anladım canım,Allah korumuş yine de..ben de çok korkardım herhalde..Hadip dicle ile ilgili bi siyasi parti yandaşları eylem yaptılar ama çok korktum arada kalakaldım...
geçmiş olsun arkadaşım ,
bende de seninki kadar olmasada elleride uyuşma var son 1 aydır....
doktorum hamilelikte bileklerde sinir sıkışması olur dedi, bu normalmiş, doğumdan sonraki 3 ay içinde geçermiş,
hayırlısı ile az kaldı mutlu sona.....
kendine ve bebişine çok iyi bak...
ben çok beğendim canımarakadaşlar kusura bakmayın yanlış yazmışım
2011 temmuz annelerinin fotoları ve bebişlerine yapılar doğum hazırlıkları bölümüne atmışım....
umarım beğenirsiniz......
korkutma bizi Pelin'cim..slm kızlar uykusuzluklar başlamıs bende son zamanlarda uykusuz
kaldıgımı sanırdım ama bebiş oldukdan sonra uykusuzluk neymis
o zaman goreceksiniz bugun resmen aptal gibiyim yat kalk yat
kalk olabildigince son gunlerinizde dinlenmeye bakın bana derlerdi
inanmazdım
çok sakin topik bu aralar sahidenn ya
kızlar ya bişi sorcem ; hani diolar ya doğuma giderken öyle herkes haber vermeyin,onların günahı doğumu zorlaştırırmış uzatırmış diolar ya..duydunuz mu öle bişi ?:44: gerçi ben zaten haber vermeyi düşünmüyorum annem kardeşim eşim yanımda olucak işala..gerisine haber vermeye gerek yok..doğumdan sonra söylerim işala..
kızlar ya bişi sorcem ; hani diolar ya doğuma giderken öyle herkes haber vermeyin,onların günahı doğumu zorlaştırırmış uzatırmış diolar ya..duydunuz mu öle bişi ?:44: gerçi ben zaten haber vermeyi düşünmüyorum annem kardeşim eşim yanımda olucak işala..gerisine haber vermeye gerek yok..doğumdan sonra söylerim işala..
kimsee yooğğhkk muu !şimdiden fire vermeye başladıkk..herkes ya doğum yaptı yada doğum hazırlığında zatenn ben sona kalcem heraldd
gece uyuyamama durumu bendede var ne yazık ki...
sanırım şimdi den huysuz bir bebeğe alışabilirim, aman evlerden uzak...
ama başa gelirse çekilecek yapılacak birşey yok......
geçmiş olsun arkadaşım ,
bende de seninki kadar olmasada elleride uyuşma var son 1 aydır....
doktorum hamilelikte bileklerde sinir sıkışması olur dedi, bu normalmiş, doğumdan sonraki 3 ay içinde geçermiş,
hayırlısı ile az kaldı mutlu sona.....
kendine ve bebişine çok iyi bak...
slm kızlar uykusuzluklar başlamıs bende son zamanlarda uykusuz
kaldıgımı sanırdım ama bebiş oldukdan sonra uykusuzluk neymis
o zaman goreceksiniz bugun resmen aptal gibiyim yat kalk yat
kalk olabildigince son gunlerinizde dinlenmeye bakın bana derlerdi
inanmazdım
ay yok tatlım batıl şeyler bunlara takılma...
günaydın hamişler, 5 saatte olsa uyudum hiç uyanmadan, bugun dr umuz gün verecek, benimde sanki adet olacak
mışım gibi ağrılarım var, onuda sorucam dr a, umarım herkes iyidir...
Herkes uyuyor sanırım ben kaşıntıdan uyuyamıyorum...Yarın dr kontrolum var inşallah bi çare bulurum bu kaşıntıya sırtıma koltukaltıma kadar sardı...Yarın bebek dönmemişse sezeryan günü de verecek
günaydın kızlarr herkes iyidir umarımiş yerinde son haftam sonra bende evdeyimm inşallahh :82::81:
gunaydınlar hadi gözün aydın bende iple çekiyodum evde olmayı ama şimdi sıkılcam gibi ya vakit gecmiyo iş yerinde günler birbirini kovalıyodu şimdi bide heycan var ne olacağım belli değil doktorum sezeryanın adını anmıyo bende sormuyom bakalım ne olcak ya nasip