canım güle güle sağlıkla yatsın oğluşunçok güzel hayırlıolsun benim kızımın beşiği de aynısı lila rengi sipariş verdik ama daha gelmedi gelince inşallah bende koyarım resimlerini
Eki Görüntüle 209198 uyku seti
Eki Görüntüle 209197 kıslar prensimin beşiği
slm tontişler nasılsız bugün bebişlerde iyidir inş
leydicim noldu canım, neden mnoralin bozuk? ayh söylemeden gitme merak ederiz güzelim, inşallah önemli birşey yoktur habersiz bırakma bizi...
canım hayırdır sana noldu bugn topik olarak moral bozukluğu var herkeste...haberdar et bizi
Canım moralin neden bozuk? herkesle aynı nedenden mi?
Canım bu hep böyle ve ne kadar haklı olursan ol onlarda anne ve kardeşi. seninde oğlun olacak ilerde eşi bile olsa söylenenleri hazmetmesi zor olabilir. Bu yönüyle anlayışlı ve sabırlı olmamız gerek. Haklılık ve ya haksız olmak farketmiyor. Mümkün olabildiğince annesiyle ilgili yorum yapmasan daha iyi olur huzurlu bir evlilik için.
Kablo kesme olayına bayıldım itiraf edeyim.Bu ara hepimiz gerginiz belli. ama karşı taraf ında gergin olması normal dimi ama. biz hamileyiz diye onlardan anlayış bekliyoruz. Onlarda aylardır sabırla bekliyorlar onun gerginliği vede annesiyle eşinin arasında denge kurmaya çabalama telaşı. bebeklerinede zarar gelmesini tabi istemezler. Yazık valla adamlarada. bende sizin gibiyim aynılarını yapıyorumda şimdi düşününce kocama acımaya başladım... Kim bilir onların psikolojisini. karınlarında bebek de yok nazlanamıyolar
ooo...kolay gelsin ewt..son haftalar zor geçiyormuş.. bakalım biz ne yapıcaz ama oğlan çocuğu tam vaktinde gelir doldurur günü derler...normal bence...yaa... bişi sorcam bebeişe ayrı bir kirli sepeti veya torbası aldınız mı ben düşünüyorum da..??
yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyorcok kötüyüm
yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyorcok kötüyüm
buda oğluşuma ördüğüm battaniye beşiğine uygun olsun diye yelkenli ve baş harflerini süs olarak koydum
Eki Görüntüle 209199
canım benim sıkma canını seni çok ii anlıyorum şimdi ne desek boş ama benimde başımdn geçti sen kendini üzme bebiş için bak konuştularmı pekii?
bendede tık yok valla
yerleri çooook rahat heralde
ay evet yaaa ben 37 nin içindeyim hergün ağlııyorum
doğurayım artık istiyorum
40 ı geçse çatlarım kesin
yok kıısssss nie sıkılalım olur mu öle şey
herkes 4 gözle bekliyodu valla
ne güsel çatır çatır normal doğum yaptın herkes cesaret edems bide türkiye de dr ların işine geliyo sezeryan
tabi annelerin de
ayrıntılı bi şekilde yazıp da vakit ayırdığpın için çoook teşekkürler
göğüslerinin yara olmasına çok üzüldüm canım ya
ama çoğu kişinin ouyo böyle sanırım
hep duyuyoruz çünkü
bakalım bizler napcaz zor oluyodur eminim acımasına rağmen emzirmek
kıyamıosundur da tabi memeden çekmeye sena yı
tekrardan hayırlı ugurlu olsun canım bebişin..mutlu mesut yaşayın
ay canım noldu?önemli bişiy değildir inş..gelince yaz mutlaka ya...:26:
günaydın canımcım
ohh gel keyfim geeeel
ya bende uyuyamıyorum valla
sinirlerim de bozuluyo hatta :95:
gece 2.5 da kalktım
sabah 5 gibi bende uyuyabildim anca.
bebek doğuncada uyuyamıycaz
acaba ne zaman şöööle rahat deliksiz bi uyku çekicez:26:
yüzüstü yatmayı çooook özledim yaaa valla
yok sabah işten izin aldım geldim annem hala kararlı babamı bekliyom bende
yok takmıycam eskisi gibi kendimi ve bebeğimi üzüyorum...sendee takma..boşverrr ki senin doğumunada az kaldı aman haa üzme canını
serbuloooo h.sonu cekmekoy ulus pazarına
geldim kocisle cok guzel bi elbise ve sortlar
aldık kendimizebi de deli gibi yağmur
vardı yolda yakalandık allahdan arabadaydık
ne feana yagdı
biraz sakinleştir önceden babanı bi ara hani gelince bari sert çıkışmasın senin tam hassas zamanın sen üzülürsün hani annene de syöle doğumum olcak neden bunu yapıyorsuınuz felan...
serbuloooo h.sonu cekmekoy ulus pazarına
geldim kocisle cok guzel bi elbise ve sortlar
aldık kendimizebi de deli gibi yağmur
vardı yolda yakalandık allahdan arabadaydık
ne feana yagdı