2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canımm kesinlikle katılıyorum sana..ama malsef sezeryan oranı çoooook fazlaa...herkesin az da olsa bilinçlendirilmesi heveslendirilmesi lazım sanırım bu konuda..nese kimseye karışılmaz herkesin kendi isteği kendi düşüncesi önemli...ama ben de kesinlikle normal doğum taraftarıyım..sezeryanı aklımın ucundan bile geçirmedim..

GÜNAYDINLARRRR..kızlar bilaçgündür yoktum dünde gelmedim bu defada kayınbabam rahatsız..ama allahtan işallah iyileşir..eşimden nefrt eder hale geldimm bunalıyorum resmen 9 aylık olmuşum eve geç geliyo sürekli hastahanede dnde hastahanede yattı ona bu düşünceyi tatdıranlar utansın işallah doğururum pişman olurlar deyip durdum çok moralim bozuk çok bebek odamız geldi dün ama yetişmedi kurulumu bgün gelip kuracaklar gene ciciler aldım kızıma odasını düzeyim resimlerini atıcam

günaydın tontişler nasılsınız bugün bebişlerde iyidir inş
sabah eşim gittikten sonra ütü yaptım geçmişi okudun yazayım dedim dün akşam annem geldi bende kalıcak son haftaya girdim diye

geçmiş olsun canım kayınbabana eşinde tabi düşünmesi lazım yani sen hamilesin ondan başka yatacak kimse yokmuda sıkma canını benim eşim iş dolayısıyla haftanın neredeyse 3 günü olmuyor annemlerde kalıyom bende çok üzülüyom

günaydın tontişler nasılsınız bugün bebişlerde iyidir inş
sabah eşim gittikten sonra ütü yaptım geçmişi okudun yazayım dedim dün akşam annem geldi bende kalıcak son haftaya girdim diye

günaydın güzel anneler bugün nasılsınız

günaydın kızlar iş yerinde son haftam bitsede hazırlıklara başlasam evde yapılacaklar var onları yapsam die bekliom bende sizlerde iyisinizdir inşallah esra gözün aydın annen gelmiş

var olmaz mı benim annem hasta iken bu kadar değildi srun babası ya kendisinin canı anneme nasılsın anne diyemedi babasının bişeyi yok yemeğini bile kendisi yediriyor bunlar zoruma gidiyor..

herkese yeniden gunaydınlar kızlar cok azalıyoruz artık temmuz değilde haziran olduk ama neyse gerci benim kızım temmuzda gelmeye baya niyetli tık yok balık gibi dönüp duruyo neresi nerde hiç anlamıyorum mucize gibi bişi nasipse gelince karnımdamıydı bu bızdık dicem galiba annem perşembe gelcek sasırttı beni aramız 2 saat diye gelmiyodu ama merak etmiş artık beni birden olursa diye doğum ama bana hiç öyle gelmiyo nedense kızım baya bi gec gelcek galiba 8 temmuz beklenen tarih diye babanneside 7 sinde gelcek bu sefer ben iyce stres olcam doğmadı diye iki anne başımda napcamı düşünüyom şimdiden inş gelirde bekletmez okadar herkesi

:13::127:

Mesajı düzenle deyince yazabiliyorum yaşasın.....

Dediğim gibi rüyamdaki gibi seni bekliyorum... Benim sat 2 ekim bana göre 9 temmuzda günüm doluyor. ama doktorum ilk kontrolden beri büyük çıktığı için ve son ana kadar değişmediğinden erken döllenme diyor. Benim korunmasız tek ilişkim olmuştu 6 ekimde o yüzden bir önceki adet döneminin sonunda ikinci defa yumutlamışsın o döllenmiş bu erken döllenme dedi. yoksa 6 ekimde yumurta olmazdı rahminde diyor.
Senin 8 temmuzmu dedim sana seni bekliyorum diye....

Ama bir sorun var dün uzamış gebelik diyerek 2 hafta daha doğum izni yazdı ya 10 temmuzda doktoruma göre 42 hafta dolmuş oluyor. Bana göre 40 daha fazlada bekletemez herhalde. Ya doktorun değilde benim hesabım doğruysa...

Son düzenleme:
var olmaz mı benim annem hasta iken bu kadar değildi srun babası ya kendisinin canı anneme nasılsın anne diyemedi babasının bişeyi yok yemeğini bile kendisi yediriyor bunlar zoruma gidiyor..

öyle olur canım herkesin kendi ailesi daha kıymaeytlidir sonucta kan ceker olsun babası yapsın artık annen nasıl oldu doktor arıcaktınız sanırım bulabildinizmi

Günaydın güzel anneler keyifler nasıl bugün bakalım??Bi geçmişi okuyup geleyim gündemden uzak kalmayayım.

Ben ilk doğumu normal yaptım şimdi doktorum yanlış hesap yaptıysa günün doldu diye ya boş yere sezeryana alırsa diye korkuyorum

İki gündür de bunu buldum kafama takacak.

İnternetten bakıyorum ilk on- oniki haftada ultrason kaç haftalık diyorsa ve herseferinde istikrarla aynı gidiyorsa dr.lar onu doğru kabul ediyormuş. Annenin son adet tarihini kaale almıyorlarmış.

Benimkide böyle bir şeyler anlatmıştı.

Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:

öyle olur canım herkesin kendi ailesi daha kıymaeytlidir sonucta kan ceker olsun babası yapsın artık annen nasıl oldu doktor arıcaktınız sanırım bulabildinizmi

kendi ailesi olunca evet hastahanede canım cıktım diyorum duymuyıo beni..sonra eniştem geldi onunla anneanneme saldı sağolsun kapıdan da çıkarken anne aşağıya sigaraya inecem bişeyler alım mı acıkmışsınıdr diyo..zoruma gidiyop ama etme bulma dünyası bu halimde çok ahımı aldı benim..annem çok şüğkür eski doktorunda devam ediyoruz kan dğeişimi yapılıyo faydası olmazsa ksn cerrahpaşaya getirceztek duam şu mübarek gnde annemin iyi olması

Son düzenleme:
merhaba kizlar
Hastaneden geldik simdi. Cok sukur kizim bir haftada 300gr. almis. ikinci haftadaki kontrolumuzde 2 haftada 150 gr. almis gorunuyordu, feci moralim bozulmustu. doktor o zaman demisti ki gunde 25-35 gr, almasi normaldir, sizinki 15gr almis. haftaya yine bakalim olmazsa mama baslariz demisti. 1 haftadir stresteydim sutum mu yetmiyor diye, simdi bir bakti son bir haftada gunde 42 gr almis Nasil rahatladim anlatamam. Boylece bir gr mama vermeden geldim bugune. Ay vallahi buyuk stres bu kilo mevzuu. Karnimdayken ayriydu simdi apayri. Kizim 3.250gr olmus Aman gobeciklerinizde buyusunler buyuyebildikleri kadar. Sonrasi mama stresi vallahi.

canım üzüldüğüne değmedi maşallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…