2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım

ben çooook yorgunum, arkadaşlarım gelmişti bugün, pek bişi yapmadım sağolsunlar herşeyi hallettiler ama yinede yorulmuşum. kızımda maşallah bi hareketli bugün ortamı görünce kaçırmıyım bende geleyim der diye korktum hatta annesi de zaten bi şımardıki sormayın

cicilerimizi ekleyeceğim ama çok yoruldum kımıldayamıyorum bile....

sizlerde ne var ne yok?

sağol canım bilgiler için
asudemi yatırmışlar mı?
ya bu yurtdışındaki doktorlar mı rahat
burdakiler mi pimpirikli
Allah yardımcısı olsun..

günaydın şekerlerr

kizlar herkese iyi geceler... suan hastanedeyim ama sizleri cok merak ettim ve yazayim dedim... sizlerde merak etmissiniz sagolun...
bundan 2 hafta önce gebelik zehirlenmesinden dolayi 1 hafta hastanede yatttim... sonrasinda degerlerim normale döndü ciktim...
evde yaptigim tansiyon ölcümlerimde yüksek almasina ragmen hastaneye geldigimde normalede dönüyordu hersey normal diyip eve yolladilar... en son cuma günü yine geldim doktora cünkü icimdeki korkularla daha kötü oluyordum bu streste tabi tansiyonumu cikariyordu.. hastaneye geldigimde tansiyonum cok yüksekti bu defa ciddiye aldilar... birde önceki günlerde günde 3 kez yaptigim ölcümlerimide yazmistim o tabloyuda görünce ciddiye aldilar elhamdülillah...
tansiyon düsürücü ilaclarla düsürmeye calistilar ama 10 dakika sonra yine yükseliyor neden oldugu konusunda hala bana bi aciklama yapmis degiller.... sadece normal hamileligin son dönemlerinde olurmus normalmis.... basagrilarim icinde orta kulak iltihabi olabilirmis emar cekilecek.... suanda gebelik zehirlenmesiyle ilgili bir tehlike yok.... gerci ne idrar aldiklari var nede kan tahlili yaptiklari var.... sadece arada siddetli olan bas agrilarim icin bi ilac veriyorlar tabiki gecmiyor.... suanda ne olacagimi bende bilmiyrum tam adam akilli bi aciklama yapmadikalri icin hastanedede olsam muaallaktayim.... sali günü 37 haftalik oluyorum... kendiliginden gelsede melegim su sacma doktorlarin elinden kurtarsa beni diyorum....... dualriniz bekliyorum

Canım çok çok geçmiş olsun. muallakta beklemek çok zor. Allah yardımcın olsun. Bu saatten sonra seninde bebişin doğarsa bir sıkıntı olmaz inş. Hayırlısı olsun...

Çok geçmiş olsun...Allah kimseyidr eline düşürmesin ama onları da başımızdan eksik etmesin..Tehlikeli dönem bitti artık normal doğum oluyor bizimkiler..

haklısın canım..doktorum da bana şimdiden bebek 4 ün üstünde olursa riskli olur normal d.çok zor olur diyor..sezeryan yaparmış eğer kilolu olursa..ilk bebek sezeryansa,2.bebeğin zaten normal doğum ihtimali yok onlara göre..o yüzden çok ii anlıyorum seni..türkiyedeki doktorlara özgü bişey..inanır mısın bebişim çok kilolu olmasın diye dua ediorum artık:26: ben de salı günü gidicem kontrole..hala kesin bişey dediği yok..çatı muayenesi yapıcakmış daa ondan sonra konuşuruz dedi..ya destek olmuyolar malesef sürekli hevesimizi kırıyolar..neyse bakalım ben fazla bişey beklemiyodum doktorumdan zaten..bu daburanın en ii doktoru sonuçta(!) hepimiz için hayırlısı bakalım..salı günü belli olucak işala :26::26::26:

Son düzenleme:
japoness hikayen süper cnm sıpan sağlıcakla büyüsün inşş sağlıklı sıhatli olsunnn

superisi sanada çok geçmiş olsun cnm umarım meleğin biraz daha beklerr​

cnm çok geçmiş olsun hastanennin zorluklarını çok iyi bilirim benim de bebişim biraz erken gelecek sanırım ama 37. hafta zaten normal doğum sayılıyormuş Hayırlısıyla kucağına al inş...

İyi haberlerini aldık çok şükür.:81:Evet sanırım gebelik tansiyonunun sebebi bilinmiyor canım.Zaten günün de gelmiş inşallah bebişin bir an önce gelir de kurtulursun stresinden.Bizi gelişmelerden haberdar et canım merakta bırakma.Allah yardımcın olsun dualarımız meleğin ve seninle...

günaydın kızlar, güzel haftalar, benim bu hafta soooonnnnnn umarım calısmaya devam eden arkadaslarıma da zaman su gibi akıp gecsin de bir an önce dogum iznine ayrılsınlar...

günaydın kızlar... bütün gece uyumadım sabah kadar da gözümden yaş dinmedi en son sabah da eşimle fena girdik birbirimize... neden de kaynanamla görümcem... doğuma 10 gün kala onlar yüzünden kavga ettik hem de benim eşim sağolsun anasıyla kardeşine laf etmemi hazmedemedi bana ağzına geleni söyledi... doğumdan sonra göstercekmiş günümü... tabi hala gününü göstercek bir karısı kalırsa....

günaydın. ayn noluyo ya şurda ne kadar kalmış streslisin zaten nie üstüne geliolar. noluo doğum öncesi

günaydınlar...tuğçecimm çok üzüldümm bizde konuşmuyoruz 2 gnden beri sabah ezanı ile ağlayarak uyuyorum şu an çok kötüyüm elbet anlayacak seni boşver erkek değiller mi en iyisi dediğin bile neler yapıyo sen lütfen bebeğine odaklan...

günaydın fıstıklar herkese güzel haftalar diliyorum
günaydın ceylincim
Herkese Günaydın
günaydın gülayımmmm, sen ne güzel cıkmısısn fotoda öyle

aaaa kendi bebeğini karısını düşünsün önce, sonra anne kardes, olacak iş mi canım su halde seni üzüyor, canım içini ferah tut, üzülmemeye calıs, tansiyonun falan yükselir allah korusun

günaydın. ayn noluyo ya şurda ne kadar kalmış streslisin zaten nie üstüne geliolar. noluo doğum öncesi
günaydın canım

günaydın sedacım, evet cok dogru söylemissin bebeginize odaklanın, hiçbirşey sizden ve bebeğinizden önemli deil su anda. sana da nazar mı değdirdik canım yaa, cuma o kadar konustuk, maşallah da dedik ama

valla aynen birbirimize girdik artık bn yatak ayırdım o dereceye geldikk

valla aynen birbirimize girdik artık bn yatak ayırdım o dereceye geldikk

aaaa yatak ayırma ama, hele ki böyle bir dönemde, kızın bagırın ama birlikte yatın canım, hadi gece birşeye ihtiyacın oldu kalkamadın gece gece, nolcak, bence biriniz bir adım geri atın bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…