Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba
hiç sorma canım :94: ben başlarda çok kararlıydım normal diye şimdi korkuyorum bilmiyorum bende iznime temmuz başı ayrılacam doktorum o zaman geldiğinde konuşuruz doğum şeklini dedi sen ne düşünüyosun
ya canım ben o konuda çok dertliyim ben başından beri sezeryan istiyorum bazı problemlerim var ondan dolayı normal istemiyorum yapabileceğimi düşünmüyorum annem ve eşimde dahil herkes normal yapmamı istiyordu perşembe kontrole gittik eşimle beraber eşim doktora sezeryan istediğimi hangisinin daha iyi olacağını kendisinin normal dediğini söyledi doktor bebekte bi sorun olmazsa sezeryana almam dedi kestirip attı napacam bilmiyorum
ya canım ben o konuda çok dertliyim ben başından beri sezeryan istiyorum bazı problemlerim var ondan dolayı normal istemiyorum yapabileceğimi düşünmüyorum annem ve eşimde dahil herkes normal yapmamı istiyordu perşembe kontrole gittik eşimle beraber eşim doktora sezeryan istediğimi hangisinin daha iyi olacağını kendisinin normal dediğini söyledi doktor bebekte bi sorun olmazsa sezeryana almam dedi kestirip attı napacam bilmiyorum
ayy o kötüü olmuşşşama bi yöndende iyi normal doğum benim doktorumda öle deseydi kendimi alıştırırdım belki şimdiye kadar evet benim eşimde daha ben sezeryan demeden hayır normal der ona noluyosa
günaydın arkadaşlarr
maşallah cnmmm dursun boşver sende kasma fazlaselamlar kızlar doktordan geldik kızımla 2800 gibiolmuş ve gelmeye hiç niyeti yokmuş gibi duruyomuş bende aksine gelsinde biran önce seveyim istiyorum dedim doktorda böyle yaparsan 40 a kadar dayanman psikolijk olarak zor olur yapma dedi haklı yapmıyım istemiyim ne zaman isterse ozaman gelsin bakalımm
bide doktora dedimki su gelince duş alıp git diyolar yok bgerek yok su gelmesi ciddi bişeydir kordon dolanması riski olur hemen gel su yada nişan gelirse dedi nişanda kanlı sümüksü bişeymiş bakalım nasip kısmet ne olacak
merhaba arkadaşlar
salı günü artık 37+0 haftamda olduğum için iznime ayrıldım. artık rahatım. bugün çantamı hazırladım bebeğinde artık herşeyi hazır. salı günüde doktordaydım bebişim 3 kilo 200 gram. normal doğum gözüküyor şimdilik.
Allah herkesin yardımcısı olsun...
hımm senin varmış cnm zamanında gelsin inşşşcnm dün patronum gelince kapatmak zorunda kaldım benim sat 21 ekim doğum 28 temmuz görünüyo
ben bayramda gitmeyi istiyorum cnm ama eşimle konuşmadık daha...Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba
alışsınlar evi istemelerinden daha iyidir cnmtoparlanırız gibime geliyo canım..ben de tatile değil de istanbula gidicem mecburen okul için..ağustosta filan..gidilir yaa nolucakki..millet 10 günlük bebişlerle gelio tatile..bişicik olmasstabi minnoşlar erkenden gezmeye alışıcaklar sora hep isticekler o başkaa
günaydın pıstık
ayy o kötüü olmuşşşama bi yöndende iyi normal doğum benim doktorumda öle deseydi kendimi alıştırırdım belki şimdiye kadar evet benim eşimde daha ben sezeryan demeden hayır normal der ona noluyosa
canım yapabileceğime inansam zaten bende isterdim ama beni anlamıyolar
eşinle sorunlarını hallettinmi canım sende :44:
Selam
Bende 35+2 hemen hemen başından beri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Sezeryan mı normal doğum mu? Bana da herkes kafayı yedirtiyor. Annem ve eşim sağolsun. Çarşa
mba çatı muayenesi varbakalım ne dicek.Yinede son karar benim tabi sezeryan yapmam derse başka doktor mu yok
