babamla konuşulmuyor zaten bağrıp çağırıp durdu dünannemle konuştum ben ciddi olmasam gecenin 2 sinde sizi cağırıp rahatsız etmezdim dedi offf icimm şişştiii
hakkınna hayırlısı canım benmm bide doğuruyormuşsunay evet az kaldı deme ya ben cok korkuyorum
ne yapacagım bilmiyorum yine normal yapamayacak
gibi geliyor bana cuma belli olacak hersey ya sezeryan
gunu alıcam yada bakacak işte catı mua.ne olacak:18:
bendeeeeeeeeee:84::84::84:bende kocişimle gezmeyi özledim
babamla konuşulmuyor zaten bağrıp çağırıp durdu dünannemle konuştum ben ciddi olmasam gecenin 2 sinde sizi cağırıp rahatsız etmezdim dedi offf icimm şişştiii
günaydın kızlarrr
pazartesi ve y,ne işe geldik bakalımAllahtan hava süper serin bahara bitmesin bi doğum yapana kadar serin serin kolay oluyo tabi yatmak dönmek zor ama ne yapalım bebişler için cuma günü kontrolum vardı benim alttan muayene etti doktor lekelenmem oldu diye cok az ilk kez oldum ve zormuş ya kastım biraz canım acıdı acılmaya baktı doktor yokmuş bebeğin daha gelesi yok dedi haftada bir gelcen dedi ama nts de iyi çıktı şükür ama bir arara ben derin nefes alınca yeri değişti bebeğin kesildi atış görülmedi doktora söleyince tamam dedi ozaman yoksa kalbi durmuş gibi göründü arada bundan sonra bebeğin hareketlerine dikkat et dedi nişan geldikten hemen sonra doğum olur diye bişey yokmuş nişan geldikten 2 hafta içinde beklenirmiş doğum herkesin farklıymış yani
ooo...kolay gelsin ewt..son haftalar zor geçiyormuş.. bakalım biz ne yapıcaz ama oğlan çocuğu tam vaktinde gelir doldurur günü derler...normal bence...yaa... bişi sorcam bebeişe ayrı bir kirli sepeti veya torbası aldınız mı ben düşünüyorum da..??
sen kaçıncı haftadasın canım aman acele etme zamanında gelsin bebişlerimiz ben daha halletmedim bile
hadi gözün aydın canım muayeneyi atlatmışsınben de yarın gidicem beni de alttan muayene edicek bakalımm..kendini kastığın zaman acıyomuş birazz ama bende kasarım malsef sonuçta ilk defa alttan muayene olucamm:18: bana da muhtemelen gelmeye hiç niyeti yok dicek ama bakalım..ben çok geç gelmesini istemiorum yaa poff gelsin de sevelim bebişlerii...zaten normal haftamıza giriyoruz sonuçtaa nst ye girerim heralde bende busefer:44: evet herkesin doğumu farklıymış nişan geldikten sonra da 2 haftayı bulan doğumlar varmış..bazlarının suyu bile gelmiomuş hemen..bana da doktor sölemişti...
Canim opuyorum seni, iyi olduguna sevindimCanım merak etmişsin beni sağol daha doğurmadım. Nst de sancılarım 60-90 arası çıkıyor. Kızıma diyorum az daha sabret annem içimde kal diye dinliyor galiba
Canım sen de merak etmişsin çok sağol. Sancılarım var sıklaşmıyor. Benimde yapılması gereken işlerim var sıklaşmasın diyorum. Bakalım hayırlısı.
Tekrar tebrik ediyorum seni. allah analı babalı büyütmek nasip etsin minik senayı. Doğum hikayeni okudum. İlk doğumum aklıma geldi. Gözlerimden yaşlar boşandı. Benimde eşim doğuma girmek istiyor bakalım başarabilecekmi. Minik Senayı kokluyor seni de öpüyorum canım
Tesekkur ederim tatlimCanim, bir cirpida okudum dogum hikayeni. Masallah sana!
Herkes sezaryenden sonra normal doguma cesaret edemez. Ama sen basardin.. Turkiye'de olsa buna cesaret edecek doktor da bulmak zor olurdu. Eeee...Ne diyorsun sonucta ? Sezaryen mi normal dogum mu? Her ikisini de yasamis biri olarak.. Bir de dikkat ettim de, doktor girmemis herhalde doguma.. Ebeler dogurtmus. Benim de ilk dogumum boyle olmustu. Ebelerin daha tecrubeli olduklari soyleniyor, doktorlara gore. Pratikte, daha fazla dogum yaptirttiklari icin herhalde.
