2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bohçaya falan koymadım canım

valizi de yıkamışsın oh ne güsel

hiç gerek yok bence bohçaya falan

ben de terlik almadım daha kıs

bis bu gidişle parmak aralarını giyip

pat pat diye hastanede gesces heralde

ayakta çorap bide parmak arası terlik oooh süper süper olur

canım ben tek bir valiz yaptım büyük bişey yıladım ama yine de bebeğin esyalarını bebek bezine kendiminkileri de bohçaya sardım karışmasın valizin içinde aramiim sonra die...

günaydın tontişler nasılsınız bugün bebişlerde iyidir inş bugün günlerden cumartesi diye sakin topik
halamın kızıda hamileydi aramızda 3 hafta vardı suyunda azalma varmış bu sabah sezeryana aldılar allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş
komşunun 20 günlük bebeği var bugün mevlüdü var oraya gidicem

canım benim çantam daha hazır değil, ufak eksiklerim kaldı ama bebeğin herşeyi tamam, çantaya bebeğin ilk giyeceği hastane çıkışını kese bohça tarzı kokoş bişi var ona koycam dünyaya bi süslü daha geliyo ya hem karışmaz hemde derli toplu olur çantada. ama illa koycaksın diye bişi yok.

terliği bende çantama koymayacağım giyip giderim

günaydın minnoşlaarr !!! :79::80:
herkes h.sonu tatüülündee ohhh gezmede dinlenmedee

ben de terlik almadım daha kıs

bis bu gidişle parmak aralarını giyip

pat pat diye hastanede gesces heralde

ayakta çorap bide parmak arası terlik oooh süper süper olur

hhahah ben de almadım yaa daha:44: vala çoraplan giyerüz artıhhk hastanede dolaşırız öle barnak arası çorapla annime didim bi dane al hastan terlii die bakalum bende giyer giderim hastaneye direk

cnm bende hazırladım valizi kızımın ilk giyeceği kıyafeTleri bohçaya koyduk hemşirelere verileceği için bence sar daha kolaylık olur

öff cumartesii kimse yokk bende evde olmak istiyom yatmak uzanmak yuvarlanmak istiom dolaşmak gesmek istiom istiommm istiomm

ben daha hazırlıklarımı yapmadım kararsızım herşey alındı ama yıkanmadı temizlenmedi daha ev 34. haftadayım yavaş yavaş başlayalım artık diyorum havalrda iyice ısındı kızlar bir sürü şeyler almışsınız ama bebişelrimiz sadece atletlerle durabilecek bu gidile bu sıcaklarda akşam üstleride tek alt çorapla zor vallaa bebişlerimizle pişicez artık klimada başlangıçta sağlıklı değil diyolar napıcaz bakalımm bolbol uyumaya çalışın kızlar bir ay sonra bu günleri çok aramaya başlıycazz galiba gerçi hoş uykusuzluk şimdiden başladı bende geçen gün tam 26 saat uykusuz kaldım uykum gelmedi nelr yaptım neleryedim içtim kafayı yiyodum ama neyseki atlattım ...bugün güzel uyudukk....

günaydın ve iyi hafta sonları hepinize fıstıklar.benim ayaklar ve eller balon gibi şişti iyice,yürümek bile zor geliyor.sizlr nasılsınız?

günaydın ve iyi hafta sonları hepinize fıstıklar.benim ayaklar ve eller balon gibi şişti iyice,yürümek bile zor geliyor.sizlr nasılsınız?

günaydın iyi sen nasılsın canım?

napıyosunuz kızlar? yarın arkadaş ordusu gelecek bana bebeşime hediyeler almışlar onları getircekler küçük bi bebek partisi gibi :) bende temizliğe verdim kendimi ama birazcık iş yapıp gelip oturuyorum nevresimimi değiştim, mutfak dolabını sildim öylesine bi tıslaya tıslaya odaya döndüm şimdi kalkıp salonu düzeltcem sonra süpürge yapmam silmem ve de balkon yıkamam lazım(en nefret ettiğim iştir kendisi neyse serinlemeyi bahane edip sevimli göstercem kendime ) etraf nasılsa batcak diye genel temizliği hafta içine attık annemle hafta içi çarşamba annem gelcek evi dip köşe temizliycek, içim rahat etcek çünkü dün çok sancılandım. düzensizdi ama artık sık sık yoklamaya başladı her an her şey olabilir evim misler gibim olsun

bolbol sıvı al su çok iç iyi geliyor yürüyüş yap benim düzene girdi şişlikler su içmenin(3ltyakın) ve yürümenin kesinlikle faydası var ....

canım birşey merak ettim. 37+0' da yasal çalışma süresi doluyor neden 2 hafta daha çalışıyorsun benimde doğum 5 temmuz gözüküyor ve salı günü 37+0 oluyorum ve çalışmayı bırakacağım. doğrusu bu değilmi ben mi yanlış biliyorum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…