günaydın kıslar
hayırlı cumalar
sabah bişe sormak için bakkalımıza uğradım ordakı abla
ayy mıden inmiş senın doğum yakın dedi
dedım teemuz 15 e daha var temmuz başı bile olsa daha erken
yok yok sn doğurursun göbeğin düşmüş
sabah sabah sinirimi bozdu
canım face de dediğim gibi tekmeleri bugün ilk kez göbeğin üstünde hissettim sabah eşime de dedim bu döndü heralde diye... ama hala göbek deliğime çalışıyor o ayrızaten dr hep yat dedi hiç bişey yapma dedi...
nst de çekildi onda da sorun yok şükür... kalp atışı normal sancı yok... bir daha kontrol de yok direk doğuma gidicem artık... ayyy eve geldiğimden beri ağlıyorum kızlar yaaahala inanamıyorum 9 ay ne çabuk geçti ama şimdi 12 gün geçmicek onu da biliyorum...
kızlar şimdi dr dan geldik veeeeeeeeee 22 HAZİRAN 2011 ALLAH IN İZNİ İLE ANNE OLUYORUM... sabah saat 9 da yatışım yapılacak... doğumumuz epidural sezeryan ile olacak... oğlum hala minik ancak 2500 gr olmuş doğumu da 2800 civarı olur dedi dr.. gelişimi iyi dedi sadece minyon olacak ama sen sütünle onu büyütürsün annesi dedi... aslında oğlum dönmüş ama dr um da daha önceki ameliyatım ve düşüklerim sebebiyle sezeryanın daha doğru olacağını söyledi... sürekli yat dinlen son günlerde dışarı falan da çıkma dedi... nasıl bir heyecan anlatamam inşallah sadece 12 gün sonra yavruma kavulucam..
canım face de dediğim gibi tekmeleri bugün ilk kez göbeğin üstünde hissettim sabah eşime de dedim bu döndü heralde diye... ama hala göbek deliğime çalışıyor o ayrızaten dr hep yat dedi hiç bişey yapma dedi...
nst de çekildi onda da sorun yok şükür... kalp atışı normal sancı yok... bir daha kontrol de yok direk doğuma gidicem artık... ayyy eve geldiğimden beri ağlıyorum kızlar yaaahala inanamıyorum 9 ay ne çabuk geçti ama şimdi 12 gün geçmicek onu da biliyorum...
kizlar benim tansiyonum cokk yüksek.... 167/105...
pazar günü yine yüksekldi böyle hastaneye gittim orada normal cikti.. doktorda senin alet bozuktur belki dedi... dünden beride hafif yüksekti 150/95 felan... acayip bi basagrimda var... ama doktorum malesef 160/100 ü gecmedikce tehlikeli degil dedi...o yüzden bende dün bas agrisini cektim az önce ölctüm yine yüksek. gitim komsudan tansiyon aleti aldim onunkiylede ölctüm benimkiyle hemen hemen ayni... sadece bir iki sayi farkediyor... mesela benimki 167/105 ölcüyor onunki 163/102
ayaklarimda sis dünden beri... zaten preeklempsi yüzünden 1 hafta yatmistim hastanede... ama yinede doktorlar yok bas agrin migrendir, havalardandir yok tansiyon aletin bozuktur diyip duruyor... bence siz türkiyede olmanin keyfini cikarin kizlar burada saglik imkanlari cokk aha kötü doktorlarin birseyden anladigi yok... tansiyon ölcmek icin ne saglik ocagi nede eczane var... benim gidebilecegim tek hastane dogum icin kayit yaptirdigim hastane. ve oda malesef evime 1 saat uzaklikta ben gidene kadar hersey normale dönüyor....