Bu arada, ben de bu kez epidural normal dogum denemek istiyorum. Bu konuda bir topik actim. Zamanin olur da oradaki sorularimi cevaplandirirsan sevinirim:http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...rmal-dogum-yapanlar-bakar-misiniz-lutfen.html
Yeniden, sana cok gecmis olsun! Zaten de gecmis herhalde. Kilolari da hemen vermissin.Allah oglunu da kizini da sana bagislasin!
Sagol tatlim koklarim koklamam miiiherkese günaydıınnn !!iyi pazarlaar... :79:
japones doğum hikayeni jerkes gibi bir çırpıda okudumm..böyle pozitif bi doğum hikayesinibizimle paylaştığın için de çoook teşekkür ederim..güzel rahat bir doğum olmuş senn için..darısı hepimizin başına işala.. vakit bulup da bunlarıbizimle paylaşman büyük incelik..minnoş kuzucuğunu kokla bizim için de olur mu
superisi merak ettim seni çok..geçmiş olsun canım ama dikkat et nolur şurda sayılı zamanımız kaldı biliyosun..:26:senn için birazcık daha kritik bu süreç..streslidir tabiki ama azcık kaldı minişine kavuşmak için..evin de temizlenecek sen yat dinlen hiiç bişey yapma sakın..eşin zaten evde olucakmış,o koştursun sen yat..ev temizlennce üzerinde büyük bi yük kalkacak eminim biraz daha rahatlıcaksın...
Sagol canim benim insallah saglikla gelsin seninki de.japones canım çok geçmiş olsun gözün aydın allah bebişini sağlıkla büyütmek nasip etsin kuzucunu öp kokla bizim yerimize darısı bizim başımıza
Sagol canim mesajin icin. Ben arada resmini koyarim artik ya da facebook'a video eklerimŞimdiye kadarkendi evim için yaptım. Şimdide bir arkadaşıma hediye yapayım diyorum. Heye puzzle tarzı hoşuma gidiyor ama bakıyorum hala...
. Bira daha bakınayımda. 1000 parça alıcam zaten doğurmadan bitireyim:)
Kaplumbağa terbiyeci iyi fikir. Hediyede edeceğim için klasik olmasında fayda var
Canım ne gücenmesi. İyilik haberlerini alınca mutlu oluyoruz.1 satır bile yazabilsen ne güzel. Ama sen bizi bayağı bilgilendirdin ve de heveslendirdin.
Keşke Sena Hanımıda görme şansımız olsa şöyle canlı canlı:) Bişey sormak istiyorum oğlunun kardeşine tepkisi nasıl oldu? siz neler yaptınız?
Sen yaz biz merakla okuyoruz:) Tebrik ederim gerçekten sezeryandan sonra normal doğumu başardın. Hamileliğide hiç özleme elim kolum bağlı oturuyorum hala çok sıkıldım. 1 hafta sonra inş. bende bebişimi kucağıma alacağım. Göğüs yarasından bende çok çekmiştim. bu defa göğüslerimi hem nemlendiriyorum hem de alkol sürüyorum hemde göğüs kalkanı aldım. yinede yara olursa iyileşsin diye arada pompayla sağar öyle veririrm artık.:18:
Sana kocaman bir Maaşallah canım
Hayirlisini dile tatlim, illa su bu diye diretme. Her ikisini de yasayan biri olarak ikisinin de artilari var diyebilirim. Yeter ki sagsalim gelsinler. Opuyorum seni cokne sıkılması seker bi cırpıda okudum eminim diğer
arkadaslarda aynı sekildedir maşallah allah herkese
boyle dogumlar nasip etsin benim gunum yaklastıkca
normal doguma inancım azalıyor ama senin yazını okudukdan
sonra tekrar gaza geldim hakkımızda hayırlısı sena cıgımızada
bol sutlu guzel gunler allah uzun omur versin oglun ve kızınla
canım
Insallah sirayla birbirinden guzel hikayeleri okuyacagi canimmerhabalar kızlar
japonesin hikayesini facede okudum, inşallah hepimiz vakitlice güzel hikayelerimi yazarız buralara
