herkeze hayirli sabahlar kizlar hemen haberi verip cikmak zorundayim kusura bakmayin asudem arkadasimizda dogurdu sag saglim kizcesini aldi kucagina rabbim insllh bizlerede nasip eyler insllhaslinda kizlar topigin adini deismek lazim (normalde temmuz ama sabredemeyip haziranda gelen bebisler )aeo ...
Yok canım hala aramadı özel numara bile yok bende aramıyorum haftayada doğum yapıcam
kızlar şimdi iki kordon bankasıyla konuştum
biri yaşam bankası ilk ücret 1000 euroymuş sonrası senelik 100 euroymuş
bide onkimle konuştum oda ilk ücret 2500 liraymış sonasında senelik ücret 100 euroymuş
bu bankalar hakkında bilgisi olan var mı
Biz de az önce kontrolden geldik.Kızımız 2.450 gram olmuş çok şükür.Suyumuz da iyiymiş gelişimi iyi dedi doktorumuz biraz küçük gidiyordu önceden.Hiç durmadan parmaklarını emdi durdu kızım bi ara bütün elini ağzının içine sokacak diye korktuk elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu,çok komikti
Bu arada, bebeği için oda alan var mı? Biz oda siparişi vermiştik ama ilk 6 ay yanımızda olmasını istiyorum. Ama gün içinde ve gece odalarda rahatça kullanabileceğim bi beşik veya park yatak vb. almadım, karar da veremedim, kafam da gün geçtikçe daha çok karışıyor. Siz ne yaptınız?
O zaman bakalım hangi kuzucuk daha aceleci davranacakŞuan benim gündemimde yoktu bu konu, çok önemli ve gerekli ama verdiğin rakamlar can sıkıcı biraz, kendi adıma bizim bütçemizi aşıyor mesela
Bizim seninle haftamız ve değerlerimiz çok yakın canım. Ben 34+3'teyim, 2 gün önce ben de gitmiştim doktora, meleklerimizin değerleri neredeyse aynı, tek fark senin meleğin daha muzipmiş, Allah nazarlardan saklasın,, benimki uyuyordu mışıl mışıl
Bu arada, bebeği için oda alan var mı? Biz oda siparişi vermiştik ama ilk 6 ay yanımızda olmasını istiyorum. Ama gün içinde ve gece odalarda rahatça kullanabileceğim bi beşik veya park yatak vb. almadım, karar da veremedim, kafam da gün geçtikçe daha çok karışıyor. Siz ne yaptınız?
hmm sağol canım..dualar için de sağol canım..ben de okuyorum yavaş yavaş..hepsini bitirince bitirdim diye yazarım inşallah..canım resmini koymadımda 3 yaşına kadar kullanabileceği bişey aldık indirimdeydi 150 tlye aldık yatağı nevresim takımı falan 450 ye geldi oku kuranını allah kabul etsin şimdiden daha fazla sürmez inşallah sancıların bende facedeki ayetel kürsüyü okumadım daha aklımda yarın sana peline okuyacam inşallah dikkat et kendine
ayy canım şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun. bugün bana da bir sancı girdi, belim dahil bi beş dakka sürdü ama bi daha olmadı şükür..çok fenaydı, kasılma gibi bişey değildi..evet canım aşağıda bebek iki haftadır falan ağrılarım vardı zaten ama bugün biraz daha farklı gibi... kasılmalar da var saydım 10-15 dk da bir geliyor....:26:
kolay gelsin cnım sana da, Allah yardım etsin..canlarım ben çıkıyorum sonra yine gelirim ofisi temizlicem
Vallahi sevindim, ne oldu olacak diye düşünmekten daha kötü oluyodu kızcağız..İnşallah kilosu filan da iyidir bebişin..herkeze hayirli sabahlar kizlar hemen haberi verip cikmak zorundayim kusura bakmayin asudem arkadasimizda dogurdu sag saglim kizcesini aldi kucagina rabbim insllh bizlerede nasip eyler insllhaslinda kizlar topigin adini deismek lazim (normalde temmuz ama sabredemeyip haziranda gelen bebisler )aeo ...
Canım çok tatlıdır eminim :) Allah bağışlasın..Maşallah..Biz de az önce kontrolden geldik.Kızımız 2.450 gram olmuş çok şükür.Suyumuz da iyiymiş gelişimi iyi dedi doktorumuz biraz küçük gidiyordu önceden.Hiç durmadan parmaklarını emdi durdu kızım bi ara bütün elini ağzının içine sokacak diye korktuk elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyordu,çok komikti
Şuan benim gündemimde yoktu bu konu, çok önemli ve gerekli ama verdiğin rakamlar can sıkıcı biraz, kendi adıma bizim bütçemizi aşıyor mesela
Bizim seninle haftamız ve değerlerimiz çok yakın canım. Ben 34+3'teyim, 2 gün önce ben de gitmiştim doktora, meleklerimizin değerleri neredeyse aynı, tek fark senin meleğin daha muzipmiş, Allah nazarlardan saklasın,, benimki uyuyordu mışıl mışıl
biz oda aldık canım
ama beşik de aldık...
ilk 6 ay beşikle yanımda olacak
zırt pırt odasına gidemem çünkü.
daha sonra ben odasında yatırmaya başlamayı planlıyorum.
ayy canım şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun. bugün bana da bir sancı girdi, belim dahil bi beş dakka sürdü ama bi daha olmadı şükür..çok fenaydı, kasılma gibi bişey değildi..
evet fiyatlar yüksek biraz ama önemini düşününcede olsun diyorum ne yapacağımıza bizde daha tam karar vermedik
O zaman bakalım hangi kuzucuk daha aceleci davranacakAmin canım hepimizinkini inşallah...
Oda almadım park yatak aldım canım şimdilik bi süre yanımda yatıracağım çünkü beşik gerekli sürekli kalkamazsın.Daha sonra da çocuk odası almayı düşünüyorum hayırlısıyla büyüsün de...
kızlar amcamın hanımıda hamileydi sabahtan beri rahatsızdı doktora gitti şimdi olmuş bebeği iyilermiş çok şkrrr..
ben iyice psikopata bağladım deli gibi ağlıyorum çok az vardı aramızda sıra bana geldiii