zateen sağlıklısı hepsinden ziyade normal şişliklerin gidio ne güzel göbüşünü sarabilion kalmıomuş annem dio bide normal doğumu yapıp masadan kalktınmı yeniden doğmuş gibi oluosun diye artık temmuz başı gittiğimde konuşacaz doktorla bakalım ne olacak hayrlısı
hayırlısı olsun canım bakalım ne dicek doktorlar:18:
ivett aynen benide anlamıolareşime kolaysa al veriyim sen doğur diom oda hemen hazır siz ona proğlanmışsınız bilmem ne bilmem ne
anladım canım yaptığından utansın ne diyelimtoparlanırsın heralde canım sanada değişiklik olur hem ii gelir
Utanacak insan bunları yapmazdı..P.tesi dr a gittim ayın 26 ında gidicem dönmediyse gün verip alacak bebek buyukmuş bayağı...sezeryanım hemen iyileşir umarım...Alırım kızımı da bi tatil yaparız ana kız başbaşa...
hayrlısı canım bu halinde inan sana çok üzülüyom elimizden bişey gelse keşke
ivett aynen benide anlamıolareşime kolaysa al veriyim sen doğur diom oda hemen hazır siz ona proğlanmışsınız bilmem ne bilmem ne
kızlar siz tüm hazırlıkları temizliği falan bitirdiniz mi
alıntılara noluyo hepsi birbirine karışıyor
kızlar siz tüm hazırlıkları temizliği falan bitirdiniz mi
ben temizliğimi izne çıkınca yaptıracam hastane çantamıda o zaman hazırlayacam işten eve gidince halim olmuyoki bişi yapmaya
Ben bitirdim de tekrar bi elden geçiririm heralde, tek eksik beşiğini yerleştirmedim. Ya bilemiyorum ki ne zaman yatağını cibinliğini hazırlayım. Siz ne yaptınız beşiğini felan ne zaman hazırlamalı ki...
Ben bitirdim de tekrar bi elden geçiririm heralde, tek eksik beşiğini yerleştirmedim. Ya bilemiyorum ki ne zaman yatağını cibinliğini hazırlayım. Siz ne yaptınız beşiğini felan ne zaman hazırlamalı ki...
biz park yatak aldık daha kurmadık bilesen 36 haftaya giriyorsun yani evdeysen yap yavaş yavaş sonra ağırlaşıomuşun zaten haftası ilerde olan yazan arkadaşlardan okuom odadan odaya gitmeye üşeniomuşun gerçi o üşengeçlik bende şimdiden var ama [/QUOTE
heee ben bi evi elden geçireyim tekrar ağırlaşmadan sonra hazırlayım kızımın yatağını :)
kızlar normal olabiliyosa bence deneyin olmazsa gene sezeryana alacaklar zaten....
eşler başka bi alemde zaten benim ilki sezeryan olduğu halde ne var denesen diyo dr olmaz dikişlerin incelmeye başlamış diyo diyorum anlamıyoo seninn işine öle geliyo diyorr
canım sen hangi park yataktan aldın, görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum..biz park yatak aldık daha kurmadık bilesen 36 haftaya giriyorsun yani evdeysen yap yavaş yavaş sonra ağırlaşıomuşun zaten haftası ilerde olan yazan arkadaşlardan okuom odadan odaya gitmeye üşeniomuşun gerçi o üşengeçlik bende şimdiden var ama
çok sağol Özlemcim sorduğun için..**garfield**
senin ayağın nasıl oldu canım
tabi canım sağlıklı olanı normal doğum zaten ama ben normal yapamam kendimi biliyorum ama herkes fiziksel bi problem olmadığı için normal die tutturmuş psikolojik bi problem var anlayın beni diorum yok :2:
ya boşver milletiidiorum ya her bünye ne istiosa o olur..yani psikolojik yada bünyesel farketmez..sen nası istiıosan öle olucak sonuçta canım
ya boşver milletiidiorum ya her bünye ne istiosa o olur..yani psikolojik yada bünyesel farketmez..sen nası istiıosan öle olucak sonuçta canım
umarım öle olur canım