ben bugün itibariyle içmekte direndiğim magnezyuma başladım, çünkü çatı sancılarım çok sıklaştı, belime vuran ve adım atmamı engelleyen bir ağrı peyda oldu son 3 gündür, hamilelikte çok şikayet etmemeye çalıştım ama artk dayanılacak gibi deil, yataktan kalkamıyorum, eğilemiyorum, doğrulamıyorum...inşallah magnezyumun faydası olur. sizler nasılsınız kızlar? umarım herşey yolundadır, herkese iyi pazarlar
darisi basina tatlimmm, operim yerine mis kokulumuoy Esra nasilda guzel anlatmissin canim bende cok merak eidyorum benim dogum hikayem nasil olacak acaba darisi basimiza insallah Senayi koccaman opuyorum
cetrefilli canim iyi yapmissin magnezyuma baslamakla bende yeni basladim cook rahatladim bosuna cekmisim o kasilmalari kramplari
bu arada kizlar gece soluma donerken kasiklarimda bi sanciyla bagrarak uyandim korktum bunun adina kasilma yada dogum sancisi deniyo olsa gerek:44:
daha benim doguma cok var dokdorumun hesaplarina gore temmuz sonu ama cizelgem ve boyle agrilar beni sasirtiyo
Sagol canim benimne güzel bir doğum hikayesi okudum
hiç sıkılmadan nekadar güzel anlatmışsın cnm yaa
allah ayırmasın sizi
Aminnnnn hepimiz icin olsun dualarin tatlimmcanim tekrar cok gecmis olsun bayagi bir meziyetli olaydan sonra kuzunu kucagina almissin rabbim omur boyu yawrularini kucagindan ayirmasin onlarsiz bir hayat dusunemiorumrabbim evlatlarini hayirli eylesin .hersey gonlunce olsun daris artik hayirlisiyla bizim basimiza bu arad bu heyacanli paylasimin icin saol canim
Insallah canim, insallah alacaksiniz siz de saglikla kucaginiza. Bekliyorum artik beraber buyutelim sipaciklarimizine sıkılması canım, günlerdir bu hikayeyi bekliyoruz biz burda..
Çok da ayrıntılı yazmışsın maşallah..
Allah'ım Sena bebeğe sağlıklı, sıhhatli ve uzun bir ömür nasip etsin inşallah..
Zamanı gelince de darısı bize..
canım dikkat et kendine..
Allah korumuş gerçeten..
Sağlıkla gelsin bebişin inşallah..
sanırım bi çoğumuz aynı durumda canım,geçmiş olsun sana da..
Son dönemlerde ağırlaşacaksınız diyolardı
demek ki bunu demek istemişler..:97:
Amin tatlim saglikla insallahmrb kızlar secimde oyda verdik bebişlerle bakalım japones in yazdıklarını okudum çok duygulandım darısı başımıza
Sagol dualarin icin canimmmaynen ya göbeğimi tuta tuta penguen gibi çıktım 3 katı.
Esracım Allah kızına mutlu,sağlıklı,hayırlı bir ömür nasip etsin.Yaşar gibi okudum,duygulandım valla.
Canim Allah dayanma gucu versin cok az kalmis, sakinlestir kendini lutfenkizlar herkese iyi geceler... suan hastanedeyim ama sizleri cok merak ettim ve yazayim dedim... sizlerde merak etmissiniz sagolun...
bundan 2 hafta önce gebelik zehirlenmesinden dolayi 1 hafta hastanede yatttim... sonrasinda degerlerim normale döndü ciktim...
evde yaptigim tansiyon ölcümlerimde yüksek almasina ragmen hastaneye geldigimde normalede dönüyordu hersey normal diyip eve yolladilar... en son cuma günü yine geldim doktora cünkü icimdeki korkularla daha kötü oluyordum bu streste tabi tansiyonumu cikariyordu.. hastaneye geldigimde tansiyonum cok yüksekti bu defa ciddiye aldilar... birde önceki günlerde günde 3 kez yaptigim ölcümlerimide yazmistim o tabloyuda görünce ciddiye aldilar elhamdülillah...
