- 4 Nisan 2009
- 575
- 5
- 44
Yok Serpilcim sana bakmaya girmiştim..umuttt (vuslat)
senidemi uyku tutmadı
Canım bu ara bende de bebeğe bir şey olacak korkusu var yarım saatte bir ya da mesela uyandığımda hemen kıpırdamazsa karnımla oynaya oynaya hareket ettiriyorum garibimi...Ben bayadır hep evdeydim alışkın değilim böyle o yüzden depresyona girdim diye düşünüyorum sen de eşin filan yanında yok o yüzden kötü hissediyorsundur kendini canım..Doğumdan sonra da bir süre devam eder bu sonrasında ben de geçeceğini tahmin ediyorum.Eşin yanına gelince bu hislerin kalmayacaktır bence bebeğine odaklan onu düşün kendini düşünme daha çok rahatlarsın canım..kızlar hepinize günaydın..bugün saat 3:30 gibi uyandım..zaten 1de yatmıştım..öyle ağrım falan yoktu,miğdem bulanıyo bide kızım hiç durmadan kıpırdanıyoo..birazcıkta sancım vardı,böyle kendimi pelte gibi hissediyodum.....oturdum tv açtım,6:30 gibi tekrar yattım..eşim saat 8'de aradı msj attım gece ona uyuyamıorm die..eşim yanımda olmadığı için zaten çok mutsuzum..kayınvalidem burda kal diyo ama ben kendi evimde daha rahat ediyorum..zaten haftaya salı ablamla yeğenim geliyolar yanıma..annemde doğum başladığında yola çıkar..memur olduğu için iznini ayarlıcak...eşim cuma günü gelip pazartesi gene gidiyo
kendimi bu aralar çok yalnız ve mutsuz hissediyorum
sabah aynaya baktığımda geceden kalmalar gibiydi tipimde zaten ....
bu arada normal doğum istiyodum ya epiduralli normal yapmaya karar verdim..yapan aradaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim...sizin geceniz nasıldı??
cumartesi ye az kaldı :) canım inşallah ameliyatında sorunsuz ağrısız acısız geçer...bende salı günü temizlikçi alıcam eve camlarla evin içini aynı gün yetiştiremiyo kadın, camlardan bazılarını bırak dicem artık evi doğru düzgün temizle...hastaneye 1 gün önceden gidip anestezi konsültasyonu yaptırmam gerekiyormuş... çarşamba sabahıda 7.30 da burda olun dediler 9 da ameliyata gircez Allah kısmet ederse... annemi felan almıycam yanıma gerek yok orda duygu patlamaları yaşamaya...ağlayıp sızlanırlar şimdi biliyorum beneşimle beraber gidicez öyle karar verdik... ayy sana komik bişey anlatayım gece yine duş aldım yattım kıvanç tatlıtuğu rüyamda gördüm Ayyy Allahım hayırlara çıksın inşallah ben okuldaymışım oda bizim sınıftaymış, ama ben nasıl olduysa gene evliyim..eşim beni ondan kıskanıyor felan böle abuk bi rüya.. bi yerim açık kaldı dicem her yerim açık sıcak zaten...onun etkisiyle görülen bi rüya
Eveeet çok az kaldı gün sayıyoruz artık canım.Yarın akşam da annem geliyor inşallah memleketten heyecan hat safhada anlayacağın..Camların acelesi yok tabi evi temizlesin Elifimiz tertemiz eve gelsin..Anestezi için bizi kimse yönlendirmedi erken gelin filan diye..Ağlarlar tabi anne onlar da benimki de ağlar ama evde otur da diyemem şimdi kadına yazık tee nerelerden gelecek merak eder çok:))Hemşireler özel hastanelerde yardımcı oluyor ama bebek memeyi tutana kadar baya uğraştırıyor eşin tek başına yapabilir mi o geldi aklıma şimdi..Sen zaten pek bi şeye karışamıyorsun ilk zamanlarda...Ama annem de yaşlı demiştin hemşirelerle birlikte yapar eşin ne gerekiyorsa iyi karar vermişsiniz.Hollandada filan eşten başka kimseyi kabul etmiyorlar zaten hemşirelik hizmetleri çok iyi olduğundan...
Ayyy öldürdün beniii eşine bi anlat bakalım rüyanı neye yoracak....