herkese günaydın kıslarr !
Artık fazla kalabalık değiliz gördüğünüz gibi..ben de bu cuma için randevümu aldım doktordan..geçen hafta gitmedim boşuna hiçbişey yoktu nie gidiim..zaten muayene ücretimiz 100tl nst ye de sokuyolar o da 45 tl cükk bi de hastane uzak bi saatte gidioruz..bu sıcakta dedim ne gidicem..yine aynı şeyleri sölicek..hiçbişey yok herşey gayet normal beklicez,sen de sabrediceksin..bekliyoruz artık bakalım.. Işte sezeryanın ii yönü herşey planlı bebişin ne zaman geleceği belli..ama normal d.da heran herşey olabilir dio doktor :90:
inşallah canım. Sancılarım var 3-4 saat düzenli aralıklarla olduktan sonra kesiliyor. Devamı gelmiyor. Bu sancılar belki rahim ağzında açılma yapmıştır diye bakacak dr.um.
Ben 5 dk sonra gidiyorum dr. Dua edin nolur açılma olmuş olsun
Kizlar merhaba
Doguran var mi? Artik yavastan alsaniz kucaklariniza olmaz mi? Bekle bekle biktim yahuHaziran annelerine takilicam sizinkiler gelene dek
Pelincigim uykusuz gecelerini yazmissin al benden de o kadar. Gecen hafta kilo alimi az cikinca saat kurup emzirmeye basladim ama geceleri zombi gibiyimBazen kacta kalktim kiz nerede ben neredeyim farkinda bile degilim yarin tekrar bakacagiz bir haftada kac kilo almis diye. duruma gore biraz daha relaks davranabilirim umarim. bana pek buyudu gibi gelmiyor ama gorecegiz :44:
Sagol canimyok ya sanırım en son selmastar ve tuğçenin sezeryanleri oldu kaldı bende diyom bi an önce gelsin diye ama doktorum yeri, rahat gelmeye niyeti yok dedi yapcak bişi yok beklicezzz
kizlar merhaba
Doguran var mi? Artik yavastan alsaniz kucaklariniza olmaz mi? Bekle bekle biktim yahuHaziran annelerine takilicam sizinkiler gelene dek
Pelincigim uykusuz gecelerini yazmissin al benden de o kadar. Gecen hafta kilo alimi az cikinca saat kurup emzirmeye basladim ama geceleri zombi gibiyimBazen kacta kalktim kiz nerede ben neredeyim farkinda bile degilim Yarin tekrar bakacagiz bir haftada kac kilo almis diye. Duruma gore biraz daha relaks davranabilirim umarim. Bana pek buyudu gibi gelmiyor ama gorecegiz :44:
Sagol canim
Aslinda ne kadar dursalar kardir. Benimki az daha dursaydi azicik daha kilo alsaydi iyi olacakti ama cok sukur yine de. Simdi mememde sipa, vampir gibi valla
Bugn dr bana sezeryan günü verecek...Çok heyecanlıyım ama heyecanımı benim ayıyla paylaşamıyorum bile bana bu saatten sonra diyor ki hastane çok pahalı Ankara da 145 e sezeryan yapıyorlar...Başka hastane bul diyor ben aylardır alışmışım hastaneye dr a.Hay Allah ım son günlerde neler konuşuyoruz hala benle uğraşıyor bu adamıj iki yakası bi araya gelmeyecek Allah görüyor ama ucu da bana dokunacak beddua etmeyeyim diyorum ama çok üzüyor beni iyi ki çalıştım şu an ona ihtiyacım yok aslında ama o bilmiyor tabiii...Beni çaresiz biliyor ona rağmen boyle kötü niyetli davranıyor bana
Kizlar merhaba
Pelincigim uykusuz gecelerini yazmissin al benden de o kadar. Gecen hafta kilo alimi az cikinca saat kurup emzirmeye basladim ama geceleri zombi gibiyimBazen kacta kalktim kiz nerede ben neredeyim farkinda bile degilim yarin tekrar bakacagiz bir haftada kac kilo almis diye. duruma gore biraz daha relaks davranabilirim umarim. bana pek buyudu gibi gelmiyor ama gorecegiz :44:
Allah kolaylıklar versin canım sen hiçbişeyin moralini bozmasına izin verme sen bebişine kavuş inş sağlıkla eşinde baba olunca anlıcaklardan galiba bazıları öyle oluyormuş daha anlamamış bişi boşver sen onu
Üzülmeyeyim diyorum ama bütün heveserimi kursağımda bırakıyor hayal katili bu adam...Ben istemiyorum artık onu bana unları yaşattıktan sonra o çocuğu da alcak kucağına kızım diye sevecek hakkı yok ne beni hakediyor ne bebeğimin kokusunu...Şu halimde düşünüyorum sezeryan olup 1 hafta sonra işe dönebilir miyim kime emanet edebilirim...Tek derdim ayakta kendi başıma durabilmek en kısa sürede de ayrılmak çocuğun velayetini almak ondan da hiç bir şey istemiyorum haatımdan cıksın sinir hastası olucam yoksa...Duyuyorum kocaya kızıpta çocuktan hırs çıkaranlar var....Oyle deli sinir hastası olurum diye korkuyorum...
