aaa 40 hafta olmuşşş... 40 hafta geldi geçti işte bak acık daha sabret... Şu son günler geçmek bilmiyor ama allah hayırlısını versin.Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Bi kaç gün daha sabret gelir yakında :)ben ne zaman doğurcam yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa 40 hafta olmuşşş... 40 hafta geldi geçti işte bak acık daha sabret... Şu son günler geçmek bilmiyor ama allah hayırlısını versin.Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Bi kaç gün daha sabret gelir yakında :)ben ne zaman doğurcam yaa
elı kulagındadır senınkının,40haftalık olmus masaallah,normal düşnyosun heralde?
aaa 40 hafta olmuşşş... 40 hafta geldi geçti işte bak acık daha sabret... Şu son günler geçmek bilmiyor ama allah hayırlısını versin.Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Bi kaç gün daha sabret gelir yakında :)
41 i geçirmicem dio doktor. son bi haftam ya. bu kadar bekleyip sezeryan olmak istemiorum. yoksa 38 de filan olurdum. herşeyin hayırlısı ama moralim bozukk. gelmio paşa:26:
bence de geçmesin... Tehlikeli sonuçlar olabiliyor.Anlatıp iyice moralini bozmayım. Sen bi araştır oku internette, doktorunun dediğine kulak ver. Normal ya da sezeryan sen kendine düşeni yapıyorsun 41 e kadar bekliyorsun sonra sezeryan ya da normal ne olursa olsun önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmen.
canım pijama takımı giyilmiyor uzun gecelik al 2 tane iç caMASIRLARIN ÇOK GENİŞ olsun göbek deliğine gelsin bebek bezi 8 tane falan al hatta 3 gun kalırsan devlet hastanesiyse daha fazlada olur duş alabilirsen iyi oluyomuş ama ben alamadım orda hatta eve geldim 5. gun falan alabildim bebeğe iki takım al kusabiliyor birde doğunca sekerli su verin sutun hemen olmazsa sarılık r,iskini azaltıyo bide ilk gece cok önenmli sarılık için saat bası besleyin uyandırmak zor oluyo ama gerekli kıy yavruna uyandır burnunu sık gerekirse zaten ilk 10 gun surekli emzir inş sutun bol olur ilk zaman az olur emzirdikçe gelir sakın umutsuzlıuğa kapılma su iç bol bol en önemli şey Allah kolaylıklar nasip etsin
tabi canım orası öle. sezeryan olmak istemiorum derken gönül ister normal olsun bu kadar beklemişken o açıdan. yoksa bebişimin sağlığı önemli tabi başta. bu hafta geldi geldi artık. zıplasam doğar mı ki.
kızlar bugun doktora gıttım ve 5 cm acılma oldugunu soyledı.yarın sabah ınsallah doguma gıdecegım hıc sancım yok sunı sancı verecek ınsallah.bana dua edın.hem korku hem heyecan bır arada bende
Kızlar çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Sütümü sağmaya devam ediyorum, inşaallah artar :)))
Suficim, inşallah sen de hemencecik bebeğini kucağına alırsın :)))
İnşallah canım kısa zamanda sen de bebeğini kucağına alırsın. Ben de 38. haftamda doğurdum ve gerçekten iyice zorlaşmaya başlıyor.
Tebrikler canım, açılman çok güzelmiş. Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)))
41 i geçirmicem dio doktor. son bi haftam ya. bu kadar bekleyip sezeryan olmak istemiorum. yoksa 38 de filan olurdum. herşeyin hayırlısı ama moralim bozukk. gelmio paşa:26:
bol bol merdiven in çık...
kızlar bugun doktora gıttım ve 5 cm acılma oldugunu soyledı.yarın sabah ınsallah doguma gıdecegım hıc sancım yok sunı sancı verecek ınsallah.bana dua edın.hem korku hem heyecan bır arada bende
ben ne zaman doğurcam yaa
serpilcim heyecan kaç derece?
çok az kaldı kızını kucağına almaya
ay canım benim aldın mı gun hayırlı olsun
en sonunda karar verdin yani sezeryana
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
inş.
kızlarr şimdi bebek bezini 2 tane hastane çıkışını çorap ıslak mendilini ağız bezini battaniyesini koydum bebeğin bide biberon koydum kendimede 2 tane pijama tacımı çorap 1 tane sütyen 3 tane kilot hasta bezi büyük orkidlerden koydum unuttuğum bişey varmı kii :44: sezeryan olanlar 2-3 gün arası kalıyor diolar başka exra bişeye falan ihtiyaç varmıki alt açmasını falan koymadım ama bilemedim ne koyacam başka
kızlarr
yarın 9 da sezeryana giricem ne olur dualarınızı eksik etmeyin...şimdiden hepinizden Allah razı olsun
kızlarr
yarın 9 da sezeryana giricem ne olur dualarınızı eksik etmeyin...şimdiden hepinizden Allah razı olsun
Kızlar bebeğimi nasıl giydirsem de içim rahat etmiyr ya cok sıcakladı diyorum ya cok üşüdü taktım kıyafet konusuna siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda kıyafet konsunda?
canım heyecan değilde korku var biraz..ameliyattan değilde uyanınca başıma geliceklerden korkuyorum biraz.. ama napalıım bi şekilde doğurmnamız gerekiyo canım sağol bu arada hatırladığın ilgilendiğin için :)
kızlarr
dualarımız seninle canım yarında aynı heyecan bende olaacak
Kızlar bebeğimi nasıl giydirsem de içim rahat etmiyr ya cok sıcakladı diyorum ya cok üşüdü taktım kıyafet konusuna siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda kıyafet konsunda?
slm pearl,nasılsın nasıl gıdıyor,senın bebış uslu sanırım nete fırsat bulabıldııne göre,uyuyormu?
selam canım
evt benim kız uykuyu seviyor ama sadece gündüzleri geceleri kök söktürüyor bana
birde annem yanımda gündüzleri o yüzden rahatım...
sen nasılsın? senin kız ne zaman geliyo , doktor bişey dedimi?