sagol canimmcanım üzüldüğüne değmedi maşallah kızına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canimmcanım üzüldüğüne değmedi maşallah kızına
:13::127:
Mesajı düzenle deyince yazabiliyorum yaşasın.....
Dediğim gibi rüyamdaki gibi seni bekliyorum... Benim sat 2 ekim bana göre 9 temmuzda günüm doluyor. ama doktorum ilk kontrolden beri büyük çıktığı için ve son ana kadar değişmediğinden erken döllenme diyor. Benim korunmasız tek ilişkim olmuştu 6 ekimde o yüzden bir önceki adet döneminin sonunda ikinci defa yumutlamışsın o döllenmiş bu erken döllenme dedi. yoksa 6 ekimde yumurta olmazdı rahminde diyor.
Senin 8 temmuzmu dedim sana seni bekliyorum diye....
Ama bir sorun var dün uzamış gebelik diyerek 2 hafta daha doğum izni yazdı ya 10 temmuzda doktoruma göre 42 hafta dolmuş oluyor. Bana göre 40 daha fazlada bekletemez herhalde. Ya doktorun değilde benim hesabım doğruysa...
kızlar delirmek üzereyim nolur bana bi akıl veri
bugün sabaha karşı eşimle gene kavga ettik anası yüzünden... kayınvalidem bebeğimizle hiç ilgilenmedi ve glip gidip bana laf soktu özellikle eşimin olmadığı yerlerde, bu güne kadar ağzımı açıp bişey demedim...uzun uzun anlatmıycam ama...pazar günü benim doğum yakın olmasına rağmen apar topar hırsız gibi köye kaçtı... ve bir kere bile sormadı bi eksik bi ihtiyaç yapılcak bişey varmı diye....eşimde anasını 4 kere aramış vardınmı diye köye... dedimki sen 2 yüzlü bi insansın eşime ... benim yanımda annen için arkasından atıp tutuyorsun yüzünede pış pış yapıyorsun...tabi nede olsa doğuracak onun çocuğu değil gelini ilgilenmesende olurmu diyosun dedim...hergün 5 kere arıyosun ya yarın aradığında söle doğuma sakın yanıma gelmesin istemiyorum dedim....
bugün sabaha karşı eşimle gene kavga ettik anası yüzünden... kayınvalidem bebeğimizle hiç ilgilenmedi ve glip gidip bana laf soktu özellikle eşimin olmadığı yerlerde, bu güne kadar ağzımı açıp bişey demedim...uzun uzun anlatmıycam ama...pazar günü benim doğum yakın olmasına rağmen apar topar hırsız gibi köye kaçtı... ve bir kere bile sormadı bi eksik bi ihtiyaç yapılcak bişey varmı diye....eşimde anasını 4 kere aramış vardınmı diye köye... dedimki sen 2 yüzlü bi insansın eşime ... benim yanımda annen için arkasından atıp tutuyorsun yüzünede pış pış yapıyorsun...tabi nede olsa doğuracak onun çocuğu değil gelini ilgilenmesende olurmu diyosun dedim...hergün 5 kere arıyosun ya yarın aradığında söle doğuma sakın yanıma gelmesin istemiyorum dedim....
kendi ailesi olunca evet hastahanede canım cıktım diyorum duymuyıo beni..sonra eniştem geldi onunla anneanneme saldı sağolsun kapıdan da çıkarken anne aşağıya sigaraya inecem bişeyler alım mı acıkmışsınıdr diyo..zoruma gidiyop ama etme bulma dünyası bu halimde çok ahımı aldı benim..annem çok şüğkür eski doktorunda devam ediyoruz kan dğeişimi yapılıyo faydası olmazsa ksn cerrahpaşaya getirceztek duam şu mübarek gnde annemin iyi olması
canım kızmakla çok haklısın ama annesini atamaz satamaz derler ya hani aynen öyle ne yaparsa yapsın anne sen en iyisi sallamamaya bak bence görmezden gelmeyi kendien öğret yoksa asıl zararı sen çekersin üzülen sen olursun oluruna bırak gelşen gelsin giden gitsin ben öyle yapıyorum imtihanın olur üstüne gidersen bazı seylerin
valla sinirden gülüyorum canım aynı durumdayız aman bırak onun sormasına mı ihtiyacın var gelip gitmemesi daha ii işte ya herşeyine burnunu soksa daha mı iyi eşinede bişey diyemiyorum aynısı benim de başımda ben konuşmuyorum areıyor açmıyorum sık sık ararsada kız kardeşime açtıroyurm bi bahane bulduruyorum gece ben naısl uyudum kokrtum mu korkmadım mı adam bi arar hala aramadı benimkide hala allah bilir nerde
