- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
kimseler yok artık herkes doğrudubende perşembe sezeryan oluyorum normalde yarındı kontrolüm bugüne aldım gittim dayanamıom artık çünküü nefesi bile zor alır duruma geldim
canımm nihayet bi karar vermiş olmanda güzel..çarşamba günü ben perşembe sen peş peşe hayırlısıyla kurtuluruz inşallah :)
Tüm taze annelere ve anne adaylarına günaydın!!
Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşları kutlarım.. Benim gibi anne adaylarına Allah sabır versin son günler geçmek bilmiyor sanki :)
ve şimdiden hepinize -hangi doğum şekli olursa olsun- kolay doğumlar dilerim.
19 Temmuz Salı sabahı 8 30 da inşallah genel sezaryen ile ogluma kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Umarım size en kısa zamanda güzel haberler veririm.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)
biz hala beklemedeyiz,yarın kontrolumuz var,bakalım ne dicek,normal isteyen herkesın sezaryen oldugunu görunce canım sıkılıyor ben de cesaret edemezsem die
herkesin bebişi hayırlı ugurlu olsunn
aynen bende sen gibiyim bekliyorum ama inş bu beklediğime deger de normal olurum..
artık dayanamıyorum valla heryerim batmaya başladı. iyice ağırlaştım oylesaki 3 hafta öncesine kadar koştur koştur çalışıyordum bile.. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bekleyenleri..
amin inşş,senin çok daha az kalmıs elı kulagında,benimki geçen hafta 2500gr dı,kılo alamıyo,doktorum da artık yapcak bışı yok dunyaya gelınce alır demeye başladı,inş biraz daha almıstır kilo
KIZLAR doğum sonrası göğüs ucu olmayıpta sağarak süt veren varmı
nolur yardım edin sütü neyle veriyorsunuz ben biberonla veriyorum mecbur başka şeyle tutmuyor içmiyor
silikon başlıklada arada emziriyorum unutmasın diye eskiye göre ilerleme var çekiyor
çok küçük doğdu bebişim biliyorsunuz 2700 dü zayıftı toparladı maşallah
kimler doğurdu takip edemiyorum hiç feleğim şaştı
doğuranlara hayırlı olsun henüz doğum yapmayanlara Allah kolaylık versin diyorum
doğum şekli önemli değil asıl sonrası..........
sağım yaparken bebeğim ağlarsa napcam ben 2 elimde dolu olyor şimdi annem varda bakıyor haftaya tek kalıcam komşular izinde burda tekim kimsem yok
annemlere memlekete gitsem diyorum hasta olursa oralarda diye korkuyorum halim harap...yazdıklarımdan bişey anlamamış olabilirsiniz
bende anlamıyorum
bide boynunda minik kızarıklıklar başlamış isilik bumu acaba????
KIZLAR doğum sonrası göğüs ucu olmayıpta sağarak süt veren varmı
nolur yardım edin sütü neyle veriyorsunuz ben biberonla veriyorum mecbur başka şeyle tutmuyor içmiyor
silikon başlıklada arada emziriyorum unutmasın diye eskiye göre ilerleme var çekiyor
çok küçük doğdu bebişim biliyorsunuz 2700 dü zayıftı toparladı maşallah
kimler doğurdu takip edemiyorum hiç feleğim şaştı
doğuranlara hayırlı olsun henüz doğum yapmayanlara Allah kolaylık versin diyorum
doğum şekli önemli değil asıl sonrası..........
sağım yaparken bebeğim ağlarsa napcam ben 2 elimde dolu olyor şimdi annem varda bakıyor haftaya tek kalıcam komşular izinde burda tekim kimsem yok
annemlere memlekete gitsem diyorum hasta olursa oralarda diye korkuyorum halim harap...yazdıklarımdan bişey anlamamış olabilirsiniz
bende anlamıyorum
bide boynunda minik kızarıklıklar başlamış isilik bumu acaba????
kızlar salı günü saat 12.20 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum bugün evimize geldik. biraz emme sorunu yaşadık ama şimdi daha iyiyiz. Kızım 3.560 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. rahatladığımızda doğumu ve hislerimizi paylaşacağım inş.
kızlar salı günü saat 12.20 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum bugün evimize geldik. biraz emme sorunu yaşadık ama şimdi daha iyiyiz. Kızım 3.560 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. rahatladığımızda doğumu ve hislerimizi paylaşacağım inş.