Kizlar oyle ya da boyle kavusacaksiniz miniklerinize. Asil sonrasinda durum komik
bakinn:
'Acemi anne'den doğum notları - Acemi Anne- ntvmsnbc.com
bakinn:
'Acemi anne'den doğum notları - Acemi Anne- ntvmsnbc.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim capraz duruyorsa dursun, neden sezaryen tarihi aliyorsun ki? Dogum kasilmalari bebegi donduruyor bak benimki nasil dondu son anda. sancin baslayinca bakarlar donmus mu diye, donmemisse gonul rahatligi ile girersin sezaryene.
size ve diger tum arkadaslara tavsiyem en azindan dogum sancilarinizi ya da nisaninizi, ya suyunuzu beklemeniz. birakin dogacagi tarihi kendi belirlesin. normal dogurmayip sezaryene dahi alinsaniz o hormonlarin ve agrilarin bebege cok yararli oldugunu bilin. google'dan bakin isterseniz.
senelerce normal dogumdan korkuttular bizi. filmlerde bagira cagira doguranlari izledikce korktuk. inanin hic birsey degil normal dogum sezaryenin yaninda. acip youtube'tan bakin bir sezaryen operasyonuna iciniz kaldirmaz. ben dogum oncesi izledimdi, bir daha kestirmem kendimi boyle dedim kendi kendime. bebekte sorun yoksa, her sey normal gidiyorsa sezaryen o kadar anlamsiz ki.. tabii herkesin kendi akli var, isteyen istedigini yapmakta son derece ozgur
Canim capraz duruyorsa dursun, neden sezaryen tarihi aliyorsun ki? Dogum kasilmalari bebegi donduruyor bak benimki nasil dondu son anda. sancin baslayinca bakarlar donmus mu diye, donmemisse gonul rahatligi ile girersin sezaryene.
size ve diger tum arkadaslara tavsiyem en azindan dogum sancilarinizi ya da nisaninizi, ya suyunuzu beklemeniz. birakin dogacagi tarihi kendi belirlesin. normal dogurmayip sezaryene dahi alinsaniz o hormonlarin ve agrilarin bebege cok yararli oldugunu bilin. google'dan bakin isterseniz.
senelerce normal dogumdan korkuttular bizi. filmlerde bagira cagira doguranlari izledikce korktuk. inanin hic birsey degil normal dogum sezaryenin yaninda. acip youtube'tan bakin bir sezaryen operasyonuna iciniz kaldirmaz. ben dogum oncesi izledimdi, bir daha kestirmem kendimi boyle dedim kendi kendime. bebekte sorun yoksa, her sey normal gidiyorsa sezaryen o kadar anlamsiz ki.. tabii herkesin kendi akli var, isteyen istedigini yapmakta son derece ozgur
kızlar ben de naçizane fikrimi söylemek istiyorum.
şimdiii..öncelikle belirteyim bizimki tüp bebek hem zorlu süreçler geçirdik hem de normal yolla olması tıbben çoook zor,bu yüzden özellikle kayınvalidem sezeryan olmamı istiyor bebeğe bişey olur diye,annem de bana bişey olur diye ve nasıl anlıyorsa senin çatın dar diyor :)) sezeryan yap.
fakat ben normal doğum yapmayı okadar çok istiyorum ki doktor ya sezeryan derse ne yaparım diye düşünüyorum,çünkü o anı doyasıya yaşamak istiyorum epidural bile istemiyorum,yok acı çekmekten zevk almıyorum ama bu acıyı bile bidaha yaşayamayabilirim diyorum,benim de bir doğum hikayem olsun,bebeğimin sesiyle ağrıları unutma hissi denileni ben de yaşıyım,onu ilk önce ben göriyim.bunlar duygusal yönleri,birde bu işin bence mantıklı olan yönleri var;sezeryan bir ameliyat,herşey normalken ameliyat olunur mu derim,bebeğin zamanında kendisi gelmesiyle doktorun onu ordan çıkarması da bence yanlıştır yani anne ve bebek için normal yöntem en sağlıklısıdır kanati acizanemce..
kızlar merhaba
bizim oğlumla 3. günümüz 1 gece hastanede kaldıktan sonra taburcu olduk ve evimize geldik ben ve oğlum çok şükür iyiyiz benim biraz ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil bebeğime bakınca bütün herşeyi unutuyorum doğum olaylı oldu ayrıntılı anlatırım oğlumla uğraşmaktan fazla giremiyorum doğum yapmış arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum allah heğinizin bebeğini analı babalı büyütsün:) anne olmak bence dünyadaki en güzel duygu hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım inşallah sıradaki arkadaşlarda sağlıkla bebeklerine kavuşurlar sizlere daha anlatacak çok şey var inşallah yine girebilirm
hepinizden allah razı olsun dualarınız sayesinde herşey daha iyi oldu:))))))))
doğursam da saçımı boyatsam artıkk
aminn canımm inşallahh bekliyoruz canım normal mi sezeryan mı olmuştu tekrar hayrlı olsun
geçmiş olsun arkadaşım, ne güzel sonunda evinizdesiniz......
bu mutluluğu yakında ALLAH nasip ederse tadıcam... sizleri okuyunca daha bir heyecanlanıyorum.......
amin canım inşallah darısı tüm bekleyenlerin ve senin başına:)))
arkadaşım, tabi karar senin, ama benim tüp bebek olmasaydı, isteğim kesinlikle epidural normal doğum olurdu, bence çok iyi birşey, hem normal doğum yapıyorsun hemde en zor anlarda ıkınma hissiyatın var ama ağrı yok, bence muhteşem bişey.......
Tebriklerrrr
Doğum hikayeni sabırsızlzıkla bekliyorum canım. Çok sevindim
Kızlar doktora gittim moralim bayağı düzeldi bebeğim çok güzel poz verdi yüzünü gördüm sounda
tombik yanaklı köfte dudaklı çok tatı gordum zaten ben başladım ağlamaya çok mutlu oldum...Ben 2 kilo vermişim ama bebeğim almış 3600gr boyu da 50cm kzımın 5 TEMMUZ ÖĞLEN 1 DE hAStanede olacağım doğum yapacağım çok heyecanlı ve mutluyum...........
Gözdecim kusura bakma cevabını bekleyemiyorum arkadaşlar gelmiş çıkmam lazım gelince bakarım mesajına sen yaz....
Maaşallah bebeğine tombiş tombiş ele gelir hemen ..Bak Allah bir yerden üzüyor bir yerden sevindiriyor senin adına çok sevindim...İnşallah bebişinle çok günler seni bekliyor..çok az kalmış kavuşmana.hangi hastanede doğum yapacaksın bi de normal mi olacaksın sezeryan mı?Kusura bakma ama merak ettim canım sezeryan olursan yanında duracak biri var mı?
Kızlar doktora gittim moralim bayağı düzeldi bebeğim çok güzel poz verdi yüzünü gördüm sounda
tombik yanaklı köfte dudaklı çok tatı gordum zaten ben başladım ağlamaya çok mutlu oldum...Ben 2 kilo vermişim ama bebeğim almış 3600gr boyu da 50cm kzımın 5 TEMMUZ ÖĞLEN 1 DE hAStanede olacağım doğum yapacağım çok heyecanlı ve mutluyum...........
Evet ultrasonda b kadar mutlu olduysam kucağımda herşeyi unuturum heralde...Telefonumu kapadım kafam rahat...Türkiye hastanesinde doğum yapacağım ona da haber vermeyeceğim....