2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese İyi akşamlar , iyi haftasonları
Bugun çok işim vardı hiç bişey okuyamadım
Umarım herkesin göbüşleri moralleri yerindedir...

bilgim yok cnm ama bi sor bakalım bende merak ettimm

dualarımız seninle canım ne oluyosa bu bebişlere hepsinde bi acelecilik var inşallah biraz daha bekler kuzun
arkadaşlar sağolun,

vvuslat'cım özellikle birilerinin kullanmış olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor..sağol bilgiler için..

doktoruma da sordum, evet kullanmam gerekiyomuş kesinlikle..

bi de akıntım var demiştim yine vajinal fitil verdi..
orda enfeksiyon olursa doğumda çok yırtığın olur filan gibi bişey söyledi
enfeksiyon olmamalıymış kesinlikle
ama o ilacı kullansam da tam geçmiyo akıntım dedim
olsun faydası olur dedi..

off ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben böyle yaa..
Allah'ım bebeğimi korusun. Hepimizin bebeklerini korusun..

bendede var canım adet sancısı özellikle sabahları ablam yeni doğum yaptı normal artık olacak sancıların diyo
pazartesi dr a gidicem ona da bi sorayım

aynı adet sancıları bende de var ozellikle
sizede oluyor mu cok afedersiniz ama
buyuk tuvalete cıkmadan bi ter basıyor
bi karın agrısı giriyor cıktıkdan sonra
rahatlıyorum

aynı adet sancıları bende de var ozellikle
sizede oluyor mu cok afedersiniz ama
buyuk tuvalete cıkmadan bi ter basıyor
bi karın agrısı giriyor cıktıkdan sonra
rahatlıyorum

aynen yaa şaşırdım hatta okuyunca bi fenalık basıo halsizlik çöküo böyle değişik bişey ,,,çıkınca rahatlıorum hhihhi

sana da iyi akşamlar canım
adet sancıları gibi sancılarım var benim..
ayy korkuyorum..:26:

Korkma canım Allahın izniyle bi şey olmaz bebeklerimize ben günde 10 tane ilaç kullanıyorum maalesef nerdeyse 3 aydır.Bebeklerimizin organları çoktan oluştu hele sen hiç korkma.Sancılar olacak canım bazılarında çok bazılarında az oluyor nedense.Benim bazen çok şiddetleniyor sancılar bende korkuyorum o zaman ama alıştım artık.Bazen sancıdan nefesim kesiliyor ama düzensiz olduğu için sorun olmuyor.Rabbim miadında sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize...

aynen yaa şaşırdım hatta okuyunca bi fenalık basıo halsizlik çöküo böyle değişik bişey ,,,çıkınca rahatlıorum hhihhi

aman ii bi bende yokmus bu abuk sabuk
hareketler bide sancı sanıyorum yuruyemiyorum
bi giriyorum lavaboya meger başka seymis
gaz fena bazen gazla sancıyı karıstırıyorum
korkarım gaz şikayeti ile doguma gidicem bu
saflıkla

sağlık ocakları çağırıyorlar.ben de bacağım yanıyo diye bi gittim

guatr çıktı

b12 eksikliği çıktı bide...

şimdi ilaç kullanıyorum..

bence baktırmanda fayda var şeker

bakalım salı günü gidicem doktora,o zaman sorarım artk..ya geçen gün tetanoz aşısı için gitniştim de sağlık ocağına o zaman dedi..:44:

Kızlar benim ilk hamileliğim de kusura bakmayın anlayamıyorum, sancı tam olarak nasıl bişey? Karın ağrısı mı? Bebeğin kendini karın duvarına dayayarak çıkmak istemesi gibi bi gerginlik mi? ( Bu kasılma sanırım ama adını bilmiyorum ben ne yaşıyorsam :26:

Ben 33+2'deyim ve tuvalet öncesi kısa süreli ağrı hariç, hiç sancı çekmedim sanıyorum ben, peki bu normal mi? :84:

canım nidilat yazmış dr un korkma o ilaCI ben de kullandım kasılmaları önlğyor ve bebek erken doğmasın die verşyor dr lar... günül rahatlıı ile kullan tatlım.... geçmiş olsun tekrar...

canım dr un ne diyosa ona göre hareket et.. sonuçta bebek için en iyisini dr un bilir....

maşallah canım size artık sayılı günler hepimizde bir heyecan ve moral bozukluğu olması normal yepyeni bir hayata hazırlanıyoruz....

kızlar bişi sorcem bi de ; şu son haftalarda kan ya da idrar testi filan istiolar mı acaba bizden ?:44: ben en son 31.haftada şeker yüklemesi yaptırmıştım sonra da bişi yaptırmadım daha.. :44:

canım benden 35. haftada almışlardı dr um istemişti....

Est canım biz de bilmiyorduk yaşayınca anlıyor insan.Kasılma ya da sancı deniyor ona .Sancı derken sen sancı duymayabiliyorsun.Ben ilk kasılmam olduğunu bir akşam bebeğimin hareketlerini görmeye çalışırken farketmiştim.24. haftamda filandım.Her gece sırt üstü uzanıp bebeğimin hareketlerini görmek hoşuma gidiyordu.O gece de uzandım normalde karın yumuşak olur bebek de hareket edince hemen hissedersin.Bunda karın taş gibi sertleşiyor dokununca anlıyorsun senin dediğin gibi bebek sanki başını ya da poposunu oraya dayamış gibi oluyor ,o zamanlar sancı hissetmiyordum hiç yani sertleşme vardı ama sancı yoktu.sertlik 5-10 sn duruyor sonra yumuşuyordu.Korktum o gece doktora gittik nstde sancı çıktı.Ama şimdi doğum yaklaştıkça sancılar da şiddetini arttırıyor.Eskiden elimle dokunmadan anlayamıyordum sancım olduğunu şimdi ise günde 2-3 defa nefesimi kesecek şekilde kasılmam(sancım)oluyor.Senin de her hamile gibi kasılman oluyordur mutlaka ama dikkat etmediğin için anlamıyorsundur canım.33'ten sonra daha da artıyormuş korkma olursa da.

herkeze iyi geceler kizlar suanda kimse yok ama okuyan olursa cevaplarinizi bekliorum lutfen
superisinden haberi olanlar varmicok merak ediorum kac gundur girmio en son sancisi vardi sanirim cevaplayan olursa cok sevinriim
bu arada asudem arkadasimiz hastaneye gittiginde tansiyonu yuksekmi ve hastaneye yatirmislar merak edenler icin yazayim dedim
sezeryan gunu belli olanlar icinde allah yardimcilari olsun rabbim sag saglim kucaklarina almayi nasip eylesin insllh

pelcel,tugcal cim ikinizinde odalariniz cok sekermis cok beyendim gule gule kulansin bebislerniz insllh ...

kontrollere gidenler de olmus onlarinda bebislerine masallah saglikla dogarlar insllh...

neyse canlar aeo kib...

Son düzenleme:
amin canım çok sağol
gerçekten moral verdin bana..
Allah'a şükür ciddi bişeyim de yok ama
doğum korkusundan sanırım herşeyi iyice büyütüyorum bu aralar..

gaz bende de çok oluyor canım ya
doğumda yanlışlıkla pırtlar mıyız acaba ?
ayy rezil oluruz..

canım nidilat yazmış dr un korkma o ilaCI ben de kullandım kasılmaları önlğyor ve bebek erken doğmasın die verşyor dr lar... günül rahatlıı ile kullan tatlım.... geçmiş olsun tekrar...
sağol canım, Allah razı olsun hepinizden

kızlar bişey sorucam
inş sabah cevaplayan çıakr

ben valiz hazırlıyorum da
direk öylece valizin içine koydunuz mu herşeyi?
yoksa böyle tülbent gibi, bohça gibi bişeye sarsam mı bebeğin kıyafetlerini
o kadar yıkayıp ütüledim, valizi de yıkadım ama mikrop filan olur mu acaba?
çok mu abarttım yoksa?

bi de terliği ayağıma giyip gidicem zaten
başka terliğe gerek var mı?

sağol canım bilgiler için
asudemi yatırmışlar mı?
ya bu yurtdışındaki doktorlar mı rahat
burdakiler mi pimpirikli
Allah yardımcısı olsun..

valizin içini temizlediysen gerek yok canım tekrar bohça ypıp sarmana..zaten onlar lazım olan şeyleri alıcaklar içinden..orda karışacak eşyalar o yzüden gerek yok tekrar sarmaya diye düşünüyorum..kendi eşyalarını ayırdın mı ama ? ben iki çanta yaptım..biri kendimin yanıma alıcam onu içinde kendi eşylarım giyiceklerim var..diğeri de bebeğin çantası..onu zaten bebek odasına teslim edicem.
terlik de rahat bi terlik alıcam hala almadım ama..bende onla gidiim die düşünüyorum aslında ama acaba hastanede kabul ederler mi..hani temiz olsun hijyen açısından filan die..bi de o karışıklıkta unutur da başka terlikle filan gidersem ondan da korkuyorum açıkçası :44:

sağol canım bilgiler için
asudemi yatırmışlar mı?
ya bu yurtdışındaki doktorlar mı rahat
burdakiler mi pimpirikli
Allah yardımcısı olsun..

bunun cevabını hamılelığım surecınde 2 avrupa ulkesı ve suan ıstanbul olmak uzere 3 ulke degıstırmıs bırı olarak ben bıle veremıyorum. yurtdısındakı doktor ve ebelere gore hersey genelde yolundadır. zaten sana cokda bılgı vermezler. ıstanbula gelelı henuz 1 hafta olmadı. burda ozel bı hastaneye gıtmeye basladım buyuk bı ıhtımal ucak yolculugundan olsa gerek ayaklarım şiştı. doktorum hemen ıdrar tahlılı ıstedı. nst ye gırdım ve kontrolumu oldum arka arkaya.
plesentanın asagıda olma sorunum varmış ama bunu 2. ulke olan Hollanda da 30. hafta ultrason kontrolunde ögrendim sonra 32. hafta kontrolde artık sorun teşkil etmediğini altan bakmaya gerek bıle olmadıgını söylemişlerdi. içim rahatlamiştı ama şimdi burda yenıden heyecan yaptım dokotr alttan bakalım anlasılır dedı . haftaya tekrar kontrolum var galıba alttan bakcak ve sonra karar verıcek doktor.

yanı ben bile düşünüyorum hangisi iyi hangisi doğru diye ama işin içinden çıkamıyorum. bı secım yaptım ve dogum ıcın buraya geldım inş hakkımda hayırlısı böyledir diye dua edıyorum. çok korkuyorum fakat yınede normal dogum istiyorum. cunku sezeryana göre yınede daha ıyı oldugunu dusunuyorum.

bu arada banada davet yollar mısınız facebook ıcın ordan da takıp etmek ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…