noluyo bu kaynanalara varlıkları bi dert yoklukları ayrı bir dert sen hamilesin sonuçta nie gelip gidip laf sokuyor ki yani şurda doğumuna az kalmış arasa sorsa sen bişey yaptıracağındanmı sanki dilimi aşınacakki bizim beklediğimiz ilgi alaka eşinde annesi olunca sonuçta ay ne bilim iyi tarafından bakmaktan sıkıldım artık herşeye :95: herkesin idare edeni bizmiyiz yani nasıl alıştırırsan öle gider söle içinden geçenleri boşver :95:
bi torunu olacak sonuçta babane olacak herşeye uzak durup sormayıp el gibi doğum yapacağın günde zahmet edip gelmesin zaten yani eşinde isterse illaki gelmesini o zaman geldiğinde sende el gibi davran gitsin
canımm sağol cevabın için... dediğin gibi yoruldum artık idare etmekten içim şişti valla.... bana diyorki en basiti ben 5 tane doğurdum yanımda kalan mı vardı yardım edenmi vardı diyo banaayyy bende bayılıyordum sana sanki.... sinir hastası oldum... annemde diyoki senin kocanda iş yok annesini anne ,senide eşi bilmiyo diyo
canım sağol cavabın için.. benim annemi dayım umreye götürcekti kadın sırf temmuza denk geliyo diye gitmedi düşün... eşim bana diyoki annenin bunu dile getirmesi bile hata diyo... ben dedimki kadın gittimi gitmedi sen neticeye bak... ama kendi annesine toz kondurmuyo tavır yapmıyo hiç...birde diyorki eğer annen gitseydi bir ömür untmazdım lafa bak şimdi.... beni bu halimle perişan ettiler Allaha havale ediyorum hepsini...
canım bizim kocalarda iş yok... yada biz politik mi olamıyoruz anlamadım gitti... ailelerine toz kondurmuyorlar.. kendimi yaralı bi sokak kedisi gibi hissediyorum değersiz kimsesiz... Başındaki adam olmayınca kimse değer vermiyor işte... bi tavır al bi neden böle yapıyorsunuz de değilmi ozaman içimiz rahatlar ama tık yok...bizim hayatımızda böle geçicek işte ama yemin ettim sabah kaynanama illaki bi şey dicem geldiğinde bu sefer...üzülme tatlım sende yeri geldiğinde konuş ben konuşmadımda noldu eşimmi kıymet bildi kaynanam mı
Ahh ahh böyle anlatıyosun ya benim de yaşadıklarım geliyo aklıma durup dururken kinleniyorum...Geçmiş zaman şimdi uzun zuun anlatmaya gerek yok ama canım çıksa aklımdan çıkmayacak şeyler işte..İnsanın beklentilerini öldürüyorlar ne yazık ki.Yeri geliyor ne anne ne kayınvalide ne koca göresim oluyor.Biz değil canım kocalar biraz akıllı olacak.Herkesin yerini bilecek karıştırtmayacak.Zaten biz de onlar bizi layık olduğumuz yere koyduklarında laf söyletmediklerinde,arkamızda olduklarında annesini istediği kadar arasın gönlünü etsin diye düşünürüz bunda hiç şüphem yok.Ama onlar bunu bile beceremiyor maalesef...Kocanın son anlattığın olayına ifrit oldum.Ömür boyu unutmazmışmış...Sanki kendisi doğuracak ve kıyaslamaya bak...Bugün facete de paylaştım bazen dediğin gibi kimsesiz hissediyorum kendimi ve "Ve sen yine denendiğinde ve yine kalbin daraldığında ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde. ..
Uzun uzun düşün ve hatırla Yaratanını!
Allah kuluna kâfi değil mi?" (Zümer/36)ayetini hatırlıyorum..'O' yeter diyorum ne diyeyim...
valla bende bilmiyorum canım ama burnundan getirecem görür o böyle bırakmam ben onu kusura bakmasın hamile kadınım ben bigünden bigüne yemeğini ütüsünü bile ihmal etmedim bunu haketmiyorum
canım ne güzel yazmışsın gözlerim doldu okurken Allah razı olsun yüzlerce kez... Allah yardımcımız olsun başka kimseye ihtiyaç yok.......
bu kadar stresle gergin bebek doğurmayız inşallah tatlım
canım ne güzel yazmışsın gözlerim doldu okurken Allah razı olsun yüzlerce kez... Allah yardımcımız olsun başka kimseye ihtiyaç yok.......
bu kadar stresle gergin bebek doğurmayız inşallah tatlım