2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım, iyiyim ama gece uykularım tuvalet ihtiyacım ve kaşınmalarım dışında bebeğimin tekmeleri ile de iyice bölünmeye başladı. İnşallah uykusuzluk onu etkilemez. Perşembe doktorumla randevum var, kaşıntılarımla ilgili bi krem vs isteyeceğim. İnşallah bi şeyler vardır. Cumartesi günü oğlumun perdesini de beğendik :)))) Bugün gelip ölçü alacaklar. İnşallah gelirler bugün ölçüye. Çünkü bu aralar teslimatlarda gecikme oluyor hep... Onun dışında herşey iyi.
Sen nasılsın cnaım?

hımm inşallah iyi ge4lir kremler felan camım.ben ölçüyü kendim aldım tülü için parasınıda teslimattanakit vericem dedim... yani parayı ellerine peşin verirsen türk esnaf mantığıyla sona kalıyorsun aklında olsun... bizde bebeğimin çamaşırlarını yıkadık ütüledik yerleştirdik dalan roxı ile yıkadım ama dışarda kurutunca kokusu gitti o yüzden 2. postaya dalinin yumaşatıcısını koydum inşallah alerji felan yapmaz

Gene aradı sinirlerimi oynattı dr a gidecektim bi de bugun ağlamktan gözlerim şişti bağğır çağır konuşuyor ben sakin konuş bağırma dedikçe telefonu da kırdım sinirden sakinleşemiyorum bebekte deli gibi hareket etmeye başladı ben ne zaman ağlasam aşırı hareketleniyor elimde değil saki olamıyorum...Offf ben ne yapcam bu adama ya

hımm inşallah iyi ge4lir kremler felan camım.ben ölçüyü kendim aldım tülü için parasınıda teslimattanakit vericem dedim... yani parayı ellerine peşin verirsen türk esnaf mantığıyla sona kalıyorsun aklında olsun... bizde bebeğimin çamaşırlarını yıkadık ütüledik yerleştirdik dalan roxı ile yıkadım ama dışarda kurutunca kokusu gitti o yüzden 2. postaya dalinin yumaşatıcısını koydum inşallah alerji felan yapmaz

Ölçüyü senin alman ve ödemeyi yapmaman çok iyi olmuş canım. Biz bebek arabasını geçen hafta aldık, önce cuma teslim edeceğiz dediler, sonra bugüne sarktı. Şimdi de yarın diyorlar. Umarım perde de o hale gelmez.
Ben de çamaşırlarını komşumun verdiği hacı şakir ile yıkadım. Kokusu hacı şakirde de kalmadı. Şimdi hiç bi koku yok. Yumuşatıcıya hiç cesaret edemedim çünkü eşim alerjik. Toza, polene, kokulara alerjisi var. Alerji riski yüksek diye öyle kokusuz bıraktım. Artık doğduktan sonra bakarım, olmadı gül suyu falan dökerim diye düşündüm :)))

Gene aradı sinirlerimi oynattı dr a gidecektim bi de bugun ağlamktan gözlerim şişti bağğır çağır konuşuyor ben sakin konuş bağırma dedikçe telefonu da kırdım sinirden sakinleşemiyorum bebekte deli gibi hareket etmeye başladı ben ne zaman ağlasam aşırı hareketleniyor elimde değil saki olamıyorum...Offf ben ne yapcam bu adama ya

canım açma şunun telefonlarını sende niye taciz ediyorsa seni... bi şeye faydası yok bari moral bozmasına izin verme....offf çok kızıyorum senin kocana kadın doğuracak ortada yok birde moral bozuyo

Ölçüyü senin alman ve ödemeyi yapmaman çok iyi olmuş canım. Biz bebek arabasını geçen hafta aldık, önce cuma teslim edeceğiz dediler, sonra bugüne sarktı. Şimdi de yarın diyorlar. Umarım perde de o hale gelmez.
Ben de çamaşırlarını komşumun verdiği hacı şakir ile yıkadım. Kokusu hacı şakirde de kalmadı. Şimdi hiç bi koku yok. Yumuşatıcıya hiç cesaret edemedim çünkü eşim alerjik. Toza, polene, kokulara alerjisi var. Alerji riski yüksek diye öyle kokusuz bıraktım. Artık doğduktan sonra bakarım, olmadı gül suyu falan dökerim diye düşündüm :)))

gelmez inşallah o hale iyi düşün iyi olsun tatlım ....hımm ozaman iyi yapmışsın canım yumuşatıcı koymamakla...

canım açma şunun telefonlarını sende niye taciz ediyorsa seni... bi şeye faydası yok bari moral bozmasına izin verme....offf çok kızıyorum senin kocana kadın doğuracak ortada yok birde moral bozuyo

