2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hemen hemen herkes anniş olmuş , hayırlısı olsun hepinize
bebişlerinize allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin

kimseler yok artık herkes doğrudu bende perşembe sezeryan oluyorum normalde yarındı kontrolüm bugüne aldım gittim dayanamıom artık çünküü nefesi bile zor alır duruma geldim

canımm nihayet bi karar vermiş olmanda güzel..çarşamba günü ben perşembe sen peş peşe hayırlısıyla kurtuluruz inşallah :)

sağlıkla kucaklarınıza almak nasip olsun kızlar
sezeyanda sonrasını konuşun mutlaka , beni hemen uyandırdılar , ağrıdan bütün hastane ekibine etmediğimi bırakmadım , kızımabile bakamadım desem yeri

ya sevgili taze anneler fazla yazamıyorum ama hergün takip etmeye çalışıyorum ne güzel hepiniz patır patır doğurdunuz yavrulalarınıza kavuştunuz önceden a o da doğurmuş aaa bu da doğurmuş die seviniyordum ama şimdi o kadar çok doğum oluyoki kafam almıyo bebişlerine kavuşanlara hayırlı olsun yazamasamda hepinizin adına seviniyorum okudukça ...darısı benim gibi hala doğuramayanların başına kendinize ve bebişlerinize ii bakın ...

KIZLAR doğum sonrası göğüs ucu olmayıpta sağarak süt veren varmı
nolur yardım edin sütü neyle veriyorsunuz ben biberonla veriyorum mecbur başka şeyle tutmuyor içmiyor
silikon başlıklada arada emziriyorum unutmasın diye eskiye göre ilerleme var çekiyor
çok küçük doğdu bebişim biliyorsunuz 2700 dü zayıftı toparladı maşallah
kimler doğurdu takip edemiyorum hiç feleğim şaştı
doğuranlara hayırlı olsun henüz doğum yapmayanlara Allah kolaylık versin diyorum
doğum şekli önemli değil asıl sonrası..........
sağım yaparken bebeğim ağlarsa napcam ben 2 elimde dolu olyor şimdi annem varda bakıyor haftaya tek kalıcam komşular izinde burda tekim kimsem yok
annemlere memlekete gitsem diyorum hasta olursa oralarda diye korkuyorum halim harap...yazdıklarımdan bişey anlamamış olabilirsiniz
bende anlamıyorum
bide boynunda minik kızarıklıklar başlamış isilik bumu acaba????

günaydın fıstık anneler:):):) dün gece rahat uyudum ve dünki melankolik halimden sıyrıldım bugün..göbişimle beraber gezmeye gidicez birazdan..:):):)hepinizi çok öpüyoruz..akşama yazdıklarınızı okurum artık..bu arada bu sırada doğum yapan olursa dualarım onlarla...

biz hala beklemedeyiz,yarın kontrolumuz var,bakalım ne dicek,normal isteyen herkesın sezaryen oldugunu görunce canım sıkılıyor ben de cesaret edemezsem die
herkesin bebişi hayırlı ugurlu olsunn

biz hala beklemedeyiz,yarın kontrolumuz var,bakalım ne dicek,normal isteyen herkesın sezaryen oldugunu görunce canım sıkılıyor ben de cesaret edemezsem die
herkesin bebişi hayırlı ugurlu olsunn

aynen bende sen gibiyim bekliyorum ama inş bu beklediğime deger de normal olurum..
artık dayanamıyorum valla heryerim batmaya başladı. iyice ağırlaştım oylesaki 3 hafta öncesine kadar koştur koştur çalışıyordum bile.. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bekleyenleri..

amin inşş,senin çok daha az kalmıs elı kulagında,benimki geçen hafta 2500gr dı,kılo alamıyo,doktorum da artık yapcak bışı yok dunyaya gelınce alır demeye başladı,inş biraz daha almıstır kilo

eli kulağında ama hiç belirti yok sabır tükeniyo sanırım son zamanlarda.. son hafta bizimklde 30 gr almıştı sadece bakalım hayırlısı..

