biraz uzanıp dinleneyim bakalım artarsa giderim dr a...
Fesuphanallah sana mi temizletiyorlar hamile hamile? Pes vallahi. Yalap sap yap gitsin.canlarım ben çıkıyorum sonra yine gelirim ofisi temizlicem
herkeze hayirli sabahlar kizlar hemen haberi verip cikmak zorundayim kusura bakmayin asudem arkadasimizda dogurdu sag saglim kizcesini aldi kucagina rabbim insllh bizlerede nasip eyler insllhaslinda kizlar topigin adini deismek lazim (normalde temmuz ama sabredemeyip haziranda gelen bebisler )aeo ...
herkeze hayirli sabahlar kizlar hemen haberi verip cikmak zorundayim kusura bakmayin asudem arkadasimizda dogurdu sag saglim kizcesini aldi kucagina rabbim insllh bizlerede nasip eyler insllhaslinda kizlar topigin adini deismek lazim (normalde temmuz ama sabredemeyip haziranda gelen bebisler )aeo ...
canlarım ben çıkıyorum sonra yine gelirim ofisi temizlicem
Fesuphanallah sana mi temizletiyorlar hamile hamile? Pes vallahi. Yalap sap yap gitsin.
senden başka çalışan yokmu canım bu halinle sana yaptırıyorlar
Kizlar selamUmarim guzel anneler ve mis kokulu bebisleri iyidir
Pelincigim saglikla almissin bebeisini kucagina cok sukur. Gule gule buyusun, anali babali buyusun insallah. Sen de ummadik zamanda dogurdun, bekliyoruz dogum hikayeni
Tugcecigim kasilmam var demissin, dikkatli ol canim, ayni yasadiklarimi yasiyorsun dikkatini cekerim. Suyun gelirse korkma sakin, artik bebis miyadini doldurmus. Sagsalim al insallah kucagina canim benim.
cnm doktora git bari sıklaşmış gibi sankiievet canım aşağıda bebek iki haftadır falan ağrılarım vardı zaten ama bugün biraz daha farklı gibi... kasılmalar da var saydım 10-15 dk da bir geliyor....:26:
aa çok şkr selamet kurtulmuşş hayırlı uğurlu olsunnherkeze hayirli sabahlar kizlar hemen haberi verip cikmak zorundayim kusura bakmayin asudem arkadasimizda dogurdu sag saglim kizcesini aldi kucagina rabbim insllh bizlerede nasip eyler insllhaslinda kizlar topigin adini deismek lazim (normalde temmuz ama sabredemeyip haziranda gelen bebisler )aeo ...
valla bana temizletiolar canım tadilat vardı bitti bugün temizle dedi gitti 13 günüm kaldı bir kurtulsaydım burdan bi daha önünden geçmicem sallama yapıyorum canım zaten yoruldum şimdi biraz dinlenim dedim
kızlar sabahtır çok kasılmam ve aşağı doğru inanılmaz bir baskı hissediyorum arada bir sancı da giriyor... resmen vücudumda bi rahatsızlık var yaaa noluyo geçmesse hastaneye gidicem...
Demek o da kavuştu kuzusuna...En çok da sürekli bi şey mi olacak diye korkmaktan kurtuldu ona sevindim.Allah uzun ömürlü hayırlı evlat nasip etsin darısı da başımıza inşallah...
Yeni bebek geliyo galibaa..Git bakalım belki de doğum başlamıştır ne güzel tam zamanında....:18:
Biz de az önce kontrolden geldik.Kızımız 2.450 gram olmuş çok şükür.Suyumuz da iyiymiş gelişimi iyi dedi doktorumuz biraz küçük gidiyordu önceden.Hiç durmadan parmaklarını emdi durdu kızım bi ara bütün elini ağzının içine sokacak diye korktuk elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu,çok komikti
maşallah canım kuzunaaman napsın içerde canı sıkılıyodur oda elini miyo