2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım güle güle sağlıkla yatsın oğluşun çok güzel hayırlıolsun benim kızımın beşiği de aynısı lila rengi sipariş verdik ama daha gelmedi gelince inşallah bende koyarım resimlerini

saol cnm alllah kucağımıza almayıda nasip etsin inş

leydicim noldu canım, neden mnoralin bozuk? ayh söylemeden gitme merak ederiz güzelim, inşallah önemli birşey yoktur habersiz bırakma bizi...

canım hayırdır sana noldu bugn topik olarak moral bozukluğu var herkeste...haberdar et bizi

yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyor cok kötüyüm

canım uyku setimden kirli torbası cıktı içinden
ben sepette almıstım odasına koydum torbayıda
dekoratif olarak besiginin kenarına astım guzel
oldu birinden biri gerekiyo bence

ay inanmıyorum ya canım bu doneminde
cok kotu bisey olmus senin icin cok uzuldum
canım allah kolaylık versin hayırlısı neyse
o olsun haklarında

canım benim sıkma canını seni çok ii anlıyorum şimdi ne desek boş ama benimde başımdn geçti sen kendini üzme bebiş için bak konuştularmı pekii?

canım ya kıyamam zor biliyorum ama kendini üzmemeye çalış bebişi düşün

canım bi 5-6 sene deliksiz uyku uyumayacagımız
kesin seker bende yuzustu yatmaya alıskın bi
olarak cok ozledimmm

üzüldüm canım senin adına ama herşeyde bir hayır vardır diye düşün ve kendine dikkat et lütfen

serbuloooo h.sonu cekmekoy ulus pazarına
geldim kocisle cok guzel bi elbise ve sortlar
aldık kendimize bi de deli gibi yağmur
vardı yolda yakalandık allahdan arabadaydık
ne feana yagdı

yok sabah işten izin aldım geldim annem hala kararlı babamı bekliyom bende

biraz sakinleştir önceden babanı bi ara hani gelince bari sert çıkışmasın senin tam hassas zamanın sen üzülürsün hani annene de syöle doğumum olcak neden bunu yapıyorsuınuz felan...

yok takmıycam eskisi gibi kendimi ve bebeğimi üzüyorum...sendee takma..boşverrr ki senin doğumunada az kaldı aman haa üzme canını

ay evet az kaldı deme ya ben cok korkuyorum
ne yapacagım bilmiyorum yine normal yapamayacak
gibi geliyor bana cuma belli olacak hersey ya sezeryan
gunu alıcam yada bakacak işte catı mua.ne olacak:18:

biraz sakinleştir önceden babanı bi ara hani gelince bari sert çıkışmasın senin tam hassas zamanın sen üzülürsün hani annene de syöle doğumum olcak neden bunu yapıyorsuınuz felan...

babamla konuşulmuyor zaten bağrıp çağırıp durdu dün annemle konuştum ben ciddi olmasam gecenin 2 sinde sizi cağırıp rahatsız etmezdim dedi offf icimm şişştiii

serbuloooo h.sonu cekmekoy ulus pazarına
geldim kocisle cok guzel bi elbise ve sortlar
aldık kendimize bi de deli gibi yağmur
vardı yolda yakalandık allahdan arabadaydık
ne feana yagdı

ayyy canım iyi yapmışsın ama yağmur fena olmuşbenide bugün deliler kovaladı sanki ümraniyeye gittim bebeğin kapitonelerinin kenarına biye geçsinler diye terziye bıraktım....anammmmm perişan oldum yürümekte zorlanıyorum artık çok.. bide bana sabah bi sancı geldi korktum resmen yaa 1 kere oldu ama

ladycimmm canım üzme kendini, cok mu büyük ki sorun gecenin yarısı kavga edip de ayrılmaya karar veriyorlar. umarım hersey yoluna girer canım ama sen önce bebegini düşün, elbette ortada bir hatalı vardır ama bunu sen çözemezsin ki koca adamalr, kendi aralarında halletmemliler. sen ne yapsan boş...inan ben çok şükür çok rahat bir gebelik geçirdim ama bana da en büyük problemi ablam yasattı, telefon edip insanların dertlerini dinlemekten sıkıldım, bu kim olursa olsun, en yakının olsa dahi bebegin ve sensin önemli olan canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…