kızlar bende kısmetse sat a göre temmuz annesi olcağım.. benim doğum temmuz 7 görünüyor . oğluşumuzda dönmüş.. ama 2 gündür hafif bi adet ağrısı gibi bi ağrı söz konusu bide bu sabah belimde bi ağrı ile uyandım.. geçen perşembe dr.um izne ayrıldı 15 gün yok gerçi şimdilik herşey normal benimde doktorum sezeryanın s sini bile ağzına almıyor bende istemiyorum zaten norma doğumdada dr girmiyormuş araştırma hastanesinde doğum yapıcam kısmetse.. herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.. bu arada kaşıntısı olan arkadaşım vücudun su tutuyor olabilirmi acaba tuz fazla tüketiyorsan ondanda oluyor çünkü.. en yakın arkadaşım öyle olmuştu.. ılık su ile duş alırsan rahatlatır biraz olsun..
kızlar ya bişi sorcem ; hani diolar ya doğuma giderken öyle herkes haber vermeyin,onların günahı doğumu zorlaştırırmış uzatırmış diolar ya..duydunuz mu öle bişi ?:44: gerçi ben zaten haber vermeyi düşünmüyorum annem kardeşim eşim yanımda olucak işala..gerisine haber vermeye gerek yok..doğumdan sonra söylerim işala..
günaydın kıslar nasılsınız bebişler nasıl oğluşum acele etmezse eğer son 8 günüm heyecan ve korku sarmaya başladı dün temizlik yaptık eşimle saolsun yardımcı oldu
öyle bişey bende duydum cnm eşimin tarafında hastaneye giderken herkese haber verirsen haber çabuk yayıldığı için sancında dağılıyomuş öyle diyolar doğruluğu ne kadar bilemicem
merhaba Çağla'cım,
Çok sağol canım tavsiyeler için
yemeklerdeki tuzu ben de azalttım
peyniri sıcak suda bekletip yedim tuzu gitsin diye
zeytin zaten ya 1 ya 2 tane yiyorum
bilmiyorum çok da tuzlu yediğimi düşünmüyorum ama..
su desen bazen günde 5 -6 litre içtiğim oluyodur, boğazım kuruyo çünkü sürekli..
soda hayatımda hiç içemedim ama iyi geliyosa deniyim bi bakiym..
el parmaklarım biraz hareket edince
ayaklarım da yükseğe koyup dinlenince biraz rahatlıyolar işte..
böyle böyle bitircez inşallah hamileliği..
Kızlar bugun inşallah doğurmam çok korktum markete gitmiştim...Şişli de oturuyorum ortalık birden savaş alanına döndü biber gazı falan...Penguen gibi yürüye yürüye eve zor kaçtım....
slm kızlar uykusuzluklar başlamıs bende son zamanlarda uykusuz
kaldıgımı sanırdım ama bebiş oldukdan sonra uykusuzluk neymis
o zaman goreceksiniz bugun resmen aptal gibiyim yat kalk yat
kalk olabildigince son gunlerinizde dinlenmeye bakın bana derlerdi
inanmazdım
gunaydın canım sezeryan olcaksın sanırım aynı günlerimiz senle ama benim ne olacağım belli değil bizde dün temizlik yaptık severek yapınca hiç karnım kasılmadı bende cok sasırdım normalde işten gelince akşam evde iş yaparken bile kasılıyodu izin psikoloij olarak etkili oldu galiba
gunaydın canım sezeryan olcaksın sanırım aynı günlerimiz senle ama benim ne olacağım belli değil bizde dün temizlik yaptık severek yapınca hiç karnım kasılmadı bende cok sasırdım normalde işten gelince akşam evde iş yaparken bile kasılıyodu izin psikoloij olarak etkili oldu galiba
Ellerindeki durum bende de var canım özellikle benimde iki elimde yüzük parmağımda o sorun. Sinir sıkışmasından oluyormuş. ellerimi kapatmakta zorlanıyorum sabahları. Doğumdan sonra geçer dedi dr.
geçmiş olsun canım ucua atlatmışsın
Canım gece kalkmalarını azaltmak için özellikle akşam üstü 6-7 gibi uyuyorsa oyala uyutma daha kolay düzene giriyor gece uykuları.
Canım akşam rüyamda ne hikmetse beraber doğum yapıyorduk. Hayır olsun inşallah. Doktorların uyguladığı farklı muamelelerden bahsediyorduk sancılar arasında. Sonunda da doğuruyorduk ama
günaydın cnm şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo senin nasıl olucak doğumun bellimi
sol bacağım yine ağrımaya başladı biraz oturayım kalkamıyorum sıkıldılar içerde sıpalar çıkmak için sabırsızlanıyolar artık
ayy hayırdır inş yapalım doğumları kolay kolay inş ya senin çok az kalmış görünüyo sancıların varmı
inşallah canım. sancılarım var 3-4 saat düzenli aralıklarla olduktan sonra kesiliyor. devamı gelmiyor. Bu sancılar belki rahim ağzında açılma yapmıştır diye bakacak dr.um.
Ben 5 dk sonra gidiyorum dr. dua edin nolur açılma olmuş olsun
günaydın cnm şimdilik herşey normal doğumu gösteriyo senin nasıl olucak doğumun bellimi
sol bacağım yine ağrımaya başladı biraz oturayım kalkamıyorum sıkıldılar içerde sıpalar çıkmak için sabırsızlanıyolar artık
yok canım belli değil benimki 39 olunca kemşklerine bakcam dedi doktor sanırım ona göre beklicek
herkese günaydın kıslarr !
artık fazla kalabalık değiliz gördüğünüz gibi..ben de bu cuma için randevümu aldım doktordan..geçen hafta gitmedim boşuna hiçbişey yoktu nie gidiim..zaten muayene ücretimiz 100tl nst ye de sokuyolar o da 45 tl cükk bi de hastane uzak bi saatte gidioruz..bu sıcakta dedim ne gidicem..yine aynı şeyleri sölicek..hiçbişey yok herşey gayet normal beklicez,sen de sabrediceksin..bekliyoruz artık bakalım.. işte sezeryanın ii yönü herşey planlı bebişin ne zaman geleceği belli..ama normal d.da heran herşey olabilir dio doktor :90:
AAA seninkiler ikimiz mi yoksa?
inşallah canım. sancılarım var 3-4 saat düzenli aralıklarla olduktan sonra kesiliyor. devamı gelmiyor. Bu sancılar belki rahim ağzında açılma yapmıştır diye bakacak dr.um.
Ben 5 dk sonra gidiyorum dr. dua edin nolur açılma olmuş olsun
herkese günaydın kıslarr !
artık fazla kalabalık değiliz gördüğünüz gibi..ben de bu cuma için randevümu aldım doktordan..geçen hafta gitmedim boşuna hiçbişey yoktu nie gidiim..zaten muayene ücretimiz 100tl nst ye de sokuyolar o da 45 tl cükk bi de hastane uzak bi saatte gidioruz..bu sıcakta dedim ne gidicem..yine aynı şeyleri sölicek..hiçbişey yok herşey gayet normal beklicez,sen de sabrediceksin..bekliyoruz artık bakalım.. işte sezeryanın ii yönü herşey planlı bebişin ne zaman geleceği belli..ama normal d.da heran herşey olabilir dio doktor :90:
gunaydınlarr ayy evet ya cok azaldık ya ne kadar pahalıymış senin doktor öyle hastanede muayene oluyorsan 10 gune kadar para ödemiyosun kontrole benden almadılar 8. gunde gittim