2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kıslarr ! :KK19:
Artık fazla kalabalık değiliz gördüğünüz gibi..:KK49:ben de bu cuma için randevümu aldım doktordan..geçen hafta gitmedim boşuna hiçbişey yoktu nie gidiim..zaten muayene ücretimiz 100tl nst ye de sokuyolar o da 45 tl cükk bi de hastane uzak bi saatte gidioruz..bu sıcakta dedim ne gidicem..yine aynı şeyleri sölicek..hiçbişey yok herşey gayet normal beklicez,sen de sabrediceksin..bekliyoruz artık bakalım..:KK31: Işte sezeryanın ii yönü herşey planlı bebişin ne zaman geleceği belli..ama normal d.da heran herşey olabilir dio doktor :90:

günaydın canım evet çok azız artık herkes hazırlık içerisinde çoğuda bebişiyle meşgul normal doğumda beklemesi ama sezeryanda daha heyecanlı günü belli oluyo o güne odaklanıyosun sonra şölemi bölemi ben düşününce bile doğumu kalbim hızlı atıo o anda nasıl olurum bilmem artık :KK1: Benmde temmuzun 4 ünde belli olacak bakalım doğum şekli hayrlısıyla

inşallah canım. Sancılarım var 3-4 saat düzenli aralıklarla olduktan sonra kesiliyor. Devamı gelmiyor. Bu sancılar belki rahim ağzında açılma yapmıştır diye bakacak dr.um.
Ben 5 dk sonra gidiyorum dr. Dua edin nolur açılma olmuş olsun

inşallah vardır açılman canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK34:

Kizlar merhaba :KK3:
Doguran var mi? Artik yavastan alsaniz kucaklariniza olmaz mi? Bekle bekle biktim yahu :KK52: Haziran annelerine takilicam sizinkiler gelene dek :KK1:
Pelincigim uykusuz gecelerini yazmissin al benden de o kadar. Gecen hafta kilo alimi az cikinca saat kurup emzirmeye basladim ama geceleri zombi gibiyim :KK53: Bazen kacta kalktim kiz nerede ben neredeyim farkinda bile degilim :KK52: yarin tekrar bakacagiz bir haftada kac kilo almis diye. duruma gore biraz daha relaks davranabilirim umarim. bana pek buyudu gibi gelmiyor ama gorecegiz :44:

Doguran var mi? Artik yavastan alsaniz kucaklariniza olmaz mi? Bekle bekle biktim yahu :KK52: Haziran annelerine takilicam sizinkiler gelene dek :KK1:
Pelincigim uykusuz gecelerini yazmissin al benden de o kadar. Gecen hafta kilo alimi az cikinca saat kurup emzirmeye basladim ama geceleri zombi gibiyim :KK53: Bazen kacta kalktim kiz nerede ben neredeyim farkinda bile degilim :KK52: yarin tekrar bakacagiz bir haftada kac kilo almis diye. duruma gore biraz daha relaks davranabilirim umarim. bana pek buyudu gibi gelmiyor ama gorecegiz :44:

yok ya sanırım en son selmastar ve tuğçenin sezeryanleri oldu kaldı bende diyom bi an önce gelsin diye ama doktorum yeri, rahat gelmeye niyeti yok dedi yapcak bişi yok beklicezzz:KK1:

yok ya sanırım en son selmastar ve tuğçenin sezeryanleri oldu kaldı bende diyom bi an önce gelsin diye ama doktorum yeri, rahat gelmeye niyeti yok dedi yapcak bişi yok beklicezzz:KK1:
Sagol canim :KK16:
Aslinda ne kadar dursalar kardir. Benimki az daha dursaydi azicik daha kilo alsaydi iyi olacakti ama cok sukur yine de. Simdi mememde sipa, vampir gibi valla :KK53:

kizlar merhaba :KK3:
Pelincigim uykusuz gecelerini yazmissin al benden de o kadar. Gecen hafta kilo alimi az cikinca saat kurup emzirmeye basladim ama geceleri zombi gibiyim :KK53: Bazen kacta kalktim kiz nerede ben neredeyim farkinda bile degilim :KK52: Yarin tekrar bakacagiz bir haftada kac kilo almis diye. Duruma gore biraz daha relaks davranabilirim umarim. Bana pek buyudu gibi gelmiyor ama gorecegiz :44:

merhaba canım bebişleri aldınız kucağınıza başlamış tatlı yorgunluklar olsa gerek bizdede durum farklı değil uyuyamıyoruz geceleri sıkıntıdan sıcaktan :KK37: Hayrlısıyla bizde alsaydık kucağımıza zamnında sağlıklıca :KK16:

