2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

babamla konuşulmuyor zaten bağrıp çağırıp durdu dün annemle konuştum ben ciddi olmasam gecenin 2 sinde sizi cağırıp rahatsız etmezdim dedi offf icimm şişştiii

offff canım ya üzüldüm bak şimdi neyi paylaşamıyorlar koca koca insanlar doğuma yakın olacak iş mi :26:

ay evet az kaldı deme ya ben cok korkuyorum
ne yapacagım bilmiyorum yine normal yapamayacak
gibi geliyor bana cuma belli olacak hersey ya sezeryan
gunu alıcam yada bakacak işte catı mua.ne olacak:18:
hakkınna hayırlısı canım benmm bide doğuruyormuşsun cuma günü
bende kocişimle gezmeyi özledim
bendeeeeeeeeee:84::84::84:
babamla konuşulmuyor zaten bağrıp çağırıp durdu dün annemle konuştum ben ciddi olmasam gecenin 2 sinde sizi cağırıp rahatsız etmezdim dedi offf icimm şişştiii

off bu babalar yok mu sorunu sorsan ceviz kabuğu büyüklüğünde değildir..ama bak sen yanlış anlama kendini düşün benim annemde rahatsızx ben hamile kaldım kalalı onu düşünmekten bebek aklıma gelmezdi..ama yanlış canım o senin cnından can..ailende öyle ama bebeğini düşün..annene bi şekilde izah et baban öyle olabilir ama annenle konuş...benimde başımdan geçti çünkü...

hadi gözün aydın canım muayeneyi atlatmışsın ben de yarın gidicem beni de alttan muayene edicek bakalımm..kendini kastığın zaman acıyomuş birazz ama bende kasarım malsef sonuçta ilk defa alttan muayene olucamm:18: bana da muhtemelen gelmeye hiç niyeti yok dicek ama bakalım..ben çok geç gelmesini istemiorum yaa poff gelsin de sevelim bebişlerii...zaten normal haftamıza giriyoruz sonuçtaanst ye girerim heralde bende busefer:44: evet herkesin doğumu farklıymış nişan geldikten sonra da 2 haftayı bulan doğumlar varmış..bazlarının suyu bile gelmiomuş hemen..bana da doktor sölemişti...

canım bak sen sakin ol anneni al size getir sende kalsın tartışmaya devam etmesinler kızgınlıkla hersey söylenir ama duruldunmu aklın başına gelir bisüre kalsın sende sonra cözülür inş.

hiç aklıma gelmemişti,mantıklı

sen kaçıncı haftadasın canım aman acele etme zamanında gelsin bebişlerimiz ben daha halletmedim bile

38 bitti,erkek çocukları geç geliyo diyolar zaten ama benm yıllar var gibi,çünkü çok yukarıda

tesk canım atlattk ilk alttanı ama artık doğumda zaten bakılıyormuş ikide bir açılma ne kadar diye bide ben d,erek açıp bakıyo sanıyodum meğerse eliyle girip bakıyomuş bilseydim kasmazdım birden öyle olunca tırstım sen yapma

Son düzenleme:
Canim opuyorum seni, iyi olduguna sevindim

Tesekkur ederim tatlim Biraz kimvurduya gittim Sezaryen mi normal mi sorusuna ben cok cevap aradim dogum sonrasi. Normal dogum, dogum esnasindaki sancilar ve ardindaki 1 hafta kadarki sure dikisler acisindan zor. Sezaryen benim icin daha kolaydi. Ama sezaryen sonrasi neredeyse hic agrim sizim olmamasina ragmen karnimdaki dikisler hic rahat vermedi. Egilip kalkmak, is yapmak maksimum dikkat istedi hep. Simdi ise acilarim neredeyse kalmadigi icin hic dogum yapmamis gibi hissediyorum. Sanki piyangodan bebek cikmis gibi Ustelik dunyanin dikisi var altimda. sadece hayirlisi ile kurtulun, dogum yontemine takmayin derim ben. Haa bir de genel anestezi zor oluyor, uyanmasi ayilmasi zor ve aglayarak uyanmak can sIkIci. Linke bakicam hemen sonra

Sagol tatlim koklarim koklamam miii Darisi basina insallah!
japones canım çok geçmiş olsun gözün aydın allah bebişini sağlıkla büyütmek nasip etsin kuzucunu öp kokla bizim yerimize darısı bizim başımıza
Sagol canim benim insallah saglikla gelsin seninki de.

Sagol canim mesajin icin. Ben arada resmini koyarim artik ya da facebook'a video eklerim Benim oglanin tepkisi cok olmadi aslinda. Seviyor ilgileniyor ama sanki varligini unutuyor gibi arada asil okulu bitsin o zaman jetonu duser sanirsam

Hayirlisini dile tatlim, illa su bu diye diretme. Her ikisini de yasayan biri olarak ikisinin de artilari var diyebilirim. Yeter ki sagsalim gelsinler. Opuyorum seni cok

Insallah sirayla birbirinden guzel hikayeleri okuyacagi canim

darisi basina tatlimmm, operim yerine mis kokulumu

ne güzel bir doğum hikayesi okudum

hiç sıkılmadan nekadar güzel anlatmışsın cnm yaa

allah ayırmasın sizi

Sagol canim benim

Aminnnnn hepimiz icin olsun dualarin tatlimm

Insallah canim, insallah alacaksiniz siz de saglikla kucaginiza. Bekliyorum artik beraber buyutelim sipaciklarimizi

mrb kızlar secimde oyda verdik bebişlerle bakalım japones in yazdıklarını okudum çok duygulandım darısı başımıza
Amin tatlim saglikla insallah

aynen ya göbeğimi tuta tuta penguen gibi çıktım 3 katı.