düsünün yaa normalde son haftalarda herhafta kontrol olur benim 12 temmuza kadar randevum bile yok... hemde gebelik zehirlenmesi gecirmeme ragmen randevm yok sadece kendimi kötü hissedersen gel diyorlar... adam akilli ilgilenen yok acaba benmi cok evham yapiyorum suanda bile bunlari yazarken gözlerim karariyor... esim 1 saat sonra isten gelicek hastaneye gidicez
bence sizler cokkk sanslisiniz türkiyede isteedgin yere git... kontolünü yap.. bizim burada kadin doktorunu bile degisemiyorsun... hele hamileyken hicc degisme sansin yok dogumu yapana kadar orna gitmek zorundasin.... dogum yapacagin hastaneyide degisme sansin yok mecburenn bu ilgisiz doktorlarla devam edicem... dua edin kizlarr herkese hayirli cumalar
aneem tugcal doğurcak mııAllah yardımcın olsun tugcal. sağlıkla gelicek miniğimiz inşallah
dün dişçiye gittim. kanal tdavisine başladı. iki defa daha gitcem. dişçiye de doktora da sordum. özel ilaçlarla sakıncası yokmuş. dayanacak acı değildi yoksa dayancaktım. bugün bile hala acıo ama dünkü gibi değil. bi de dün yoruldum sanırım kasıklarım çok ağrıdı. bi de doktor yürüyüş yap dio ama ben yapamıom ya. karnımın altları kasıklarım acıo. sizde var mı böle bişi:26:
kızlar bende ağustos annesiyim tugsal seni okuyunca heyecan yaptım bizimde yaklaşıyo artık sizlerden sonra sıra bizdeallah kurtarsın sağsalim doğur inş.
canım dün beni bi komşum asansörde yakaladı 4. kata çıkana kadar moralimin içine limon sıktı resmen o anlatırken allahım dedim şimdi şu kadını tutacam gırtlağına bi yapışacam sonra mutluluktan havalara uçacam sanki sordum ben ona nasıl doğurayım diye .... yok ya bazıları herşeye karışıp sen sormadan saçma sapan yorumlar yapmayı kendine vazife edinmiş uyuz oluyorum böyle tiplere boşver duymamazlıktan gelmek yada onlar konuşurken onlarla ilgili komik hayaller kurmak daha mantıklı
canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun tarihiniz asıl sormak istediğim nasıl başardın kelebeğini döndürmeyi benim sıpam dönmüüüüüüüüüüüyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooo
ayyy çok güzelll
çok duygulandım ben senin yerine heyecan yaptım şimcik
allah bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
12 gün geçmez şimdi sanaa sahiden artık bol boll oyalanıcak bi iş edin kendinee :)
Mrb kızlar ya sizdede varmı böyle düşünmem normalmi bilmiyorum ama zaman kısaldıkça bebek normal sağlıklı doğacakmı korkusu bende acaip artmaya başladı. Beynimin içini yiyor nasıl atacağım bu korkuyu bilmiyorum iyi deilim
sağol tuyacım allah hepimizin yardımcısı olsun insallah... geçmiş olsun canım benim eşim de salı günü kanal tedavisine başlıcak aslında doğum öncesi istemedi ama adam dayanamıyo artık yazık...sanırım iki kez gidicekmiş eşim de....
canım eğer kasıkların ağrıyorsa yürüyüş yapma bence....
sağol canım biz haziranda doğurmaya başladık hayırlısıyla siz de temmuzda başlarsınız artık... Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin insallah.....
sevilim bişey yapmadım valla daha geçen gün sağlık ocağındaki ebe yan yatıyo bu dedi bugün dönmüş meğersem sıpacan keşke benimki dönmeyip de seninki dönseymiş sen normal istiyosun çünkü... hakkında hayırlısı olsun tatlım sağlıklı olsun bebeği de önemli olan o....
amin cümlemize canım....