Bugn dr bana sezeryan günü verecek...Çok heyecanlıyım ama heyecanımı benim ayıyla paylaşamıyorum bile bana bu saatten sonra diyor ki hastane çok pahalı Ankara da 145 e sezeryan yapıyorlar...Başka hastane bul diyor ben aylardır alışmışım hastaneye dr a.Hay Allah ım son günlerde neler konuşuyoruz hala benle uğraşıyor bu adamıj iki yakası bi araya gelmeyecek Allah görüyor ama ucu da bana dokunacak beddua etmeyeyim diyorum ama çok üzüyor beni iyi ki çalıştım şu an ona ihtiyacım yok aslında ama o bilmiyor tabiii...Beni çaresiz biliyor ona rağmen boyle kötü niyetli davranıyor bana

Bugn dr bana sezeryan günü verecek...Çok heyecanlıyım ama heyecanımı benim ayıyla paylaşamıyorum bile bana bu saatten sonra diyor ki hastane çok pahalı Ankara da 145 e sezeryan yapıyorlar...Başka hastane bul diyor ben aylardır alışmışım hastaneye dr a.Hay Allah ım son günlerde neler konuşuyoruz hala benle uğraşıyor bu adamıj iki yakası bi araya gelmeyecek Allah görüyor ama ucu da bana dokunacak beddua etmeyeyim diyorum ama çok üzüyor beni iyi ki çalıştım şu an ona ihtiyacım yok aslında ama o bilmiyor tabiii...Beni çaresiz biliyor ona rağmen boyle kötü niyetli davranıyor bana

Allah kolaylıklar versin canım sen hiçbişeyin moralini bozmasına izin verme sen bebişine kavuş inş sağlıkla eşinde baba olunca anlıcaklardan galiba bazıları öyle oluyormuş daha anlamamış bişi boşver sen onu

biz de istioruz ama napalım beklemekten başka çare yok..:KK50:zaman da geçmio zaten..bebiş olsa onla ne güzel geçerdi...:kk77:
senn bebiş gözünün önünde olduğu için anlamıyosundur çok fazla kilo alıp almadığını..ama bence almıştır..:emir_bebek:

Allah kolaylıklar versin canım sen hiçbişeyin moralini bozmasına izin verme sen bebişine kavuş inş sağlıkla eşinde baba olunca anlıcaklardan galiba bazıları öyle oluyormuş daha anlamamış bişi boşver sen onu

Üzülmeyeyim diyorum ama bütün heveserimi kursağımda bırakıyor hayal katili bu adam...Ben istemiyorum artık onu bana unları yaşattıktan sonra o çocuğu da alcak kucağına kızım diye sevecek hakkı yok ne beni hakediyor ne bebeğimin kokusunu...Şu halimde düşünüyorum sezeryan olup 1 hafta sonra işe dönebilir miyim kime emanet edebilirim...Tek derdim ayakta kendi başıma durabilmek en kısa sürede de ayrılmak çocuğun velayetini almak ondan da hiç bir şey istemiyorum haatımdan cıksın sinir hastası olucam yoksa...Duyuyorum kocaya kızıpta çocuktan hırs çıkaranlar var....Oyle deli sinir hastası olurum diye korkuyorum...

Mayıs annelerini okuyordumda ne zaman tepki vermeye başlıyor diye birisi yazmış 40 ı çıktıktan sonra ben emerken bakıp gülüyorum oda hemen gülüyor normaldede kim gülse oda aynı şekilde hemen gülüyor diye kendimi düşündümdee dün pikniğe gittiğimizde ordada ufak bi çocuk vardı bakıp bakıpp iç çektim hep ay ayy :85:

Üzülmeyeyim diyorum ama bütün heveserimi kursağımda bırakıyor hayal katili bu adam...Ben istemiyorum artık onu bana unları yaşattıktan sonra o çocuğu da alcak kucağına kızım diye sevecek hakkı yok ne beni hakediyor ne bebeğimin kokusunu...Şu halimde düşünüyorum sezeryan olup 1 hafta sonra işe dönebilir miyim kime emanet edebilirim...Tek derdim ayakta kendi başıma durabilmek en kısa sürede de ayrılmak çocuğun velayetini almak ondan da hiç bir şey istemiyorum haatımdan cıksın sinir hastası olucam yoksa...Duyuyorum kocaya kızıpta çocuktan hırs çıkaranlar var....Oyle deli sinir hastası olurum diye korkuyorum...