erkekler öle ya nedensee..benm eşim de normal doğum istioannem de herkes normal doğumu desteklio ilk günden beri bana o şekilde gaz verdi herkes..benm de bilinçaltıma yerleşti sanırım benimde..ben de normal doğumdan başka bişey düşünemiyorum..doktorumu da özellikle seçtim,normal doğumu destekleyen bi doktor buldum..o gazla gidioruz bakalım..ya bende hastane fobisi var zaten serum bile yemedim şu ana kadar..o yüzden sezeryan olamam gibime geliyo..ben de tercihimi normal d.dan yana kullanıyorum..bakalım herşey kısmet haırlısı artık...normal doğumun da beklemesi çok stres işte..of bence her bünye seçimini belirliyor fazla kurcalamamak lazım.. bi şekilde gelicek minnoşlar kucağımıza onları da alınca zaten herşeyi unutmuş olucazz
Yok canım hala aramadı özel numara bile yok bende aramıyorum haftayada doğum yapıcam
canım yapabileceğime inansam zaten bende isterdim ama beni anlamıyolar
ivett aynen benide anlamıolareşime kolaysa al veriyim sen doğur diom oda hemen hazır siz ona proğlanmışsınız bilmem ne bilmem ne
Hayırlısı neyse o olsun bakma bende böyle diyorum ama doktor diretse normal doğum ne yaparım bilmiyorum. En son doktora ben normal düşünmüyorum yapamayacağıma karar verdim epidural sezeryan olabilir dedim olabilir çarşamba gel konuşuruz dedi. Hayır ben istemiyom normal doğum niye çatı mua. yapcak anlamıyom kicanım belki okumuşsundur bende sezeryan diorum etrafımdaki herkes doktorda dahil normal dio bu saatten sonra doktorda değiştiremem çok memnunum ilgilenio ama bilmiyorum işte
erkekler öle ya nedensee..benm eşim de normal doğum istioannem de herkes normal doğumu desteklio ilk günden beri bana o şekilde gaz verdi herkes..benm de bilinçaltıma yerleşti sanırım benimde..ben de normal doğumdan başka bişey düşünemiyorum..doktorumu da özellikle seçtim,normal doğumu destekleyen bi doktor buldum..o gazla gidioruz bakalım..ya bende hastane fobisi var zaten serum bile yemedim şu ana kadar..o yüzden sezeryan olamam gibime geliyo..ben de tercihimi normal d.dan yana kullanıyorum..bakalım herşey kısmet haırlısı artık...normal doğumun da beklemesi çok stres işte..of bence her bünye seçimini belirliyor fazla kurcalamamak lazım.. bi şekilde gelicek minnoşlar kucağımıza onları da alınca zaten herşeyi unutmuş olucazz
tabi canım sağlıklı olanı normal doğum zaten ama ben normal yapamam kendimi biliyorum ama herkes fiziksel bi problem olmadığı için normal die tutturmuş psikolojik bi problem var anlayın beni diorum yok :2:
anladım canım yaptığından utansın ne diyelimtoparlanırsın heralde canım sanada değişiklik olur hem ii gelir
Utanacak insan bunları yapmazdı..P.tesi dr a gittim ayın 26 ında gidicem dönmediyse gün verip alacak bebek buyukmuş bayağı...sezeryanım hemen iyileşir umarım...Alırım kızımı da bi tatil yaparız ana kız başbaşa...
Hayırlısı neyse o olsun bakma bende böyle diyorum ama doktor diretse normal doğum ne yaparım bilmiyorum. En son doktora ben normal düşünmüyorum yapamayacağıma karar verdim epidural sezeryan olabilir dedim olabilir çarşamba gel konuşuruz dedi. Hayır ben istemiyom normal doğum niye çatı mua. yapcak anlamıyom ki
zateen sağlıklısı hepsinden ziyade normal şişliklerin gidio ne güzel göbüşünü sarabilion kalmıomuş annem dio bide normal doğumu yapıp masadan kalktınmı yeniden doğmuş gibi oluosun diye artık temmuz başı gittiğimde konuşacaz doktorla bakalım ne olacak hayrlısı
anladım canım yaptığından utansın ne diyelimtoparlanırsın heralde canım sanada değişiklik olur hem ii gelir
ivett aynen benide anlamıolareşime kolaysa al veriyim sen doğur diom oda hemen hazır siz ona proğlanmışsınız bilmem ne bilmem ne
aynı aynı ben bilinç altıma sezeryan die yerleştirmişimde yoksa kolay yaparmışım normal doğumu kaç kere doğurduysa benim kocişim