2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım allah analı babalı buyutsun
kilo ve boyu cok ii benim ki seninkinin
yanında bocek gibi kalır valla sağlıgınız
yerinizde olsunda stresler unutuluyor ciddi
bisey yok dimi canım:44:

çok şükür ikimizin sağlığıdaçok iyi paşam uyuyo şimdi bende fırsat bulmuşken gireyim dedim
9 ay boyunca gittiğim dr son 4 gün kala hastaneyi bıraktı bize uzak olan bi hastaneye geçti başka dr arama telaşı vardı bizde çok şükür doğumu yaptıran dr 9 ay boyunca gittiğim drdan çok daha ilgiliydi ğaşamla şanslıydık iyi dr rastladık tavsiye üzerine gittik

selam hanımlar ben doğum tapalı 1hafta oldu doğum hikayemi yazdım kızım uyuyorken,biryandan da süt olsun diye bişeyler yiyorum
bebişleri gelenlere gözleri aydın diyorum bekleyenleri de Allah kurtarsın...

selam kızlar nasılsınız...
bana yardımcı olurmusunuz ..az önce lavobaya gittim...sümüksü birşey gelmiş çamşırıma...nedir bu..bebeğim geliyormu yoksa...anlamadım...ağrım filanda yok..bayağı vardı...değim..şey...jel gibi....
bebeğim hazırlıklara başladımı acaba...ayyyyyyyyyy beni bir heycan kapladı kızlar....dualarınızı eksik etmeyin...içim kıpır kıpır...

canm ben nisan annesym ama bakarkn cvp veriim dedim o gelen şey nişan muhtemelen doğumun başlar 2 güne allah bi avazda kurtarsın sağlıkla..

amin canım tüm hamişlerimizi..saten doktorum enson 14 temmuz diyordu...yarın...
rabbim nelere kadir....herşeyin vakti saati var diyorlarya...gerçek....internette araştırdım..nişan deniliyor ...2 gün içinde doğum gerçekleşir deniliyor...inşallah rabbim bir avazda hayırlısıyla sağlıkla doğum yapıp..bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..herkeslere.....

hadi insallah canim hayirlisiyla gelsin bebegin bende hep o ani bekliyorum heyecanla surekli kendimi dinliyorum agrim falan varmi diye:)

kızlar çok farklı bir duyguymuş...içimi heycan kapladı..artık bebeğimi kucağıma alınca nasıl olurum düşünemiyorum...rabbimin mucizeleri....şuan bendede ağrı yok ama o nişan denen şey geldi....az önce arkadaş geldi...anlattım dikkat et ..doğum başlamış dedi...ondada öyle olmuş...akşamda sabahta kurtulursun dedi...hayırlısıyla....

İnşallah canım Allahım bi avazda kurtarsın;sağ salim meleğine kavuş inşallah..

Kızllarrr bende 11 temmuzda prensesime kavuştummmm.10:48 de spinal anesteziyle doğdu.Kolay atlattım doğumu korktuğum kadar değilmiş sakinlik ve konsantre olmak lazım.48 cm 2930gr çok minik geliyor bana doğumdan 10 gün önce 3 kiloydu oysa
Doğum yapanlara allah analı babalı sağlıklı büyütsünler inşallah. Doum yapacaklara allah yardımcıları olsun ben çok korkuyordum hiç korktuğum gibi değilmiş. GEçmişi okuyayım biraz.Sonra yemek yapayım :)

selam kızlar eeskilerden bi ben kaldım sanırım
bizim sıpa çok nazlı keyfı yerınde hala kıpır kıpır hiççççççççççç gelesi yok sanırım
15 temmuz tarihimiz ama bı belirtii yok bizde henüz merakla beklıyoruz
cuma günü gitcem dr.a tekrar bakalım nasıl
başı yoldfa ama gelmıyo bi türlüüü
bn de streten ölmek üzereyim

Maşallah sen de ayaklanmışsın hemen spinalin güzelliği bu heralde....Çok hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun...

Canım aventin göğüs kalkanını al benimde uçsuz memeyi verirken baş parmağınla işaret parmağınla memeni sık ağzına hepsini tüm siyahlığı sokmaya çalış ben 4 gun kendimi ısıra ısıra ağlaya ağlaya emzirdim şimdi emzirirken hiç canım yanmıyor hep kan olmuştu kalkanda süt birikince onlarda çabuk iyileşti bir de emzirirken tek baş parmağın yukarda kalsın 4 parmağınla göğsünün altını sık öyle emzir acı macı kalmıyor...Geçmiş olsun

aynı dert bende de var ama biraz azaldı,kesinlikle sadece ucunu verince yara oluyor kahverengi kısmı sokabildiğiniz kadar bebeğin ağzına sokup bebeğe yaklaştırın daha az acı duyuluyor,bir de sık sık emzirmek lazım ben uyandırıp emzirmeyince sütüm azaldı şimdi 2saatten fazla emzirmemezlik yapmıyorum göğsüm dolmasa bile

kızlar yaa şu ufaklıklar ne tatlı şeyler,helede uykuda güldükleri zaman

Geçmiş olsun ben de 11 temmuz 09:09da spinal sezaryanla 2.oğlum Görkem'ime kavuştum :)En güzel doğum yöntemlerinden biri tabii normalden sonra:)Allah analı babalı büyütsün ..diğer bekleyen arkadaşlar da sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar...ben de emzirmeye kaçar

kimseler yok artık herkes doğrudu bende perşembe sezeryan oluyorum normalde yarındı kontrolüm bugüne aldım gittim dayanamıom artık çünküü nefesi bile zor alır duruma geldim

kimseler yok artık herkes doğrudu bende perşembe sezeryan oluyorum normalde yarındı kontrolüm bugüne aldım gittim dayanamıom artık çünküü nefesi bile zor alır duruma geldim

canımm nihayet bi karar vermiş olmanda güzel..çarşamba günü ben perşembe sen peş peşe hayırlısıyla kurtuluruz inşallah :)

Tüm taze annelere ve anne adaylarına günaydın!!

Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşları kutlarım.. Benim gibi anne adaylarına Allah sabır versin son günler geçmek bilmiyor sanki :)
ve şimdiden hepinize -hangi doğum şekli olursa olsun- kolay doğumlar dilerim.

19 Temmuz Salı sabahı 8 30 da inşallah genel sezaryen ile ogluma kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Umarım size en kısa zamanda güzel haberler veririm.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…