canım ya dur bi gelsin bebişin biraz vakit gecir onla babası değilmi illaki bakcak size sen zaman ver kendine bebeğine ve ilişkine nasip herşey Allah yardımcın olsun

üzülmeyeyim diyorum ama bütün heveserimi kursağımda bırakıyor hayal katili bu adam...ben istemiyorum artık onu bana unları yaşattıktan sonra o çocuğu da alcak kucağına kızım diye sevecek hakkı yok ne beni hakediyor ne bebeğimin kokusunu...şu halimde düşünüyorum sezeryan olup 1 hafta sonra işe dönebilir miyim kime emanet edebilirim...tek derdim ayakta kendi başıma durabilmek en kısa sürede de ayrılmak çocuğun velayetini almak ondan da hiç bir şey istemiyorum haatımdan cıksın sinir hastası olucam yoksa...duyuyorum kocaya kızıpta çocuktan hırs çıkaranlar var....oyle deli sinir hastası olurum diye korkuyorum...

sen sakin ol canım hayrlısıyla bebeğini kucağına al kendine gel biraz ondan sonra düşünürsün yapacaklarını

günaydın kızlar

göründüğü kadarıyla herkez iyi maşallah... bizde iyiyiz ama artık gerçekten çok sıkıldım bi an önce gelsede kurtulsam şu ağır vasıta hallerimden...

kizlar, kuzenimde temuzda dogum yapacakti gece suyu gelmis ve sezeryanaalmislar dogum yapmis yani,allah sizede kolayliklar versin:KK61:

ayy hadi işala canım..belki de vardır açılma artık bu h.sonuna kadar da gelir minnak:emir_bebek: gelince güzel haberlerini beklioruzz:26:

inş canım Allah kolaylıklar versin

günaydın canım evet çok azız artık herkes hazırlık içerisinde çoğuda bebişiyle meşgul normal doğumda beklemesi ama sezeryanda daha heyecanlı günü belli oluyo o güne odaklanıyosun sonra şölemi bölemi ben düşününce bile doğumu kalbim hızlı atıo o anda nasıl olurum bilmem artık :KK1: Benmde temmuzun 4 ünde belli olacak bakalım doğum şekli hayrlısıyla

inşallah vardır açılman canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK34:

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar gittim geldim bile ama tık yok

Ben artık doğurmalıyım ama tık yok canım sıkıldım artık. Senacık mutlaka kilo almıştır canım. Sen sürekli görüyorsun ya farketmen zor oluyordur

Canım benim herşeyi doğumdan sonrasına bırak. Bebişini bir kollarına al. Ondan sonrası hayat seni yönlendirir zaten. 1 haftalık bebeği bırakmak da ne oluyor. İzindesin ve hakkını bebek için kullanmalısın bu zamanlar geri gelmeyecek unutma.Bebişine de sana da yazık. İyi düşün iyi şeyler seni bulsun. Eşinde bebek doğunca adam olacaktır bence bazısı böyle erkeklerin kucaklarına almadan bebek doğmadan baba olamıyorlar

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar gittim geldim bile ama tık yok

Ben artık doğurmalıyım ama tık yok canım sıkıldım artık. Senacık mutlaka kilo almıştır canım. Sen sürekli görüyorsun ya farketmen zor oluyordur

Canım benim herşeyi doğumdan sonrasına bırak. Bebişini bir kollarına al. Ondan sonrası hayat seni yönlendirir zaten. 1 haftalık bebeği bırakmak da ne oluyor. İzindesin ve hakkını bebek için kullanmalısın bu zamanlar geri gelmeyecek unutma.Bebişine de sana da yazık. İyi düşün iyi şeyler seni bulsun. Eşinde bebek doğunca adam olacaktır bence bazısı böyle erkeklerin kucaklarına almadan bebek doğmadan baba olamıyorlar

