2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zateen sağlıklısı hepsinden ziyade normal şişliklerin gidio ne güzel göbüşünü sarabilion kalmıomuş annem dio bide normal doğumu yapıp masadan kalktınmı yeniden doğmuş gibi oluosun diye artık temmuz başı gittiğimde konuşacaz doktorla bakalım ne olacak hayrlısı

hayırlısı olsun canım bakalım ne dicek doktorlar :63::18:

ivett aynen benide anlamıolar :KK1: eşime kolaysa al veriyim sen doğur diom oda hemen hazır siz ona proğlanmışsınız bilmem ne bilmem ne :KK45::63:

Dün bilekliğim sürtmüş tenine tüylerini çekmiş bastı yaygarayı canları pek kıymetli bi de normal doğum diye tutturuyor ben napayım :KK47:[/QUOTE]

:KK1::KK1: :KK1:

anladım canım yaptığından utansın ne diyelim :KK59: toparlanırsın heralde canım sanada değişiklik olur hem ii gelir

Utanacak insan bunları yapmazdı..P.tesi dr a gittim ayın 26 ında gidicem dönmediyse gün verip alacak bebek buyukmuş bayağı...sezeryanım hemen iyileşir umarım...Alırım kızımı da bi tatil yaparız ana kız başbaşa...

hayrlısı canım bu halinde inan sana çok üzülüyom elimizden bişey gelse keşke

ivett aynen benide anlamıolar :KK1: eşime kolaysa al veriyim sen doğur diom oda hemen hazır siz ona proğlanmışsınız bilmem ne bilmem ne :KK45::63:

Dün bilekliğim sürtmüş tenine tüylerini çekmiş bastı yaygarayı canları pek kıymetli bi de normal doğum diye tutturuyor ben napayım :KK47:[/QUOTE]

ben de diorumki eğer normal olursa sende geleceksin içeri benimle beraber yaşıcaksın :KK1::KK62::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar siz tüm hazırlıkları temizliği falan bitirdiniz mi :KK14:

Ben bitirdim de tekrar bi elden geçiririm heralde, tek eksik beşiğini yerleştirmedim. Ya bilemiyorum ki ne zaman yatağını cibinliğini hazırlayım. Siz ne yaptınız beşiğini felan ne zaman hazırlamalı ki...

ben temizliğimi izne çıkınca yaptıracam hastane çantamıda o zaman hazırlayacam işten eve gidince halim olmuyoki bişi yapmaya :KK31:

bende valla daha hiç birşey almadım da yapmadım da izne çıkınca yapacam hepsini birtek beşiğimizi sipariş etmiştik 1 ay önce hala gelecek kızım okula başlayınca gelir artık :KK36::KK36::KK36:

Ben bitirdim de tekrar bi elden geçiririm heralde, tek eksik beşiğini yerleştirmedim. Ya bilemiyorum ki ne zaman yatağını cibinliğini hazırlayım. Siz ne yaptınız beşiğini felan ne zaman hazırlamalı ki...

canım bizim beşiğimiz daha gelmedi ama gelir gelmez hazırlıcam ben temiz temiz

biz park yatak aldık daha kurmadık bile :KK1: sen 36 haftaya giriyorsun yani evdeysen yap yavaş yavaş sonra ağırlaşıomuşun zaten haftası ilerde olan yazan arkadaşlardan okuom odadan odaya gitmeye üşeniomuşun gerçi o üşengeçlik bende şimdiden var ama :KK1:

kızlar normal olabiliyosa bence deneyin olmazsa gene sezeryana alacaklar zaten....

eşler başka bi alemde zaten benim ilki sezeryan olduğu halde ne var denesen diyo dr olmaz dikişlerin incelmeye başlamış diyo diyorum anlamıyoo seninn işine öle geliyo diyorr

biz park yatak aldık daha kurmadık bile :KK1: sen 36 haftaya giriyorsun yani evdeysen yap yavaş yavaş sonra ağırlaşıomuşun zaten haftası ilerde olan yazan arkadaşlardan okuom odadan odaya gitmeye üşeniomuşun gerçi o üşengeçlik bende şimdiden var ama :KK1:[/QUOTE

heee ben bi evi elden geçireyim tekrar ağırlaşmadan sonra hazırlayım kızımın yatağını :)

kızlar ya bizim ofiste tadilat vardı bugün saat 2 de bitecekmiş temizlik yapılması gerek nasıl yapacam ben ya :KK43::KK43::KK43::KK43::84::84::84::84::84::84:

kızlar normal olabiliyosa bence deneyin olmazsa gene sezeryana alacaklar zaten....

eşler başka bi alemde zaten benim ilki sezeryan olduğu halde ne var denesen diyo dr olmaz dikişlerin incelmeye başlamış diyo diyorum anlamıyoo seninn işine öle geliyo diyorr

:KK47: Ne sinirler yaaa...Çok biliyorlar herşeyi...

biz park yatak aldık daha kurmadık bile :KK1: sen 36 haftaya giriyorsun yani evdeysen yap yavaş yavaş sonra ağırlaşıomuşun zaten haftası ilerde olan yazan arkadaşlardan okuom odadan odaya gitmeye üşeniomuşun gerçi o üşengeçlik bende şimdiden var ama :KK1:
canım sen hangi park yataktan aldın, görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum..

**garfield** :KK3:

senin ayağın nasıl oldu canım
çok sağol Özlemcim sorduğun için..
Aslında dün doktor, ayağım ve genel hayat hakkında baya uuzn bi mesaj yazmıştım ama pc kitlendi hepsi gitti
bozuldu bizim pc, her yarım saatte kitleniyo..

bu arada ayağım iyi değil, hala sancı, sızı ve basamıyorum, moralim çok bozuk
herşeye ağlıyorum ve çok bunaldım evde..eşimi de üzdüm, onun da canı sıkkın gerçi..
işte böyle canım..Dua edip Kuran okumaya çalışıyorum, napiym..
Öptüm hepinizi..

tabi canım sağlıklı olanı normal doğum zaten ama ben normal yapamam kendimi biliyorum ama herkes fiziksel bi problem olmadığı için normal die tutturmuş psikolojik bi problem var anlayın beni diorum yok :2:

ya boşver milletii:KK20: diorum ya her bünye ne istiosa o olur..yani psikolojik yada bünyesel farketmez..sen nası istiıosan öle olucak sonuçta canım :KK34:

X