2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aman okuzlerr ondan da çıakrmazlar benim eşim böyle değildi adama nazar değidi valla % 100 değişti resmen:KK19::KK19:

ay canım bende dun kahvaltı hazırladım bi kaç
bişey kalmıstı gelirmisin dedim sen getir spor
olsun dedi ben bi cıldır bi aglamaya başladım
birden sok oldu:KK53: kalktı geldi taşıdı falan
beni sakinlestirdi tabii ben koptum ya dedim
yapman için benim bu hale mi gelmem gerekiyor
ben de senin kadar stresdeyim bende mi aglayayım
diyor:KK49:

Ne kadar sevgi ilgi o kadar karşılık...

bende ona katılıyorum canım eşimede hep derim
sen bana nasıl davranırsan o kadarını gorursun benden
sen benim aileme nasıl davranırsan bende senin kine
oyle davranırım derim bi kaç deneyim yaşayınca
aklı başına geldi arada bi oluyor pürüzler ama normal
iki farklı bi insan bi evde ben bizim evde kavga olmaz
diyen insanlara hiç inanmam:KK1:

Son düzenleme:
bugun hastane cantamı hazırlamayı dusunuyorum
annemle esim stres oldu nie hazırlamıyorum die
ama ya gecelik pijama burusucak bebegin
kıyafetlerini aynı cantaya koymayı dusunuyorum
ama nasıl ayırıcam bilemedim siz nasıl yaptınız
2 tane ayrı bi canta istemiyorum da kaldım:KK1:

canım ben daha hiç bir şey almadım da hazırlamadım da ama tek çanta istiyorsan bebeğin kıyafetlerini ve kendi eşyalarını ayrı şeylere sarıp öyle koy çantaya hem temiz temiz kalırlar :KK3:

canım ben daha hiç bir şey almadım da hazırlamadım da ama tek çanta istiyorsan bebeğin kıyafetlerini ve kendi eşyalarını ayrı şeylere sarıp öyle koy çantaya hem temiz temiz kalırlar :KK3:

ay oyle sarıp sarmalamak da zor olmaz mı benimkileri
normal koyarım olmadı bebeginkileri canta içinde
bez torbaya koyarım minik zaten onunkiler:KK1:

ay oyle sarıp sarmalamak da zor olmaz mı benimkileri
normal koyarım olmadı bebeginkileri canta içinde
bez torbaya koyarım minik zaten onunkiler:KK1:

bilmem ki bikaç arkadaş saracağını söyledi bende ondan dedimdi :KK1: bazılarıda çanta içine poşete koyuyor hemşireye vermek kolay olsun diye

canım ben bebişe ufak bir çanta kendimede sırt çantamı hazırladım
bütün kıyafetleri tek tek poşetleyip dizdin çantalara , eşimede söyledim hangilerini olduğunu
birde gebeliğin başından beri tutuğun dosyayı unutma :) ben unutmuştum dün onuda yerleştirdim :KK1:

canım ben bebişe ufak bir çanta kendimede sırt çantamı hazırladım
bütün kıyafetleri tek tek poşetleyip dizdin çantalara , eşimede söyledim hangilerini olduğunu
birde gebeliğin başından beri tutuğun dosyayı unutma :) ben unutmuştum dün onuda yerleştirdim :KK1:

benim dosyam hastanede kalıyor canım bende yok ki
dosya falan mantıklı canım saol verdigin bilgi için
bende bez torbaya koyarım bebişin kıyafetlerini
agzınıda buzdum mu oldu bitti ben pek bi sey almıyacagım
hast.de cogu sey var zaten sordum hast.dekiler ped
falan goturmeyecegim bebege bez bile gerek yokmus:KK49:

kızlar ya benim doğumum 28 temmuz görünüyo doktorda temmuz sonu dedi ben o yüzden 3 temmuza kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem ve akşam 8:30 da çıktığım için hiçbir şey almadım daha ne kızıma ne de kendime ve evdede temizlik falan hiç bir şey yapmadım bitek beşiğin siparişini vermiştik oda adamlar sallıyomu ne bir ay olacak gelmedi daha hergün arıyorum sizce ben bu kadar şeyi yetiştirebilirmiyim kızkardeşim ve annem var ama onlarda çalışıyo ne yapcam ben ya : :KK43::KK43::KK43:

ay canım bende dun kahvaltı hazırladım bi kaç
bişey kalmıstı gelirmisin dedim sen getir spor
olsun dedi ben bi cıldır bi aglamaya başladım
birden sok oldu:KK53: kalktı geldi taşıdı falan
beni sakinlestirdi tabii ben koptum ya dedim
yapman için benim bu hale mi gelmem gerekiyor
ben de senin kadar stresdeyim bende mi aglayayım
diyor:KK49:

