maşallah canım allah analı babalı buyutsun
kilo ve boyu cok ii benim ki seninkinin
yanında bocek gibi kalır vallasağlıgınız
yerinizde olsunda stresler unutuluyor ciddi
bisey yok dimi canım:44:
amin canım tüm hamişlerimizi..saten doktorum enson 14 temmuz diyordu...yarın...
rabbim nelere kadir....herşeyin vakti saati var diyorlarya...gerçek....internette araştırdım..nişan deniliyor ...2 gün içinde doğum gerçekleşir deniliyor...inşallah rabbim bir avazda hayırlısıyla sağlıkla doğum yapıp..bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..herkeslere.....
İnşallah canım Allahım bi avazda kurtarsın;sağ salim meleğine kavuş inşallah..kızlar çok farklı bir duyguymuş...içimi heycan kapladı..artık bebeğimi kucağıma alınca nasıl olurum düşünemiyorum...rabbimin mucizeleri....şuan bendede ağrı yok ama o nişan denen şey geldi....az önce arkadaş geldi...anlattım dikkat et ..doğum başlamış dedi...ondada öyle olmuş...akşamda sabahta kurtulursun dedi...hayırlısıyla....
Kızllarrr bende 11 temmuzda prensesime kavuştummmm.10:48 de spinal anesteziyle doğdu.Kolay atlattım doğumu korktuğum kadar değilmiş sakinlik ve konsantre olmak lazım.48 cm 2930gr çok minik geliyor bana doğumdan 10 gün önce 3 kiloydu oysa
Doğum yapanlara allah analı babalı sağlıklı büyütsünler inşallah. Doum yapacaklara allah yardımcıları olsun ben çok korkuyordum hiç korktuğum gibi değilmiş. GEçmişi okuyayım biraz.Sonra yemek yapayım :)
slm kızlar nabersinizz?
doğurmayan annişlar bir avazda kurtulursunuz inşş
çok giremiyorumm misafirlerim oluyo olmadığı zaman çocuklar ev işi falan derken bitkin düşüyorumm zülal uyursa kendimi yatağa zor atıyorumm nasıl uyuduğumun farkında olmuyorumm
kızlar benim göğüsler berbat hale geldi o kadar krem sürüyorum bana mısın demiyor..bugün ağlaya ağlaya emzirdim o derece yanii var mı bi çözümü olan benim göğüslerim çok uçsuz bide ondanda çok ağrıyorr ne olur faydalı olacak bişey söyleyinnn emzirmek ölüm gibi gelmeye başladıı
Maşallah sen de ayaklanmışsın hemen spinalin güzelliği bu heralde....Çok hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun...
Kızllarrr bende 11 temmuzda prensesime kavuştummmm.10:48 de spinal anesteziyle doğdu.Kolay atlattım doğumu korktuğum kadar değilmiş sakinlik ve konsantre olmak lazım.48 cm 2930gr çok minik geliyor bana doğumdan 10 gün önce 3 kiloydu oysa
Doğum yapanlara allah analı babalı sağlıklı büyütsünler inşallah. Doum yapacaklara allah yardımcıları olsun ben çok korkuyordum hiç korktuğum gibi değilmiş. GEçmişi okuyayım biraz.Sonra yemek yapayım :)
kimseler yok artık herkes doğrudubende perşembe sezeryan oluyorum normalde yarındı kontrolüm bugüne aldım gittim dayanamıom artık çünküü nefesi bile zor alır duruma geldim
canımm nihayet bi karar vermiş olmanda güzel..çarşamba günü ben perşembe sen peş peşe hayırlısıyla kurtuluruz inşallah :)