- 22 Şubat 2011
- 755
- 1
- 39
günaydın kıslar
hayırlı cumalar
sabah bişe sormak için bakkalımıza uğradım ordakı abla
ayy mıden inmiş senın doğum yakın dedi
dedım teemuz 15 e daha var temmuz başı bile olsa daha erken
yok yok sn doğurursun göbeğin düşmüş
sabah sabah sinirimi bozdu
canım dün beni bi komşum asansörde yakaladı 4. kata çıkana kadar moralimin içine limon sıktı resmen o anlatırken allahım dedim şimdi şu kadını tutacam gırtlağına bi yapışacam sonra mutluluktan havalara uçacam sanki sordum ben ona nasıl doğurayım diye .... yok ya bazıları herşeye karışıp sen sormadan saçma sapan yorumlar yapmayı kendine vazife edinmiş uyuz oluyorum böyle tiplere boşver duymamazlıktan gelmek yada onlar konuşurken onlarla ilgili komik hayaller kurmak daha mantıklı
canım face de dediğim gibi tekmeleri bugün ilk kez göbeğin üstünde hissettim sabah eşime de dedim bu döndü heralde diye... ama hala göbek deliğime çalışıyor o ayrı zaten dr hep yat dedi hiç bişey yapma dedi...
nst de çekildi onda da sorun yok şükür... kalp atışı normal sancı yok... bir daha kontrol de yok direk doğuma gidicem artık... ayyy eve geldiğimden beri ağlıyorum kızlar yaaa hala inanamıyorum 9 ay ne çabuk geçti ama şimdi 12 gün geçmicek onu da biliyorum...
canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun tarihiniz asıl sormak istediğim nasıl başardın kelebeğini döndürmeyi benim sıpam dönmüüüüüüüüüüüyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooo