2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar türkmax da eşleri sikayet ediyorlar
bugun klasik bi konu galiba bu

aman okuzlerr ondan da çıakrmazlar benim eşim böyle değildi adama nazar değidi valla % 100 değişti resmen

ay canım bende dun kahvaltı hazırladım bi kaç
bişey kalmıstı gelirmisin dedim sen getir spor
olsun dedi ben bi cıldır bi aglamaya başladım
birden sok oldu kalktı geldi taşıdı falan
beni sakinlestirdi tabii ben koptum ya dedim
yapman için benim bu hale mi gelmem gerekiyor
ben de senin kadar stresdeyim bende mi aglayayım
diyor

Ne kadar sevgi ilgi o kadar karşılık...

bende ona katılıyorum canım eşimede hep derim
sen bana nasıl davranırsan o kadarını gorursun benden
sen benim aileme nasıl davranırsan bende senin kine
oyle davranırım derim bi kaç deneyim yaşayınca
aklı başına geldi arada bi oluyor pürüzler ama normal
iki farklı bi insan bi evde ben bizim evde kavga olmaz
diyen insanlara hiç inanmam

Son düzenleme:
bugun hastane cantamı hazırlamayı dusunuyorum
annemle esim stres oldu nie hazırlamıyorum die
ama ya gecelik pijama burusucak bebegin
kıyafetlerini aynı cantaya koymayı dusunuyorum
ama nasıl ayırıcam bilemedim siz nasıl yaptınız
2 tane ayrı bi canta istemiyorum da kaldım

canım ben daha hiç bir şey almadım da hazırlamadım da ama tek çanta istiyorsan bebeğin kıyafetlerini ve kendi eşyalarını ayrı şeylere sarıp öyle koy çantaya hem temiz temiz kalırlar

canım ben daha hiç bir şey almadım da hazırlamadım da ama tek çanta istiyorsan bebeğin kıyafetlerini ve kendi eşyalarını ayrı şeylere sarıp öyle koy çantaya hem temiz temiz kalırlar

ay oyle sarıp sarmalamak da zor olmaz mı benimkileri
normal koyarım olmadı bebeginkileri canta içinde
bez torbaya koyarım minik zaten onunkiler

ay oyle sarıp sarmalamak da zor olmaz mı benimkileri
normal koyarım olmadı bebeginkileri canta içinde
bez torbaya koyarım minik zaten onunkiler

bilmem ki bikaç arkadaş saracağını söyledi bende ondan dedimdi bazılarıda çanta içine poşete koyuyor hemşireye vermek kolay olsun diye

canım ben bebişe ufak bir çanta kendimede sırt çantamı hazırladım
bütün kıyafetleri tek tek poşetleyip dizdin çantalara , eşimede söyledim hangilerini olduğunu
birde gebeliğin başından beri tutuğun dosyayı unutma :) ben unutmuştum dün onuda yerleştirdim

benim dosyam hastanede kalıyor canım bende yok ki
dosya falan mantıklı canım saol verdigin bilgi için
bende bez torbaya koyarım bebişin kıyafetlerini
agzınıda buzdum mu oldu bitti ben pek bi sey almıyacagım
hast.de cogu sey var zaten sordum hast.dekiler ped
falan goturmeyecegim bebege bez bile gerek yokmus

kızlar ya benim doğumum 28 temmuz görünüyo doktorda temmuz sonu dedi ben o yüzden 3 temmuza kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem ve akşam 8:30 da çıktığım için hiçbir şey almadım daha ne kızıma ne de kendime ve evdede temizlik falan hiç bir şey yapmadım bitek beşiğin siparişini vermiştik oda adamlar sallıyomu ne bir ay olacak gelmedi daha hergün arıyorum sizce ben bu kadar şeyi yetiştirebilirmiyim kızkardeşim ve annem var ama onlarda çalışıyo ne yapcam ben ya :

senden benden betermşşsin ama anlamaları gerek de işte onlar hamile onlar biz değil

canım arkadaşım bebişini kucağına almana şunun şurası ne kaldı sen kendini ve bebeğini düşün mutlu ol bebğine sarılıp mis kokusunu hayal et bırak ya kaynanaymış görümceymiş
şöyle düşün hani cam açıkken dışarının gürültüsü insanı rahatsız ederde camı kapatınca sesler kesilir onlar konuşmaya başlayınca sen gönlündeki camı kapat sesleri kesilsin sen bebişinin cıvıltılarını duymaya devam et onlarda çatlasın

hepsini boşver inşallah doğumun çok güzel geçer bol bol sütün olur bebişinin gazı az olur senin sancın olmaz sen bunlara odaklan canım benim öptüm seni ve bebişini

hepsi aynı canım ne desek boş bizim kadar duygusal
olamıyorlar o yuzden biz uzuldugumuzle kalıyoruz
o yuzden hiç takma dicem ama bende takıyorum

yok takmıycam eskisi gibi kendimi ve bebeğimi üzüyorum...sendee takma..boşverrr ki senin doğumunada az kaldı aman haa üzme canını

mrb cnm bende 20 temmuzdan sonra bekle dedi doktor..normal doğum olacak şimdilik bende halen çalışıyorum odamız geleli 2-3 gün oldu bende daha hiçbişi yapmadım...tem 12 de izne ayrılcam o zaman eksikleri tamamlamayı düşünüyorum şeker...yannii uzun sözü kısası tek değilsin...

sağol canım ya tek olmadığıma sevindim bende bitek ben kaldım sanmıştım hazırlık yapmayan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…