Kizlar merhaba
Doguran var mi? Artik yavastan alsaniz kucaklariniza olmaz mi? Bekle bekle biktim yahuHaziran annelerine takilicam sizinkiler gelene dek
Pelincigim uykusuz gecelerini yazmissin al benden de o kadar. Gecen hafta kilo alimi az cikinca saat kurup emzirmeye basladim ama geceleri zombi gibiyimBazen kacta kalktim kiz nerede ben neredeyim farkinda bile degilim yarin tekrar bakacagiz bir haftada kac kilo almis diye. duruma gore biraz daha relaks davranabilirim umarim. bana pek buyudu gibi gelmiyor ama gorecegiz :44:
Bebek dönmediyse bu haftaya gun verirmi acaba dr 37+4 deyiz şu an
oluyo
Günaydın canım..Kendi adıma iyiyim çok şükür şu her şeye alınmamı ve sinirlenmemi saymazsak.:84:Diğer şikayetlerime alışmaya başladım ben galiba..
Arkadaşlar bu arada deniz_13'ü gören var mı doktora gidp sonuçlarını gösterecekti akdeniz anemisi için..Aklım onda kaldı sonuçları inşallah iyi çıkmıştır...
O mahalleden bi ev bana da ayırırsan olur.Söz kaynanamı getirmeyeceğim..
Arkadaşlar doktoruna hediye almayı düşünen var mı aranızda.benim doktorum özel hastane olmasına rağmen eşim de doktor olduğu için bizden ücret almıyor ilk gittiğimiz günden beri.Ben de ona güzel bir hediye almak istiyorum düşünüyorum düşünüyorum bi türlü karar veremiyorum...:97::97::97:Bu konuda bana yardımcı olur musunuz??
tamam o zaman sende gel bizim kızlar oynar bahçede
bende doktorumu çok sevdğim ,güvendiğim ,her gittiğimde beni rahatlattığı için güzel bişi almayı düşünüyorum ama ne alsam bilemedim düşünüyorum henüz...
Anlaştık ..Zaten aynı gün doğacaklar bu gidişle:)))
Benim doktorum bayan bi kolye filan mı alsam acaba diye düşünüyorum..Ama bakalım farklı fikirler de gelirse değerlendirelim...
aaa evet altın şöle ince şık bi bileklik çok makbule gecer bencede..ama benimki erkek bana uymuyoben sezeryan düşünüyorum doğumu sen ?
Vallahi bazen hiic tatli gelmiyor o yorgunluklar. Mesela az once. Uyumaya gittim hazir kiz uyuyorken, uyandi. Yanima aldim uyuttum, yine uyandi. Gozum kapaniyor artik, cikardim memeyi salladim onune bu sefer de eme eme parca pincik etti ucunu. Acidan uyku hak getire. Az kaldi geliyor sizin vampir ve vampirellalar damerhaba canım bebişleri aldınız kucağınıza başlamış tatlı yorgunluklar olsa gerek bizdede durum farklı değil uyuyamıyoruz geceleri sıkıntıdan sıcaktanHayrlısıyla bizde alsaydık kucağımıza zamnında sağlıklıca
Insallah canim, agzina saglik umarim dedigin gibidir. Stresten geberiyorum. Yarin gorecegiz durumu. Mama baslamaktan korkuyorum, oglum hic mamasiz buyudu benim. Her ay deli kilo aliyordu. Kiz ciliz cikti.biz de istioruz ama napalım beklemekten başka çare yok..zaman da geçmio zaten..bebiş olsa onla ne güzel geçerdi...
senn bebiş gözünün önünde olduğu için anlamıyosundur çok fazla kilo alıp almadığını..ama bence almıştır..
Canim benim cok uzuluyorum durumuna. Emin ol esin de karin agrisi yasiyordur ama gurur yapiyordur. Erkekler hamile falan dinlemiyor soz konusu kendi bencillikleri olunca. Senin adim atmani bekliyordur. Bensenin yerinde olsam gozunu korkutacak bir mail atardim. Sanki ayrilacakmisim gibi hissettiren bir mail ama icinde ayrilik kelimesi gecirmeden. Zaten o da hemen arkasindan dokulecektir. Baksana zaten sana duygu somurusu yapmis degil mi acildeyim falan diye? Yanlis mi hatirliyorum? Sen ona belli etme ama bence affetmek icin kendi aklinda mantiginda acik kapi birak. babalar kucaklarina almadan babalik hissi yasamiyorlar. Onun gozunde senin karninda ha koca bir ur var ha bir bebek. Burnunu surt, ama ayrilma. Bak millette ne kocalar var. Aldatmiyorsa dovmuyorsa bir sans daha ver. Hepsinin ozunde odunluk, okuzluk var malesef. Bizim egitmemiz lazim onlari.Üzülmeyeyim diyorum ama bütün heveserimi kursağımda bırakıyor hayal katili bu adam...Ben istemiyorum artık onu bana unları yaşattıktan sonra o çocuğu da alcak kucağına kızım diye sevecek hakkı yok ne beni hakediyor ne bebeğimin kokusunu...Şu halimde düşünüyorum sezeryan olup 1 hafta sonra işe dönebilir miyim kime emanet edebilirim...Tek derdim ayakta kendi başıma durabilmek en kısa sürede de ayrılmak çocuğun velayetini almak ondan da hiç bir şey istemiyorum haatımdan cıksın sinir hastası olucam yoksa...Duyuyorum kocaya kızıpta çocuktan hırs çıkaranlar var....Oyle deli sinir hastası olurum diye korkuyorum...
