2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim sağ salim kucağına almasına,tansiyon problemi vardı galiba,kurtulmuş.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Gerçekten de bizim topiğin bebekleri çok sabırsız, temmuz nere, haziran nere, nereye yetişiyorlar ki acaba ?

Bebeklerinin sağsalim kucaklarına alan tüm annelerimizi kutluyorum, darısı sorunsuz, kolay bir şekilde hepimize inşallah

Şuan benim gündemimde yoktu bu konu, çok önemli ve gerekli ama verdiğin rakamlar can sıkıcı biraz, kendi adıma bizim bütçemizi aşıyor mesela

Bizim seninle haftamız ve değerlerimiz çok yakın canım. Ben 34+3'teyim, 2 gün önce ben de gitmiştim doktora, meleklerimizin değerleri neredeyse aynı, tek fark senin meleğin daha muzipmiş, Allah nazarlardan saklasın, , benimki uyuyordu mışıl mışıl

Bu arada, bebeği için oda alan var mı? Biz oda siparişi vermiştik ama ilk 6 ay yanımızda olmasını istiyorum. Ama gün içinde ve gece odalarda rahatça kullanabileceğim bi beşik veya park yatak vb. almadım, karar da veremedim, kafam da gün geçtikçe daha çok karışıyor. Siz ne yaptınız?

biz oda aldık canım
ama beşik de aldık...
ilk 6 ay beşikle yanımda olacak
zırt pırt odasına gidemem çünkü.
daha sonra ben odasında yatırmaya başlamayı planlıyorum.

O zaman bakalım hangi kuzucuk daha aceleci davranacak Amin canım hepimizinkini inşallah...

Oda almadım park yatak aldım canım şimdilik bi süre yanımda yatıracağım çünkü beşik gerekli sürekli kalkamazsın.Daha sonra da çocuk odası almayı düşünüyorum hayırlısıyla büyüsün de...

hmm sağol canım..dualar için de sağol canım..ben de okuyorum yavaş yavaş..hepsini bitirince bitirdim diye yazarım inşallah..

evet canım aşağıda bebek iki haftadır falan ağrılarım vardı zaten ama bugün biraz daha farklı gibi... kasılmalar da var saydım 10-15 dk da bir geliyor....:26:
ayy canım şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun. bugün bana da bir sancı girdi, belim dahil bi beş dakka sürdü ama bi daha olmadı şükür..çok fenaydı, kasılma gibi bişey değildi..

canlarım ben çıkıyorum sonra yine gelirim ofisi temizlicem
kolay gelsin cnım sana da, Allah yardım etsin..

Vallahi sevindim, ne oldu olacak diye düşünmekten daha kötü oluyodu kızcağız..İnşallah kilosu filan da iyidir bebişin..

Canım çok tatlıdır eminim :) Allah bağışlasın..Maşallah..

evet fiyatlar yüksek biraz ama önemini düşününcede olsun diyorum ne yapacağımıza bizde daha tam karar vermedik

biz oda aldık canım
ama beşik de aldık...
ilk 6 ay beşikle yanımda olacak
zırt pırt odasına gidemem çünkü.
daha sonra ben odasında yatırmaya başlamayı planlıyorum.

Aynen ben de öyle planlıyorum ama karar veremedim, sen nasıl bir beşik aldın? Eğer resmi veya internette bir örneği varsa link, ekleyebilir misin? Bu arada, güle güle kullansın eşyalarını meleğin, sağlık, esenlikle inşallah

kızlar amcamın hanımıda hamileydi sabahtan beri rahatsızdı doktora gitti şimdi olmuş bebeği iyilermiş çok şkrrr..

ben iyice psikopata bağladım deli gibi ağlıyorum çok az vardı aramızda sıra bana geldiii

ayy canım şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun. bugün bana da bir sancı girdi, belim dahil bi beş dakka sürdü ama bi daha olmadı şükür..çok fenaydı, kasılma gibi bişey değildi..

Haftan ilerledikçe bu tür sıkıntılar normal sayılıyor sanırım, geçmiş olsun :18: Benim henüz miniğimin ani tekmeleri hariç, sancım filan yok, haftaya Allah kerim

evet fiyatlar yüksek biraz ama önemini düşününcede olsun diyorum ne yapacağımıza bizde daha tam karar vermedik

İmkanın varsa ve garanti koşulları yerindeyse, çok iyi olur bence...