tansiyon düsürücü ilaclarla düsürmeye calistilar ama 10 dakika sonra yine yükseliyor neden oldugu konusunda hala bana bi aciklama yapmis degiller.... sadece normal hamileligin son dönemlerinde olurmus normalmis.... basagrilarim icinde orta kulak iltihabi olabilirmis emar cekilecek.... suanda gebelik zehirlenmesiyle ilgili bir tehlike yok.... gerci ne idrar aldiklari var nede kan tahlili yaptiklari var.... sadece arada siddetli olan bas agrilarim icin bi ilac veriyorlar tabiki gecmiyor.... suanda ne olacagimi bende bilmiyrum tam adam akilli bi aciklama yapmadikalri icin hastanedede olsam muaallaktayim.... sali günü 37 haftalik oluyorum... kendiliginden gelsede melegim su sacma doktorlarin elinden kurtarsa beni diyorum....... dualriniz bekliyorum
Sagol tatlim benim aminnnnjaponess hikayen süper cnm sıpan sağlıcakla büyüsün inşşsağlıklı sıhatli olsunnn
superisi sanada çok geçmiş olsun cnm umarım meleğin biraz daha beklerr
Odun verme kendinden tatlim, vaktim olunca basima gelenleri yazicam ilk dogumumda, akilli olun yasamayin diye. Hic biri laf soyletmez malesef, is basa dusuyor, kendi gobegimizi kendimiz kesmeliyiz. Adamlardan bu konuda anlayis beklemeyin. pek kiymetli oluyorlar evlendikten sonra analarigünaydın kızlar... bütün gece uyumadım sabah kadar da gözümden yaş dinmedi en son sabah da eşimle fena girdik birbirimize... neden de kaynanamla görümcem... doğuma 10 gün kala onlar yüzünden kavga ettik hem de benim eşim sağolsun anasıyla kardeşine laf etmemi hazmedemedi bana ağzına geleni söyledi... doğumdan sonra göstercekmiş günümü... tabi hala gününü göstercek bir karısı kalırsa....
Ben tesekkur ederim tatlim sagolasinnbendede tık yok valla
yerleri çooook rahat heralde
ay evet yaaa ben 37 nin içindeyim hergün ağlııyorum
doğurayım artık istiyorum
40 ı geçse çatlarım kesin
yok kıısssss nie sıkılalım olur mu öle şey
herkes 4 gözle bekliyodu valla
ne güsel çatır çatır normal doğum yaptın herkes cesaret edems bide türkiye de dr ların işine geliyo sezeryan
tabi annelerin de
ayrıntılı bi şekilde yazıp da vakit ayırdığpın için çoook teşekkürler
göğüslerinin yara olmasına çok üzüldüm canım ya
ama çoğu kişinin ouyo böyle sanırım
hep duyuyoruz çünkü
bakalım bizler napcaz zor oluyodur eminim acımasına rağmen emzirmek
kıyamıosundur da tabi memeden çekmeye sena yı
tekrardan hayırlı ugurlu olsun canım bebişin..mutlu mesut yaşayın
Canim opuyorum seni, iyi olduguna sevindim
Tesekkur ederim tatlimBiraz kimvurduya gittim Sezaryen mi normal mi sorusuna ben cok cevap aradim dogum sonrasi. Normal dogum, dogum esnasindaki sancilar ve ardindaki 1 hafta kadarki sure dikisler acisindan zor. Sezaryen benim icin daha kolaydi. Ama sezaryen sonrasi neredeyse hic agrim sizim olmamasina ragmen karnimdaki dikisler hic rahat vermedi. Egilip kalkmak, is yapmak maksimum dikkat istedi hep. Simdi ise acilarim neredeyse kalmadigi icin hic dogum yapmamis gibi hissediyorum. Sanki piyangodan bebek cikmis gibi Ustelik dunyanin dikisi var altimda. sadece hayirlisi ile kurtulun, dogum yontemine takmayin derim ben. Haa bir de genel anestezi zor oluyor, uyanmasi ayilmasi zor ve aglayarak uyanmak can sIkIci. Linke bakicam hemen sonra
Sagol tatlim koklarim koklamam miiiDarisi basina insallah!
Sagol canim benim insallah saglikla gelsin seninki de.
