2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok bilmiyodum canım , çok saol evde var sürerim vala
ben 3-6 olanları yıkamadım askıda duruyolar
ayaklı alt aldın mı hiç bende 3 tane var çok giydiriliyo dediler bana
http://www.e-........../alt_ve_ust_takim/kidomino/kidomino_tek_alt/KID-1014
bunu gibi krem aldım

selam kızlar, geçmişe bakamadım ciddi bişey yoktur inşallah..
bişey sorcam acil,
bebefix'ten alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı aranızda?

ben yaptım canım sorun olmadı geldi aldıklarım... senin sorun mu oldu???

tatlım gerçi konusmussun dr la ama nişan bildiğim kadarıyla kan şeklinde gelmiyor anım muhtemelen kestin bir yerini belki de sivilce falan bişey vardı o yüzden hissetmedin bile...

ayaklı alt 4-5 tane var bendede ayaklı alt evet işe yarıyormuş banada öyle dediler, hastaneyede ondan götürücem ben. steyi açamadım ama anladım nasıl bişey olduğunu

ayaklı alt 4-5 tane var bendede ayaklı alt evet işe yarıyormuş banada öyle dediler, hastaneyede ondan götürücem ben. steyi açamadım ama anladım nasıl bişey olduğunu

pardon canım fark etmedim açılmadığını
doğru diyosun hastane çıkışlarındada var benim etti 5 tane

Herkese iyi akşamlar iyi tatiller, göbüşlere iyi bakın

Acele etmeyinnnnn :84::84::84::83::83::83::83:

iyi akşamlar canım sende kendine iyi bak acele etme sakın

selamlar kızlar doktordan geldik kızımla 2800 gibi olmuş ve gelmeye hiç niyeti yokmuş gibi duruyomuş bende aksine gelsinde biran önce seveyim istiyorum dedim doktorda böyle yaparsan 40 a kadar dayanman psikolijk olarak zor olur yapma dedi haklı yapmıyım istemiyim ne zaman isterse ozaman gelsinbakalımm
bide doktora dedimki su gelince duş alıp git diyolar yok bgerek yok su gelmesi ciddi bişeydir kordon dolanması riski olur hemen gel su yada nişan gelirse dedi nişanda kanlı sümüksü bişeymiş bakalım nasip kısmet ne olacak

merhaba arkadaşlar
salı günü artık 37+0 haftamda olduğum için iznime ayrıldım. artık rahatım. bugün çantamı hazırladım bebeğinde artık herşeyi hazır. salı günüde doktordaydım bebişim 3 kilo 200 gram. normal doğum gözüküyor şimdilik.

Allah herkesin yardımcısı olsun...

maşallah kızlar her ikinize de bebişlerinize de....

Kızlar isteyenler için facede gülce bebek ürünlerinde 2 tl ye bebek kurabiyeleri gördüm bilginiz olsun...
Bu arada kocacım yolda yarın burda olcak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Oğlumda erkenden uyudu sabah olsunda babasına kavuşsun diye.
Birde sabah dr da randevum var anestesteziyle ilgili testler yapılacak.su İnş. kilosu bu sefer daha iyi çıkar. Yoksa erkenden aldırıyorum diye suçluluk hissedeceğim.

selam kızlar, geçmişe bakamadım ciddi bişey yoktur inşallah..
bişey sorcam acil,
bebefix'ten alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı aranızda?

Bebefix' den 10 gün önce ayın 7' sinde alışveriş yaptım. Çook mağdurumm.. 6 parça ürün aldım. sonradan birkaç gün sonra aradılar verdiğiniz iki sipariş stoklarımızda yokmuş dediler tamam iptal edin dedim. İkisi de çıngıraklı oyuncaktı kraftın. Neyse dedim önemsemedim. Ondan sonra kredi kartıma ödemeyi çok geç yaptılar defalarca aramamdan sonra. Ve 10 gün geçti hala gelen giden yok kartımdan parayı çekmeyi biliyorlar. Arıyorum noldu benim siparişler diye tedarikçi firmadan bekleniyormuş. Yahu stoklarınızda yoksa niye koyuyorsunuz öyle değil mi? Ben araştırıp sizi arıcam dedi bugün de adam. Ama yine arayan olmadı. Yarın yine arayacağım. Bence hiç bebefixe bulaşmayın valla pişman oldum. YArın eğer kapalı değilse bütün siparişlerimi iptal edicem bu ne ya doğuma kalmış kaç gün hala kargo mu beklicem ben valla dertliyim o konuda..

temmuz başı ayrılacam canım daha sezeryan falan olursa işten çıkıp doğuma gidecem heralde

maşallah canım bebeğine

Son düzenleme:

canım cok gecmiş olsun inş hersey yolundadır

geçmiş olsun canım nane limon falan iç iyi gelir gribe...

tesk canım zaten bu kacıncı artık unuttum tum hamileliğim griple gecti inş kızım grip olmaz annesi gibi sık sık eşimde sıkıldı artık bi hastaya bakmaktan neyse inş bu seferki kısa sürer

günaydın ben de saat 7 den beri uyanığım... minik uyutmadı bu sabah....

anlaşmış bizim kızlar galiba benimkide uyanık o saatten beri

bi tur daha deneyeyim uyumayı bakalım olacakmı bu saatten sonra

Son düzenleme:

benm m,nnoşun da gelmeye hiç niyeti yokmuş..gerçi daha vaktimiz var ama şöyle 4o ı beklemesek çok sevinirim.. doktorumda stres yapma sabret dedi..haklı her gidişimde sabredicen diyo napalım sabredicez artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…