pazar günü yine yüksekldi böyle hastaneye gittim orada normal cikti.. doktorda senin alet bozuktur belki dedi... dünden beride hafif yüksekti 150/95 felan... acayip bi basagrimda var... ama doktorum malesef 160/100 ü gecmedikce tehlikeli degil dedi...o yüzden bende dün bas agrisini cektim az önce ölctüm yine yüksek. gitim komsudan tansiyon aleti aldim onunkiylede ölctüm benimkiyle hemen hemen ayni... sadece bir iki sayi farkediyor... mesela benimki 167/105 ölcüyor onunki 163/102
ayaklarimda sis dünden beri... zaten preeklempsi yüzünden 1 hafta yatmistim hastanede... ama yinede doktorlar yok bas agrin migrendir, havalardandir yok tansiyon aletin bozuktur diyip duruyor... bence siz türkiyede olmanin keyfini cikarin kizlar burada saglik imkanlari cokk aha kötü doktorlarin birseyden anladigi yok... tansiyon ölcmek icin ne saglik ocagi nede eczane var... benim gidebilecegim tek hastane dogum icin kayit yaptirdigim hastane. ve oda malesef evime 1 saat uzaklikta ben gidene kadar hersey normale dönüyor....
düsünün yaa normalde son haftalarda herhafta kontrol olur benim 12 temmuza kadar randevum bile yok... hemde gebelik zehirlenmesi gecirmeme ragmen randevm yok sadece kendimi kötü hissedersen gel diyorlar... adam akilli ilgilenen yok acaba benmi cok evham yapiyorum suanda bile bunlari yazarken gözlerim karariyor... esim 1 saat sonra isten gelicek hastaneye gidicez
bence sizler cokkk sanslisiniz türkiyede isteedgin yere git... kontolünü yap.. bizim burada kadin doktorunu bile degisemiyorsun... hele hamileyken hicc degisme sansin yok dogumu yapana kadar orna gitmek zorundasin.... dogum yapacagin hastaneyide degisme sansin yok mecburenn bu ilgisiz doktorlarla devam edicem... dua edin kizlarr herkese hayirli cumalar
geçen rüyamda bende bilmediğim birinin down sendromlu çocuğu olmuş sonra dua ediyorum Allahım sen yawrumu koru ona sağlık sıhat ver die psikolojim çok kötü
Mrb kızlar ya sizdede varmı böyle düşünmem normalmi bilmiyorum ama zaman kısaldıkça bebek normal sağlıklı doğacakmı korkusu bende acaip artmaya başladı. Beynimin içini yiyor nasıl atacağım bu korkuyu bilmiyorum iyi deilim
yaa bende acayip bir motivasyon problemi var, canım hiç bir iş yapmak istemiyor ve kimsenin başladığı bir lafı sonuna kadar dinleyemiyorum, bi canım sıkılıyo böyle kimse tek kelime etmesin istiyorum, dekanın bana verdiği bir sürü yazı var, onları worde aktarmam lazım. ama çok şeytanca düşünüyorum sanırım, ben gittiğimde yerime bakacak kızı pek sevmiyorum ve ona kalsın işler diye yapmıyorumne fesat hatun oldum ben yaaaa
mrb arkadaslar,hayırlı cumalar...bir sorum olcak bilgisi olan varsa sevinirim,dogum ücreti ne kadar ve ne zaman alınıyo tam olarak???
bizim burda işçilerden çıkanlar var kimi 1.800 almış kimi 2.300 almış onu ücretine göremi veriyolar nasıl oluyor bilmiom ama raporun bittikten sonra 5 gün içinde e sigortadan işveren gönderiyor 1 haftada falanda paran pttye düşüyor ordan çekion
selam kızlar
bi sürü alıntı yaptım ama sonra cevap yazıcam onlara
şimdi acil çıkmam lazım
aile hekimine gidip ilaç yazdırcam..
ben bugün nst'ye girdim ya
doktora gösterdim sonucu
farketmedin mi sancıların var dedi
hafif düzeyde imiş ama varmış
bi ilaç yazdı, 1 hafta sonra tekrar bakıcak nst'de
"aman erken doğurma, bu aralar erken doğum çok" diyo bi de
ya ben ister miyim hiç
dün çamaşırları topallaya topallaya yıkayıp ütüledim
bugün valizi hazırlıycam artık inşallah
daha beşik alıcaz..
evim pis onu temizletmem lazım
bana dua edin kızlar,
amma da çok dua istiyorum sizden..
ben de hepimize ediyorum Allah'ım kabul ederse..