Bugüne kadar şu haftaya varsında, başka bişey istemem diye erken doğum korkusuyla geldim. Şimdi de " 36. haftasına gelsin de ... " diye söylemlere başladım, şükürler olsun ki meleğim dinliyor annesini. Seninki mi, benimki mi önce gelir bilemem ama gün geçtikçe daha çok istiyorum hemen kucağıma almayı. Bazen eli ya da ayağını avucumun içinde hissediyorum da nasıl kucağıma almak için can atıyorum, zaman da akmıyor artık. Rabbim hepimizin meleklerini kendi hayırlı gördüğü zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bizim evimiz müsaitti oda almak için beklemedik. Sen de bir kaç yıl sonra direk genç odası alırsın, o da çok mantıklı. Peki, park yatakta hangi marka ve modeli tercih ettin? Ben beşikle park yatak arasında kaldım

Aaaa, ne güzel, Allah analı babalı büyütsün, kaderinin güzel yazsın inşallah

Sen neden ağlıyorsun ki? Bana şuan gelecek bebeğin, çok da ağrı çekeceksin ama deseler inan gözüm kapalı koşarım hastaneye. Çok ciddiyim, sana teselli veriyorum zannetme sakın. Ben meleğimi görmeyi, onu kucaklamayı ve her anını, doğum sancısını, o sıkıntıları bile yaşamayı iple çekiyorum inan; yeter ki sağsalim kucağıma alabileyim

Bence Allah'ın bir kadına en güzel hediyesi bu ve herkese nasip de olmuyor malesef. O yüzden lütfen kendini boşyere korkutma. En fazla 1 gün sıkıntı çekeceksin ama bu sıkıntının sonundaki mucize sana ait olacak, bu her şeyi göze almaya değmez mi?

doğuran doğurana maşallah yahuu. bence bi liste yapıp kimler doğurdu kaçncı haftada doğurdu listelemek lazım. görelim kutlayalım. bölee kaçırıom bennn

günaydın kızlar kaç gündür evde net yoktu arızalıydı.
Bu sabah ta bir deneyim dedim düzelmiş. İlk işim buraya bakmak oldu. Özledim sizleri. Ben yokken doğuran falan oldu mu?
Çok merak ettim hepinizi bakabildiğim kadar bakayım geçmişe

pelin ve asudem doğum yapmış. Allah anakı babalı büyütsün. Ne güzel bebeişleri kucaklarınd şimdi. Bu gidişle temmuzda hamile kalmayacak burada. Herkes doğuruyor bebişlerimiz çok aceleci.
Bilge de hastanedeymiş Allah onun da yardımcısı olsun inşallah.

Sayfaları biraz atlaya atlaya okudum umarım kaçırdığım önemli bir şey yoktur

bu arada bende perşembe günü kontroldeydim.
Bebişim sağlıklı ve suyu iyiymiş.
Perşembe günü son adetime göre bebeğim 36+5 di ama doktorumun hesabına göre erken döllenme dediği için ona göre 38+1 di.

Bebeğim 3100gr. ve 53 cm imiş.

Ablası 54 doğmuştu onu geçecek herhalde boy konusunda ama kilosu ablaya göre az ablası 4000gr. doğdu çünkü.

Gerçi ultrason sonuçlarına çok güvenmemek gerek.

Bu arada son kontrolümde gelişimi yavaşlamış demişti 17 günde 300gr. almıştı 500-600 olmalı demişti. bu sefer 12 günde 400gr. almış farklı olarak bu süreçte ne yaptın ne yedin annesi sen böyle dedi.
Arısütü bal polen karışımı aldım marketten onu yedim dedim. Birde pekmez içmeyi bırakmıştım geri başladım dedim. Bunlar bebeğini iyi beslemiş dedi. Bebeğinin kilosu az olan arkadaşlar sizde bir deneyin isterseniz. Özellikle sezeryanda erken doğdukları için sezeryan isteyenlere faydası olur umarım.

Gebelik zehirlenmem hafif derece devam ediyormuş normal için sorun teşkil etmeyecek durumdaymış. Sevindim. İlk doğumum normal olmuştu çünkü.

Temizliğim bitti sayılır halılar yıkamadan geldi. Terler temizlenip serilecek sonra işim kalmayacak. Kızımın gelmesini bekleyeceğim bakalım ne zeman gelmek isteyecek.
Benden havadiler de bu kadar görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…