- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
ooo süper :) canım belki biliyosundur ama ben genede sölim ağdadan sonra pepanten sür çok iyi geliyo küçük küçük sivilce olmuyo ozaman...ben bebeğin kıyafetlerini yıkamadım daha odanın kokusu çıkmadı çünkü...artık ana kucağınıda renklilerle yıkarım Allah kısmet ederse
selam kızlar, geçmişe bakamadım ciddi bişey yoktur inşallah..
bişey sorcam acil,
bebefix'ten alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı aranızda?
kızlar hemen konuya gircem çok telaş yaptım.
az önce duşa girmiştim jilet kullandım. sonra çıktım abdest alcaktım tuvalet kağıdına kan geldi .. bi yerimi kesmişmiyim diye baktım ama yok bişey. günlük pet koydum ama oda lekeli gibi. bildiğiniz kırmızı kandı. nişan filan değildir inş. elim ayağıma dolaştı direk size yazmaya geldim :26: p.tesi doktor randevum var beklemeyip gitsem mi ? gerçi bişey olmaz heralde başka bişi olmadıkça di mi?:18:
yok bilmiyodum canım , çok saol evde var sürerim vala
ben 3-6 olanları yıkamadım askıda duruyolar
ayaklı alt aldın mı hiç bende 3 tane var çok giydiriliyo dediler bana
http://www.e-........../alt_ve_ust_takim/kidomino/kidomino_tek_alt/KID-1014
bunu gibi krem aldım
ayaklı alt 4-5 tane var bendede ayaklı alt evet işe yarıyormuş banada öyle dediler, hastaneyede ondan götürücem ben. steyi açamadım ama anladım nasıl bişey olduğunu
pardon canım fark etmedim açılmadığını
doğru diyosun hastane çıkışlarındada var benim etti 5 tane
Herkese iyi akşamlar iyi tatiller, göbüşlere iyi bakın
Acele etmeyinnnnn :84::84::84::83::83::83::83:
selamlar kızlar doktordan geldik kızımla 2800 gibiolmuş ve gelmeye hiç niyeti yokmuş gibi duruyomuş bende aksine gelsinde biran önce seveyim istiyorum dedim doktorda böyle yaparsan 40 a kadar dayanman psikolijk olarak zor olur yapma dedi haklı yapmıyım istemiyim ne zaman isterse ozaman gelsin bakalımm
bide doktora dedimki su gelince duş alıp git diyolar yok bgerek yok su gelmesi ciddi bişeydir kordon dolanması riski olur hemen gel su yada nişan gelirse dedi nişanda kanlı sümüksü bişeymiş bakalım nasip kısmet ne olacak
merhaba arkadaşlar
salı günü artık 37+0 haftamda olduğum için iznime ayrıldım. artık rahatım. bugün çantamı hazırladım bebeğinde artık herşeyi hazır. salı günüde doktordaydım bebişim 3 kilo 200 gram. normal doğum gözüküyor şimdilik.
Allah herkesin yardımcısı olsun...
selam kızlar, geçmişe bakamadım ciddi bişey yoktur inşallah..
bişey sorcam acil,
bebefix'ten alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı aranızda?
bende öle yaptım organize işlerine anacığıma bakıyoo
aynen cnm ya belki 10 kutu ilaç bitirdim bende dehiç işe yaramamış 2 gündür canım çok sıkıldıı ama yapacak bişey yok..
dimi ya süpper olurdu
tadı güzel cnm bence yap güzel olduğunu düşünüyorum ben
allah yardımcısı olsun zaten kendi derdi ona yeter bide hastane psikolojisi iyice germiştir sağ selamet alsın bebişi kucağına inşş
o müdürü varyaa
ne zaman izine ayrılıcan cnm
selamlar kızlar doktordan geldik kızımla 2800 gibiolmuş ve gelmeye hiç niyeti yokmuş gibi duruyomuş bende aksine gelsinde biran önce seveyim istiyorum dedim doktorda böyle yaparsan 40 a kadar dayanman psikolijk olarak zor olur yapma dedi haklı yapmıyım istemiyim ne zaman isterse ozaman gelsin bakalımm
bide doktora dedimki su gelince duş alıp git diyolar yok bgerek yok su gelmesi ciddi bişeydir kordon dolanması riski olur hemen gel su yada nişan gelirse dedi nişanda kanlı sümüksü bişeymiş bakalım nasip kısmet ne olacak
bu arada günaydın kızlarr
günaydın canım uyku tutmadı 7 den beri dönüp duruyorum yatakta uyumak istiyorum yaaa grip olmuşum zaten halsizim yok uyku kactı galibe
slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar...
geçmiş olsun canım nane limon falan iç iyi gelir gribe...
günaydın ben de saat 7 den beri uyanığım... minik uyutmadı bu sabah....