2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bugün herkesin morali bozuk sanırım üzmeyin kendinizi bebişlerinizi düşünün

selamlar zaten turklerin kafası büyuk oluyomuş canım o sonuclar dunya geneliyle kıyaslandığı içindir

gunaydın guzel anneler!

Benım de eşimin ailesiyle bugune kadar bir sürü problemim oldu ayrılma noktasına kadar geldik zamanında.. bir buçuk senedir eşimin kız kardeşiyle konuşmuyorum. Hamile oldugumu bile bile onlara gittiğimizde kapılar çarpılıyo evi terkediyor sanki ben cüzzamlıymışım gibi... Eşim de konuşmuyor fakat biliyorum ki doğum arifesi buyuk bir operasyonla beni onunla barıştırma cabası olacak ve buna eşim de katkıda bulunacak.. O gunu iple cekiyorum.. Zamanında benim için soyledikleri bana yüzünü cevirdiği gunleri asla unutmam ve insanlar bana gelip de 'aman sen yapma etme büyüklük sende kalsın' dediklerinde 'benim için problem değil' diyecegim ve herkesi dumur edicem tabir-i caizse...

Cunku kızlar eğer onların size yaptıklarını kaale alıyorsanız onlara da deger veriyorsunuzdur ve sizce bu deger evinizin huzurunun bozulmasına deger mi? Ben gorumcem için uykumdan gozyasımdan eşime olan sevgimden evimin huzurundan ve en onemlisi artık oğlumun sağlığından bir gram feda etmem... Ne hali varsa gorsun ne soylerse soylesın sinirlerimi bozamaz çünkü benim için bir HİÇ... Sizin için de oyle olsun ve tam tersine eşlerinize özellikle anneleri hakkında kotu birşey soylemeyin... Hatta tam tersine annendir tabii ki haklıdır diyip eşinizin size karşı kotu soz soylemesine zemin hazırlamayın..

İnanın ki siz herkesten daha kıymetlisiniz.. Sizin kıymetli oldugunuzu bildikleri için zaten orta yerlerinden çatlıyorlar.. Zor da olsa gülüp geçin.. Kendiniz için.. Bebeğiniz için...

Hepinize iyi haftalar dilerim

yapmayın canım yaa
erkekler biraz umarsız bazı şeyleri görmüyolar , o görümce meselesinin acısınıda görümcenden çıkar herüfün ne suçu var
son haftan zaten takmamaya çalış herşeyi , kendini düşün eymenini düşün

maşallah canım oğluşuna, sağlıkla gelsin bebişin...

selamlar zaten turklerin kafası büyuk oluyomuş canım o sonuclar dunya geneliyle kıyaslandığı içindir

bunu bilmiyodum
bizim hep kafa haftasında , fl uzunluğu 1 hafta önde , karın çapı 1 hafta geride çıkıyordu
Gerçi son 2 kontrolde karın çapı ölçmedi doktorum:44:

Çok ikiyüzlüler doğumdan sonra gösterecekmiş maşallah sabrediyor..Hoş benim ki doğmadan gösterdi...Kaç gündür hiç aramadı..Doğursam heberi yok...Sanki o hamile nazlar kaprisler...Benim psikolojim bozuldu valla normal de hiç şiddet eğilimi olan insan değlim ama ona 2 tane sallamak hatta tekme tokat dalmak istiyorum...Çocuk doğacak beyendi sadece 6 yaşında falan giydirebilceğim bi hırka ördürmüş ocakta doğurcam ya...Hiç mi insan heves etmez ya..Buz gibi soğudum ben ya...Ama bebek var iyi ki...Bebeğe güveniyor belki de artık nasılsa yapışırım babasız buyutmyi göze alamam diye...Ama böyle giderse doğuma beni bu psikolojiyle gönderip doğuma yanlız gidersem...Asla afedemem onu

ya hepimizde aynı sorunlar varr...bu erkekler ahh ahh...çok alınganız ama onlarda haksız hamileyiz sonuçta ben şahsen çok alıngan oldum ama doğru konularda tabi..onlar hala ana kuzusu hele hele benimki ama alakadar etmz beni..bebeğime üzülüorum oda üzülüyor sonuçtaa

