2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimki tüp bebek olduğu için, sezeryan diyor doktorlar ama babeğim aslında tam da doğum pozisyonunu almış durumda......
bende bebeğime birşey olmasında ne yapalım sezeryan olsun dedim artık......

canım benimki tüp bebek olduğu için, sezeryan diyor doktorlar ama babeğim aslında tam da doğum pozisyonunu almış durumda......

ha bu arada iri bebek olacağını söyledi doktor....
37+1'de 3800'dü....
doktor bu 4, 4,300 gibi dogacak dedi.... koca kafalı enim oğlum, artık bende korkar oldum normal doğumdan, bu tombulluktan sonra....

evet serpilcim,oraya bakmıstım small u yoktu,ben de o magazanın internet sitesinden sipariş verdim ama orda da yokmus 2 gün sonra haber veriyolar ne saçma,doguma gecelıksız gıtcem sanırım:))

hımmm ozaman ümraniye carfurda dagi var canım orayada bi bak istersen biraz pahalı ama mecbur kalınca başka çare yok

hadi yaa benm doktor hamileliimn ilk gününden boyanın yanına bilem yaklaşma didi...ben de doursam da bian önce boyatsam diorumm sıkıldım vala

banada boyatma demişlerdi ama en önemli dönem ilk 4-5 aylık dönem......

tabi ben biraz abartarak, peki röfle yaptırabilirmiyim dedim,
doktorda; yok canım abartma o kadar da dedi, yani düz boya yapıcam arkadaşım..

evet serpilcim,oraya bakmıstım small u yoktu,ben de o magazanın internet sitesinden sipariş verdim ama orda da yokmus 2 gün sonra haber veriyolar ne saçma,doguma gecelıksız gıtcem sanırım:))

hangi modeli arıyorsun canım
bizde yardım edelim
Hamile Gecelik | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
bunu görmüştum ben haftasonu çok beğendim mesela

ha bu arada iri bebek olacağını söyledi doktor....
37+1'de 3800'dü....
doktor bu 4, 4,300 gibi dogacak dedi.... koca kafalı enim oğlum, artık bende korkar oldum normal doğumdan, bu tombulluktan sonra....

anladım canım
tabiki birşey olma ihtimalini göze alamıyor kimse
ayrıca maşallahı var bebişin 4300 çok çok iyi normal doğum zor olurdu büyük ihtimal senin için...

aaa bak ben bilmiyorum çarşısının neresinde birde sen doğumu nerde yapıcaksın canım karar verdinmi

yıkılan igdaş binasının karsı caddesınde ,yeni açılmıs sanırım fabrıka satıs magazası.dogumu çamlıca erdem de düşünüyorum inş,yenı tertemız bır hastane umarım dogumdan da memnun kalırım:)

canım ben pijamamı bu mağzadan aldım çok beğenerek aldım
geceliği ise basit bir mağzadan normal bir geceliğin xl bedenini aldım , sabahlıklı gecelik takımı bana 30 tl mal oldu pijamayı 79tl ye aldım
birde evde pembeli bir gecelik buldum geçen onu yıkayıp koyucam

kızlar merhaba
bizim oğlumla 3. günümüz 1 gece hastanede kaldıktan sonra taburcu olduk ve evimize geldik ben ve oğlum çok şükür iyiyiz benim biraz ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil bebeğime bakınca bütün herşeyi unutuyorum doğum olaylı oldu ayrıntılı anlatırım oğlumla uğraşmaktan fazla giremiyorum doğum yapmış arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum allah heğinizin bebeğini analı babalı büyütsün:) anne olmak bence dünyadaki en güzel duygu hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım inşallah sıradaki arkadaşlarda sağlıkla bebeklerine kavuşurlar sizlere daha anlatacak çok şey var inşallah yine girebilirm
hepinizden allah razı olsun dualarınız sayesinde herşey daha iyi oldu:))))))))

anladım canım
tabiki birşey olma ihtimalini göze alamıyor kimse
ayrıca maşallahı var bebişin 4300 çok çok iyi normal doğum zor olurdu büyük ihtimal senin için...