Esracım Allah kızına mutlu,sağlıklı,hayırlı bir ömür nasip etsin.Yaşar gibi okudum,duygulandım valla.
Sagol dualarin icin canimmm

Canim Allah dayanma gucu versin cok az kalmis, sakinlestir kendini lutfen

japoness hikayen süper cnm sıpan sağlıcakla büyüsün inşş sağlıklı sıhatli olsunnn

superisi sanada çok geçmiş olsun cnm umarım meleğin biraz daha beklerr​
Sagol tatlim benim aminnnn
Odun verme kendinden tatlim, vaktim olunca basima gelenleri yazicam ilk dogumumda, akilli olun yasamayin diye. Hic biri laf soyletmez malesef, is basa dusuyor, kendi gobegimizi kendimiz kesmeliyiz. Adamlardan bu konuda anlayis beklemeyin. pek kiymetli oluyorlar evlendikten sonra analari

Ben tesekkur ederim tatlim sagolasinn

saol canım cvp için valla benim az kaldı hayırlısı artık
korku var dedigin gibi 2 dogumunda artı ve eksileri
var bakalım hakkımızda hayırlısı artık bi şekilde cıkacak
ama işte engel olamıyorsun içindeki fırtınalara
sena ya ii bak abisinide ihmal etme ama

Esracım dün eşim Sena yı gördü facete
Yiğenler hep çirkin geldi ona şimdiye kadar ilk doğduklarında
Bizimki için bile ilk 1 hafta bişeye benzemiycek diyodu
Senayı görünce pamuk gibi bu kız yaa dedi çok güzelmiş Senacık , kocaman maşallah aldı bizden

ay deme kız oyle heyecan yaparım zaten
her gece sancıyla uyanıp doguma gidiyorum
modunda kalkıyorum

yok kız biz ıslanmadık hiç arabadaydık ya
ay bende oyleyim biraz sancı girsin tırsıyorum
ii yapmısın ama olsun hareket olmustur hallet işte
islerini sen daha 34 desin 1 ay var nerdeyse
aramızda ben ne yapayayım 38 e girdim bugun

evet eliyle bakıomuş..ilk olduğu için biraz tırsıorum ama alışıcaz napalım..dediğin gibi doğumda sürekli kontrol edicekler..:94:

bende kocişimle gezmeyi eğlenmeyi çoook özledimmmm:84::84: geçmiş günleri düşünüp çok üzülüorum:85: ne güzeldi diorum o günleer kıymetini bilemedimmm şimdiden sora zateen zoor artıkk :85:

evet eliyle bakıomuş..ilk olduğu için biraz tırsıorum ama alışıcaz napalım..dediğin gibi doğumda sürekli kontrol edicekler..:94:

:18::18::18: benimde cuma bakalım
nasıl olacak oof oof cok tırsıyorum

bende kocişimle gezmeyi eğlenmeyi çoook özledimmmm:84::84: geçmiş günleri düşünüp çok üzülüorum:85: ne güzeldi diorum o günleer kıymetini bilemedimmm şimdiden sora zateen zoor artıkk :85:

canım neden cocuk neye engel ki üçünüz gezersiniz
şimdi cıkamıyormusunuz dısarı:44:

ya face deki grubun adı ne ben üye degilim
goremem mi sizleri oofff cok merak
ediyorum sena bebegi

ayyy sen zaten benim idolümsün :26: emin önüne gittiğinde 34. haftadaydın ya dedim pelin gittiğine göre bende gidebilirim cesaret oldun bana

doktora bırak canım jel sürüyo elini daldırıyo işte :ama sıkarsan acıyo kasma sen ben epilasyonu bile kendim yapıyom zar zor o yüzden utangaclıktan kastım

kızlar yaaa ben önümüzdeki hafta sivastaki doktoruma gidicem son olarak, ordan da yola cıkıcaz allah izin verirse. şimdi o zaman 35+5 falan olucam, çatı muayenesi yapar mı ki? arayıp yapar mısınız diye sorsam ayıp mı olur ki, erkek doktorum, bir de yolculuktan önce catı muayenesi pek de önerilmez falan dediler ama

ayyy sen zaten benim idolümsün :26: emin önüne gittiğinde 34. haftadaydın ya dedim pelin gittiğine göre bende gidebilirim cesaret oldun bana

gidersin canım ya ne kadar dusunursen o kadar
agrın sızın oluyor boşver olacagı varsa heryerde
olabilir annem bugun yine gitti eminonune ama
almadı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…