Sagol canim mesajin icin. Ben arada resmini koyarim artik ya da facebook'a video eklerimBenim oglanin tepkisi cok olmadi aslinda. Seviyor ilgileniyor ama sanki varligini unutuyor gibi arada asil okulu bitsin o zaman jetonu duser sanirsam
Hayirlisini dile tatlim, illa su bu diye diretme. Her ikisini de yasayan biri olarak ikisinin de artilari var diyebilirim. Yeter ki sagsalim gelsinler. Opuyorum seni cok
Insallah sirayla birbirinden guzel hikayeleri okuyacagi canim
darisi basina tatlimmm, operim yerine mis kokulumu
Sagol canim benim
Aminnnnn hepimiz icin olsun dualarin tatlimm
Insallah canim, insallah alacaksiniz siz de saglikla kucaginiza. Bekliyorum artik beraber buyutelim sipaciklarimizi
Amin tatlim saglikla insallah
Sagol dualarin icin canimmm
Canim Allah dayanma gucu versin cok az kalmis, sakinlestir kendini lutfen
Sagol tatlim benim aminnnn
Odun verme kendinden tatlim, vaktim olunca basima gelenleri yazicam ilk dogumumda, akilli olun yasamayin diye. Hic biri laf soyletmez malesef, is basa dusuyor, kendi gobegimizi kendimiz kesmeliyiz. Adamlardan bu konuda anlayis beklemeyin. pek kiymetli oluyorlar evlendikten sonra analari
Ben tesekkur ederim tatlim sagolasinn
hakkınna hayırlısı canım benmm bide doğuruyormuşsuncuma günü
bendeeeeeeeeee:84::84::84:
off bu babalar yok mu sorunu sorsan ceviz kabuğu büyüklüğünde değildir..ama bak sen yanlış anlama kendini düşün benim annemde rahatsızx ben hamile kaldım kalalı onu düşünmekten bebek aklıma gelmezdi..ama yanlış canım o senin cnından can..ailende öyle ama bebeğini düşün..annene bi şekilde izah et baban öyle olabilir ama annenle konuş...benimde başımdan geçti çünkü...
ayyy canım iyi yapmışsın ama yağmur fena olmuşbenide bugün deliler kovaladı sanki ümraniyeye gittim bebeğin kapitonelerinin kenarına biye geçsinler diye terziye bıraktım....anammmmm perişan oldum yürümekte zorlanıyorum artık çok.. bide bana sabah bi sancı geldi korktum resmen yaa 1 kere oldu ama
tesk canım atlattk ilk alttanı ama artık doğumda zaten bakılıyormuş ikide bir açılma ne kadar diye bide ben d,erek açıp bakıyo sanıyodum meğerse eliyle girip bakıyomuş bilseydim kasmazdım birden öyle olunca tırstım sen yapma
hakkınna hayırlısı canım benmm bide doğuruyormuşsuncuma günü
bendeeeeeeeeee:84::84::84:
off bu babalar yok mu sorunu sorsan ceviz kabuğu büyüklüğünde değildir..ama bak sen yanlış anlama kendini düşün benim annemde rahatsızx ben hamile kaldım kalalı onu düşünmekten bebek aklıma gelmezdi..ama yanlış canım o senin cnından can..ailende öyle ama bebeğini düşün..annene bi şekilde izah et baban öyle olabilir ama annenle konuş...benimde başımdan geçti çünkü...
evet eliyle bakıomuş..ilk olduğu için biraz tırsıorum ama alışıcaz napalım..dediğin gibi doğumda sürekli kontrol edicekler..:94:
bende kocişimle gezmeyi eğlenmeyi çoook özledimmmm:84::84: geçmiş günleri düşünüp çok üzülüorum:85: ne güzeldi diorum o günleer kıymetini bilemedimmm şimdiden sora zateen zoor artıkk :85:
Esracım dün eşim Sena yı gördü facete
Yiğenler hep çirkin geldi ona şimdiye kadar ilk doğduklarında
Bizimki için bile ilk 1 hafta bişeye benzemiycek diyodu
Senayı görünce pamuk gibi bu kız yaa dedi çok güzelmiş Senacık , kocaman maşallah aldı bizden
yok kız biz ıslanmadık hiç arabadaydık ya
ay bende oyleyim biraz sancı girsin tırsıyorum
ii yapmısın ama olsun hareket olmustur hallet işte
islerini sen daha 34 desin 1 ay var nerdeyse
aramızda ben ne yapayayım 38 e girdim bugun
:18::18::18: benimde cuma bakalım
nasıl olacak oof oof cok tırsıyorum
:18::18::18: benimde cuma bakalım
nasıl olacak oof oof cok tırsıyorum
ayyy sen zaten benim idolümsün :26: emin önüne gittiğinde 34. haftadaydın ya dedim pelin gittiğine göre bende gidebilirimcesaret oldun bana