Canim opuyorum seni, iyi olduguna sevindim
Tesekkur ederim tatlim
Biraz kimvurduya gittim
Sezaryen mi normal mi sorusuna ben cok cevap aradim dogum sonrasi. Normal dogum, dogum esnasindaki sancilar ve ardindaki 1 hafta kadarki sure dikisler acisindan zor. Sezaryen benim icin daha kolaydi. Ama sezaryen sonrasi neredeyse hic agrim sizim olmamasina ragmen karnimdaki dikisler hic rahat vermedi. Egilip kalkmak, is yapmak maksimum dikkat istedi hep. Simdi ise acilarim neredeyse kalmadigi icin hic dogum yapmamis gibi hissediyorum. Sanki piyangodan bebek cikmis gibi
Ustelik dunyanin dikisi var altimda. sadece hayirlisi ile kurtulun, dogum yontemine takmayin derim ben. Haa bir de genel anestezi zor oluyor, uyanmasi ayilmasi zor ve aglayarak uyanmak can sIkIci. Linke bakicam hemen sonra
Sagol tatlim koklarim koklamam miii
Darisi basina insallah!
Sagol canim benim insallah saglikla gelsin seninki de.
Sagol canim mesajin icin. Ben arada resmini koyarim artik ya da facebook'a video eklerim
Benim oglanin tepkisi cok olmadi aslinda. Seviyor ilgileniyor ama sanki varligini unutuyor gibi arada
asil okulu bitsin o zaman jetonu duser sanirsam
Hayirlisini dile tatlim, illa su bu diye diretme. Her ikisini de yasayan biri olarak ikisinin de artilari var diyebilirim. Yeter ki sagsalim gelsinler. Opuyorum seni cok
Insallah sirayla birbirinden guzel hikayeleri okuyacagi canim
darisi basina tatlimmm, operim yerine mis kokulumu
Sagol canim benim
Aminnnnn hepimiz icin olsun dualarin tatlimm
Insallah canim, insallah alacaksiniz siz de saglikla kucaginiza. Bekliyorum artik beraber buyutelim sipaciklarimizi
Amin tatlim saglikla insallah
Sagol dualarin icin canimmm
Canim Allah dayanma gucu versin cok az kalmis, sakinlestir kendini lutfen
Sagol tatlim benim aminnnn
Odun verme kendinden tatlim, vaktim olunca basima gelenleri yazicam ilk dogumumda, akilli olun yasamayin diye. Hic biri laf soyletmez malesef, is basa dusuyor, kendi gobegimizi kendimiz kesmeliyiz. Adamlardan bu konuda anlayis beklemeyin. pek kiymetli oluyorlar evlendikten sonra analari
Ben tesekkur ederim tatlim sagolasinn