Benle uğraşıyor şu halimle ya ne yapcaz ne edicez düşündüğü yok...Açmıyım tokmuym sorduğu yok anca arasın bağırsın çağırsın...Bi daha konuşmayacağım olmaz olsun boyle baba da koca da herşeyi kendim karşılayacağım ne yapcaz diyorum başlıyor yk ben hastayım ayağım şişti moralim bozuk ben hamile halimle b kadar şikayet etmiyorum hiç bir şeyden Allah görsün olmasın yanımda daha çok sürünecek o bugunlerin hesabını Allah soracak ondan artık...Yanlız bir anneyim artık bu saatten sonra çocuğumda babasız buyuyecek ama en azından kavganın gürültünün ortasında buyumeyecek

ben bütün eyşaları dalan roxy+yumoş baby ile yıkadım vala

canım birde sana şunu sorucam
ben şimdi bu kaz tüyü yastığı yıkadım ama kuruması çok zor oldu kurudukça birde koku saldı:KK25: o tüyler kustu :KK14:
şimdi tekrar yıkamaya attık ama canım çok sıkıldı ben bunu nasıl düzelticem
annem at çöpe yenisi alırız diyo kıyamıyorum:KK59:

ben şimdi bu kaz tüyü yastığı yıkadım ama kuruması çok zor oldu kurudukça birde koku saldı:KK25: o tüyler kustu :KK14:

Ben yastığını ve yorganını yıkamadım :KK43:(( Yıkamak lazım mıdır?

arkadaşlar isim versem face den davet gönderebilir misiniz şu an..

Canım, ben gruba dahil değilim

Benle uğraşıyor şu halimle ya ne yapcaz ne edicez düşündüğü yok...Açmıyım tokmuym sorduğu yok anca arasın bağırsın çağırsın...Bi daha konuşmayacağım olmaz olsun boyle baba da koca da herşeyi kendim karşılayacağım ne yapcaz diyorum başlıyor yk ben hastayım ayağım şişti moralim bozuk ben hamile halimle b kadar şikayet etmiyorum hiç bir şeyden Allah görsün olmasın yanımda daha çok sürünecek o bugunlerin hesabını Allah soracak ondan artık...Yanlız bir anneyim artık bu saatten sonra çocuğumda babasız buyuyecek ama en azından kavganın gürültünün ortasında buyumeyecek

Canım, aile içi yaşananları bilmiyorum ama dediğin gibi kavgasız, huzurlu bir ortam çok önemli. Allah kolaylık versin

Son düzenleme:

evet canım ben biraz acımasız olucam ama böle baba çocuğuna sadece zarar verir...

evet canım kışın yıkadığımda benimde koku olmuştu.. bidaha yıkadım... atma sakın canım yaa bak bida yıka o sadece bir bölgeye toplanan tüyleri elinle dağıt güneşin çok vurduğu yere dışarı koy yani çabuk kurumasıunı sağla yıkarkende yumuşatıcı dök nasıl olsa yastığın yüzü oluyo canım direk temas etmicek..havalar çok ısınınca yıka istersen çünkü bugün kapalı yine 1 günde kurumaz yine kokar nasıl olsa acelesi yok

Benim kendimi toparlayıp dr a gitmem lazım.Umarım gün verir gelince ben de tarihi söylerim burada

sakın yıkama :KK1:
ben yıkadım boyumun ölçüsünü aldım
ev leş gibi koktuya kaz tüyüne
aldığın yorgan elyafsa oda toplanıyo yıkanınca
bir çözüm olmalı ama ne:44:

Kuru temizleme olmaz gibi geldi bana, malum kimyasalllar...
Nevresimleri tertemiz yıkandı, ütülendi. Yastıklara ciltleri temas etmeyecek diye şu ana kadar yıkamayı hiç düşünmedim ben :KK43:(

Ben yıkadım boyumun ölçüsünü aldım

o zaman ben hiç riske atmayım siz deneme yanılma yoluyla devam edin doğru yolu bulunca diyverin :KK1:

Son düzenleme:
ben yıkadım boyumun ölçüsünü aldım

kaz tüyü çok zor kurur.. keşke yıkamasaydın kuru temizleme yapılması lazım kaz tüyüne.. ama elyaf kaliteli bişeyse toplanmaz ben hep yıkıyorum elyafı.. bol güneş bi yere koy cnm kaz tüyünü ve sık sık elinle kabartmaya çalış.

evet canım kışın yıkadığımda benimde koku olmuştu.. bidaha yıkadım... atma sakın canım yaa bak bida yıka o sadece bir bölgeye toplanan tüyleri elinle dağıt güneşin çok vurduğu yere dışarı koy yani çabuk kurumasıunı sağla yıkarkende yumuşatıcı dök nasıl olsa yastığın yüzü oluyo canım direk temas etmicek..havalar çok ısınınca yıka istersen çünkü bugün kapalı yine 1 günde kurumaz yine kokar nasıl olsa acelesi yok

saol canım
tekrar attım yıkamaya 1200 dede sıktırıcam iyice
benim mutfak çok güneşli bugun kurutucam illaki

kızlar kaztüyü hakkında konuşmuşsunuz. ben de kaz tüyü yorgan kullanıorum iki defa yıkadım koku filan olmadı. kullanma kılavuzuna göre kaz tüyleri güneşte kurumamalı. güneş görmeden kurursa koku filan olmuyor aklınızda bulunsun

etry78 anemoon serbulo nurten34 TUYA vvuslat serapname

merhaba arakadaşlar, umarım herkesler iyidir...
bebişlerin ve annelerinin sağlık ve sıhhatleri yerindedir İNŞALLAH...

X