Selam kızlar, uzun zamandır giremedim, izinliydim,
evdeki bilgisayarımda da sorun vardı.. bugün tekrar işe başladım,
iki hafta sonrada artık 3 hafta kaldığın için izne ayrılacağım.
Sizler nasılsınız?
geçmişi de pek okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Biz de iyiyiz kızlar,oğluşum da büyüyor, iki hafta ileriden gidiyor,
kuzumun kafası da 4 hafta ileriden gidiyor :) inşallıah
ilerleyen haftalarda normale döner yoksa koca kafalı bir oğlum olacak
doktorumuz bunun pek sakıncası olmadığını, tek sakıncasının doğumda olabileceğini söyledi..
bakalım zaten sezaryen düşünüyorum umarım problem olmaz. hepinizi öpüyorum
bu hafta herkes kavga gürültü başlamış demekki haftaya... doğuma yaklaştıkça sinirler geriliyor tabi de erkeklerin de biraz anlayışlı olması lazım... walla ben de dün akşam oturma odasında yattım... dün kayınvaldemler bendeydi sabahtan akiama kadar sinirlerimi bozan bir sürü sey oldu onlar gidince bende saydım saydım bir sürü hayır akşam bişey demedi ben içime oturan konular yüzünden sabaha kadar uyumadım ağladım sabah baktı ben ağlıyorum iğler koptu yaahuu ben orda ağlıyorum zaten gelip sarılıp beni teselli etceğine aynı didemin dediğin cümleleri kurdu ben de daha beter sinirlendim tabi o da ağzına geleni söyledi en son kapıyı çarpıp cıkarken de doğumdan sonra göstericem sana gününü diodu....şimdi mail atmış istemeyerek söyled,m sen de beni zıvanadan cıkarıyosun falan filan... ben de senin hayatındaki en önemli insanlar ben ve bebeğimiz anan ve kardeşin sonra gelmek zorunda aksini düşünüyorsan çeker gidersin onlarla mutlu mesut yaşarsın falan dedim... bırak bunları şimdi bebeğe konsantre ol diyo bide... allahım ya ölür müsün öldürür müsün... ben de rahat bırakın beni de olayım sen de kimsenin beni kırmasına müsade etme buna konsantre ol dedim... akşam gelince de konuşmucam zaten kız kardeşim gelcek onla otururuz balkonda kendi yemeğini de yesin çayını da yapsın benden bu kadar walla beğenmeyen için de kapı ahanda orda...
Selam kızlar, uzun zamandır giremedim, izinliydim,
evdeki bilgisayarımda da sorun vardı.. bugün tekrar işe başladım,
iki hafta sonrada artık 3 hafta kaldığın için izne ayrılacağım.
Sizler nasılsınız?
geçmişi de pek okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Biz de iyiyiz kızlar,oğluşum da büyüyor, iki hafta ileriden gidiyor,
kuzumun kafası da 4 hafta ileriden gidiyor :) inşallıah
ilerleyen haftalarda normale döner yoksa koca kafalı bir oğlum olacak
doktorumuz bunun pek sakıncası olmadığını, tek sakıncasının doğumda olabileceğini söyledi..
bakalım zaten sezaryen düşünüyorum umarım problem olmaz. hepinizi öpüyorum
selamlarzaten turklerin kafası büyuk oluyomuş canım o sonuclar dunya geneliyle kıyaslandığı içindir
bu hafta herkes kavga gürültü başlamış demekki haftaya... doğuma yaklaştıkça sinirler geriliyor tabi de erkeklerin de biraz anlayışlı olması lazım... walla ben de dün akşam oturma odasında yattım... dün kayınvaldemler bendeydi sabahtan akiama kadar sinirlerimi bozan bir sürü sey oldu onlar gidince bende saydım saydım bir sürü hayır akşam bişey demedi ben içime oturan konular yüzünden sabaha kadar uyumadım ağladım sabah baktı ben ağlıyorum iğler koptu yaahuu ben orda ağlıyorum zaten gelip sarılıp beni teselli etceğine aynı didemin dediğin cümleleri kurdu ben de daha beter sinirlendim tabi o da ağzına geleni söyledi en son kapıyı çarpıp cıkarken de doğumdan sonra göstericem sana gününü diodu....şimdi mail atmış istemeyerek söyled,m sen de beni zıvanadan cıkarıyosun falan filan... ben de senin hayatındaki en önemli insanlar ben ve bebeğimiz anan ve kardeşin sonra gelmek zorunda aksini düşünüyorsan çeker gidersin onlarla mutlu mesut yaşarsın falan dedim... bırak bunları şimdi bebeğe konsantre ol diyo bide... allahım ya ölür müsün öldürür müsün... ben de rahat bırakın beni de olayım sen de kimsenin beni kırmasına müsade etme buna konsantre ol dedim... akşam gelince de konuşmucam zaten kız kardeşim gelcek onla otururuz balkonda kendi yemeğini de yesin çayını da yapsın benden bu kadar walla beğenmeyen için de kapı ahanda orda...
