bende senin gibi düşünüyorum cnm aslında normal dogumun bebege yasama katkısı daha cok hem daha dirayetli oluyorlar hemde mücadeleci oluyorlar anne ile bagını bebek normal dogumda daha cok benimsiyor hayata karsıda ... bende 5 gün sancının sonunda kızımı dogurdum ve ikinciyide gene aksilik olmaıdıg sürece normal istiyorum... sadece normal doguma kendinizi adapte edin ben sancıyı cekemem beni sezeryana alın demeyin en rahat dogum şekli... normal olann tabi herkesin gene kendi düşüncesi.....
günaydınlarrrr..kızlar bilaçgündür yoktum dünde gelmedim bu defada kayınbabam rahatsız..ama allahtan işallah iyileşir..eşimden nefrt eder hale geldimm bunalıyorum resmen 9 aylık olmuşum eve geç geliyo sürekli hastahanede dnde hastahanede yattı ona bu düşünceyi tatdıranlar utansın işallah doğururum pişman olurlar deyip durdum çok moralim bozuk çok bebek odamız geldi dün ama yetişmedi kurulumu bgün gelip kuracaklar gene ciciler aldım kızıma odasını düzeyim resimlerini atıcam
günaydın tontişler nasılsınız bugün bebişlerde iyidir inş
sabah eşim gittikten sonra ütü yaptım geçmişi okudun yazayım dedim dün akşam annem geldi bende kalıcak son haftaya girdim diye
günaydın güzel anneler bugün nasılsınız
geçmiş olsun canım kayınbabana eşinde tabi düşünmesi lazım yani sen hamilesin ondan başka yatacak kimse yokmuda sıkma canını benim eşim iş dolayısıyla haftanın neredeyse 3 günü olmuyor annemlerde kalıyom bende çok üzülüyom
günaydın kızlar iş yerinde son haftam bitsede hazırlıklara başlasam evde yapılacaklar var onları yapsam die bekliom bende sizlerde iyisinizdir inşallah esra gözün aydın annen gelmiş
:2: :18:
gunaydın canım mesajın cok şeker görünüyokızın da gelsin artık yaaa benimkine örnek olmasın öyle gec gelip gerci kırkı gecmeden böyle dememek lasım dedi doktorum ama bende bi an önce gelsin istiyorumda
var olmaz mı benim annem hasta iken bu kadar değildi srun babası ya kendisinin canı anneme nasılsın anne diyemedi babasının bişeyi yok yemeğini bile kendisi yediriyor bunlar zoruma gidiyor..
:44: :95:
öyle olur canım herkesin kendi ailesi daha kıymaeytlidir sonucta kan ceker olsun babası yapsın artık annen nasıl oldu doktor arıcaktınız sanırım bulabildinizmi
canim firefox mu kullaniyorsun? onda acilmiyor mesaj paneli. chrome'dan aciliyor bende de ancak. baska browser dene bakalim bi:88::90:
merhaba kizlar
Hastaneden geldik simdi. Cok sukur kizim bir haftada 300gr. almis. ikinci haftadaki kontrolumuzde 2 haftada 150 gr. almis gorunuyordu, feci moralim bozulmustu. doktor o zaman demisti ki gunde 25-35 gr, almasi normaldir, sizinki 15gr almis. haftaya yine bakalim olmazsa mama baslariz demisti. 1 haftadir stresteydim sutum mu yetmiyor diye, simdi bir bakti son bir haftada gunde 42 gr almisNasil rahatladim anlatamam. Boylece bir gr mama vermeden geldim bugune. Ay vallahi buyuk stres bu kilo mevzuu. Karnimdayken ayriydu simdi apayri. Kizim 3.250gr olmus Aman gobeciklerinizde buyusunler buyuyebildikleri kadar. Sonrasi mama stresi vallahi.