2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba

toparlanırız gibime geliyo canım..ben de tatile değil de istanbula gidicem mecburen okul için..ağustosta filan..gidilir yaa nolucakki..millet 10 günlük bebişlerle gelio tatile..bişicik olmass tabi minnoşlar erkenden gezmeye alışıcaklar sora hep isticekler o başkaa

Selam
Bende 35+2 hemen hemen başından beri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Sezeryan mı normal doğum mu? Bana da herkes kafayı yedirtiyor. Annem ve eşim sağolsun. Çarşa
mba çatı muayenesi var bakalım ne dicek.Yinede son karar benim tabi sezeryan yapmam derse başka doktor mu yok

maşallah cnmmm dursun boşver sende kasma fazla
maşallah cnm
cnm dün patronum gelince kapatmak zorunda kaldım benim sat 21 ekim doğum 28 temmuz görünüyo
hımm senin varmış cnm zamanında gelsin inşşş
Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba
ben bayramda gitmeyi istiyorum cnm ama eşimle konuşmadık daha...

o zamana kadar çoktan toparlanırızz
alışsınlar evi istemelerinden daha iyidir cnm
günaydın pıstık

canım belki okumuşsundur bende sezeryan diorum etrafımdaki herkes doktorda dahil normal dio bu saatten sonra doktorda değiştiremem çok memnunum ilgilenio ama bilmiyorum işte

Yok canım hala aramadı özel numara bile yok bende aramıyorum haftayada doğum yapıcam

anladım canım yaptığından utansın ne diyelim toparlanırsın heralde canım sanada değişiklik olur hem ii gelir

canım belki okumuşsundur bende sezeryan diorum etrafımdaki herkes doktorda dahil normal dio bu saatten sonra doktorda değiştiremem çok memnunum ilgilenio ama bilmiyorum işte
Hayırlısı neyse o olsun bakma bende böyle diyorum ama doktor diretse normal doğum ne yaparım bilmiyorum. En son doktora ben normal düşünmüyorum yapamayacağıma karar verdim epidural sezeryan olabilir dedim olabilir çarşamba gel konuşuruz dedi. Hayır ben istemiyom normal doğum niye çatı mua. yapcak anlamıyom ki

hayırlısı canım evet genelde sezeryan isteyene çatı muayenesi yapmıolar ama vardır bi bildiği

ivett aynen benide anlamıolar eşime kolaysa al veriyim sen doğur diom oda hemen hazır siz ona proğlanmışsınız bilmem ne bilmem ne [/QUOTE]

Dün bilekliğim sürtmüş tenine tüylerini çekmiş bastı yaygarayı canları pek kıymetli bi de normal doğum diye tutturuyor ben napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…