Çok ikiyüzlüler doğumdan sonra gösterecekmiş maşallah sabrediyor..Hoş benim ki doğmadan gösterdi...Kaç gündür hiç aramadı..Doğursam heberi yok...Sanki o hamile nazlar kaprisler...Benim psikolojim bozuldu valla normal de hiç şiddet eğilimi olan insan değlim ama ona 2 tane sallamak hatta tekme tokat dalmak istiyorum...Çocuk doğacak beyendi sadece 6 yaşında falan giydirebilceğim bi hırka ördürmüş ocakta doğurcam ya...Hiç mi insan heves etmez ya..Buz gibi soğudum ben ya...Ama bebek var iyi ki...Bebeğe güveniyor belki de artık nasılsa yapışırım babasız buyutmyi göze alamam diye...Ama böyle giderse doğuma beni bu psikolojiyle gönderip doğuma yanlız gidersem...Asla afedemem onu
.konu uzatma değil ki canım umursamama bu durumda neden üzerlerki...,?
canım valla anlayışsızlar...bende kahvaltı hazırlamıyorum helede ütüsünü de yapmadım sabah neden yapmadın bile diyemedi..akşamda komşuma geçtimm neden gidiyosun diyemedi...naptım film alıp filme bakıyordu bzimki dün pazardı ,insan gezmeye götürüm der akşama kadar baktı bende sabah evden çıkarken kablosunu kestim ohhh ii ettimbenim barışmaya niyetim yok taki gönlümü alacak annesinin evlilik yıl dönümlerine çiçikler yapılmış pastalar...arabaya bindik bende bana zannettim arkaya koy canım anneme dedi ama dondum ney yani adalet mi bu ..?
.
Benim kabloyu kesmek aklıma gelmedi gelmedi he dur bakalım dönerse eve ben de keseyim:)Hatta banyodayken doğalgazı falan kapatayım:)
napim son çarem vallaa...yemek yok ütü yok kahvaltı yok tv yok ohh ohhh gecede benim yüzümden uyuyamadı uyumasın banane ..ama kokrtum yaa
herkeslere gunaydın kızlaaar yine bi yanımda
pc bi yanımda kahvaltı tepsim
Ne kadar sevgi ilgi o kadar karşılık...
herkeslere gunaydın kızlaaar yine bi yanımda
pc bi yanımda kahvaltı tepsim
.
Benim kabloyu kesmek aklıma gelmedi gelmedi he dur bakalım dönerse eve ben de keseyim:)Hatta banyodayken doğalgazı falan kapatayım:)
Canım moralin neden bozuk? herkesle aynı nedenden mi?günaydın kızlar moralim çok bozukişe geldim ama izin alıp gidecem birazdan
Canım bu hep böyle ve ne kadar haklı olursan ol onlarda anne ve kardeşi. seninde oğlun olacak ilerde eşi bile olsa söylenenleri hazmetmesi zor olabilir. Bu yönüyle anlayışlı ve sabırlı olmamız gerek. Haklılık ve ya haksız olmak farketmiyor. Mümkün olabildiğince annesiyle ilgili yorum yapmasan daha iyi olur huzurlu bir evlilik için.günaydın kızlar... bütün gece uyumadım sabah kadar da gözümden yaş dinmedi en son sabah da eşimle fena girdik birbirimize... neden de kaynanamla görümcem... doğuma 10 gün kala onlar yüzünden kavga ettik hem de benim eşim sağolsun anasıyla kardeşine laf etmemi hazmedemedi bana ağzına geleni söyledi... doğumdan sonra göstercekmiş günümü... tabi hala gününü göstercek bir karısı kalırsa....
valla aynen birbirimize girdik artık bn yatak ayırdım o dereceye geldikk
fena korktum zaten 2 günden beri korkutuyorlar rüyamda..bağırmışım o an geldi..yanımda yattı ama sabaha kadar gene ağladım gözlerim pörtlemiş gibi pek barışmaya niyetim yok
Kablo kesme olayına bayıldım itiraf edeyim.konu uzatma değil ki canım umursamama bu durumda neden üzerlerki...,?
canım valla anlayışsızlar...bende kahvaltı hazırlamıyorum helede ütüsünü de yapmadım sabah neden yapmadın bile diyemedi..akşamda komşuma geçtimm neden gidiyosun diyemedi...naptım film alıp filme bakıyordu bzimki dün pazardı ,insan gezmeye götürüm der akşama kadar baktı bende sabah evden çıkarken kablosunu kestim ohhh ii ettimbenim barışmaya niyetim yok taki gönlümü alacak annesinin evlilik yıl dönümlerine çiçikler yapılmış pastalar...arabaya bindik bende bana zannettim arkaya koy canım anneme dedi ama dondum ney yani adalet mi bu ..?
günaydın canım afiyet olsun
bugun iş görmezlik kağıdını veriyosun dimi?
ohh canım afiyertler olsun biz yarım saat sonra öğle yemeği yicez