canım sen hangi park yataktan aldın, görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum..
çok sağol Özlemcim sorduğun için..
Aslında dün doktor, ayağım ve genel hayat hakkında baya uuzn bi mesaj yazmıştım ama pc kitlendi hepsi gitti
bozuldu bizim pc, her yarım saatte kitleniyo..
bu arada ayağım iyi değil, hala sancı, sızı ve basamıyorum, moralim çok bozuk
herşeye ağlıyorum ve çok bunaldım evde..eşimi de üzdüm, onun da canı sıkkın gerçi..
işte böyle canım..Dua edip Kuran okumaya çalışıyorum, napiym..
Öptüm hepinizi..
kızlar sabahtır çok kasılmam ve aşağı doğru inanılmaz bir baskı hissediyorum arada bir sancı da giriyor... resmen vücudumda bi rahatsızlık var yaaa noluyo geçmesse hastaneye gidicem...
cnm eğer bebek aşağıda ise ondan da kaynaklanabilir ağrıı
merhaba kızlar bugün sabah doktorumuza gittik nts ye girdim çok şükür önemli bişey çıkmadı bebeğim 3200gr olmuş 37+1 de herhangi bir sorun olmazsa 1 temmuzda sezeryan olacağım şimdilik tek sorunum trombositlerim düşüyor 15gün önce PLT126 dı bugün PLT 111'e düşmüş eğrer 1 temmuza kadar 100 altına düşerse çok istediğim epidural veya spinal anesteziyi olamayacağım onun için biraz canım sıkkın umarım doğuma kadar trombosit değerlerim daha fazla düşmez:26:
kızlar sabahtır çok kasılmam ve aşağı doğru inanılmaz bir baskı hissediyorum arada bir sancı da giriyor... resmen vücudumda bi rahatsızlık var yaaa noluyo geçmesse hastaneye gidicem...
evet canım aşağıda bebek iki haftadır falan ağrılarım vardı zaten ama bugün biraz daha farklı gibi... kasılmalar da var saydım 10-15 dk da bir geliyor....:26:
merhaba kızlar bugün sabah doktorumuza gittik nts ye girdim çok şükür önemli bişey çıkmadı bebeğim 3200gr olmuş 37+1 de herhangi bir sorun olmazsa 1 temmuzda sezeryan olacağım şimdilik tek sorunum trombositlerim düşüyor 15gün önce PLT126 dı bugün PLT 111'e düşmüş eğrer 1 temmuza kadar 100 altına düşerse çok istediğim epidural veya spinal anesteziyi olamayacağım onun için biraz canım sıkkın umarım doğuma kadar trombosit değerlerim daha fazla düşmez:26:
Gözün aydın canım.. Trombosit değeri nedir kan değeri mi ona göre mi spinale epidurale genel anesteziye karar veriyorlar. bende spinal ya da epidural istiyorum hiç konuşmadık doktorla çarşamba konuşcaz sanırım.
evet canım aşağıda bebek iki haftadır falan ağrılarım vardı zaten ama bugün biraz daha farklı gibi... kasılmalar da var saydım 10-15 dk da bir geliyor....:26:
aynı sorun bende de var canım. benimde trombositlerim düşüyo.bu hafta tam 6 kere tahlil için kan verdim.benim 110 a kadar düştü dün.az öncede tahlil yaptırıp geldik.bugün de 118 çıktı.bakalım takip edicez diyo dr.inş. düşmez daha fazla yoksa mecburen sezeryan olcakmış.bende normal olsun istiyorum ama hayırlısı inş.
biraz uzanıp dinleneyim bakalım artarsa giderim dr a...
inşallah canım daha fazla düşmez değerlerin seninde.... trombositler gebelikte düşebiliyomuş 50linin altına düşmese daha riskliymiş ama bizim okadar düşmez diye umut ediyorum