- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
inşallah yaaa, böyle bunalım gitmez yani, bebegimi düşününce ya da o tekme savurunca iyiyim ama, kimseden tek kelime duymak istemiyorum, biraz da sivasın insanından kaynaklı böyle oldum ben, herseyime laf söylüyorlar, sürekli ne zaman dogurcan sorularından etek boyumun karnımın sivriliginden konusulmasından cok sıkıldımaynı motivasyon sorunu bende de var maleseff !!eşim biriyle konuşurken filan bööle patlıorum sıkıntıdann biri bişi anlatırken bunalıorumaynen sonunu getiremiyorumm..hemen yüzüm düşüoo çaktırmiim diorum ama çok sıkılıorum bunalıorum yaa.. bu sefer eşim de anlıo tabi napıcaanı şaşırıo..hormonlarımız girecek düzene işala :44:
dualarımız kabul olur inşallah canım. ilaç ne içinmiş acaba, araştırdın mı, şu akciger geliştiricilerden mi? inşallah hepimizin bebekleri de vakitlice gelsin. sen de o halde çamasırları hallettin emi canım yaa, allah yardımcın olsunselam kızlar
bi sürü alıntı yaptım ama sonra cevap yazıcam onlara
şimdi acil çıkmam lazım
aile hekimine gidip ilaç yazdırcam..
ben bugün nst'ye girdim ya
doktora gösterdim sonucu
farketmedin mi sancıların var dedi
hafif düzeyde imiş ama varmış
bi ilaç yazdı, 1 hafta sonra tekrar bakıcak nst'de
"aman erken doğurma, bu aralar erken doğum çok" diyo bi de
ya ben ister miyim hiç
dün çamaşırları topallaya topallaya yıkayıp ütüledim
bugün valizi hazırlıycam artık inşallah
daha beşik alıcaz..
evim pis onu temizletmem lazım
bana dua edin kızlar,
amma da çok dua istiyorum sizden..
ben de hepimize ediyorum Allah'ım kabul ederse..
garfield yazını görünce dua ettim aklıma da bişey takıldı herkesle paylaşayım dedim. burda bi arkadaş var. sezeryan olsan da sancının gelmesini bekle dr a bırakma tarihi dedi. anne de çocuk da tam hazırlanıyo o zamana dedi. ne yapıcaz ya
slm kızlarrrr
ne zamandır görüşemedik sizlerle özledim hepinizi
bizim dün dr randevumuz vardı kızım 2750 gr olmuşşkafası baya aşağıda dedi ..daha gün vermedi ama 25inden snra alırız dedik kavuşmamıza çok az kaldııı haftaya nstye bağlıcak bundan snra her hafta kontrol var
nedense bugünlerde hiç keyfim yok cnm hiç bişey yapmak istemiyorum hep bi moral bozukluğu varr.. havada çok bunaltıcı iyice bi tuhaf oldumm
slm kızlarrrr
ne zamandır görüşemedik sizlerle özledim hepinizi
bizim dün dr randevumuz vardı kızım 2750 gr olmuşşkafası baya aşağıda dedi ..daha gün vermedi ama 25inden snra alırız dedik kavuşmamıza çok az kaldııı haftaya nstye bağlıcak bundan snra her hafta kontrol var
nedense bugünlerde hiç keyfim yok cnm hiç bişey yapmak istemiyorum hep bi moral bozukluğu varr.. havada çok bunaltıcı iyice bi tuhaf oldumm
kızlar bişi sorcem bi de ; şu son haftalarda kan ya da idrar testi filan istiolar mı acaba bizden ?:44: ben en son 31.haftada şeker yüklemesi yaptırmıştım sonra da bişi yaptırmadım daha.. :44:
beyda salı günü ikimizin de kontrolü var. bakalım ne diyecek dr. ben dr uma sorucam beklesek nasıl olur diye. ne derse onu yapıcam kesin de. salı günü nete gel dr dan sonra mutlaka. haberini merakla bekliyorum. ben sonradan giremeyebilirim çünkü. izne ayrılıyorum evde de net yok. ara ara cepten bağlanırım.
