2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın buarada kızlarrr !! :79::79::79:
erkenciyiz tabiki her günkü gibi..:85: h.sonu h.içi hiçç farketmioo

günaydın canım uyku tutmadı 7 den beri dönüp duruyorum yatakta uyumak istiyorum yaaa grip olmuşum zaten halsizim yok uyku kactı galibe

günaydın geçmiş olsun canım

günaydın buarada kızlarrr !! :79::79::79:
erkenciyiz tabiki her günkü gibi..:85: h.sonu h.içi hiçç farketmioo

günaydın ben de saat 7 den beri uyanığım... minik uyutmadı bu sabah....

günaydın kıslar

ben yaptım canım sorun olmadı geldi aldıklarım... senin sorun mu oldu???
yok daha almadık da, araştırıyorum işte, çok sorun yaşayanlar varmış..

Anladım canım..
Sen ürünleri almadan önce telefon edip stokta var mı diye sormuş muydun canım?
Umarım bir an önce düzeltirler..

günaydın kızlar nasılsınız?

dün baya telaş yaptım ama bişey olmadı çok şükür hepinize çok teşekkür ederim

kızlar ya ben bebek şekerini kendim mi yapim hazırmı alim karar veremiyorum aslında kendim uğraşmak yapmak istiyorum ama daha yapılacak bir sürü de iş var

günaydın kızlar nasılsınız?

dün baya telaş yaptım ama bişey olmadı çok şükür hepinize çok teşekkür ederim

canım benim geçmiş olsunn dün ben yoktum sabah okumuştumda sevindimm

başından beri aranızdayım canım ama yazmıyodum kızım 34+2 ldu teyzesi bugün

iznini uzattırdın o zaman sende daha bende alacam bebek şekeri bizim burda malzemesini alıncaya kadar aynıya geliyo küçük yer olunca

Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba

Son düzenleme:
Kızlar herkese iyi günler...Bir şey soracağım doğumdan sonra tatile gidecekmisiniz ben haftaya buyuk ihtimal sezeryanla bebişimi dünyaya getiriyorum Ağutosa kadar toparlaırmıyız acaba

valla canım ben gidemiyorum tatile eşim izin alamıyo çünkü ama toparlarız ağustosa kadar sanırım tatilde iyi gelir dinlenirsin

eşinle sorunlarını hallettinmi canım sende :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…