bebeğin, o bile fayda. Dualarımız seninle, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Hayırlısı böyleymiş demek ki üzülme. yarn ne güzel bebeğini kucağına alıcaksın. kucağına alınca güzelcene öp okşa o zaman bütün herşeyi geride bırakırsn :) benim doktorum da haftaya çatı muayenesi yapacakmış ben daha çatı muayenesi bile olmadım.
herkese stress yapmayın diyorum ama 40. haftamı doldurmadığım halde stres yaptım.

ya benim kızım da 8 temmuzda 2760 olarak doğdu,ayın 13 ünde kontrovde 2800 cıktı kilosu, ama sarılığı 20 idi ve br gece ışın tedavisi aldı, orda mama vermişler hep cocuguun bütün bagırsak sistemi bozuldu gecen cuma gecesi aciven dr ye gittik bütün bagırsakları yuvarvak gaz dolmuştu ve mama kesinlikle yok dedi. mamayı kestik bizde mecburen. dün sağlık ocaında kilosu 2900 cıktı. sizce iyimi kilo avımı ? :S kafam o kadar cok karışık ki anlatamam he bu arada sarılığı 6 lara düştü ama dr 2 saatte bir emzir dedi, geceleri uyudu mu uyanmak bilmiyor ki benim kızım uyandırana kadar telef oluyorum zaten 5 dakka emip geri davıyor uykuya bugün 12 günlüğüz kilomuzda 2900 acaba artık uyandrmasam da uyanmasını mı beklesem diyorum cok dertliyiim cok kızlar gaz ancısı içinde sap simplex veriyorum ben ve kendim günde 2 kre rezene içiyorum milupanın rezene çayını, tavsiye ederim sizlere de.napıcağımı şaşırdım kızlar sütüm mü yaramıyor acaba?

ya benim kızım da 8 temmuzda 2760 olarak doğdu,ayın 13 ünde kontrovde 2800 cıktı kilosu, ama sarılığı 20 idi ve br gece ışın tedavisi aldı, orda mama vermişler hep cocuguun bütün bagırsak sistemi bozuldu gecen cuma gecesi aciven dr ye gittik bütün bagırsakları yuvarvak gaz dolmuştu ve mama kesinlikle yok dedi. mamayı kestik bizde mecburen. dün sağlık ocaında kilosu 2900 cıktı. sizce iyimi kilo avımı ? :S kafam o kadar cok karışık ki anlatamam he bu arada sarılığı 6 lara düştü ama dr 2 saatte bir emzir dedi, geceleri uyudu mu uyanmak bilmiyor ki benim kızım uyandırana kadar telef oluyorum zaten 5 dakka emip geri davıyor uykuya bugün 12 günlüğüz kilomuzda 2900 acaba artık uyandrmasam da uyanmasını mı beklesem diyorum cok dertliyiim cok kızlar gaz ancısı içinde sap simplex veriyorum ben ve kendim günde 2 kre rezene içiyorum milupanın rezene çayını, tavsiye ederim sizlere de.napıcağımı şaşırdım kızlar sütüm mü yaramıyor acaba?

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

maşallah bebişe. hayırlısıyla gelsin bütün bebekler. hamileliğin tadı başka bu bambaşka canım. çok yorucu belki ama dünyanın en lezzetli duygusu

canım bez takibi yap doyduğunu anlamak için 3-4 kakalı 4 tane çişli bez çıkıyorsa iyi besleniyordur. sütüm yaramıyor filan diye de düşünme olumlu düşün herşey daha güzel olacaktır.

kizlar bende daha doguramadim ama su saatten sonra kendi kendime soz verdim artik takmicam ve kendimi sitrese sokmucam demekki benim icin boylesi hayirlisiymis rabbim buyuk ne eylerse guzel eyler yeterki kizim saglikli sihatli dogsunda gerisi onemli deil zaten dun hastanedeydim kontrol icin ebe en fazla 28 ne kadar beklicez sonra suni veririrz dedi ama ondan once dogmazsa pazartesi kontrola cagirdi bakalim dogmazsa ne dicek ama yinede isnllh pazartesiyede kalmaz hayirlisiyla saglikli sihhatli dogar rabbim hepimzin yar ve yardimcisi olsun saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

canimmm bende seni merak ettigim icin gireyim dedim... dogum yaptinmi yapmadinmi merak etmistim sana sms te attim ama cevap gelmedi.... foruma bi bakayimda senden haber alamasaydim yarin seni aramayi düsünüyordum Rabbim kalbine göre versin canim gecikmesindede vardir bir hikmet cok fazla düsünmemeye calis bir hikmeti vardir... bazi seyler insanin elinde olmuyor... dualarimdasin... baska kimler bekliyor yada kimler dogum yapti bilmiyorum ama yinede listedeki herkes icin dua ediyorum

,'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…