- 25 Şubat 2011
- 2.240
- 0
herkese günaydın kıslarr !
Artık fazla kalabalık değiliz gördüğünüz gibi..ben de bu cuma için randevümu aldım doktordan..geçen hafta gitmedim boşuna hiçbişey yoktu nie gidiim..zaten muayene ücretimiz 100tl nst ye de sokuyolar o da 45 tl cükk bi de hastane uzak bi saatte gidioruz..bu sıcakta dedim ne gidicem..yine aynı şeyleri sölicek..hiçbişey yok herşey gayet normal beklicez,sen de sabrediceksin..bekliyoruz artık bakalım.. Işte sezeryanın ii yönü herşey planlı bebişin ne zaman geleceği belli..ama normal d.da heran herşey olabilir dio doktor :90:
günaydın canım evet çok azız artık herkes hazırlık içerisinde çoğuda bebişiyle meşgul normal doğumda beklemesi ama sezeryanda daha heyecanlı günü belli oluyo o güne odaklanıyosun sonra şölemi bölemi ben düşününce bile doğumu kalbim hızlı atıo o anda nasıl olurum bilmem artık Benmde temmuzun 4 ünde belli olacak bakalım doğum şekli hayrlısıyla
inşallah canım. Sancılarım var 3-4 saat düzenli aralıklarla olduktan sonra kesiliyor. Devamı gelmiyor. Bu sancılar belki rahim ağzında açılma yapmıştır diye bakacak dr.um.
Ben 5 dk sonra gidiyorum dr. Dua edin nolur açılma olmuş olsun
inşallah vardır açılman canım hayırlı haberlerini bekliyoruz