Canim merka etmistim seni, gelmissin doktordan. Sipacik kendi gununu sececektir merak etme. Aman buyusun icinde, bak deli cikiyorum kilo aldiricam kiza diye. Umarim dedigin gibidir ama bana hala kedi yavrusu gibi gorunuyor oglumdan sonra.İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar gittim geldim bile ama tık yok
Ben artık doğurmalıyım ama tık yok canım sıkıldım artık. Senacık mutlaka kilo almıştır canım. Sen sürekli görüyorsun ya farketmen zor oluyordur
Canım benim herşeyi doğumdan sonrasına bırak. Bebişini bir kollarına al. Ondan sonrası hayat seni yönlendirir zaten. 1 haftalık bebeği bırakmak da ne oluyor. İzindesin ve hakkını bebek için kullanmalısın bu zamanlar geri gelmeyecek unutma.Bebişine de sana da yazık. İyi düşün iyi şeyler seni bulsun. Eşinde bebek doğunca adam olacaktır bence bazısı böyle erkeklerin kucaklarına almadan bebek doğmadan baba olamıyorlar
Maaşallah canım bu haftana kadar çalışabildin demek..Evde çok durmak da sıkıcı oluyo zaman geçmiyo ama sen az duracaksın çabucak geçer merak etme...
Bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.Temmuz anneleri yavaş yavaş dökülmeye başladı en sona kalanlardan biri ben olacağım galiba bebişleriniz doğunca da uğrayın ben sıkılırım burda tek başıma.. .
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
Merhaba canım sen de pek uğrayamıyosun artık buralara Senamız bırakmıyo sanırım...Sen kızını gelin edeceksin biz hala beklemedeyiz...Kilo almıştır inşallah canım doğunca da bu dertleri başlıyor değil mi?..
Günaydın canım..Kendi adıma iyiyim çok şükür şu her şeye alınmamı ve sinirlenmemi saymazsak.:84:Diğer şikayetlerime alışmaya başladım ben galiba..
Arkadaşlar bu arada deniz_13'ü gören var mı doktora gidp sonuçlarını gösterecekti akdeniz anemisi için..Aklım onda kaldı sonuçları inşallah iyi çıkmıştır...
Canim bakiyorum ama okuyorum anca. Kiz bir memede, bostaki elimle geziyorum sayfalar arasi. Yazmak cok zor oluyor. Simdi beni uyandirip kendi uyudu da anca firsat bulup diger kolumu da kullanabiliyorumArkadaşlar doktoruna hediye almayı düşünen var mı aranızda.benim doktorum özel hastane olmasına rağmen eşim de doktor olduğu için bizden ücret almıyor ilk gittiğimiz günden beri.Ben de ona güzel bir hediye almak istiyorum düşünüyorum düşünüyorum bi türlü karar veremiyorum...:97::97::97:Bu konuda bana yardımcı olur musunuz??
Aman ne var canım sen de Nuri Alço modeli altın bi kolye alırsın mis gibi işte...
Erkeğe hediye düşünmek daha zor gerçekten ben de bi düşüneyim senin için bakalım...:97:Benim de sezeryan olacak mecburen eski sezeryan olduğum için..Bakalım c.tesi kontrolümüz var dr bize hangi günü verecek çok merak ediyorum.:18:Ona göre de annem filan gelecek inşallah..
ben ik 4 ay her gittiğimde 500 civarı verdim hastaneye şimdide 200 civarına düştü testler azaldı vs...Hediye alsam mı ki toplam da sırf hastane 3000 oldu bi de doğum var bakalım extra neler çıkaracak..Bi de hediye almak lazım mı ki
Merhabalar kızlar, nasılsınız?
merhaba canım iyiyiz ama canımız sıkılıyo forumunda tadı yok kimseler uğramıyo doğru düzgün bütün kızlar facede döktürüyo hep
Doktorum bakımlı,40 yaşlarında güzel bir kadın.Kocası vefat etmiş bir daha da evlenmemiş bir oğlu var.Dekoratif bir ürün düşünebilirim bende evet iyi bir fikir canım sağol.Değerlendireyim bakalım.Canim bakiyorum ama okuyorum anca. Kiz bir memede, bostaki elimle geziyorum sayfalar arasi. Yazmak cok zor oluyor. Simdi beni uyandirip kendi uyudu da anca firsat bulup diger kolumu da kullanabiliyorum
Doktorun erkek mi kadin mi? Evli mi? Ben pasabahcenin dekoratif urunler kismindan bir takim almistim vitrinlik. Icine de degistirme karti koymustum. Bugune dek muayene ucreti vermediyseniz yuklu bir miktar ayirip cok goz dolduran bir sey alabilirsiniz. kadinsa ya da erkekse ama evliyse bu hediye uygun bence. Ama bekar bir erkekse bilemiyorum ne alinir.
ayyyyy evettt nuri alço ve kolyeleribana sezeryana kesin karar verirsen 20 temmuzda alırız dedi canım
Niye koptular forumdan :))) Bizler hassas insanlarız, alınırız ama :))))
bilmiyorum ki canım.. sen nasılsın neler yapıyorsun