.
Benim kabloyu kesmek aklıma gelmedi gelmedi he dur bakalım dönerse eve ben de keseyim:)Hatta banyodayken doğalgazı falan kapatayım:)

herkeslere gunaydın kızlaaar yine bi yanımda
pc bi yanımda kahvaltı tepsim

.
Benim kabloyu kesmek aklıma gelmedi gelmedi he dur bakalım dönerse eve ben de keseyim:)Hatta banyodayken doğalgazı falan kapatayım:)

napim son çarem vallaa...yemek yok ütü yok kahvaltı yok tv yok ohh ohhh gecede benim yüzümden uyuyamadı uyumasın banane..ama kokrtum yaa

canım benim üsülme
doğumdan sonra eşinin sana göstereceği tek şey bence aşk olacak
sana bir kez daha aşık olacak annesi
babalar bebeklerini kucaklarına alınca anlıyorlar babalık hissini
bizim gibi değiller kiii
biz içimizde kımıl kımıl oldugundan daha önce hissediyoruz
eminim eşin de eymen i kucağına alınca sana o güsel şeyi hediye ettiğin için aşık olacak tekrardan
bu aralar doğum yaklaştıkça uyuyamadıkça vs daha da hassas oluyorus herşeye patlıyasımız geliyor doğru.
ama gelip geçici şeyler bunlar.
ahh şu kayınvalideleryok muuuu onlar karışmasalar hayat daha çekilir olur ama olmuyor malesef kaarışıyorlar.
hele oğullarını paylaşamama gibi bi huy edinmişlerse.ama hiç canını sıkma..kıskanıyodur oğullarının seninle paylaştıklarına.ohh çatlasınlar patlasınlar
pearl_pearl çok güzel bişiy paylaşmış hamilelikte gerçekten bebek çok etkileniyor annnenin stresinden.
anne nasıl bi hamilelik geçirdiyse bebek te doğunca huysuz oluyo o kadar etrafımdan gördüm ben şahit oldum yani.
onun için aldırmamaya çalışmak lazım bebek için sırf..sanırım bunada annelik deniliyor.
kolay değil tabiki ama üzülmesin diye kendimizinde üzülmemesi lazım tatlişkom
mail de atmış hem anlamış en azından ben naptım ki demiyor buda bişiy valla.
zaten gönlünü alır eşin fazla üzmez seni

herkese günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben kahvaltımı yapıp geçmişi okuyim biras kıslar

döncem size

günaydın kızlar moralim çok bozuk işe geldim ama izin alıp gidecem birazdan
Canım moralin neden bozuk? herkesle aynı nedenden mi?

Canım bu hep böyle ve ne kadar haklı olursan ol onlarda anne ve kardeşi. seninde oğlun olacak ilerde eşi bile olsa söylenenleri hazmetmesi zor olabilir. Bu yönüyle anlayışlı ve sabırlı olmamız gerek. Haklılık ve ya haksız olmak farketmiyor. Mümkün olabildiğince annesiyle ilgili yorum yapmasan daha iyi olur huzurlu bir evlilik için.

valla aynen birbirimize girdik artık bn yatak ayırdım o dereceye geldikk

fena korktum zaten 2 günden beri korkutuyorlar rüyamda..bağırmışım o an geldi..yanımda yattı ama sabaha kadar gene ağladım gözlerim pörtlemiş gibi pek barışmaya niyetim yok

Kablo kesme olayına bayıldım itiraf edeyim. Bu ara hepimiz gerginiz belli. ama karşı taraf ında gergin olması normal dimi ama. biz hamileyiz diye onlardan anlayış bekliyoruz. Onlarda aylardır sabırla bekliyorlar onun gerginliği vede annesiyle eşinin arasında denge kurmaya çabalama telaşı. bebeklerinede zarar gelmesini tabi istemezler. Yazık valla adamlarada. bende sizin gibiyim aynılarını yapıyorumda şimdi düşününce kocama acımaya başladım... Kim bilir onların psikolojisini. karınlarında bebek de yok nazlanamıyolar

benim kayınvalide durmadan bana " beni anne olunca anlayacaksın" deyip duruyor, oğlum doğunca ona bırakacakmışım, ayda 1 kez görmeye gelecekmişim, olur mu öyle şey dediğimde, "e ne farkı var, ben de oğlumu ayda 1 görüyorum" diyor.
35 yaşında adamla yeni doğmuş bebeği bir tutuyor, benim için oğlum hala çocuk diyor.
bir de doğum temmuza geldiği için, tatilini böldüğü için durmadan sitem ediyor. sağolsun 15inde dönecekmiş istanbula, ama hastaneye gelmeden önce gidip, güzellik salonunda bakımlarını yaptırması lazımmış. oraya gidince, insanlar kayınvalide görsünmüş.

Son düzenleme:
günaydın canım afiyet olsun
bugun iş görmezlik kağıdını veriyosun dimi?

gunaydın canım yarın gidicem eşimle gecicem
karsıya yarın agda işimide halledicem eeh artık
yaptırayım ne olur ne olmaz 38.haftaya girdim
yarın bide nefes dersine gidicem inş.kagıdı iş
yerime bırakıcam kagıdın kopyasına personel
işlerine sanırım gunumude hesaplayıp bana
soyleyeceklermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…