evet artık bende normal doğumun zor olacağını düşünüyorum, hayırlısı olsun bakalım...
İNŞALLAH hepimiz güzel güzel doğumlar yaparız arkadaşlar.......

kızlar doktordan geldimm doktorumla anlaşmıştık epidural normal doğuma karar verdik

8 temmuz gibi görünüyordu

doğum tarihii

şimdi doktorumm epidural normal doğumda son 2 hastamda sorun çıktı epidural tutmadıı idrarınıı anlamadıı filan gibi şeyler söylediii

şimdii kafam iyice karıştıı perşembe sezeryan yapıyım istersen dedii

normal doğummuu sezeryanmı arasında git gel oldumm

her ikisini yapanda varmı aranızdaa

kendimii çok kötüü garip hissediyorumm

karar veremiyorumm

aminn canımm inşallahh bekliyoruz canım normal mi sezeryan mı olmuştu tekrar hayrlı olsun

aynen bende veremiyorum kararsızlık çok kötü bişey bide normal sezeryan yazıp etkilemekte istemiom kimseyi bende japonese sormuştum 2 sayfa önde msj kutuna bakarmısın die oda çıkmış heralde bende çok tedirginim bakalım hayrlısı

geçmiş olsun arkadaşım, ne güzel sonunda evinizdesiniz......
bu mutluluğu yakında ALLAH nasip ederse tadıcam... sizleri okuyunca daha bir heyecanlanıyorum.......

arkadaşım, tabi karar senin, ama benim tüp bebek olmasaydı, isteğim kesinlikle epidural normal doğum olurdu, bence çok iyi birşey, hem normal doğum yapıyorsun hemde en zor anlarda ıkınma hissiyatın var ama ağrı yok, bence muhteşem bişey.......

ayy yaa napıcas biz

anlamadan gelse barii

zamanda geçmez ki şimdiii

şu 2-3 çocuk annesi olanlar tecrübelerinii yazsalar ne iyi olurdu

kk daa doğum hikayeleri bölümü varmı acaba yaa

onları okuyım birde

:/

var ben okudum daha çok karıştı kafam Kimi normal kimi sezeryan diyor orasıda karışık yani bünyeden bünyeye değişiyor etkileri keşke gözümüzü kapatsak bi normal bi sezeryan yaparken görsek kendimizi ona göre karar versek

bulabilirsem birde ben okıyım

iyicene çorbaaa olsun kafamm

nurbencim niye sezeryan oluyorsun? bir sorun mu var? yoksa kendin mi istedin?
çok az kalmış canım
bende yarın başka bir doktora gidicem oda çapraz duruyor derse sezeryan tarihimi alıcam
hakımıızda hayırlısı
Canim capraz duruyorsa dursun, neden sezaryen tarihi aliyorsun ki? Dogum kasilmalari bebegi donduruyor bak benimki nasil dondu son anda. sancin baslayinca bakarlar donmus mu diye, donmemisse gonul rahatligi ile girersin sezaryene.
size ve diger tum arkadaslara tavsiyem en azindan dogum sancilarinizi ya da nisaninizi, ya suyunuzu beklemeniz. birakin dogacagi tarihi kendi belirlesin. normal dogurmayip sezaryene dahi alinsaniz o hormonlarin ve agrilarin bebege cok yararli oldugunu bilin. google'dan bakin isterseniz.
senelerce normal dogumdan korkuttular bizi. filmlerde bagira cagira doguranlari izledikce korktuk. inanin hic birsey degil normal dogum sezaryenin yaninda. acip youtube'tan bakin bir sezaryen operasyonuna iciniz kaldirmaz. ben dogum oncesi izledimdi, bir daha kestirmem kendimi boyle dedim kendi kendime. bebekte sorun yoksa, her sey normal gidiyorsa sezaryen o kadar anlamsiz ki.. tabii herkesin kendi akli var, isteyen istedigini yapmakta son derece ozgur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…