:KK1::KK1::KK1::KK1: senden benden betermşşsin ama anlamaları gerek de işte onlar hamile onlar biz değil

aman okuzlerr ondan da çıakrmazlar benim eşim böyle değildi adama nazar değidi valla % 100 değişti resmen:KK19::KK19:[/

Benimki de 4.ayda bi kötüleşti sonra melek oldu başıma ben de melek gbi çok değişti diye diye nazar değdirdim gırtlağıma kadar yapıştı..İnsanın köpeği hamile olsa değerli olur bu beni aramıyor...Ne rahat adammış...Onu kudurtucak bişey yapayım diyorum tatile falan gitmek gibi...Birde oralarda doğururum minicik bebeke nasıl dönerim

aman okuzlerr ondan da çıakrmazlar benim eşim böyle değildi adama nazar değidi valla % 100 değişti resmen:KK19::KK19:[/

Benimki de 4.ayda bi kötüleşti sonra melek oldu başıma ben de melek gbi çok değişti diye diye nazar değdirdim gırtlağıma kadar yapıştı..İnsanın köpeği hamile olsa değerli olur bu beni aramıyor...Ne rahat adammış...Onu kudurtucak bişey yapayım diyorum tatile falan gitmek gibi...Birde oralarda doğururum minicik bebeke nasıl dönerim

canım benim öyle deme yinede kötü düşünnme..hani öyle olmasa bile eşine söylesen ben bu şekilde algılıyorum oda farkında değildir belki öyle davrandığının..

günaydın kızlar... bütün gece uyumadım sabah kadar da gözümden yaş dinmedi en son sabah da eşimle fena girdik birbirimize... neden de kaynanamla görümcem... doğuma 10 gün kala onlar yüzünden kavga ettik hem de benim eşim sağolsun anasıyla kardeşine laf etmemi hazmedemedi bana ağzına geleni söyledi... doğumdan sonra göstercekmiş günümü... tabi hala gününü göstercek bir karısı kalırsa....:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım arkadaşım bebişini kucağına almana şunun şurası ne kaldı sen kendini ve bebeğini düşün mutlu ol bebğine sarılıp mis kokusunu hayal et bırak ya kaynanaymış görümceymiş:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
şöyle düşün hani cam açıkken dışarının gürültüsü insanı rahatsız ederde camı kapatınca sesler kesilir onlar konuşmaya başlayınca sen gönlündeki camı kapat sesleri kesilsin sen bebişinin cıvıltılarını duymaya devam et onlarda çatlasın:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

hepsini boşver inşallah doğumun çok güzel geçer bol bol sütün olur bebişinin gazı az olur senin sancın olmaz sen bunlara odaklan canım benim öptüm seni ve bebişini:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

hepsi aynı canım ne desek boş bizim kadar duygusal
olamıyorlar o yuzden biz uzuldugumuzle kalıyoruz
o yuzden hiç takma dicem ama bende takıyorum:KK1:

:KK1::KK1::KK1: yok takmıycam eskisi gibi kendimi ve bebeğimi üzüyorum...sendee takma..boşverrr ki senin doğumunada az kaldı aman haa üzme canını:KK48:

kızlar ya benim doğumum 28 temmuz görünüyo doktorda temmuz sonu dedi ben o yüzden 3 temmuza kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem ve akşam 8:30 da çıktığım için hiçbir şey almadım daha ne kızıma ne de kendime ve evdede temizlik falan hiç bir şey yapmadım bitek beşiğin siparişini vermiştik oda adamlar sallıyomu ne bir ay olacak gelmedi daha hergün arıyorum sizce ben bu kadar şeyi yetiştirebilirmiyim kızkardeşim ve annem var ama onlarda çalışıyo ne yapcam ben ya : :KK43::KK43::KK43:

mrb cnm bende 20 temmuzdan sonra bekle dedi doktor..normal doğum olacak şimdilik bende halen çalışıyorum odamız geleli 2-3 gün oldu bende daha hiçbişi yapmadım...tem 12 de izne ayrılcam o zaman eksikleri tamamlamayı düşünüyorum şeker...yannii uzun sözü kısası tek değilsin...:KK1::KK1:

mrb cnm bende 20 temmuzdan sonra bekle dedi doktor..normal doğum olacak şimdilik bende halen çalışıyorum odamız geleli 2-3 gün oldu bende daha hiçbişi yapmadım...tem 12 de izne ayrılcam o zaman eksikleri tamamlamayı düşünüyorum şeker...yannii uzun sözü kısası tek değilsin...:KK1::KK1:

sağol canım ya tek olmadığıma sevindim :KK53::KK53:bende bitek ben kaldım sanmıştım hazırlık yapmayan :KK76:

Son düzenleme:
X