2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

etry78 anemoon serbulo nurten34 TUYA vvuslat serapname

merhaba arakadaşlar, umarım herkesler iyidir...
bebişlerin ve annelerinin sağlık ve sıhhatleri yerindedir İNŞALLAH...

merhaba canım iyiyiz biz kızım şu anda sağ taraftan çıkmaya çalışıyo çok gayretli :KK1: sen nasılsın ? oğluşunun odasına bayıldım tatlım güle güle sağlıkla kullansın mehmet ışık

layyydy'cim bu arada sende hoşgeldin.......
Herzaman nete giremediğim için sizi görmek çok mutluluk verici benim için....
Nasılsın umarım herşey yolundadır....

iyiyiz canım çalışıyorum hala haftaya izne ayrılıyorum evet sen ara sıra girince denk gelemiyoruz sende iyisindir inşallah :KK70:

etry78 anemoon serbulo nurten34 TUYA vvuslat serapname

merhaba arakadaşlar, umarım herkesler iyidir...
bebişlerin ve annelerinin sağlık ve sıhhatleri yerindedir İNŞALLAH...

nurbenciğim nerelerdeydin? ben bir ara merak ettim acaba doğurdumu diye :KK49:
mehmet ışık nasıl ne kadar oldu?

merhaba canım iyiyiz biz kızım şu anda sağ taraftan çıkmaya çalışıyo çok gayretli :KK1: sen nasılsın ? oğluşunun odasına bayıldım tatlım güle güle sağlıkla kullansın mehmet ışık

Aynennn sağlam tekmeler yiyorum... Geceleri 10 kere kalkıyorum.Belim ağrıyor.Offf Antalya çok sıcak bunaldım. :KK37: 11 ine kadar nasıl geçcek zamannnn... Keşke kendi daha önce gelse :KK52:
Bu arada herkese merhaba umarım herkes iyidir.

MAAŞALLAH arkadaşım kızına........
senin kız sağdan benimkide soldan tepiyor bugün.........
benim ellerimde sinir sıkışmasından kaynaklanan uyuşma dışında bir sıkıntım yok ALLAH'a şükür.... yani genel olarak iyi bir hamilelek geçirdim diyebilirim.... 4 temmuza sezeryan bekliyorum ve son 7 gün, haftaya bu saatlerde anne olmuş olucam İNŞALLAH...... bebeğimi merakla bekliyorum....
oğlumun odasını beğenmene sevindim, çok sağol, daha daha güzelleri senin kızının olsun arkadaşım....... aslında kızlar için çok daha cici şeyler var... o odaya birde aynı temadan abajur taktık daha da cici oldu, şimdi ise merakla bebeğimizi bekliyoruz arkadaşım.......
sen nasılsın arkadaşım, görüşmeyeli neler yapıyorsun........

iyiyiz canım çalışıyorum hala haftaya izne ayrılıyorum evet sen ara sıra girince denk gelemiyoruz sende iyisindir inşallah :KK70:
evet denk gelemiyşoruz, MAAŞALLLAH siz ne güzel son anlara kadar çalışabilenlere bayılıyorum arkadaşlar.... şimdilik iyiyim arkadaşım, haftayı bekliyordum....
nurbenciğim nerelerdeydin? ben bir ara merak ettim acaba doğurdumu diye :KK49:
mehmet ışık nasıl ne kadar oldu?
evdeyim arkadaşım, pinekliyorum, nete de pek giremiyorum, genelde annecim bana geldiği için nete pek gelemiyorum ama sizi çok özlüyorum....
hayır daha doğurmadım tam 1 haftam kaldı, 4 temmuz 09:30 sezeryanım olacak arkadaşım.......

MERHABA KIZLARR
benimde dün annem geldi..bugün hala evle uğraiıyor yemek yapıyor yazık hiç durmadı..
bende haftaya çarşamba sezeryan olucam..saat belli değil bu hafta netleşecek..
artık vakit kalmadı galiba herkes kavuşacak yakında..ben düşününce çok heyecanlanıyorum..

evet denk gelemiyşoruz, maaşalllah siz ne güzel son anlara kadar çalışabilenlere bayılıyorum arkadaşlar.... şimdilik iyiyim arkadaşım, haftayı bekliyordum....

evdeyim arkadaşım, pinekliyorum, nete de pek giremiyorum, genelde annecim bana geldiği için nete pek gelemiyorum ama sizi çok özlüyorum....
Hayır daha doğurmadım tam 1 haftam kaldı, 4 temmuz 09:30 sezeryanım olacak arkadaşım.......

hayırlısıyla yaparsın doğumunuda sağ salim alırsın kucağına güzel haberlerini duyarız inşallah canım

MAAŞALLAH arkadaşım kızına........
senin kız sağdan benimkide soldan tepiyor bugün.........
benim ellerimde sinir sıkışmasından kaynaklanan uyuşma dışında bir sıkıntım yok ALLAH'a şükür.... yani genel olarak iyi bir hamilelek geçirdim diyebilirim.... 4 temmuza sezeryan bekliyorum ve son 7 gün, haftaya bu saatlerde anne olmuş olucam İNŞALLAH...... bebeğimi merakla bekliyorum....
oğlumun odasını beğenmene sevindim, çok sağol, daha daha güzelleri senin kızının olsun arkadaşım....... aslında kızlar için çok daha cici şeyler var... o odaya birde aynı temadan abajur taktık daha da cici oldu, şimdi ise merakla bebeğimizi bekliyoruz arkadaşım.......
sen nasılsın arkadaşım, görüşmeyeli neler yapıyorsun........