üzülmeyeyim diyorum ama bütün heveserimi kursağımda bırakıyor hayal katili bu adam...ben istemiyorum artık onu bana unları yaşattıktan sonra o çocuğu da alcak kucağına kızım diye sevecek hakkı yok ne beni hakediyor ne bebeğimin kokusunu...şu halimde düşünüyorum sezeryan olup 1 hafta sonra işe dönebilir miyim kime emanet edebilirim...tek derdim ayakta kendi başıma durabilmek en kısa sürede de ayrılmak çocuğun velayetini almak ondan da hiç bir şey istemiyorum haatımdan cıksın sinir hastası olucam yoksa...duyuyorum kocaya kızıpta çocuktan hırs çıkaranlar var....oyle deli sinir hastası olurum diye korkuyorum...
ayy hadi işala canım..belki de vardır açılma artık bu h.sonuna kadar da gelir minnakgelince güzel haberlerini beklioruzz:26:
inş canım Allah kolaylıklar versin
günaydın canım evet çok azız artık herkes hazırlık içerisinde çoğuda bebişiyle meşgul normal doğumda beklemesi ama sezeryanda daha heyecanlı günü belli oluyo o güne odaklanıyosun sonra şölemi bölemi ben düşününce bile doğumu kalbim hızlı atıo o anda nasıl olurum bilmem artıkBenmde temmuzun 4 ünde belli olacak bakalım doğum şekli hayrlısıyla
inşallah vardır açılman canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kizlar merhaba
Bugn dr bana sezeryan günü verecek...Çok heyecanlıyım ama heyecanımı benim ayıyla paylaşamıyorum bile bana bu saatten sonra diyor ki hastane çok pahalı Ankara da 145 e sezeryan yapıyorlar...Başka hastane bul diyor ben aylardır alışmışım hastaneye dr a.Hay Allah ım son günlerde neler konuşuyoruz hala benle uğraşıyor bu adamıj iki yakası bi araya gelmeyecek Allah görüyor ama ucu da bana dokunacak beddua etmeyeyim diyorum ama çok üzüyor beni iyi ki çalıştım şu an ona ihtiyacım yok aslında ama o bilmiyor tabiii...Beni çaresiz biliyor ona rağmen boyle kötü niyetli davranıyor bana
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar gittim geldim bile ama tık yok
Ben artık doğurmalıyım ama tık yok canım sıkıldım artık. Senacık mutlaka kilo almıştır canım. Sen sürekli görüyorsun ya farketmen zor oluyordur
Canım benim herşeyi doğumdan sonrasına bırak. Bebişini bir kollarına al. Ondan sonrası hayat seni yönlendirir zaten. 1 haftalık bebeği bırakmak da ne oluyor. İzindesin ve hakkını bebek için kullanmalısın bu zamanlar geri gelmeyecek unutma.Bebişine de sana da yazık. İyi düşün iyi şeyler seni bulsun. Eşinde bebek doğunca adam olacaktır bence bazısı böyle erkeklerin kucaklarına almadan bebek doğmadan baba olamıyorlar
Maaşallah canım bu haftana kadar çalışabildin demek..Evde çok durmak da sıkıcı oluyo zaman geçmiyo ama sen az duracaksın çabucak geçer merak etme...günaydın kızlarr herkes iyidir umarımiş yerinde son haftam sonra bende evdeyimm inşallahh :82::81:
Bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım.kızlar bende kısmetse sat a göre temmuz annesi olcağım.. benim doğum temmuz 7 görünüyor . oğluşumuzda dönmüş.. ama 2 gündür hafif bi adet ağrısı gibi bi ağrı söz konusu bide bu sabah belimde bi ağrı ile uyandım.. geçen perşembe dr.um izne ayrıldı 15 gün yok gerçi şimdilik herşey normal benimde doktorum sezeryanın s sini bile ağzına almıyor bende istemiyorum zaten norma doğumdada dr girmiyormuş araştırma hastanesinde doğum yapıcam kısmetse.. herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.. bu arada kaşıntısı olan arkadaşım vücudun su tutuyor olabilirmi acaba tuz fazla tüketiyorsan ondanda oluyor çünkü.. en yakın arkadaşım öyle olmuştu.. ılık su ile duş alırsan rahatlatır biraz olsun..
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..Bu arada herkese günaydııııııın
Ben hala doğurmadım. Her nekadar rüyamda doğursam da... Dua edinde doktorum izne çıkmadan doğurayım. Bu haftanın sonuna kadar doğurmak istiyorum.günümüz doldu sayılır. Dr.umun izin tarihi belli değil. Ama temmuzda heran çıkabilirim dedi diye korkuyorum
Birazdan dr. a gideceğim doğum gerçekleşmediği için 42. haftaya kadar tekrar 2 haftalık doğum izni yazacak. Belki alttan muayene ederim dedi açılma varmı diye. İnşallah vardırda süreci hızlandırmak ister
Merhaba canım sen de pek uğrayamıyosun artık buralara Senamız bırakmıyo sanırım...Sen kızını gelin edeceksin biz hala beklemedeyiz...Kilo almıştır inşallah canım doğunca da bu dertleri başlıyor değil mi?..Kizlar merhaba
günaydın kızlar
göründüğü kadarıyla herkez iyi maşallah... bizde iyiyiz ama artık gerçekten çok sıkıldım bi an önce gelsede kurtulsam şu ağır vasıta hallerimden...