kızlar yaaa ben önümüzdeki hafta sivastaki doktoruma gidicem son olarak, ordan da yola cıkıcaz allah izin verirse. şimdi o zaman 35+5 falan olucam, çatı muayenesi yapar mı ki? arayıp yapar mısınız diye sorsam ayıp mı olur ki, erkek doktorum, bir de yolculuktan önce catı muayenesi pek de önerilmez falan dediler ama
ya face deki grubun adı ne ben üye degilim
goremem mi sizleri oofffcok merak
ediyorum sena bebegi
doktora bırak canım jel sürüyo elini daldırıyo işte :ama sıkarsan acıyo kasma sen ben epilasyonu bile kendim yapıyom zar zor o yüzden utangaclıktan kastım
:18::18::18: benimde cuma bakalım
nasıl olacak oof oof cok tırsıyorum
esranın affına sığınarak sana yolliyim canım
ya benim bayan dr.rahatım cok ama benim utangaclık
hemde acı kasıyor biraz benim canım cok kıymetlidir
ben yarun senden önce yaptırıcamm..gelince bilgilendiririm senii .. ya korkulucak bişi deil dee iştee ben bu konuda biraz tırsıorumm kasarım kendimi çook o yüzden yanüü :26:
kızlar yaaa ben önümüzdeki hafta sivastaki doktoruma gidicem son olarak, ordan da yola cıkıcaz allah izin verirse. şimdi o zaman 35+5 falan olucam, çatı muayenesi yapar mı ki? arayıp yapar mısınız diye sorsam ayıp mı olur ki, erkek doktorum, bir de yolculuktan önce catı muayenesi pek de önerilmez falan dediler ama
canım neden cocuk neye engel ki üçünüz gezersiniz
şimdi cıkamıyormusunuz dısarı:44:
canım neden cocuk neye engel ki üçünüz gezersiniz
şimdi cıkamıyormusunuz dısarı:44:
kızlar türkmax da eşleri sikayet ediyorlar
bugun klasik bi konu galiba bu
ay canım bende dun kahvaltı hazırladım bi kaç
bişey kalmıstı gelirmisin dedim sen getir spor
olsun dedi ben bi cıldır bi aglamaya başladım
birden sok oldukalktı geldi taşıdı falan
beni sakinlestirdi tabii ben koptum ya dedim
yapman için benim bu hale mi gelmem gerekiyor
ben de senin kadar stresdeyim bende mi aglayayım
diyor
canım arkadaşım bebişini kucağına almana şunun şurası ne kaldı sen kendini ve bebeğini düşün mutlu ol bebğine sarılıp mis kokusunu hayal et bırak ya kaynanaymış görümceymiş
şöyle düşün hani cam açıkken dışarının gürültüsü insanı rahatsız ederde camı kapatınca sesler kesilir onlar konuşmaya başlayınca sen gönlündeki camı kapat sesleri kesilsin sen bebişinin cıvıltılarını duymaya devam et onlarda çatlasın
hepsini boşver inşallah doğumun çok güzel geçer bol bol sütün olur bebişinin gazı az olur senin sancın olmaz sen bunlara odaklan canım benim öptüm seni ve bebişini
Eki Görüntüle 209198 uyku seti
Eki Görüntüle 209197 kıslar prensimin beşiği
slm tontişler nasılsız bugün bebişlerde iyidir inş
yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyorcok kötüyüm
Canım evet geceliklerim benimde kırışacak diye korktum ama yinede acil bişey olursa diye koydum. Acil bi durum olmazsa çıkarıp tekrar ütüleyip koyacağım.bugun hastane cantamı hazırlamayı dusunuyorum
annemle esim stres oldu nie hazırlamıyorum die
ama ya gecelik pijama burusucak bebegin
kıyafetlerini aynı cantaya koymayı dusunuyorum
ama nasıl ayırıcam bilemedim siz nasıl yaptınız
2 tane ayrı bi canta istemiyorum da kaldım
yok benim eşimle sorunum yok şükür dün gece 2 de telefon calıyor actım annem ağlıyor gelin diye babamla tartışmışlar ayrılacam diyor babam geldi tamam dedi yarın öğlen gel karşılıklı verelim dedi uyumadım hiç yüreğim sıkışıyorcok kötüyüm
Selam güzel anne adaylarım nasılsınız bebişler nasıl sayfalar çok ilerlediği için ve ben düzenli giremediğim için malum küçük bir melek düştü bizim eve ve benim kata da bomba düştü diyebilirim badna işi hala bitmedi ama çok az kaldı bu haftasonu da ablamlar gelip temizliğimi eşya yerleşimimi yaparlar ondan sonra benden iyisi yok çok şükür faceye takılan annişler biliyor ama burdan da yazayım dedim oğlumu perşembe günü hastaneden çıkardık çok şükür çok iyi durumda kuzum. Okuduğuma göre Esra arkadaşımızın sancıları sıklaşmış inşallah istediği gibi normal doğuma girebilir nişanım ve suyum gelmedi demiş benimde suyum yerindeydi ama 6 cm açılma ile biraz daha beklesem sancıları normal doğucaktı oğlum ama dr. izin vermedi şükür ki bende zaten normali düşünmüyordum. Doğumdan sonra 6 kilo vermiş durumdayım ve nerdeyse hiç göbeğim yok görenler normal doğum mu yaptın diye soruyorlar gayet iyi ve toparlanmış durumdasın diyorlar ki daha 13 günlük lohusayım erken doğumunda tek avantajı ne göbeğimde ne de başka bir yerimde çatlak oluşmadı.
ya arkadaşlar iki gündür soruyorum ve bekliyorum facedeki grubun adı ne bulamıyorum die başka arkadaşlarda sormuş cevap yok kimse görmüyor mu yoksa gizli mi anlamadım üzüldüm açıkçası kimse görmüyor olabilir mi??:44:
Canım evet geceliklerim benimde kırışacak diye korktum ama yinede acil bişey olursa diye koydum. Acil bi durum olmazsa çıkarıp tekrar ütüleyip koyacağım.
Eşinle sorununun olmaması güzel. Annenlerinkide umarım senide kendilerinide daha fazla üzmeden çözümlenir.böyle durumda en iyi şey sanırım beklemek. Sakinleşseler farklı düşünürler herhalde.