canım ne dedi doktor ne zamana kadar bekleriz dedi

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım :KK19: iş yerinde son haftam sonra bende evdeyimm inşallahh :KK74::KK64::KK66::82::81:
Maaşallah canım bu haftana kadar çalışabildin demek..Evde çok durmak da sıkıcı oluyo zaman geçmiyo ama sen az duracaksın çabucak geçer merak etme...:KK12::KK68:
kızlar bende kısmetse sat a göre temmuz annesi olcağım.. benim doğum temmuz 7 görünüyor . oğluşumuzda dönmüş.. ama 2 gündür hafif bi adet ağrısı gibi bi ağrı söz konusu bide bu sabah belimde bi ağrı ile uyandım.. geçen perşembe dr.um izne ayrıldı 15 gün yok gerçi şimdilik herşey normal benimde doktorum sezeryanın s sini bile ağzına almıyor bende istemiyorum zaten norma doğumdada dr girmiyormuş araştırma hastanesinde doğum yapıcam kısmetse.. herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.. bu arada kaşıntısı olan arkadaşım vücudun su tutuyor olabilirmi acaba tuz fazla tüketiyorsan ondanda oluyor çünkü.. en yakın arkadaşım öyle olmuştu.. ılık su ile duş alırsan rahatlatır biraz olsun..
Bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.:nazar:Temmuz anneleri yavaş yavaş dökülmeye başladı en sona kalanlardan biri ben olacağım galiba bebişleriniz doğunca da uğrayın ben sıkılırım burda tek başıma..:KK14::KK55:.
Bu arada herkese günaydııııııın

Ben hala doğurmadım. Her nekadar rüyamda doğursam da... Dua edinde doktorum izne çıkmadan doğurayım. Bu haftanın sonuna kadar doğurmak istiyorum.günümüz doldu sayılır. Dr.umun izin tarihi belli değil. Ama temmuzda heran çıkabilirim dedi diye korkuyorum

Birazdan dr. a gideceğim doğum gerçekleşmediği için 42. haftaya kadar tekrar 2 haftalık doğum izni yazacak. Belki alttan muayene ederim dedi açılma varmı diye. İnşallah vardırda süreci hızlandırmak ister
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..

Merhaba canım sen de pek uğrayamıyosun artık buralara Senamız bırakmıyo sanırım...Sen kızını gelin edeceksin biz hala beklemedeyiz...Kilo almıştır inşallah canım doğunca da bu dertleri başlıyor değil mi?..
günaydın kızlar

göründüğü kadarıyla herkez iyi maşallah... bizde iyiyiz ama artık gerçekten çok sıkıldım bi an önce gelsede kurtulsam şu ağır vasıta hallerimden...

Günaydın canım..Kendi adıma iyiyim çok şükür şu her şeye alınmamı ve sinirlenmemi saymazsak.:84::KK47:Diğer şikayetlerime alışmaya başladım ben galiba..:KK9:

Arkadaşlar bu arada deniz_13'ü gören var mı doktora gidp sonuçlarını gösterecekti akdeniz anemisi için..Aklım onda kaldı sonuçları inşallah iyi çıkmıştır...

40 hafta uzamış gebelik 2 hafta doğum öncesi izni uygundur diye rapor verdi doktorum.
Alttan muayene de etti milim açılma yok bebişinin gelmeye niyeti yok dedi.
Bugün başhekimle toplantıları varmış.
Hangi doktorun hangi günler izinli olacağı belli olacakmış belli olunca ben seni ararım dedi. Bende sizden başkasına güvenemem dedim.
10 gün izin kullanacaklarmış 3 tane kadın doğumcu var 10 ar günden temmuz ayında izinleri bitirmek istiyorlarmış.
İnşallah dr.um son 10 güne kalır bende başka dr. a düşmem.
Zaten dr.un biri adı çıkmış sezeryancı normal doğurabilecekleri bir bahaneyle sezeryana alıyor. Beklemiyor sancı çekmesini falan. Arkadaşlarımdan biliyorum.

Diğeri de unutkan ultrasona geç geliyorum dediği hastayı bile anında unutuyor. Beni doğumhanede falan unutur allah muhafaza...

Benim doktorumsa bölüm birincisi olarak bitirmiş üniversiteyi ve içlerinde en genç olanı yaşıtız zaten. Görav bilinci sorumluluk bilinci son derece gelişmiş ve çok yi anlaşıyoruz.

Allahım dualarımı kabul et başka bir dr.a düşmek istemiyorum. Zaten tansiyonum yüksek. Gebelik zehirlenmem var. bir komplikasyon olur diye çok korkuyorum

Son düzenleme:
X