kan testi istedi dr benden cnm yaptırıcam bu hafta inşkızlar bişi sorcem bi de ; şu son haftalarda kan ya da idrar testi filan istiolar mı acaba bizden ?:44: ben en son 31.haftada şeker yüklemesi yaptırmıştım sonra da bişi yaptırmadım daha.. :44:
evet cnm baya az kaldı düşündükçe heyecan sarıyoogözün aydın canımmm !!
minnoşuna kawuşmana az kalmışş...herkesin günleri belli oluyo artık ya ne güzelll
moral bozukluğu bende de var acaip depresifim bu sıra..sanrım son zamanlara yaklaştıkça gerilioruzz..sıcaklar zaten acaip bunaltıo ya bişey de yapamıyoruz malseff
bilgim yok cnm ama bi sor bakalım bende merak ettimmtekrar selam kızlar,
aile hekiminden geliyorum şimdi, ilacı yazdırmaya gitmiştim..
Bu sabah nst'de sancım çıktı demiştim ya..
Hafifmiş ama doktor NİDİLAT diye bi ilaç yazdı.
Ben ilacın kasılma önleyici yada akciğer geliştirici olduğunu düşünürken,
Aile hekimim de, eczacıda "bu tansiyon düşürücü ilaç" diyo.
ölçtüler tansiyonumu tok iken 10/6. zaten tansiyon problemim oladı hiç.
Kadın doğumcuma tekrar sorucam bi ulaşsam..erken doğum riskine karşı da kullanıldığı oluyomuş bu ilacın ama kafamı karıştırdılar..fikri veya bilgisi olan var mı?
hoşgeldin canım maşallah bebişineherkes gün alıyor haziranın içine benim daha temmuz 4 ünde konuşulacak doğumum en geç ben olcem heralde
bende en son şeker yüklemesinden sonra ağrım vardı idrar testi aldılar kanla birlikte geçen hafta sonrasına bişicik diyen olmadı :44:
ben de aynen doktorun ne diceğini bekliyorum bakalım belli olucak..:44:mutlaka haber veririm merak etme..salı akşamı gelirim randewüm akşam 5 de çünkü..yazarım gelir gelmez..bende çok merak ediorum ya...sen de mutlaka haber ver gelincesenn randewün sabah mı ?
hoşgeldin canım maşallah bebişineherkes gün alıyor haziranın içine benim daha temmuz 4 ünde konuşulacak doğumum en geç ben olcem heralde
bende en son şeker yüklemesinden sonra ağrım vardı idrar testi aldılar kanla birlikte geçen hafta sonrasına bişicik diyen olmadı :44:
evet saat 12 de senin yazdıklarını göremeyecem ben. neyse hayırlısı olsun hepimiz için
senn erkenmiş..nese özelde msj atarım sana ben,ne zaman girersen o zaman okursun artıkeve net bağlatsan ya keşke:44:
tekrar selam kızlar,
aile hekiminden geliyorum şimdi, ilacı yazdırmaya gitmiştim..
Bu sabah nst'de sancım çıktı demiştim ya..
Hafifmiş ama doktor NİDİLAT diye bi ilaç yazdı.
Ben ilacın kasılma önleyici yada akciğer geliştirici olduğunu düşünürken,
Aile hekimim de, eczacıda "bu tansiyon düşürücü ilaç" diyo.
ölçtüler tansiyonumu tok iken 10/6. zaten tansiyon problemim oladı hiç.
Kadın doğumcuma tekrar sorucam bi ulaşsam..erken doğum riskine karşı da kullanıldığı oluyomuş bu ilacın ama kafamı karıştırdılar..fikri veya bilgisi olan var mı?
kızlar bişi sorcem bi de ; şu son haftalarda kan ya da idrar testi filan istiolar mı acaba bizden ?:44: ben en son 31.haftada şeker yüklemesi yaptırmıştım sonra da bişi yaptırmadım daha.. :44:
ben çıkıyorum kızlar size iyi hafta sonları. bebişlere iyi bakın. görüşmek üzere
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın ben burdayım çalışıom haftasonu die yalnıs bırakman beniöpüldünüz