Canım sağarak versen de biberonu tavsiye etmiyorlar kaşıkla ver deniliyor yoksa biberondan çok geliyor diye memeyi bırakır.Bir de sağarak versen de mutlaka emzir beslemeden önce ki sütün gelsin.Emzirince artıyor süt.Denemekten hiç vazgeçme göğüs ucun yoksa da bebek emmeyi öğrenirse çok önemli olmayacaktır tutabilir kendisi.Ama silikon uçlar da işe yarıyor ben de ilk bebeğimde kullanmıştım bir süre ucunu büyütüyor.Ne güzel bak büyütmüşsün bebeğini..Sağım yaparken bebeğim ağlarsa demişsin anne sütü dolapta 24 saat,dışarda 6 saat durabiliyor canım acıkmaya yakın sağarsın o zaten ılık olur hemen verirsin.Annenin gitmesi çok önemli değil de sen stres yaparsan sütün azalır canım.Sütün en büyük düşmanı stres..Bebeğin bir süre ağlasa da sorun olmaz sakin olmaya çalış sen...Zaten bi kaç hafta sonra bebeğine kimseyi dokundurtmak istemeyeceksin:))Her şeyin en iyisini kendin yapacaksın bebeğin için bunu unutma..

Hoşgeldiniz güzel anneler herkes harıl harıl geçmiş okuyor galiba nasılsınız bakalım??

canım benim ilk doğumda bir göğüs ucum yoktu ,çok canım yanmıştı, taş kesilmişti, chicconun göğüs ucu çıkartıcısını bulmuştu eşim tesadüf o kurtarmıştı beni, sanada tavsiye ederim.o kırmızılıklar isilik canım bizdede var, temmuz bebeklerinin hepsinde olur artık bende ılık suyla silicem kızımı birzdan...

Lansinoh Göğüs Ucu Çıkartıcı - 15.76 TL + KDV bu tarz bişrydi kullandığım..

kızlar salı günü saat 12.20 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum bugün evimize geldik. biraz emme sorunu yaşadık ama şimdi daha iyiyiz. Kızım 3.560 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. rahatladığımızda doğumu ve hislerimizi paylaşacağım inş.

Son düzenleme:
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.Maaşallah bebeğine boyu kilosu gayet iyi doğmuş..Neydeyse hamile kalmadı herkes doğurdu maaşallah darısı başıma iki gün sonra inşallahh...

hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inş

ofof bende doğuramadım daha bugün nstye girdim az az sancı var ama dr daha bekleyebiliriz dedi normal istediğim için süre uzayabilir ama benim sabrım kalmıyo git gide annem tepemde ne zman doğcak daha ne kadar beklicez diyip duruyo canımı sıkıyo,,,

maşallah size

Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım?

Gerçekten bu ara ne kadar çok doğum oldu, aynı kafa karışıklığı bende de oldu. Kim doğurdu, kim kaldı hiç bilemiyorum artık :44:

Bebeğini kucağına alan herkesi canı gönülden kutluyorum. Rabbim bebişlerinizi size, sizleri de onlara bağışlasın; ağrı, sızı ve varsa ufak problemler tez zamanda atlatmanızı nasip etsin inşallah Bizim gibi bebeklerini dört gözle bekleyen anneleri de en hayırlı şekilde ve zamanda miada ulaştırsın inşallah

Benim kafam çok karışık hala. 9 aydır takibimi yapan doktor vajinamdaki banttan dolayı sezeryan yapmak taraftarı, hatta çarşamba gününe gün aldık. Bugün de üniversite hastanewsine gittik. Orada alttan kontrol eden doçent de normal doğum anında müdahale ederiz dedi. Ama kendi doktorum, her saatte orada uzman doktor bulamayacağım için asistanların elinde kalacağımı, sorunlar yaşayabileceğimi de söylemişti. Şimdi acabalarla boğuşuyorum.

Aranızda üniversite hastanesinde doğum yapan var mı? Oraya karar verirsem denek olmaktan çekiniyorum, normal doğumu da çok istiyorum ama kendi doktoruma da fazlasıyla güvenip, sezeryanı hiç istemiyorum. Ne yapacağım ben :2:

hadi hayırlı olsunn canımm !! napsak neetsen normal mi doğursak sezeryan mı olsak derken biz de epidural sezeryan olduk evdeyizz

kızzlaaar bişi sorucamm:44: ; bebişinizi ne zaman gezmeye çıkarmayı düşünüyosunuz? ben fazla bekleyemicem sanırım..pazartesi dr kontrolümüz var 10 günlük oluyoruz..eğer dr da bişi demezse en azından yarım saat de olsa bi dolaşmaya gideriz heralde.. burda bu güzel havada evde durmak çok sıkıcııı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…