günaydın canım uyku tutmadı 7 den beri dönüp duruyorum yatakta uyumak istiyorum yaaa grip olmuşum zaten halsizim yok uyku kactı galibe
günaydın buarada kızlarrr !! :79::79::79:
erkenciyiz tabiki her günkü gibi..:85: h.sonu h.içi hiçç farketmioo
günaydın ben de saat 7 den beri uyanığım... minik uyutmadı bu sabah....
yok daha almadık da, araştırıyorum işte, çok sorun yaşayanlar varmış..ben yaptım canım sorun olmadı geldi aldıklarım... senin sorun mu oldu???
Anladım canım..Bebefix' den 10 gün önce ayın 7' sinde alışveriş yaptım. Çook mağdurumm.. 6 parça ürün aldım. sonradan birkaç gün sonra aradılar verdiğiniz iki sipariş stoklarımızda yokmuş dediler tamam iptal edin dedim. İkisi de çıngıraklı oyuncaktı kraftın. Neyse dedim önemsemedim. Ondan sonra kredi kartıma ödemeyi çok geç yaptılar defalarca aramamdan sonra. Ve 10 gün geçti hala gelen giden yok kartımdan parayı çekmeyi biliyorlar. Arıyorum noldu benim siparişler diye tedarikçi firmadan bekleniyormuş. Yahu stoklarınızda yoksa niye koyuyorsunuz öyle değil mi? Ben araştırıp sizi arıcam dedi bugün de adam. Ama yine arayan olmadı. Yarın yine arayacağım. Bence hiç bebefixe bulaşmayın valla pişman oldum. YArın eğer kapalı değilse bütün siparişlerimi iptal edicem bu ne ya doğuma kalmış kaç gün hala kargo mu beklicem ben valla dertliyim o konuda..
günaydın güzel anneler ve göbişleri
neden cnm senin sat ne zaman
günaydın canım sen sonradan geldin heralde dimi :44: senin bebiş ne kadarlık
günaydın kızlar nasılsınız?
dün baya telaş yaptım ama bişey olmadı çok şükürhepinize çok teşekkür ederim
başından beri aranızdayım canım ama yazmıyodumkızım 34+2 ldu teyzesi bugün
başından beri aranızdayım canım ama yazmıyodumkızım 34+2 ldu teyzesi bugün
canım benim geçmiş olsunndün ben yoktum sabah okumuştumda sevindimm
iznini uzattırdın o zaman sende daha bende alacam bebek şekeri bizim burda malzemesini alıncaya kadar aynıya geliyo küçük yer olunca[/QUOTE
3 temmuz da ayrılacam izne sen hangi şehirdeydin canım eminönünde ucuz olur ama bi gidebilsem
bu arada ikimis aynıyıssbende 34+2
bu arada ikimis aynıyıssbende 34+2
canım benim geçmiş olsunndün ben yoktum sabah okumuştumda sevindimm
iznini uzattırdın o zaman sende daha bende alacam bebek şekeri bizim burda malzemesini alıncaya kadar aynıya geliyo küçük yer olunca[/QUOTE
3 temmuz da ayrılacam izne sen hangi şehirdeydin canım eminönünde ucuz olur ama bi gidebilsem
kızmı bebişin aynı gün doğuruyomuşuz
kız canım benimkide bakarsın aynı günn olurben karamanda yaşıyorum bebek şekeri satan bile 2-3 yer var zatenn
Gunaydinnnnn :)) ben de 34+2 yim !! Hepimizi Allah bir nefeste kurtarsın inşallah..
günaydın canım amin inşallahh
Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba
Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba
kız canım benimkide bakarsın aynı günn olurben karamanda yaşıyorum bebek şekeri satan bile 2-3 yer var zatenn
günaydın canım amin inşallahh
hazır senin için daha iyi o zaman canım bu arada normal mi sezeryan mı düşünüyosun
hazır senin için daha iyi o zaman canım bu arada normal mi sezeryan mı düşünüyosun
hiç sorma canım :94: ben başlarda çok kararlıydım normal diye şimdi korkuyorum bilmiyorum bende iznime temmuz başı ayrılacam doktorum o zaman geldiğinde konuşuruz doğum şeklini dedi sen ne düşünüyosun