2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar selam Umarim guzel anneler ve mis kokulu bebisleri iyidir
Pelincigim saglikla almissin bebeisini kucagina cok sukur. Gule gule buyusun, anali babali buyusun insallah. Sen de ummadik zamanda dogurdun, bekliyoruz dogum hikayeni

Tugcecigim kasilmam var demissin, dikkatli ol canim, ayni yasadiklarimi yasiyorsun dikkatini cekerim. Suyun gelirse korkma sakin, artik bebis miyadini doldurmus. Sagsalim al insallah kucagina canim benim.

herkeze hayirli sabahlar kizlar hemen haberi verip cikmak zorundayim kusura bakmayin asudem arkadasimizda dogurdu sag saglim kizcesini aldi kucagina rabbim insllh bizlerede nasip eyler insllh aslinda kizlar topigin adini deismek lazim (normalde temmuz ama sabredemeyip haziranda gelen bebisler)aeo ...

aaa hayırlı ugurlu olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün
ayyy anneciğim benden daha gerideymiş
benimki haftaya kadar dayanır mı acep :26:
oy oy oooy heycan bastı valla :18:

:))) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah... Güle güle büyütsün...

ayy gerçektenn bebişler ne kadar sabırsız çıktı ay böle duydukça yüreğim ağzıma geliyor zaten geçmiş olsun allahım sağ salim büyütmek nasip etsin

Fesuphanallah sana mi temizletiyorlar hamile hamile? Pes vallahi. Yalap sap yap gitsin.

valla bana temizletiolar canım tadilat vardı bitti bugün temizle dedi gitti 13 günüm kaldı bir kurtulsaydım burdan bi daha önünden geçmicem sallama yapıyorum canım zaten yoruldum şimdi biraz dinlenim dedim

geçmiş olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişler temmuzu beklemiyor valla

arkadaşım merhaba, bütün doğum hikayeni burdan heyecanla takip ettim.adım seda... Allah bebeğine uzun ve sağlıklı bir ömür versin, gözünaydın..

bende bikaç hafta sonra inş bebeğimi kucağıma alıcam çok sabırsızlanıyrm zaman geçmiyr sanki..

neler yapıyrsnz şimdi, gece uykuları, süt durumu, senin sağlık durumun, kanaman, kendine zaman ayırabiliyrmsn,gelen giden, yanında kim kalıyor vs..bize biraz bilgi verirmsn.benim aklıma bu sorular geldi ama sen aklına gelen herşeyi yazabilirsin.inan biz acaip merak ediyoruz,tahmin edersinki, senide çok meşgul etmek istemem tabi müsayitsen

ayy ne güzel yaa darısı başımıza işalaa !! e haziran bitti sayılır artık..bütün kuzucuklar yola girdiler...bakalım sıra kimdeeeee

evet canım aşağıda bebek iki haftadır falan ağrılarım vardı zaten ama bugün biraz daha farklı gibi... kasılmalar da var saydım 10-15 dk da bir geliyor....:26:
cnm doktora git bari sıklaşmış gibi sankii
aa çok şkr selamet kurtulmuşş hayırlı uğurlu olsunn
valla bana temizletiolar canım tadilat vardı bitti bugün temizle dedi gitti 13 günüm kaldı bir kurtulsaydım burdan bi daha önünden geçmicem sallama yapıyorum canım zaten yoruldum şimdi biraz dinlenim dedim

ayy ne vicdansız insanlar var yaa allah onları bildiği gibi yapsın onlar dışarda gezsinlerde sen yapp sinir oldumm

kızlar şimdi iki kordon bankasıyla konuştum
biri yaşam bankası ilk ücret 1000 euroymuş sonrası senelik 100 euroymuş

bide onkimle konuştum oda ilk ücret 2500 liraymış sonasında senelik ücret 100 euroymuş

bu bankalar hakkında bilgisi olan var mı​

asudem
gözün aydın olsun bebeğini sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah

Demek o da kavuştu kuzusuna...En çok da sürekli bi şey mi olacak diye korkmaktan kurtuldu ona sevindim.Allah uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin darısı da başımıza inşallah...

kızlar sabahtır çok kasılmam ve aşağı doğru inanılmaz bir baskı hissediyorum arada bir sancı da giriyor... resmen vücudumda bi rahatsızlık var yaaa noluyo geçmesse hastaneye gidicem...

Yeni bebek geliyo galibaa..Git bakalım belki de doğum başlamıştır ne güzel tam zamanında....:18:

Biz de az önce kontrolden geldik.Kızımız 2.450 gram olmuş çok şükür.Suyumuz da iyiymiş gelişimi iyi dedi doktorumuz biraz küçük gidiyordu önceden.Hiç durmadan parmaklarını emdi durdu kızım bi ara bütün elini ağzının içine sokacak diye korktuk elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu,çok komikti

maşallah canım kuzuna aman napsın içerde canı sıkılıyodur oda elini miyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…