sağol tatlım... benim ellerimdede ağrı var ciddi boyutta değil sabah kalktığımda böle yumruk gibi yapamıyorum ve yüzük parmağım sağ elinmin çok ağrıyoo... ayyy ne güzel az kalmış tatlım 1 hafta sonra en azından bedenen rahatlıcaksın..Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...bizde bebebğin odasını yerleştirdik yıkadık ütüledik şimdi herşeyi bitti bi kendi eksik çok şükür :) bende 20 temmuzda sezeryan olucam bi değişiklik olmazsa

Aynennn sağlam tekmeler yiyorum... Geceleri 10 kere kalkıyorum.Belim ağrıyor.Offf Antalya çok sıcak bunaldım. :KK37: 11 ine kadar nasıl geçcek zamannnn... Keşke kendi daha önce gelse :KK52:
Bu arada herkese merhaba umarım herkes iyidir.

hepimizde benzer şikayetler var tatlım az kaldı neyseki yoksa 9 ay böle olsa
hiç kimse 2. doğurmaz herhalde :KK1:

doğursam da saçımı boyatsam artıkk:KK31::KK16:

arkadaşım en son doktora gittiğimde , saçımdaki beyazları farkeden doktorum bana saçlarını boyat , böyle istemem sezeryanda seni dedi...
doğumhanede fotoğraf falan çekilecek bakımlı ol dedi....
ben tabi şaşırdım, gerçekten mi dedim.......
ve bugün yarın boya yapıcam saçlarıma.....

slm arkadaslar,bebişimin zayıf olduunu sölemıstı doktorum 10günde 300gr alabılmıs bebişim,çıtı pıtı bı bebek olucak dıyor.2500gr olmus bebişim.bu arada internetten 2 gün önce gecelık sipariş vermiştim biraz önce aradılar ekrusu yok pembe göndersek olur mu diyorlar,iptal ettirdim siparişi nerden alıcam bu geceliği ya:KK43:((

ben ik 4 ay her gittiğimde 500 civarı verdim hastaneye şimdide 200 civarına düştü testler azaldı vs...Hediye alsam mı ki toplam da sırf hastane 3000 oldu bi de doğum var bakalım extra neler çıkaracak..Bi de hediye almak lazım mı ki

vala ben hediye almayı aklımın ucundan bilem geçirmioru.zaten muayene ücretim 100 tl, her nst de 45 tl de veriorum..ayrıca doum ücretide 1.500 ağrıkesici verirlerse 2.ye çıkıo..kısaca ekstra hediyeye hiç gerenk yohk doktor da öle ekstradan çok ilgili deel :KK50: he dabi hastaneye bebiş şekeri ve çikolatalarımdan götürtcem onlardan ikram ederimm

Son düzenleme:
evet denk gelemiyşoruz, MAAŞALLLAH siz ne güzel son anlara kadar çalışabilenlere bayılıyorum arkadaşlar.... şimdilik iyiyim arkadaşım, haftayı bekliyordum....

hayır daha doğurmadım tam 1 haftam kaldı, 4 temmuz 09:30 sezeryanım olacak arkadaşım.......

nurbencim niye sezeryan oluyorsun? bir sorun mu var? yoksa kendin mi istedin?
çok az kalmış canım
bende yarın başka bir doktora gidicem oda çapraz duruyor derse sezeryan tarihimi alıcam
hakımıızda hayırlısı

slm arkadaslar,bebişimin zayıf olduunu sölemıstı doktorum 10günde 300gr alabılmıs bebişim,çıtı pıtı bı bebek olucak dıyor.2500gr olmus bebişim.bu arada internetten 2 gün önce gecelık sipariş vermiştim biraz önce aradılar ekrusu yok pembe göndersek olur mu diyorlar,iptal ettirdim siparişi nerden alıcam bu geceliği ya:KK43:((

canım ben sana yazmıştım ümraniyede bi yer o mesajı gördünmü

hayırlısıyla yaparsın doğumunuda sağ salim alırsın kucağına güzel haberlerini duyarız inşallah canım
İNŞALLAH arkadaşım.... hepimiz sağ selim doğurur alırız kucağımıza İNŞALLAH......
sağol tatlım... benim ellerimdede ağrı var ciddi boyutta değil sabah kalktığımda böle yumruk gibi yapamıyorum ve yüzük parmağım sağ elinmin çok ağrıyoo... ayyy ne güzel az kalmış tatlım 1 hafta sonra en azından bedenen rahatlıcaksın..Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...bizde bebebğin odasını yerleştirdik yıkadık ütüledik şimdi herşeyi bitti bi kendi eksik çok şükür :) bende 20 temmuzda sezeryan olucam bi değişiklik olmazsa

EVET UMARIM RAHATLARIM.....
çok güzel bir heyecan bebek odasını vs. işlerini hazırlamak,
öyleki; biz her akşam mutlaka odaya girip eşimle oturup sohbet ediyoruz,
bu arad senin doğumunada az kalmış arkadaşım, ama o son günler sanki daha bir geçmek bilmiyor, merakla bekliyorsun.......

arkadaşım en son doktora gittiğimde , saçımdaki beyazları farkeden doktorum bana saçlarını boyat , böyle istemem sezeryanda seni dedi...
doğumhanede fotoğraf falan çekilecek bakımlı ol dedi....
ben tabi şaşırdım, gerçekten mi dedim.......
ve bugün yarın boya yapıcam saçlarıma.....

hadi yaa:KK53: benm doktor hamileliimn ilk gününden boyanın yanına bilem yaklaşma didi...ben de doursam da bian önce boyatsam diorumm sıkıldım vala :KK37:

canım ben sana yazmıştım ümraniyede bi yer o mesajı gördünmü

evet serpilcim,oraya bakmıstım small u yoktu,ben de o magazanın internet sitesinden sipariş verdim ama orda da yokmus 2 gün sonra haber veriyolar ne saçma,doguma gecelıksız gıtcem sanırım:))

X