2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya bana yarım saatlik yol bile çok zor gelio artık arabayla...yanihem sıcak hem yollar acaip bunaltıyo beni..eğlenceli olabilir ama rahatsız olursın canım sonra işkenceye döner yolculuk..o yüzden ben olsam gitmezdim..

aaaaayyy cok sevindim süpeeer
allah sağlıklı bi sekilde kucagına almayı
nasip etsin kurban olsunlar ona cok guzel
bi şey yaaaa

evet zaman geçmez bencede...:97:sen yapmak istediklerini sırala yap evde..kitap okumak iyi fikir bence de..bebiş doğduktan sonra vakit bulamazsın hem..

kizlar benim tansiyonum cokk yüksek.... 167/105...
pazar günü yine yüksekldi böyle hastaneye gittim orada normal cikti.. doktorda senin alet bozuktur belki dedi... dünden beride hafif yüksekti 150/95 felan... acayip bi basagrimda var... ama doktorum malesef 160/100 ü gecmedikce tehlikeli degil dedi...o yüzden bende dün bas agrisini cektim az önce ölctüm yine yüksek. gitim komsudan tansiyon aleti aldim onunkiylede ölctüm benimkiyle hemen hemen ayni... sadece bir iki sayi farkediyor... mesela benimki 167/105 ölcüyor onunki 163/102
ayaklarimda sis dünden beri... zaten preeklempsi yüzünden 1 hafta yatmistim hastanede... ama yinede doktorlar yok bas agrin migrendir, havalardandir yok tansiyon aletin bozuktur diyip duruyor... bence siz türkiyede olmanin keyfini cikarin kizlar burada saglik imkanlari cokk aha kötü doktorlarin birseyden anladigi yok... tansiyon ölcmek icin ne saglik ocagi nede eczane var... benim gidebilecegim tek hastane dogum icin kayit yaptirdigim hastane. ve oda malesef evime 1 saat uzaklikta ben gidene kadar hersey normale dönüyor....
düsünün yaa normalde son haftalarda herhafta kontrol olur benim 12 temmuza kadar randevum bile yok... hemde gebelik zehirlenmesi gecirmeme ragmen randevm yok sadece kendimi kötü hissedersen gel diyorlar... adam akilli ilgilenen yok acaba benmi cok evham yapiyorum suanda bile bunlari yazarken gözlerim karariyor... esim 1 saat sonra isten gelicek hastaneye gidicez

bence sizler cokkk sanslisiniz türkiyede isteedgin yere git... kontolünü yap.. bizim burada kadin doktorunu bile degisemiyorsun... hele hamileyken hicc degisme sansin yok dogumu yapana kadar orna gitmek zorundasin.... dogum yapacagin hastaneyide degisme sansin yok mecburenn bu ilgisiz doktorlarla devam edicem... dua edin kizlarr herkese hayirli cumalar

selam kızlar, nasılsınız

ayy bugün hava bayağı serinledi ama acayip basınç var demekki çünkü başım çok ağrıdı

gunaydın canım akıntıların ne durumda

Sabah baktım kuruydu...İnsallah senin bebiş biraz daha bekler gerçi 36.haftayı doldurmuşsun...Korkma doğsa bile artık normal kabul ediliyor bu haftadan sonra yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik...Bi de kucağımıza alsak ben de sabırsılanıyorum artık kucağıma almak için....

canım üsme kendini nolur belki de biz değil de sen sanslısındır haaa sonuçta hamileliğin ve doğumun normal bir süreçte devam ediyor... dr un ciddi bir risk oluturcak durumda zaten seni eve göndermezdi... rahat ol kendini üzme ki bebeğin de üzülmesin canım... İnşallah asıl sen hepimizden kolay bir doğum yapıverirsin tatlım,.... sana da hayırlı cumalar...

evet banada gün verir gibime geliyo oleyyy

canım cok gecmis olsun
sağlıgın yerinde olsun karamsar
olma canım

Maşallah Eymen'imize
Çok az kalmış yaa :18: Heyecan yaptım bende seninle iyi mi?
22 Haziranda işteyim Hastanenin doğumdan sonra e-bebek olayı varmı canım?

aneem tugcal doğurcak mııAllah yardımcın olsun tugcal. sağlıkla gelicek miniğimiz inşallah

okunduk geldik biz...
kadını yakalamak ne mümkün öğleden sonra yine gezmesi var...
duaya başlar başlamaz sancı girdi göğsüme...ne güzel sizde böyle sorunlar yok..

dün dişçiye gittim. kanal tdavisine başladı. iki defa daha gitcem. dişçiye de doktora da sordum. özel ilaçlarla sakıncası yokmuş. dayanacak acı değildi yoksa dayancaktım. bugün bile hala acıo ama dünkü gibi değil. bi de dün yoruldum sanırım kasıklarım çok ağrıdı. bi de doktor yürüyüş yap dio ama ben yapamıom ya. karnımın altları kasıklarım acıo. sizde var mı böle bişi:26:

kızlar sela okunuyor ben biraz kuran okiim dua ediim hepimiz için cuma saatinden sonra girerim yine... şimdilik öpüldünüz çok çok kocaman...

canım cok gecmis olsun
sağlıgın yerinde olsun karamsar
olma canım

kızlar sela okunuyor ben biraz kuran okiim dua ediim hepimiz için cuma saatinden sonra girerim yine... şimdilik öpüldünüz çok çok kocaman...

sagolun kizlar... ama belirsizlik icinde olmak gercekten cok sinir bozucu... bence bu hamilelik beni iyice karamsar yapti ...... birazdan hastaneye gidicem basim felaket agriyor...
dualrin icinde sagol bebisim Rabbim kabul etsin... öptm

kızlar bende ağustos annesiyim tugsal seni okuyunca heyecan yaptım bizimde yaklaşıyo artık sizlerden sonra sıra bizde allah kurtarsın sağsalim doğur inş.

geçmiş olsun canım bende yaptırmıştım 6. ayımın içinde kanal tedavisiyle dolgu ağrırsa parol kullanabilirsin demişti diş ağrısı hiç bişeye benzemiyo gerçekten

geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemedim bende ama karamsar olmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…