- 14 Şubat 2011
- 179
- 0
Canım bende senin gibi bekleyenlerdenim. ama daha 40. hafta dolmamış. zaten bebeklerin, %15 i 37. ve 38. haftalarda, % 75 i (39+2).ila (40+5). haftalarda dünyaya geliyormuş o yüzden çok sıkıntı yapma bence. bende sabırsızım sana diyorum ama senden beterim :) çok sıkıldm doğsun istiyorum artık. birde ben 3 haftadır düzenli sancı çekiyorum ama gelen giden yok. doktorum sancın var diyor ama hala çatı muayenemi bile yapmadı :) yarn nst ye gircem bakalım oğlan süpriz yapıcakmı bana :)
canım bende biliyorum daha miadımız dolmadı fakat doktorun sabırsızlığı sıktı beni. bakalım kiminki erken davranacakbende 3 gecedir kasılmalar yaşıyorum yanlız dün gece ilk kez belimde eşlik etti kasılmalara hadi bakalım dedim ama sabaha birşeyim kalmıyorum iki gündür 50 dk bir saat yürüyorum bakalım inş. sıpam yolu bulurda aşağı iner birde sendede oluyor mu bu akşam yürüyüşden sonra alt tarafda iğne batmalarım oldu normal mi acaba. neyse yarın için bol şans inş. seninki insafa gelirde fazla bekletmez
kızlar günaydınnyarın sabah doğuma gidiyorum dualarınız eksik etmeyin
ben almadım daha kalkan ya
avent almak gerekir dimi onu
oneriyorlar ped aldım da o
kaldı:44:
aynısı bende de oluyor. Dün hiç dışarı çıkmadım ve yürüyüşte yapmadım, dün batma hissini çok az yaşadım gecede sancı olmadı. Normalde bende gece adet sancısının hafifini çekiyorum her sabah doğuruyorum galiba diyorum ama hala oğlum yerinde :) seninki erken davranır bence,benim oğlandan ümidimi kestim ben :)
öyle deme annesi zamanlarının gelmesini bekliyorlardır, gece yine batma hissi çok oldu oğlumun hareketleri ile bir heveslendik acaba aşağı mı iniyor diye belimden gelen kasılmalarımda çok oldu özellikle sabah 6da başlayan yarım saat süren adet sancısı gibi bel ağrısı kasık ağrısı falan yaşadım acaba mı dedim ama bak yine pc başındayım... ayyy inş. daha fazla bekletmezler bir biz kaldık...
sen sürekli mi kullanıyosunbende minnoşun uyanmasını bekliorum..emdirip tekrar uyutucam..şimdi uyusam 5 dak sonra başlıcak ağlamaya sersem gibi olucamm..
ben de soğuk şeyler yememeye dikkat ediyorum gaz yapmasın diye..ama ılık su içemiorum aynen çok fena midem bulanıyo artık..biraz soğukla ılıtıp öyle içiyorum artık..cam bi tane açıyorum ama ceryana dikkat ediyorum bebiş de çok terliyo sıcağı hiç sewmio zaten..
avent in kalkanı ben sürekli kullanıyorum,emdirirken çıkarıyorum sadece..bazen biri gelicekse de gün içerisinde çıkarıp göğüs pedi koyuorum dışardan komik duruyolar çünküüdelikli olanı kullanıyorum çoook faydasını gördüm acılarım az da olsa dindi çok şükürr:26:
canım selametle al bebişini kucağına inşşşş iyi haberlerle gelkızlar günaydınnyarın sabah doğuma gidiyorum dualarınız eksik etmeyin
hoşgeldin cnm sanırım biz üstüne titredikce böyle oluyo ama 200 gr çok büyük bi eksiklik değil bence moral bozmaya değmez.zülal de doğduğunda 3140dı2.gün 2940 düşmüş gece doktoru mamaya başlamamız lazım çok kaybetmiş dedi biz her bebekde olur hem doymasa ağlar sürekli dedik ama olmaz başlamamız lazım dedi bende sabah kendi drumuzu bekleyeceğimi söyledim.sabah dr gelince anlattık dr çok büyük bi kayıp olmadığı her bebek doğduktan sonra kilo kaybeder mamaya gerek yok dedi...yani diyeceğim bu aynı günde 2 dr görüşü bazı drlar standartlara çok uyuyo bazısı her bebeğin farklı olduğunu söylüyoo bencede doğrusu bu..sende çok takılmaa..bişey değildir inşş..siz kaç günlük oldunuz cnm ...herkese slm hemen hemen tüm arkadaşlar doğum yapmış galiba Allah analı babalı büyütsün kuzularımızı inş.
geçmişe hiç bakamadım şimdi doktordan geldik canım fena sıkıldı benim oğlan 3,75 le doğmuştu 2,850 ye düştü eve geldikten 2 gün
sonra tekrar doktora götürdük 3,60 olmuş 2 günde 200 almıştı ama sütüm gelmediği için mama vermiştik
sütüm gelince haliyle mamayı kestim aradan 3 hafta geçti bugün rutin kontrolünde 3400 olduğunu öğrendik alt sınır 3600 müş
haftaya cuma tekrar kiloya bakılacak aslında iyi emiyor ama aşırı hareketli gerilme refleksi çok fazla ben bunu doktora söylemedim
alt üst olduğum için bi de hala hafif sarılığı var doktor zararsız dedi ama neden kaldığına bakılması lasım dedi
muhtemelen onun içinde tahlil isteyecekne yapacağımı sapıttım neden böyle olduğuna anlam veremiyorum
bi robot sistemi var şu zamanda bu kadar kilo almak zorunda gibi .. bizim annelerimiz ne 2 saatte bi uyandırıp emzirmeyi bilirler
ne başka şeyi biz sakındıkça çöpmü batıyor nedir beynim durdu artık
Kızlar Bebeklerinize gözü iltihapvanan varmı acaba? benim kızın sol gözü her uykusunda yapışyor sarı iltihap oluyor kirpik dipleri açamıyor gözünü yavrumYarın dr ye götürücem artık dayanamıyorum onu öyle görmeye
herkese slm hemen hemen tüm arkadaşlar doğum yapmış galiba Allah analı babalı büyütsün kuzularımızı inş.
geçmişe hiç bakamadım şimdi doktordan geldik canım fena sıkıldı benim oğlan 3,75 le doğmuştu 2,850 ye düştü eve geldikten 2 gün
sonra tekrar doktora götürdük 3,60 olmuş 2 günde 200 almıştı ama sütüm gelmediği için mama vermiştik
sütüm gelince haliyle mamayı kestim aradan 3 hafta geçti bugün rutin kontrolünde 3400 olduğunu öğrendik alt sınır 3600 müş
haftaya cuma tekrar kiloya bakılacak aslında iyi emiyor ama aşırı hareketli gerilme refleksi çok fazla ben bunu doktora söylemedim
alt üst olduğum için bi de hala hafif sarılığı var doktor zararsız dedi ama neden kaldığına bakılması lasım dedi
muhtemelen onun içinde tahlil isteyecekne yapacağımı sapıttım neden böyle olduğuna anlam veremiyorum
bi robot sistemi var şu zamanda bu kadar kilo almak zorunda gibi .. bizim annelerimiz ne 2 saatte bi uyandırıp emzirmeyi bilirler
ne başka şeyi biz sakındıkça çöpmü batıyor nedir beynim durdu artık
Kızlar Bebeklerinize gözü iltihapvanan varmı acaba? benim kızın sol gözü her uykusunda yapışyor sarı iltihap oluyor kirpik dipleri açamıyor gözünü yavrumYarın dr ye götürücem artık dayanamıyorum onu öyle görmeye
hoşgeldin cnm sanırım biz üstüne titredikce böyle oluyo ama 200 gr çok büyük bi eksiklik değil bence moral bozmaya değmez.zülal de doğduğunda 3140dı2.gün 2940 düşmüş gece doktoru mamaya başlamamız lazım çok kaybetmiş dedi biz her bebekde olur hem doymasa ağlar sürekli dedik ama olmaz başlamamız lazım dedi bende sabah kendi drumuzu bekleyeceğimi söyledim.sabah dr gelince anlattık dr çok büyük bi kayıp olmadığı her bebek doğduktan sonra kilo kaybeder mamaya gerek yok dedi...yani diyeceğim bu aynı günde 2 dr görüşü bazı drlar standartlara çok uyuyo bazısı her bebeğin farklı olduğunu söylüyoo bencede doğrusu bu..sende çok takılmaa..bişey değildir inşş..siz kaç günlük oldunuz cnm ...
sarılık neden kaldı ki acaba testleri yaptır bakalım çıkmaz inşş
Canım sıkma canını. Beni depresyona soktular o doktorlar. Allahtan kısa sürdü kızımdan güç alarak çıktım o kuyudan.
3.560 doğdu kızım, hastaneden 3400le çıktık, 2 gün sonra 3280 olmuştu doktor ortalığı ayağa kaldırdı. yok sütün yetmiyor yok sarılığı var diye. kan aldılar enfeksiyon filan yok sarılık orta halli ki çoğu bebekte olurmuş. mama takviyesi yapalım dedi. nasıl üzüldüm. yavruma mama vermek istemedim. eve geldim, sütüm gelmişti bol bol akıyordu. bu birazda azimle ilgili. kızım çok istiyordu bende çok uğraştım. 2 günde 300 gr aldı kuzum. seninkide alır. her çocuk bir değil, bence çok umursma emzir sütün yetecek ve artacaktır Allahın izniyle.
uyandırma olayını ben ilk günler yaptım ama daha yapmıyorum böyle daha güzel oldu kendi uyanıyor zaten...
Allah yardımcın olsun.
slm kızlar nasılsınız ya benim oğlum artık
gunduzleri hiç uyumuyor gece her saat
başı ayakta bugun anneme geldim elden
ele dolanıyor hiç degilse ben yatıp uyuyorum
biraz suan da gazıda var galiba kızarıyor
ayakları cekip aglıyor bebege anason yada
rezene veriliyor mu ya rahatlaması için:26: