kızlar bişey sorucam
inş sabah cevaplayan çıakr
ben valiz hazırlıyorum da
direk öylece valizin içine koydunuz mu herşeyi?
yoksa böyle tülbent gibi, bohça gibi bişeye sarsam mı bebeğin kıyafetlerini
o kadar yıkayıp ütüledim, valizi de yıkadım ama mikrop filan olur mu acaba?
çok mu abarttım yoksa?
bi de terliği ayağıma giyip gidicem zaten
başka terliğe gerek var mı?
valizin içini temizlediysen gerek yok canım tekrar bohça ypıp sarmana..zaten onlar lazım olan şeyleri alıcaklar içinden..orda karışacak eşyalar o yzüden gerek yok tekrar sarmaya diye düşünüyorum..kendi eşyalarını ayırdın mı ama ? ben iki çanta yaptım..biri kendimin yanıma alıcam onu içinde kendi eşylarım giyiceklerim var..diğeri de bebeğin çantası..onu zaten bebek odasına teslim edicem.
terlik de rahat bi terlik alıcam hala almadım ama..bende onla gidiim die düşünüyorum aslında ama acaba hastanede kabul ederler mi..hani temiz olsun hijyen açısından filan die..bi de o karışıklıkta unutur da başka terlikle filan gidersem ondan da korkuyorum açıkçası :44:
canım ben tek bir valiz yaptım büyük bişey yıladım ama yine de bebeğin esyalarını bebek bezine kendiminkileri de bohçaya sardım karışmasın valizin içinde aramiim sonra die...kızlar bişey sorucam
çok mu abarttım yoksa?
kızlar bişey sorucam
çok mu abarttım yoksa?
ben de terlik almadım daha kıs
bis bu gidişle parmak aralarını giyip
pat pat diye hastanede gesces heralde
ayakta çorap bide parmak arası terlik oooh süper süper olur
kızlar bişey sorucam
çok mu abarttım yoksa?
öff cumartesii kimse yokk bende evde olmak istiyom yatmak uzanmak yuvarlanmak istiomdolaşmak gesmek istiom istiommm istiomm
ben de bohçaya falan koymadım canım
valizi de yıkamışsın oh ne güsel
hiç gerek yok bence bohçaya falan
,elifim06,bendis_bendis,holi,layyydy,
selam kızlar nasılsınız
günaydın ve iyi hafta sonları hepinize fıstıklar.benim ayaklar ve eller balon gibi şişti iyice,yürümek bile zor geliyor.sizlr nasılsınız?
günaydın ve iyi hafta sonları hepinize fıstıklar.benim ayaklar ve eller balon gibi şişti iyice,yürümek bile zor geliyor.sizlr nasılsınız?
canım görüşelim inş ben iki hafta daha calışcam tabi kızım gelmek istemesseyok benimki nurten hanım bayan olsun istedim aslında bir ark. 10 aylık oğlu var doktoru oydu gecen hafta bir ark daha ışıl hanımda sezeryanı oldu oda çok memnun hastaneden bülent bey çok iiyiyimiş gercekten methini bi sürü kişiden duydum dr um sezeryan demedi bende demedim akışına bıraktım son ana kadar normal bekleriz uygunsuz bir durum olursa sezeryan tabi gerekli dedi bakalım sat 1 ekim benim 8 temmuz görünüyo herkes memnun hastaneden inş. bizde oluruz sen sezeryanmı istiyosun